Constructiemateriaal

Constructiemateriaal

Er zijn 29 producten.

Item 1-29 van 29 in totaal item(s)

Actieve filters

MECCANO JOHN DEERE TRACTOR 8RT

Bouw nu jouw eigen iconische John Deere 8RT-serie tractor! De Meccano John Deere modelset is nauwkeurig nagebouwd en een miniatuur replica van het origineel. Het voertuig bevat echte metalen onderdelen en een echt werkend loopvlak. Het opbouwen van het model bedraagt ongeveer 1 tot 3 uur en daagt jonge bouwers om de grenzen op te zoeken. Rijd jij zometeen jouw eigen John Deere Tractor? Probeer het met deze Meccano bouwset. Inhoud van de verpakking: 240 onderdelen, gereedschap en instructies. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Prijs € 30,99

MECCANO FORMULA FERRARI

PRE-ORDER!
LET OP: LEVERTIJD ONBEKEND!


Word de eigenaar van jouw eigen Ferrari F1 Racer! Met deze Meccano bouwset word je uitgedaagd een eigen authentieke Ferrari raceauto te bouwen. Dankzij de wielen, stickers en buigzame onderdelen is het model een gedetailleerde replica van het origineel. Durf jij de uitdaging aan? Ontdek het met de Meccano Ferrari F1 Racer! Inhoud van de verpakking: 360 onderdelen, gereedschap en instructies. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Prijs € 34,79

MECCANO DUCATI MOTO GP

PRE-ORDER!
LET OP: LEVERTIJD ONBEKEND!


Word de eigenaar van jouw eigen Ducati Moto GP! Met deze Meccano bouwset word je uitgedaagd een eigen authentieke Ducati motor te bouwen. Dankzij de wielen, stickers en buigzame onderdelen is het model een gedetailleerde replica van het origineel. Durf jij de uitdaging aan? Ontdek het met de Meccano Ducati Moto GP! Inhoud van de verpakking: 350 onderdelen, gereedschap en instructies. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Prijs € 26,79

MECCANO 25 MODEL SET SUPER CAR

PRE-ORDER!
LET OP: LEVERTIJD ONBEKEND!


Klaar om een echte Super Car te bouwen? Met de Meccano 25 Modelset Super Car worden jonge bouwers uitgedaagd om één van de 25 verschillende modellen te bouwen. Met zijn snelle motor en lichteffecten is deze Super Car een echt racemonster. Wil je toch iets anders bouwen? Laat jouw fantasie spreken en zet jouw eigen droomauto in elkaar. Met de Meccano 25 Modelset Super Car zijn de mogelijkheden eindeloos. Inhoud van de verpakking: 320 onderdelen, gereedschap en instructies. Wordt inclusief 4 AAA-batterijen geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Prijs € 34,99

MECCANO 10 MODEL SET TRUCK

PRE-ORDER!
LET OP: LEVERTIJD ONBEKEND!


Bouw een echt rijdend voertuig met deze Meccano 10 Modelset Trophy Truck, inclusief Meccablock motor. Met het instructieboekje kun je wel tien verschillende modellen bouwen. Alle modellen al gemaakt? Laat dan de bouwer in je los en laat je fantasie spreken in een eigen creatie. Met deze S.T.E.M. bouwkit worden beginnende bouwers (level 2) aangemoedigd om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Inhoud: 150 onderdelen, gereedschap en instructies voor 3 modellen. Wordt exclusief 3 AAA-batterijen geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Prijs € 18,89

MECCANO MULTI 20IN1 HELI 404+

PRE-ORDER!
LET OP: LEVERTIJD ONBEKEND!

Deze Meccano helikopter kan elk avontuur aan! Of bouw 1 van de andere 19 modellen. Deze set, waarmee je 20 verschillende modellen kunt bouwen, bevat nieuwe metallic kleuren en nieuwe plastic onderdelen. Inhoud: 404 onderdelen, 2 stuks gereedschap en een handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Prijs € 26,89

MECCANO MULTI 15IN1 ATV 230+

PRE-ORDER!
LET OP: LEVERTIJD ONBEKEND!


Bouw één van de 15 modellen met deze set van Meccano, zoals een echte ATV! Deze set bevat nieuwe plastic onderdelen. Inhoud: 230 onderdelen, 2 stuks gereedschappen een handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Prijs € 22,89

Quercetti Jelle's Marble...

