Schleich

Schleich

Er zijn 199 producten.

Item 1-30 van 199 in totaal item(s)

Actieve filters

Schleich 42370 Mobiele...

Laat jouw veulentje goed nakijken en behandelen door de dierenarts. De mobiele dierenarts maakt spoedbezoekjes nog gemakkelijker! Race naar het zieke veulentje en behandel hem ter plekke. Deze set is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! De dierenarts heeft hightech apparatuur om jouw veulentje goed te onderzoeken. Spaar alle dieren en sets uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Inhoud: 1 mobiele dierenarts auto, 1 veulen, 1 dierenarts, diverse accessoires en een uitgebreide handleiding. Afmetingen set: 29 x 16,5 x 23 cm. Wordt in full-colour doos geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 48,69

Schleich 42368 Paardenbox...

Verzorg jouw Lusitano merrie eenvoudig in de paardenbox van Schleich. Tijdens het verzorgen kan jouw paard lekker rustig aan een appeltje knabbelen. Deze set is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Zet jouw paard op stal en voer haar lekkere appeltjes. Het lichaam van de Lusitano merrie valt erg op omdat deze compact en vierkant gebouwd is. Spaar alle dieren en sets uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Inhoud: 1 stal (bestaat uit diverse onderdelen), 1 Lusitano merrie, diverse onderdelen en een uitgebreide handleiding. Afmetingen set: 19 x 10,8 x 17,3 cm. Wordt in full-colour doos geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 23,59

Schleich 42346 Pick-up Met...

Vervoer jouw paarden veilig en gemakkelijk met deze uitgebreide speelset van Schleich, bestaande uit een pick-up en een paardentrailer. Deze set is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Spaar alle dieren en sets uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Inhoud set: 1 verzorgster, 1 autobestuurder, 1 Pick-up truck, 1 paardentrailer, 1 Friese merrie en diverse kleine accessoires. Afmetingen set: 19 x 10,8 x 17,3 cm. Wordt in full-colour doos geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 69,99

Schleich 42344 Manege Met...

Zet jouw paarden eenvoudig op stal met de uitgebreide speelset van Schleich, bestaande uit een manege, ruiters en paarden. Deze set is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Spaar alle dieren en speelsets uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Inhoud: 1 manege, 12 stallen, 1 Arabische merrie, 1 Arabisch veulen en diverse accessoires. Afmetingen set: 57 x 14 x 38 cm. Wordt in full-colour doos met handvat geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 109,99

Schleich 42518 Horse Club...

Schleich speelset, bestaande uit een Shetland pony merrie en haar amazone! Mia is pas 8 jaar maar helemaal niet bang voor paarden. Ze wil later ook op grote paarden rijden net als haar oudere zus Hannah, die haar grote voorbeeld is. De figuurtjes zijn tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Mia kan de teugels van Spotty vastpakken, kan op het paard zitten en heeft beweegbare onderdelen voor een realistische speelervaring! Spaar alle dieren en sets uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 19 x 5,5 x 11,5 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 18,29

Schleich 42517 Horse Club...

Schleich speelset, bestaande uit een Arabische merrie en haar amazone! Voor Sarah bestaat er niets mooiers dan met Mystery over de velden rijden, door beekjes te waden en door de bossen te galopperen. De twee beste vriendinnen voelen zich zo vrij als de wind. De figuurtjes zijn tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Sarah kan de teugels van Mystery vastpakken, kan op het paard zitten en heeft beweegbare onderdelen voor een realistische speelervaring. Spaar alle dieren en sets uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 15 x 8,2 x 18 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 16,29

Schleich 42516 Horse Club...

Schleich speelset, bestaande uit een Hannover hengst en zijn amazone! Lisa is een begaafde springruitster en heeft super veel medailles gewonnen. Storm en Lisa zijn de beste vrienden en vertrouwen elkaar door dik en dun. De figuurtjes zijn tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Lisa kan de teugels van Storm vastpakken, kan op het paard zitten en heeft beweegbare onderdelen voor een realistische speelervaring. Spaar alle dieren en sets uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 15 x 8,2 x 18 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 16,89

Schleich 42515 Horse Club...

Schleich speelset, bestaande uit een Andalusische merrie en haar amazone! Sofia heeft Blossom niet zelf uitgezocht. Het was precies andersom! Toen het meisje zat weg te dromen, stootte het paard haar zachtjes met haar neus aan. Sindsdien zijn de twee beste vriendinnen. De figuurtjes zijn tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Sofia kan de teugels van Blossom vastpakken en heeft beweegbare onderdelen voor een realistische speelervaring. Spaar alle dieren en sets uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 15 x 8,2 x 18 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 16,89

Schleich 42514 Horse Club...

