Constructiemateriaal

Constructiemateriaal

Er zijn 20 producten.

Item 1-20 van 20 in totaal item(s)

Actieve filters

MECCANO BUILD AND INVENT...

Bouw het en breng het tot leven! Meccano introduceert het meest inventieve bouwpakket ooit: Set 5, Gemotoriseerde Modellen. Met dit S.T.E.A.M.-bouwsysteem zijn de bouwmogelijkheden eindeloos. Jonge uitvinders kunnen hun fantasie helemaal kwijt bij het bouwen van nieuwe creaties, die ze tot leven brengen met de werkende motor! 

Prijs € 34,89

MECCANO BUILD AND INVENT...

Gereedschap. Oneindig veel mogelijkheden. Geef jouw jonge uitvinder alles wat nodig is om creaties te maken met Meccano's Set 3, Tandwielmachines! Met de meegeleverde tandwielen kan jouw jonge geleerde zelfs experimenteren met mechanische ontwerpen en de creaties tot leven wekken! 

Prijs € 19,79

MECCANO BUILD AND INVENT...

Laat jouw ingenieur in de dop de bouwwereld ontdekken met Meccano Set 1, Quick Builds! Voor nieuwsgierige aagjes is deze S.T.E.A.M.-set perfect. Hiermee ontdekt jouw jonge geleerde hoe concepten uit de wetenschap, technologie, bouwkunde, kunst en wiskunde in de praktijk worden toegepast. Bouwers kruipen in de huid van echte ingenieurs terwijl ze nieuwe creaties maken met gereedschap. Kinderen zijn helemaal voldaan zodra ze hun constructies voltooien met het gereedschap. Met zoveel mogelijkheden kunnen kinderen eindeloos doorgaan met bouwen en demonteren! Geef je kind al het gereedschap om de toekomst te bouwen met de Snel bouwen-set van Meccano!

Prijs € 9,39

MECCANO JOHN DEERE TRACTOR 8RT

Bouw nu jouw eigen iconische John Deere 8RT-serie tractor! De Meccano John Deere modelset is nauwkeurig nagebouwd en een miniatuur replica van het origineel. Het voertuig bevat echte metalen onderdelen en een echt werkend loopvlak. Het opbouwen van het model bedraagt ongeveer 1 tot 3 uur en daagt jonge bouwers om de grenzen op te zoeken. Rijd jij zometeen jouw eigen John Deere Tractor? Probeer het met deze Meccano bouwset. Inhoud van de verpakking: 240 onderdelen, gereedschap en instructies. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Prijs € 30,99

MECCANO FORMULA FERRARI

PRE-ORDER!
LET OP: LEVERTIJD ONBEKEND!


Word de eigenaar van jouw eigen Ferrari F1 Racer! Met deze Meccano bouwset word je uitgedaagd een eigen authentieke Ferrari raceauto te bouwen. Dankzij de wielen, stickers en buigzame onderdelen is het model een gedetailleerde replica van het origineel. Durf jij de uitdaging aan? Ontdek het met de Meccano Ferrari F1 Racer! Inhoud van de verpakking: 360 onderdelen, gereedschap en instructies. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Prijs € 34,79

MECCANO DUCATI MOTO GP

PRE-ORDER!
LET OP: LEVERTIJD ONBEKEND!


Word de eigenaar van jouw eigen Ducati Moto GP! Met deze Meccano bouwset word je uitgedaagd een eigen authentieke Ducati motor te bouwen. Dankzij de wielen, stickers en buigzame onderdelen is het model een gedetailleerde replica van het origineel. Durf jij de uitdaging aan? Ontdek het met de Meccano Ducati Moto GP! Inhoud van de verpakking: 350 onderdelen, gereedschap en instructies. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Prijs € 26,79

MECCANO 25 MODEL SET SUPER CAR

PRE-ORDER!
LET OP: LEVERTIJD ONBEKEND!


Klaar om een echte Super Car te bouwen? Met de Meccano 25 Modelset Super Car worden jonge bouwers uitgedaagd om één van de 25 verschillende modellen te bouwen. Met zijn snelle motor en lichteffecten is deze Super Car een echt racemonster. Wil je toch iets anders bouwen? Laat jouw fantasie spreken en zet jouw eigen droomauto in elkaar. Met de Meccano 25 Modelset Super Car zijn de mogelijkheden eindeloos. Inhoud van de verpakking: 320 onderdelen, gereedschap en instructies. Wordt inclusief 4 AAA-batterijen geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Prijs € 34,99

MECCANO 10 MODEL SET TRUCK

PRE-ORDER!
LET OP: LEVERTIJD ONBEKEND!


Bouw een echt rijdend voertuig met deze Meccano 10 Modelset Trophy Truck, inclusief Meccablock motor. Met het instructieboekje kun je wel tien verschillende modellen bouwen. Alle modellen al gemaakt? Laat dan de bouwer in je los en laat je fantasie spreken in een eigen creatie. Met deze S.T.E.M. bouwkit worden beginnende bouwers (level 2) aangemoedigd om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Inhoud: 150 onderdelen, gereedschap en instructies voor 3 modellen. Wordt exclusief 3 AAA-batterijen geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Prijs € 18,89

MECCANO MULTI 20IN1 HELI 404+

PRE-ORDER!
LET OP: LEVERTIJD ONBEKEND!

