Siku

Siku

Er zijn 30 producten.

Item 1-30 van 30 in totaal item(s)

Actieve filters

Siku 6290 Geschenkset Winter

Winterset ± 1:87 van Siku

De winterset van Siku zorgt voor speelplezier voor het koude seizoen. Tijdens het winterseizoen is er genoeg werk te doen:
Als chauffeur met een hulp- of strooiwagen,
Als specialist met de pistenbully of als reddingswerker met de sneeuwscooter.

De Siku winterset laat een eigen speelwereld onstaan.

Prijs € 12,99

Siku 1692 Construction Set

Siku Scania R380 betonwagen en Bergman 3012 kieper

Naar de bouwput. Op de bouwplaats wordt druk gewerkt. De Siku dumper kiept grond neer uit de grote laadbak. De betonmolen met de grote draaiende trommel staat al in positie om uit te laden. De Siku betonmolen is met de metalen chauffeurscabine en chassis ook geschikt voor de zware inzet op de bouwplaats.

Prijs € 7,19

Siku 1600 Dumper Met Tape

Let op bouwverkeer! - Let op bouwverkeer! De zware vrachtwagen rijdt voor en kiept de bak met grind leeg. De siku kipper is met de metalen chauffeurscabine en chassis ook geschikt voor de zware inzet op de bouwplaats. De bouwkipper met aanhangerkoppeling, het verkeersbord en het tapeband in bouwplaats en wegenlook maakt van de kinderkamer een bouwplaats. De tape met een lengte van 5 meter hecht op gladde oppervlaken en kortpolig tapijt.

Prijs € 7,19

Siku 1544 New Holland Met...

De New Holland van Siku is de ideale trekker om pallets te verplaatsen. Er is namelijk altijd wel iets te doen op de boerderij. de trekker kan worden gebruikt om pallets uit te voeren.

Prijs € 4,89

Siku 1541 Bugatti Chiron...

Bugatti Chiron Gendarmerie

Sneller dan de politie toestaatEen. twee: de snelste politiewagen ter wereld trekt in 2.3 seconden door naar 100 km/uur en bereikt een topsnelheid van 420 km/uur. De Bugatti Chiron wordt in Frankrijk uitsluitend bestuurd door speciaal opgeleide agenten. De politie jaagt op sportvelgen met speciale rubberen banden op snelheidsovertreders. De siku versie van de supersportwagen is in het originele design gelakt.

Prijs € 4,69

Siku 1540 John Deere Met...

Hout laden met het hert. De John Deere 6215R is zeer comfortabel en wendbaar. Dit maakt het werk op de akker en het veld veel eenvoudiger. siku heeft de tractor voor werkzaamheden in het bos uitgerust met een beweegbare frontlader en een beweegbare boomstamgrijper. De John Deere komt voorrijden op rubberen banden met een grof profiel. De afneembare cabine en de trekhaak beloven veel en afwisselend speelplezier.

Prijs € 4,69

Siku 1539 Fendt Met Bale...

Balen laden met de power-tractor. De Fendt 1050 Vario heeft meerdere onderscheidingen ontvangen voor de techniek. siku levert het origineel 517 PK sterke topmodel van Fendt met een beweegbare frontlader en een naar boven en onder zwenkbare balengrijper met een baal. De Fendt maakt met de rubberen banden en het grove profiel ook in de kinderkamer een machtige indruk. De afneembare cabine en de trekhaak beloven veel speelplezier.

Prijs € 4,69

Siku 1537 McLaren Senna

Racewagen voor de openbare weg. De naam schept verplichtingen: De McLaren Senna is een supersportwagen met een 4 liter V8 middenmotor. De 800 PK sterke supersportwagen accelereert in 2.8 seconden naar 100 km/uur en haalt een topsnelheid van 335 km/uur. Van deze auto zijn slechts 500 exemplaren gebouwd waarvan ondanks goedkeuring slechts een enkele op de openbare weg zal worden gereden. De banden van rubber materiaal. zorgen bij een hoog tempo voor goede grip.

Prijs € 4,69

Siku 1533 BMW i8 US-Police

Geruisloos op de Highway. Vroeger reden de cops in een V8. nu gaat de politie op de highways rondom Los Angeles vrijwel geruisloos met een BMW i8 achter hardrijders aan. Met een snelheid tot 250 km/uur schiet de hybride sportwagen op sportvelgen. bekleed met rubber materiaal over de weg. Met de zwaailichtbalk op het dak en de opvallende zwart/wit lak zijn de cops op de snelweg iedereen de baas. Hoewel de carrosserie van het origineel voornamelijk van koolstof is gemaakt. komt de siku versie in metalen uitvoering voorrijden.

