Lijst van producten op merk Mattel

Er zijn 18 producten.

Item 1-18 van 18 in totaal item(s)

6 Cars 3 diecast oversized...

In de derde Cars film zitten niet alleen auto's, maar ook dikke vrachtwagens. Zoals de zes die je hiernaast ziet. Ze zijn extra groot en worden ze in een doos van 6 assorti geleverd.
Prijs € 86,16

Disney frozen olaf CJW68

Deze Olaf zingt graag een liedje. Wanneer je hem op zijn bovenste knoop een zetje geeft begint hij spontaan uit volle borst te zingen. Disney frozen olaf CJW68
Prijs € 7,21

Hotwheels kurkentrekker...

De Hotwheels Kurkentrekker is een unieke spiraalvorm die ervoor zorgt dat auto's met absurde snelheid over de baan suizen met een drievoudige looping, 3 crashzones en 3 hogesnelheidsboosters. 
Prijs € 53,92

Phase 10 spel FFY05

De speler die als eerste 10 verschillende fasen uitspeelt (met twee sets van drie, een reeks van zeven, of zeven kaarten van dezelfde kleur) uitspeelt, wint het spel.Dit innovaieve  kaartspel bevat ‘Joker’ en ‘Sla-beurt-over’ kaarten die voor nog meer spanning zorgen en je redden uit lastige situaties. Je kunt een Fase uitspelen door een joker te spelen als nummer- of kleurenkaart. Als je een sla-beurt-over kaart speelt, moet je tegenstander een beurt overslaan. De eerste speler die alle tien de fasen uitspeelt, wint het spel!


Speleigenschappen:

Aanbevolen leeftijd 7 - 99 jaar 
Aantal spelers 2 tot 6 spelers 
Speeltijd 30 minuten 
Afmetingen verpakking 14,7 x 9,3 x 2 cm (lxbxhaieve kaartspel bevat
Prijs € 8,66

SCRABBLE JUNIOR

Nu kunnen kinderen genieten van Scrabble op hun niveau. Het klassieke woordspel is nog verder verbeterd! Jonge kinderen kunnen beginnen door letters te verbinden op het speelbord met tekeningen. Oudere kinderen kunnen zelf woorden maken. Dit spel helpt kinderen hun woordenschat uit te breiden en hun spelvaardigheid te verbeteren. Voor 2 tot 4 spelers vanaf 5 jaar.

Prijs € 23,69

Scrabble Original

Met Scrabble zorg je ervoor dat er handig gebruik wordt gemaakt van het speelbord door woorden te leggen op letter- en woordverdubbelaars. De speler die met de meeste punten eindigt wint!

Prijs € 28,89

SKIP-BO JUNIOR

Skip-Bo junior is een leuke variatie op het klassieke spel. Deze editie is speciaal gemaakt voor kinderen. Er staan grappige dierenafbeeldingen op de speelkaarten, om het spel nog leuker te maken. Gebruik je inzicht en strategie om de juiste kaarten te verzamelen. Lukt het jou om kaarten te verzamelen die een reeks vormen? Aantal spelers 2 - 4. Leeftijd 4+.

Prijs € 8,19

Skip.Bo junior t1882

Skip-Bo Junior is een eenvoudig te leren, snel kaartspeel voor alle leeftijden.. De kaarten moeten in de juiste volgorde weggelegd worden. Wie als eerste al zijn kaarten weg heeft gespeeld heeft gewonnen.

Speleigenschappen

Aanbevolen leeftijd: 4 - 11 jaar
Aantal spelers 2 tot 4 spelers
Speeltijd 15 minuten
Spelsoort Denkspel

Afmetingen product 9,4 x 2,2 x 14,6 cm
Afmetingen verpakking 14,3 x 9,3 x 2 cm (lxbxh)


Let op: Bij volle VE 5% kwantumkorting.

Prijs € 8,77

Skip.Bo kaartspel 52370

Probeer als eerste om al jouw kaarten kwijt te raken, door ze in volgorde van 1 tot 12 af te spelen. Skip- Bo is een kaartspel voor het hele gezin! Gemakkelijk te leren en leuk om te spelen. 

Aanbevolen leeftijd 7 - 99 jaar
Aantal spelers 2 tot 10 spelers
Speeltijd 20 minuten


Afmetingen product: 9,9 x 2,9 x 20,2 cm
Afmetingen verpakking 20,2 x 9,8 x 2,2 cm (lxbxh)

Prijs € 11,89

Stapelgekke alpaca GGB43

Stapelgekke Alpaca is een grappig spel met tal van spelstukken en 1 spuuggrage alpaca! Je speelt dit spel door om de beurt een spelstuk op de rug van Al de alpaca te leggen. Maar let op de tijd, want deze alpaca is zeer opvliegend!
Prijs € 23,85

UNO DOS

Als je dol bent op UNO, zul je stapelgek zijn op UNO DOS! In het spel UNO probeer jij (of je team) als eerste 500 punten te scoren. Scoor punten door als eerste speler al je kaarten kwijt te raken. Speel actiekaarten om het je tegenspelers lastig te maken. Dit spel geeft een grappige draai aan het favoriete kaartspel voor het hele gezin. En vergeet vooral niet om DOS te roepen als je nog twee kaarten over hebt! Kijk zelf maar waarom dit spel met de gekleurde kaarten al zoveel jaar enorm populair is. Wordt geleverd in full-colour doosje. Voor 2 tot 10 spelers vanaf 7 jaar.

Prijs € 9,99

Uno dos

ln  UNO DOS probeer jij (of je team) als eerste 500 punten te scoren. Scoor punten door als eerste speler al je kaarten kwijt te raken.
Prijs € 9,32

Uno kaartspel

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERTIJD ONBEKEND!

Uno is een kaartspel van Mattel voor 2 tot 10 spelers, dat sterk lijkt op Pesten. In UNO wordt echter geen gebruik gemaakt van een standaard kaartspel met jokers, maar van kaarten met een eigen eenvoudige voorstelling.

Prijs € 9,34