Deze Meccano helikopter kan elk avontuur aan! Of bouw 1 van de andere 19 modellen. Deze set, waarmee je 20 verschillende modellen kunt bouwen, bevat nieuwe metallic kleuren en nieuwe plastic onderdelen. Inhoud: 404 onderdelen, 2 stuks gereedschap en een handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Prijs € 26,89

MECCANO MULTI 15IN1 ATV 230+

PRE-ORDER!
LET OP: LEVERTIJD ONBEKEND!


Bouw één van de 15 modellen met deze set van Meccano, zoals een echte ATV! Deze set bevat nieuwe plastic onderdelen. Inhoud: 230 onderdelen, 2 stuks gereedschappen een handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Prijs € 22,89

Quercetti Jelle's Marble...

Met deze Marble League Quercetti skyrails set maak je nu jouw eigen MarbleLeague banen. In samenwerking met Jelle’s Marble Runs a.k.a. The Marble Master zijn er 2 varianten ontwikkeld, die je van deze set onderdelen kunt maken. Natuurlijk kun je er zelf nog veel meer andere banen van maken. De Skyrails artikelen zijn met grote zorg samengesteld zodat jij er zelf mee kunt experimenteren en de effecten van snelheid, zwaartekracht en centrifugaalkrachten kunt leren en begrijpen. De MarbeLeague Quercetti Skyrails set is een veilige en educatieve manier om urenlang speelplezier aan te beleven. Kijk op het YouTube kanaal Jelle’s Marble Runs voor alle wedstrijden en verschillende knikkerbanen die Jelle allemaal al gemaakt heeft. Wordt geleverd in full-colour doos met handvat. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Prijs € 25,99

Quercetti Migoga Spiraal...

Stel je eigen knikkerbaan samen met deze uitdagende Quercetti Migoga Spiraal constructie set, 90-delig. Volg de voorbeelden die op de doos staan afgebeeld of maak je eigen combinaties met behulp van o.a. bruggen, pilaren en een spectaculaire, grote dubbele spiraal. Alle onderdelen passen gemakkelijk in eindeloze combinaties en alle Migoga knikkerbanen van Quercetti kunnen op elkaar aangesloten worden. Wordt geleverd in full-colour doos met handvat. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Prijs € 9,79

Quercetti Knikkerbaan 45 dlg.

Stel je eigen knikkerbaan samen met deze uitdagende Quercetti Migoga Basic constructie set, 45-delig. Volg de voorbeelden die op de doos staan afgebeeld of maak je eigen combinaties met behulp van o.a. bruggen, pilaren, en draaiende wielen. Alle onderdelen passen gemakkelijk in eindeloze combinaties en alle Migoga knikkerbanen van Quercetti kunnen op elkaar aangesloten worden. De set bestaat uit: 35 onderdelen, 10 knikkers en een handleiding. Wordt geleverd in full-colour doos met handvat. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Prijs € 8,79

Bouwset "Nordic"

Bouwen en knutselen met een Scandinavische flair! Met geboorde gaten, schroefdraadblokjes, schroeven, moeren, houten schijven en bouwpanelen kunnen de jonge, ambitieuze bouwingenieurs echt los gaan. Met behulp van de sleutel en schroevendraaier kunnen alle onderdelen goed worden gemonteerd. Of het nu gaat om een ​​tractor, een treinmotor of een kraan, de creativiteit kent geen grenzen. Ook zijn de afgewerkte, zelfgebouwde modellen geweldig om achteraf mee te spelen! Het perfecte creatieve speelgoed voor jonge, ambitieuze bouwmeesters! Met deze houten bouwset kunnen jonge knutselaars helemaal tot hun recht komen en hun eigen unieke constructies maken. Deze bouwset bevat 1 sleutel, 1 schroevendraaier, 2 bouwpanelen, 7 bouwblokjes, 14 boorgaten, 21 schroeven, 7 moeren, 4 wielen / schijven, 4 wieladapters, 6 afstandshulzen. Met zijn onopvallende kleurstelling en goed zichtbaar houtmateriaal past deze set goed bij de Scandinavische stijl en is met zijn heldere en subtiele kleuren een geweldige aanvulling op elke leefruimte. Deze functionele bouwset maakt deel uit van de serie "Nordic" speelgoedgereedschappen en maakt indruk met zijn moderne kleurstelling. Het gaat goed samen met andere producten uit de Scandinavische productgroep en is ook compatibel met producten uit de "Miniwob Deze functionele bouwset maakt deel uit van de serie "Nordic" speelgoedgereedschappen en maakt indruk met zijn moderne kleurstelling. Het gaat goed samen met andere producten uit de Scandinavische productgroep en is ook compatibel met producten uit de "Miniwob

Prijs € 19,79

Meccano 5 Model set Roadster

Bouw een geweldige Cabriolet voor te gekke races met deze Meccano Roadster 5 Model set. Met de inbegrepen motor kan jouw Cabriolet echt rijden. Trek het voertuig naar achter, laat 'm los en hij rijdt in volle snelheid vooruit! Wil je toch een ander voertuig bouwen? Dat kan! Bouw met behulp van het instructieboekje 5 verschillende modellen of verzin je eigen creatie! Inhoud: 174 onderdelen, pull-back motor, gereedschap en instructies. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Prijs € 14,29

Meccano 3 Model set Fire truck

Meccano speelset in rescue-thema. Je kunt 3 verschillende modellen bouwen, met behulp van de handleiding: 1 tegelijkertijd. De set bevat rode, zwarte en zilverkleurige metalen en plastic onderdelen. Inhoud: 87 onderdelen, 2 stuks gereedschap en een handleiding. Wordt geleverd in full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Prijs € 10,59