Prijs € 4,69

Siku 1524 Claas Torion 1914...

Wiellader met knikarm en een grote schop - De Claas Torion 1914 is de top-serie van de Claas wielladers. Met het hoge laadvermogen en de hoge kantellast is deze wiellader ideaal voor grote bedrijven en loonbedrijven. Met de beweegbare laadarm en de grote schop werkt hij op de boerderij een en ander weg. De vier grote wielen met landbouwprofiel maken deze wiellader ook buiten de boerderij goed inzetbaar. Door de knikarm is deze grote wiellader zeer wendbaar bij werkzaamheden op de boerderij.

Prijs € 4,69

Siku 1397 DEUTZ-FAHR TTV...

Zwart, breed, sterk en een strijder - de naam zegt het al: Warrior. Deze Deutz-Fahr TTV 7250 Warrior is een krachtige trekker op rubberen banden. De cabine is afneembaar en aan de koppeling kunnen alle Siku aanhangers worden bevestigd. Vervaardigd van die-cast. Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 3,89

Siku 1396 New Holland Met...

Het werk op de boerderij staat nooit stil. De New Holland tractor met frontlader is een ideale trekker en werkmachine voor het opladen van hooibalen en kuilvoer, om veevoer naar de opslag te brengen en voor eenvoudig grondwerk. De frontlader kan realistisch omhoog en omlaag worden bewogen en de cabine is afneembaar. Aan de trekhaak kan een groot aantal Siku aanhangers worden aangekoppeld. De imposante tractor rijdt voor op rubberen banden in het blauwe New Holland design. Vervaardigd van die-cast. Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 3,89

Siku 1395 John Deere Met...

Wendbare tractor voor werk op het veld en op de boerderij! De John Deere 6215R is zeer comfortabel en wendbaar. Dit maakt het werk op de akker en op het veld veel eenvoudiger. Siku heeft de tractor voor werkzaamheden op de boerderij uitgerust met een beweegbare frontlader en een laadbak. Deze groene John Deere komt voorrijden op rubberen banden met een grof profiel. De afneembare cabine en de trekhaak zorgen voor afwisselend speelplezier. Vervaardigd van die-cast. Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 3,89

Siku 1394 DEUTZ-FAHR Met...

Voor snelle laadwerkzaamheden - Tarwe en silage inladen. veevoer opslaan of grond laden. De Deutz-Fahr tractor met frontlader is het ideale werkpaard en trekker voor de boerderij en op het land. De frontlader kan realistisch omhoog en omlaag worden bewogen en de cabine is afneembaar. Aan de trekhaak kan een groot aantal siku aanhangers worden aangekoppeld. De tractor staat op rubberen banden met landbouwprofiel.

Prijs € 3,89

Siku 1393 Fendt 1050 Vario...

Een compacte zware trekker voor akker en boerderij: deze groene Fendt 1050 Vario is de ster van de serie 1000. Als Tractor of the Year en onderscheiden met verschillende designprijzen toont de compacte zware trekker vooral als frontlader zijn kwaliteiten als allrounder. Zowel op de akker als op de boerderij is de Fendt met een vermogen van 517 PK goed bedeeld. Siku heeft de krachtpatser uitgerust met een beweegbare frontlader en een beweegbare laadbak. De Fendt maakt met de rubberen banden en het grove profiel ook in de kinderkamer een machtige indruk. De afneembare cabine en de trekhaak zorgen voor veel speelplezier en afwisseling bij het werken op de akker. Vervaardigd van die-cast. Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 4,79

Siku 1106 Mauly X540 Pink

Klein, roze en de geheime liefde van alle tractorfans: deze kleine tractor heet Mauly X540. Hij gaat met rubberen banden de weg op maar kan ook op het veld snel en veilig uit de voeten. De cabine is afneembaar en aan de koppeling kunnen alle Siku aanhangers worden bevestigd. Vervaardigd van die-cast. Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 3,79

Siku 1105 Mauly X540 Red

Deze kleine rode tractor heet Mauly X540. Hij gaat met rubberen banden de weg op maar kan ook op het veld snel en veilig uit de voeten. De cabine is afneembaar en aan de koppeling kunnen alle Siku aanhangers worden bevestigd. Vervaardigd van die-cast. Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 3,69

Siku 1103 Backhoe Loader

Deze Bakhoe Loader van Siku is een multitalent voor op de bouwplaats. Graaflaadmachines zijn echte alleskunners: twee bouwmachines in één. Aan de voorkant is het een wiellader met een grote shovel, achter een graafmachine met een smalle laadbak. Daar kun je veel zand mee verplaatsen! De frontlader en de graafarm kunnen omhoog en omlaag worden bewogen. In de kleuren zwart en geel. Vervaardigd van die-cast. Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 3,59