Met deze Marble League Quercetti skyrails set maak je nu jouw eigen MarbleLeague banen. In samenwerking met Jelle’s Marble Runs a.k.a. The Marble Master zijn er 2 varianten ontwikkeld, die je van deze set onderdelen kunt maken. Natuurlijk kun je er zelf nog veel meer andere banen van maken. De Skyrails artikelen zijn met grote zorg samengesteld zodat jij er zelf mee kunt experimenteren en de effecten van snelheid, zwaartekracht en centrifugaalkrachten kunt leren en begrijpen. De MarbeLeague Quercetti Skyrails set is een veilige en educatieve manier om urenlang speelplezier aan te beleven. Kijk op het YouTube kanaal Jelle’s Marble Runs voor alle wedstrijden en verschillende knikkerbanen die Jelle allemaal al gemaakt heeft. Wordt geleverd in full-colour doos met handvat. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Prijs € 25,99

Bouwset "Nordic"

Bouwen en knutselen met een Scandinavische flair! Met geboorde gaten, schroefdraadblokjes, schroeven, moeren, houten schijven en bouwpanelen kunnen de jonge, ambitieuze bouwingenieurs echt los gaan. Met behulp van de sleutel en schroevendraaier kunnen alle onderdelen goed worden gemonteerd. Of het nu gaat om een ​​tractor, een treinmotor of een kraan, de creativiteit kent geen grenzen. Ook zijn de afgewerkte, zelfgebouwde modellen geweldig om achteraf mee te spelen! Het perfecte creatieve speelgoed voor jonge, ambitieuze bouwmeesters! Met deze houten bouwset kunnen jonge knutselaars helemaal tot hun recht komen en hun eigen unieke constructies maken. Deze bouwset bevat 1 sleutel, 1 schroevendraaier, 2 bouwpanelen, 7 bouwblokjes, 14 boorgaten, 21 schroeven, 7 moeren, 4 wielen / schijven, 4 wieladapters, 6 afstandshulzen. Met zijn onopvallende kleurstelling en goed zichtbaar houtmateriaal past deze set goed bij de Scandinavische stijl en is met zijn heldere en subtiele kleuren een geweldige aanvulling op elke leefruimte. Deze functionele bouwset maakt deel uit van de serie "Nordic" speelgoedgereedschappen en maakt indruk met zijn moderne kleurstelling. Het gaat goed samen met andere producten uit de Scandinavische productgroep en is ook compatibel met producten uit de "Miniwob Deze functionele bouwset maakt deel uit van de serie "Nordic" speelgoedgereedschappen en maakt indruk met zijn moderne kleurstelling. Het gaat goed samen met andere producten uit de Scandinavische productgroep en is ook compatibel met producten uit de "Miniwob

Prijs € 19,79

Meccano 5 Model set Roadster

Bouw een geweldige Cabriolet voor te gekke races met deze Meccano Roadster 5 Model set. Met de inbegrepen motor kan jouw Cabriolet echt rijden. Trek het voertuig naar achter, laat 'm los en hij rijdt in volle snelheid vooruit! Wil je toch een ander voertuig bouwen? Dat kan! Bouw met behulp van het instructieboekje 5 verschillende modellen of verzin je eigen creatie! Inhoud: 174 onderdelen, pull-back motor, gereedschap en instructies. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Prijs € 14,79

Meccano 3 Model set Fire truck

Meccano speelset in rescue-thema. Je kunt 3 verschillende modellen bouwen, met behulp van de handleiding: 1 tegelijkertijd. De set bevat rode, zwarte en zilverkleurige metalen en plastic onderdelen. Inhoud: 87 onderdelen, 2 stuks gereedschap en een handleiding. Wordt geleverd in full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Prijs € 11,79

Clementoni Technologic...

