Play-Doh

Play-Doh

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

Play-Doh classic color ass.

Maak kennis met eindeloos veel creatieve speelpret en maak de wonderlijkste werkjes met dit Play-Doh kleuren pack! Met 4 verschillende kleuren Play-Doh om te vormen en te boetseren maken kinderen de mooiste knutselwerkjes. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

LET OP: U ontvangt een van deze soorten.

Prijs € 4,05

Play-Doh Toaster

Hoe je het ook maakt of presenteert, met het Play-Doh-broodrooster en bijhorend keukengerei is het maken van supergrappige sandwiches of andere creatieve creaties altijd dikke pret!

Prijs € 10,89

Play-Doh Raket Activity Set

Met deze kleiset van Play-Doh ben je net een echte astronaut! Gebruik de verschillende vormpjes om leuke raketten of sterren te maken. Bij deze set zitten ook kleurplaten die je kunt inkleuren met de bijgeleverde krijtjes. Inhoud: 1 bakje met klei, 2 uitsteekbare mallen, 3 krijtjes, 1 mesje en 15 kleurplaten. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Prijs € 8,99

Play-Doh Koekjestrommel

Kijk nou, een trommel vol gekke koekjes! Deze leuke trommel bevat twee Play-Doh uitsteekvormpjes om koekjes te maken. Met de confettiklei van Play-Doh kun je de gekke koekjes versieren met leuke hagelslag of chocoladeschilfers! Deze koekjesset bevat ook 1 klassiek potje met gekleurde Play-Doh klei, dus 2 kleuren in potjes van 56 gram. Het is een leuke creatieve activiteit, ideaal als klein geschenk voor peuters die graag creatief bezig zijn, bijvoorbeeld met boetseerklei. Twee assorti in de varianten suikerkoekjes en chocoladeschilfers. Wordt geleverd in full-colour verpakking in de vorm van een koekjesrol. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 3,89

Play-Doh Voorlader

Het is tijd om de truck te laden! Deze Play-Doh Wheels-bouwset bevat een stoere speelgoedtruck en gereedschap voor peuters om hun verbeelding de vrije loop te laten en creatief aan de slag te gaan. Met de handige grijper kunnen ze de klei oppakken, in de truck laden, aan de hendel draaien en vers Play-Doh-zand maken dat er aan de voorkant uitkomt. Kleine fans van trucks kunnen de klei kneden en vormgeven om de bouwplaats van hun dromen te maken. De set bevat 2 extra kleuren klassieke Play-Doh-klei en een steenvorm voor meer speelmogelijkheden. In totaal bevat de set 227 gram klei. Ideaal als geschenk voor een verjaardag, als een leuke verrassing of als creatieve knutselactiviteit voor kinderen vanaf 3 jaar! Wordt geleverd in touchbox.
Prijs € 22,99

Play-Doh Wheels Cement Mixer

De weg naar speelplezier is geplaveid met fantasie! Dit Play-Doh Wheels-bouwspeelgoed bevat een stoere cementwagen en allemaal accessoires. Een gave speelset voor bouwers in spe, om te spelen dat ze iets groots bouwen. Kijk hoe de Play-Doh klei in de cementtrommel draait en er aan de achterkant weer uitkomt als je aan de hendel draait. Met 56 gram Play-Doh bouwklei in cementkleur plus 3 extra Play-Doh kleuren (in potjes van 56 gram) kunnen kinderen hun eigen bouwplaats maken, eindeloos opnieuw. De Play-Doh gereedschappen zoals de drilboorstempel en kruiwagenroller zorgen voor nog meer creatief bouwplezier. Een perfecte combinatie van ouderwets plezier met een klassieke speelgoedcementwagen en de creatieve mogelijkheden van niet-giftige Play-Doh klei. Wordt geleverd in touchbox. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 22,49

Play-Doh Drizzle Ijsjes...