Siku 1101 Sports Aircraft

Vrijheid boven de wolken! Opstijgen en de wereld onder je steeds kleiner zien worden: boven de wolken moet de vrijheid echt grenzeloos zijn. Met dit Siku sportvliegtuig kunt je dit gevoel niet alleen als passagier maar ook aan de stuurknuppel ervaren. De propeller van het vliegtuig kan draaien en de vleugels kunnen voor transport worden ingeklapt. Het vliegtuig kan met de stickers individueel worden gedecoreerd. Vervaardigd van die-cast. Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 3,49

Siku 1091 New Holland T7.315

Blauwe kracht op de akker! Breed, indrukwekkend en blauw: de tractor New Holland T7.315 is een indrukwekkende verschijning. Het topmodel in de T-serie van New Holland levert een aanzienlijk vermogen van 313 PK. Deze Heavy-Duty tractor van Siku maakt bovendien door de wielen met rubberbanden en het grove profiel ook in de kinderkamer een machtige indruk. De afneembare cabine en de trekhaak beloven veel afwisselend speelplezier bij het werken op het veld en op de akker. Vervaardigd van die-cast. Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 3,69

Siku 1081 DEUTZ-FAHR TTV...

Power-trekker voor de akker. De Deutz-Fahr TTV 7250 Agrotron is het topmodel van de Agrotron Serie 7. De groene reus levert 263 PK aan de achterwielen. Op de Agrotron 7250 van Siku is dit vermogen al aan de markant gevormde kap af te lezen. De Deutz-Fahr maakt bovendien met de rubberen banden en het grove profiel ook in de kinderkamer een machtige indruk. De afneembare cabine en de trekhaak beloven veel speelplezier en afwisseling bij het werken op de akker. Vervaardigd van die-cast. Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 3,69

Siku 1057 Buggy

De auto voor plezier op het strand! Zomer, zon en een Buggy: dit was in de jaren 60 en 70 dé lifestyle auto aan de Amerikaanse westkust. Op basis van een VW-kever is een groot aantal kitcars ontstaan. Een lichte kunststofcarrosserie, geen dak, geen portieren en geen ruiten maken van de zwak gemotoriseerde wagens een echte auto om plezier mee te hebben. Met deze hemelsblauwe Siku Buggy kun je een leuk uitstapje naar de hippietijd maken. Met rubberen banden op sportvelgen en een rolbeugel. Vervaardigd van die-cast. Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 3,59

Siku 1689 Transport Helicopter

Met de kracht van twee rotoren! Met het klappen van de grote rotorbladen wordt de grote rode transporthelikopter van Siku al vanaf grote afstand aangekondigd. De dubbele rotor zorgt bij de landing voor een enorme wind. Daarna gaat de klep open en de kunnen de goederen uit worden geladen. Nadat de rotoren zijn ingeklapt, rijdt de indrukwekkende helikopter op de eigen wielen de hangar in. Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 7,59

Siku 1534 Chevrolet...

Muscle-car met WOW-effect! De 6,2 liter V8 van de Chevrolet Corvette ZR1 zet 766 PK op de achteras. Het resultaat: een koppel van 969 Newtonmeter en bij het optrekken zwarte strepen op het asfalt! Met sportvelgen met banden van rubber materiaal. Pas bij een snelheid van 342 km per uur komt de acceleratie van de legendarische Amerikaanse muscle-car tot rust. Siku levert het topmodel van de serie Z06 in de oranje tint waarin het model in 2018 werd geïntroduceerd. En nu: kap open voor het grote WOW-effect! Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 4,89

Siku 0895 Compactor

Siku Compactor in gele kleurstelling, met knikbesturing. Ze zijn groot, krachtig en maken meestal ook veel herrie. Asfaltwalsen zijn indrukwekkende rijdende machines en onmisbaar op de bouwlocatie in de kinderkamer. Net als het grote voorbeeld, kan de wals draaien en kan de kolos met de knikbesturing worden bestuurd. De SIKU asfaltwals is een zeer zwaar profiel op de aangedreven wielen en een metalen motorkap uitstekend uitgerust voor de zware inzet op de bouwlocatie. Vervaardigd van die-cast. Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 2,79

Siku 1064 Tractor John...

Ervaar het boerenleven met de John Deere tractor 6250R van Siku! Deze zeer krachtige en wendbare tractor kan alle taken aan! Combineer de miniatuuruitvoering met andere artikelen uit de SIKUFARMER collectie voor nog meer speelplezier! Alle Siku aanhangers uit de Blister serie kunnen aan de trekhaak worden gehangen. Vervaardigd van die-cast. Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 3,59