Clementoni Technologic Mechanic Mountain Rescue. Ga de lucht in met je passie voor het bouwen, voor fantastische avonturen met de Technology Science and Play reddingshelikopter! Een ongelofelijke set met meer dan 250 onderdelen om een gemotoriseerde helikopter, plus nog eens 20 modellen en technische toepassingen te bouwen. Heel veel componenten waaronder een wormschroef, universele koppeling, planeetwieldrager, tandwielen, bladen en rotoren, om de wereld van de mechanica op een eenvoudige, leuke manier te ontdekken. En met de handbediende lier volbreng je je reddingsmissie! Volg de instructies uit de geïllustreerde handleiding vol technische en wetenschappelijke inzichten over vluchtdynamiek of download de gratis app met interactieve 3D-instructies voor alle modellen. Wordt geleverd in full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Prijs € 23,79

Clementoni Technologic...

Clementoni Technologic Mechanic Crawler Tractor. Een sensationele nieuwe set om een rupstractor te bouwen, die wordt aangedreven door een elektromotor! Deze set bevat meer dan 200 onderdelen om 20 modellen en technische toepassingen te bouwen. Je kunt ook een landbouwwerktuig bouwen, dat wordt aangedreven door de motor via een mechanisch transmissiesysteem. Tot de onderdelen van de set behoren tandwielen, rupsen, transmissiemodule, panelen en een elektrische motor om alle modellen te bouwen, uit elkaar te halen en weer opnieuw te bouwen. Een spel dat bedoeld is om de wereld van STEM (wetenschap, technologie, techniek en wiskunde) op een gemakkelijke, leuke manier te leren kennen. Volg de instructies op uit de geïllustreerde handleiding die vol staat met technische en wetenschappelijke inzichten, of download de gratis app met interactieve 3D-instructies voor alle modellen. Wordt geleverd in full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Prijs € 23,79

Clementoni Technologic...

Clementoni Technologic Mechanica Trimaran. Een zeilbootmodel om te reproduceren en tot in de details te ontdekken! Uitgevoerd met stevige componenten, zodat je nieuwe projecten uit kunt vinden en vertrouwd kunt raken met de mechanica en scheepvaarttechniek. Door de componenten in elkaar te zetten, kan het kind ideeën testen en kijken of de oplossingen verbeterd moeten worden. Dit laboratorium moedigt het kind aan om concepten te ontwikkelen en ideeën te testen, om zo zijn of haar favoriete voertuigen te reproduceren. Met interactieve 3D-instructies: behalve de geïllustreerde wetenschappelijke handleiding is er een app om de assemblage eenvoudig en leuk uit te voeren. De set bevat veel onderdelen, om 10 verschillende modellen te bouwen. Bevat een kiel, roer en zeilen om echt op het water te kunnen drijven en zeilen. Het eindresultaat is een drijvende trimaran die bestuurd wordt als een echte zeilboot, dankzij het bewegende roer. Wordt geleverd in full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Prijs € 14,29

Clementoni Technologic...

Clementoni Technologic Mechanica Racewagen. Door de componenten in elkaar te zetten kan het kind ideeën testen en nagaan of de resulterende oplossingen goed zijn. De wereld van de techniek en de mechanica vormt de basis van dit laboratorium, dat het kind aanmoedigt om concepten te ontwikkelen en ideeën te testen om zijn of haar favoriete voertuigen te reproduceren. Met interactieve 3D-instructies voor verdergaande mechanische oplossingen. Naast de geïllustreerde wetenschappelijke handleiding is er een app om de assemblage eenvoudig en leuk uit te voeren. Alle onderdelen om een auto met een aantrekkelijk design te bouwen. Je gaat eerst aan de slag om het chassis van de auto te assembleren, waarop vervolgens de carrosserie wordt bevestigd. De verpakking bevat ook een gekleurde set stickers om de raceauto te versieren. Het werkende stuurmechanisme kan van bovenaf worden gecontroleerd, voor alle avonturen die je maar kunt bedenken! Wordt geleverd in full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Prijs € 8,89

Meccano 25 Modelset Super...