Schleich speelset, bestaande uit een quarter horse hengst en zijn amazone! Hannah is dol op westernrijden. Bij het uitmesten van de stal, maakte ze voor het eerst kennis met Cayenne. Sindsdien zijn de twee beste vrienden. De figuurtjes zijn tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Hannah kan de teugels van Cayenne vastpakken, op het paard zitten en heeft beweegbare onderdelen voor een realistische speelervaring. Spaar alle dieren en sets uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 15 x 8,2 x 18 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 16,89

Schleich 42469 Rocky...

De Rocky Mountain merrie van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Het ras komt oorspronkelijk uit Amerika. De meest voorkomende kleur is zwart tot chocoladebruin met crèmekleurige manen. Dit type vacht wordt ook wel zilverappel vacht genoemd. Spaar alle dieren uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 15 x 8,2 x 18 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 12,39

Schleich 42468 Paso Fino...

De Paso Fino hengst van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Het ras heeft een levendig karakter. Deze kleine paarden werden oorspronkelijk alleen gefokt in Colombia en Puerto Rico. Ze kunnen in een zeer hoog tempo kleine dribbelpasjes maken en zijn daarom veel te bewonderen bij paardenwedstrijden. Spaar alle dieren uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 15 x 8,2 x 18 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 12,39

Schleich 42457 Friese...

De Friese hengst van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Het Friese paard is het oudste inlandse raspaard van Nederland. Het ras is vriendelijk, levendig, leergierig en trouw. Het ras wordt vaak ingezet tijdens paardenwedstrijden. Spaar alle dieren uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 15 x 8,2 x 18 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 12,39

Schleich 42456 Trakehner...

De Trakehner Merrie van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Het ras komt oorspronkelijk uit Duitsland en wordt vaak ingezet tijdens paardenwedstrijden. Spaar alle dieren uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 15 x 8,2 x 18 cm. Vervaardigd van kunststof. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 12,39

Schleich 14783 Everzwijn

Het everzwijn van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Volwassen mannetjes worden keilers of beren genoemd en hebben twee slagtanden. Spaar alle dieren uit de Wild Life collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 7,4 x 3,4 x 4,8 cm. Vervaardigd van kunststof. Wordt per 5 stuks in plastic zak met compartimenten geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 4,89

Schleich Vos

De vos van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! De bekendste vos is de rode vos, met zijn typische rode vacht en witte buik. De grote pluizige staart helpt bij het behouden van zijn evenwicht tijdens het rennen. Spaar alle dieren uit de Wild Life collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 5,5 x 2,7 x 5,7 cm. Vervaardigd van kunststof. Wordt per 5 stuks in plastic zak met compartimenten geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 4,89

Schleich 13913 Saddlebred Ruin

De Saddlebred ruin van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Het paardenras komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. Het paard werd speciaal gefokt als comfortabel rijpaard. Spaar alle dieren uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 17,3 x 3,6 x 10,8 cm. Vervaardigd van kunststof. Wordt per 5 stuks in plastic zak met compartimenten geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 7,09

Schleich 13912 Saddlebred...

De Saddlebred merrie van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Het paardenras komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. Het paard werd speciaal gefokt als comfortabel rijpaard. Spaar alle dieren uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 13,9 x 3,7 x 12,2 cm. Vervaardigd van kunststof. Wordt per 5 stuks in plastic zak met compartimenten geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 7,09

Schleich 13911 Achal Teke...

De Akhal-Teke hengst van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Het ras staat bekend om zijn schoonheid. In China noemen ze de paarden heaven horses vanwege de gouden vacht. Spaar alle dieren uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 12,5 x 3,5 x 10,1 cm. Vervaardigd van kunststof. Wordt per 5 stuks in plastic zak met compartimenten geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 7,09

Schleich 13910 Knabstrupper...

De Knabstrupper merrie van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Het ras komt oorspronkelijk uit Denemarken. Ze zijn gemakkelijk te herkennen aan de gestippelde vacht. Spaar alle dieren uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 11,9 x 3,6 x 10,9 cm. Vervaardigd van kunststof. Wordt per 5 stuks in plastic zak met compartimenten geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 7,09

Schleich 13909 Trakehner Ruin

De Trakehner ruin van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Het ras komt oorspronkelijk uit Duitsland. Spaar alle dieren uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 13,4 x 3,9 x 9,9 cm. Vervaardigd van kunststof. Wordt per 5 stuks in plastic zak met compartimenten geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 7,09

Schleich 13908 Arabische...

