Schleich

Schleich

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Schleich 13825 Haan

De haan van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Alle hanen hebben een kuif op hun kop. Het bestaat uit een huidflap en is bij alle hanen zeer opvallend en groot. Wanneer de kuif een krachtige rode kleur heeft, is het een teken dat de haan gezond is. Spaar alle boerderijdieren uit de Farm World collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 2,8 x 6,2 x 6,6 cm. Vervaardigd van kunststof. Wordt per 5 stuks in plastic zak met compartimenten geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 3,99

Schleich 13782 Zeug Staand

Laat de zeug lekker in de grond wroeten en naar zijn voedsel zoeken. De zeug van Schleich heeft een mooie roze kleur en prachtige details. De borstelige ruwe vacht zorgt voor een levensechte uitstraling! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. Spaar alle boerderijdieren uit de Farm World collectie voor nog meer speelplezier! Afmeting: 10 x 2,9 x 5,5 cm. Vervaardigd van kunststof. Wordt per 5 stuks in plastic zak met compartimenten geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 4,69

Flamingo Schleich (14849)

Hoewel de flamingo van Schleich ® WILD LIFE een grote vogel is, kan hij vliegen. De kauwgomroze vogel heeft je hulp en veel aanloop nodig, maar na het opstijgen glijdt hij door de lucht als een pro! En met zijn lange roze benen is hij een meester in balanceren - of het nu in diep water is of op de evenwichtsbalk. Dit zal elke ballerina bleekroze maken.

Prijs € 4,79

Reuzenschildpad Schleich...

Breid nu jouw Schleich verzameling uit met de Schleich 14824 Reuzenschildpad.
De dieren van Schleich zijn gemaakt van kunststof.
Schleich staat erom bekend dat de dieren natuurgetrouw en op schaal worden gemaakt en handbeschilderd zijn.

Prijs € 4,79