Laat je fantasie de vrije loop met deze 25-in-1 Supercarset van Meccano. Met deze S.T.E.A.M.-bouwset kun je 25 gemotoriseerde luxe droomauto's (één voor één) in elkaar zetten en weer uit elkaar halen. Met een 6-volt motor, LED-lichtbuizen, 347 onderdelen, 2 stuks gereedschap en een eenvoudige gebruiksaanwijzing voor drie voertuigen kun je een gestroomlijnde en snelle Meccano Supercar of andere varianten bouwen. Met de LED-lichtbuizen krijgt elk voertuig dat je bouwt werkende koplampen en achterlichten, en je kunt het toerental van de motor aanpassen. Terwijl je je modelauto's bouwt, ontwikkel je kennis van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde, waarbij je ook je hand-oogcoördinatie, probleemoplossend vermogen en fijnmotorische vaardigheden versterkt. Inhoud: 347 onderdelen, 6-volt elektrische motor met LED, 2 stuks gereedschap en bouwinstructie voor 3 modellen. Wordt exclusief 4 AAA-batterijen geleverd in full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Prijs € 59,95

Meccano Junior Fire Truck

Red de dag met de Meccano Junior Rescue brandweerwagen! Het bouwen met dit Steam-speelgoed helpt kinderen hun vroege logica en handmotoriek te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. Kinderen kunnen moeren op onderdelen klikken om ze te vergrendelen. Gebruik de bouten om stukken bij elkaar te houden en op hun plaats te houden terwijl je bouwt. Terwijl jonge uitvinders hun eigen Rescue brandweerwagen samenstellen, leren ze hoe principes uit wetenschap, technologie, techniek, kunst en wiskunde praktisch worden toegepast. Pas de Rescue brandweerwagen aan met de inbegrepen stickers om de finishing touch toe te voegen en druk op de knop voor licht en geluid. Rollende wielen en de draaiende ladder brengen de truck tot leven: de ladder gaat omhoog en schuift uit om hoge gebouwen te bereiken, net als een echte brandweerwagen! Wordt exclusief 3 AAA-batterijen geleverd in full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Prijs € 35,29

Meccano Junior Open-Ended...

Deze STEAM-bouwset is perfect voor de beginnende bouwer. Met opnieuw ontworpen onderdelen en hulpmiddelen is het eenvoudiger dan ooit om kinderen hun creaties te laten bouwen! Kinderen kunnen moeren op onderdelen klikken om ze te vergrendelen, en de bouten gebruiken om de stukken bij elkaar te houden tijdens het bouwen. Terwijl uw jonge uitvinder zijn eigen Motorbike-model samenstelt, leren ze hoe principes uit wetenschap, technologie, engineering, kunst en wiskunde praktisch worden toegepast. Je kind kan zijn build aanpassen met de meegeleverde stickers en vervolgens de afwerkingsstukken bevestigen om hun motor een realistische look te geven! Wordt verpakt in een opbergton en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Prijs € 26,49

Meccano Junior Deluxe...

Eén voertuig, drie constructies met deze Meccano Junior bouwset! Dit S.T.E.A.M.-bouwpakket is perfect voor beginnende bouwers. Met de opnieuw ontworpen onderdelen en gereedschap is het voor kinderen gemakkelijker dan ooit om hun eigen luxe voertuigmodellen met terugtrekmotor samen te stellen en opnieuw te monteren! Kinderen kunnen moeren op onderdelen klikken om ze te vergrendelen en de bouten gebruiken om de onderdelen tijdens het bouwen bij elkaar en op hun plaats te houden. Wanneer jonge uitvinders hun eigen terugtrek-strandbuggy, terreinwagen of offroad-truck (één voor één) in elkaar zetten, leren ze hoe de principes van wetenschap, technologie, techniek, kunst en wiskunde praktisch worden toegepast. Je kind kan zijn of haar bouwwerk aanpassen met de meegeleverde stickers en vervolgens de laatste onderdelen bevestigen om het voertuig een realistische look te geven! Trek de auto vervolgens naar achteren en kijk ‘m gaan! Wordt verpakt in full-colour doos en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Prijs € 20,09

Totum 025042 Carpenter King

Maak de mooiste creaties van hout met deze Carpenter King timmerset van Totum. Maak de voorbeelden na of verzin zelf iets leuks! Inhoud: 1 metalen hamer, lijm, spijkers, 1 veilig spijkerhulpje om niet op je vingers te slaan en heel veel stukjes hout. Wordt in full-colour doos geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Prijs € 12,59

Woody hamertje tik versie...

Een bord van kurk, wat spijkers, een hamertje en heel wat verschillende vormpjes. Het enige dat nog nodig is, is een flinke lading creativiteit om de mooiste objecten in elkaar te timmeren. 31 x 21 cm.
Prijs € 13,59