De Arabische merrie van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Het paard wordt ook wel Arabier genoemd. Het ras is intelligent en heeft een vurig karakter. Spaar alle dieren uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 13,4 x 3,8 x 8,7 cm. Wordt per 5 stuks in plastic zak met compartimenten geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 7,09

Schleich 13907 Arabische...

De Arabische hengst van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Het paardenras wordt ook wel Arabier genoemd. Het ras is intelligent en heeft een vurig karakter. Spaar alle dieren uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 12,9 x 4,4 x 10,3 cm. Wordt per 5 stuks in plastic zak met compartimenten geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 7,09

Schleich 13906 Friese Merrie

De Friese merrie van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Het Friese paard is het oudste inlandse raspaard van Nederland. Het ras is vriendelijk, levendig, leergierig en trouw. Spaar alle dieren uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 12,5 x 3,4 x 11 cm. Wordt per 5 stuks in plastic zak met compartimenten geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 7,09

Schleich 13899 Zwarte Woud...

Het Zwarte Woud veulen van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Het ras komt uit het Zwarte Woud in Zuid-Duitsland en werd vooral gebruikt voor het werk in de landbouw. Het is een klein, robuust paard met een levendig en goed karakter. Spaar alle dieren uit de Farm World collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 7,9 x 2,1 x 7,4 cm. Vervaardigd van kunststof. Wordt per 5 stuks in plastic zak met compartimenten geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 4,69

Schleich 13898 Zwarte Woud...

De Zwarte Woud merrie van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Het ras komt uit het Zwarte Woud in Zuid-Duitsland en werd vooral gebruikt voor het werk in de landbouw. Het is een klein, robuust paard met een levendig en goed karakter. Spaar alle dieren uit de Farm World collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 10,4 x 2,9 x 10,4 cm. Vervaardigd van kunststof. Wordt per 5 stuks in plastic zak met compartimenten geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 7,09

Schleich 13897 Zwarte Woud...

De Zwarte Woud hengst van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Het ras komt uit het Zwarte Woud in Zuid-Duitsland en werd vooral gebruikt voor het werk in de landbouw. Het is een klein, robuust paard met een levendig en goed karakter. Spaar alle dieren uit de Farm World collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 12,4 x 3 x 12 cm. Vervaardigd van kunststof. Wordt per 5 stuks in plastic zak met compartimenten geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 7,09

Schleich 13896 Engelse...

De Engelse Cocker-Spaniel van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Het ras is erg populair als huisdier. Door het sociale, lieve en aanhankelijke karakter past de hond perfect in gezinnen met kinderen. Spaar alle dieren uit de Farm World collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 7,3 x 1,7 x 3,7 cm. Vervaardigd van kunststof. Wordt per 5 stuks in plastic zak met compartimenten geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 4,69

Schleich 13805 Mustang Hengst

De Mustang hengst van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! Het ras is vooral te vinden in het westen van Noord-Amerika. De naam Mustang wordt vaak gebruikt als merknaam voor bijvoorbeeld motorfietsen, auto’s, vliegtuigen en mascottes van verenigingen. Spaar alle boerderijdieren uit de Farm World collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 14,6 x 3,5 x 10,8 cm. Vervaardigd van kunststof. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 7,09

Schleich 13790 Ijslander...

De IJslander pony merrie van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! De IJslander is een paardenras uit IJsland. Het ras wordt al eeuwenlang gebruikt als rijpaard en pakpaard voor bijvoorbeeld het vervoeren van de post. Spaar alle dieren uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 8 x 4 x 9,1 cm. Vervaardigd van kunststof. Wordt per 5 stuks in plastic zak met compartimenten geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 5,69

Schleich 13773 Tinker Merrie

De Tinker merrie van Schleich lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! De Tinker is een middelgroot paard afkomstig uit Engeland en Ierland. Het paard staat bekend als een sterk, rustig en betrouwbaar dier. Spaar alle boerderijdieren uit de Farm World collectie voor nog meer speelplezier! Afmetingen: 14 x 4,5 x 11 cm. Vervaardigd van kunststof. Wordt per 5 stuks in plastic zak met compartimenten geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 7,09