Sprenkel een te gekke laag snoepjes op je Play-Doh ijscreaties! Deze speelgoedijsset heeft Play-Doh Drizzle klei, dit is een nepsiroop die verandert in een knapperige zoete topping als je het op de standaard Play-Doh klei sprenkelt. Het ziet er bijna uit als echte chocolade- of aardbeiensaus, maar het is alleen om naar te kijken, niet om op te eten! De Play-Doh softijsmachine is eenvoudig en leuk in gebruik: vul het met wat gewone Play-Doh klei en druk op de hendel om kleurrijke Play-Doh softijsjes en hoorntjes te maken. Knijp er met de 2 flessen Play-Doh Drizzle wat saus overheen en versier de ijsjes door ze met Play-Doh strooisel te besprenkelen en er snoepjes op te doen. Wordt geleverd in windowbox. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 20,99

Play-Doh Kassa

Kinderen zijn dol op speelgoedkassa's en nu kunnen ze hun eigen Play-Doh-kassa hebben! De pret kan niet op met de ingebouwde scanner die echte pieptoongeluidjes maakt, een handscanner voor streepjescodes en een geldlade die opent met een druk op de knop en een leuk geluid maakt. Er zijn ook 5 uitsteekvormpjes en vormpjes om zelf Play-Doh-voedingswaren zoals melk en malle groenten te maken en supermarkt te spelen. Plaats alles in de mand en winkeltas voor een ultieme winkelervaring. De portefeuille maakt munten en bankbriefjes voor de geldlade en er is ook een vormpje voor creditcards. Deze supermarktspeelset is een heerlijk geschenk en kan peuters helpen om te leren tellen. Wil je een kassaticket? Laat er eentje afdrukken met de Play-Doh-printer. Prettige dag nog! Wordt exclusief 2 AA-batterijen geleverd in full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 20,99

Play-Doh Animal Crew...

Maak kennis met Cluck-a-Dee, de kakelende kip die eieren legt! Cluck-a-Dee is een grappige elektronische boerderijspeelset met allerlei leuke activiteiten voor kinderen, zoals Play-Doh veren laten groeien, Play-Doh eieren leggen en kippengeluidjes maken. De set bevat ook een uitsteekvormpje voor veren, scheergereedschap en 4 potjes Play-Doh klei met boerenerfthema om altijd opnieuw boerderijpret te beleven. Cluck-a-Dee de kip is een leuk geschenk voor kinderen die houden van knutselen met boetseerklei. Inhoud: Cluck-a-Dee kip, veervormig en eivormig uitdrukvormpje, mesje en 4 potjes Play-Doh klei van 56 gram. Wordt inclusief 2 AAA-batterijen geleverd in try-me verpakking. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 20,99

Play-Doh Crew Pigsley En...

Wat is er aan de hand in deze Play-Doh varkensstal? Zoveel boerderijplezier beleefde je nog nooit eerder! Maak kennis met Pigsley, het mamavarken met een vormpje in haar buik om schattige  Play-Doh biggetjes te maken. Kinderen zullen gillen van plezier wanneer ze de biggetjes in de varkensstal plaatsen en op de afvalemmerknop drukken om de biggetjes te laten rondspringen. Maak de varkentjes nog gelukkiger door de varkensstal te vullen met Play-Doh modder! Deze boerderijdierenspeelset is ideaal als geschenk voor kinderen die dol zijn op speelgoedvarkentjes en graag creatief spelen met boetseerklei. Inhoud: Pigsley het varken (hier zit een uitsteekvormpje in om Play-Doh biggen te maken), kunststof varkenshok waar de biggetjes lekker in kunnen spelen en 4 potjes Play-Doh klei (2 van 56 gram en 2 van 28 gram). Wordt geleverd in touchbox. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 13,99

Play-Doh Barbeque

Kinderen kunnen zich hun eigen ultieme barbecue voorstellen! Maak jouw favoriete kook-creaties met deze set. Gebruik de grill om te doen alsof je echte hamburgers, hotdogs, broodjes en toppings maakt. Vorm vervolgens nog meer toppings met de vormen met de mallen van de grill en voeg de finishing touch toe met specerijen. Deze set bevat 40 onderdelen, waaronder tien potjes klei. Wordt geleverd in windowbox. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 27,99

Playdoh pizza chef

Deze Pizzaria boetseer-set van Playdoh is geweldig voor de aankomende chef. Versier de klei pizza bodem met fop kaas en andere grappige toppings om zo de mooiste klei burgers te maken.
Inclusief 5 potjes met diverse kleuren a 56 gram.

Afmetingen inclusief verpakking: 34,1 x 30,5 x 9,5 cm
Prijs € 21,75

Play-Doh Burger Barbecue

Speelpret met je eigen Play-Doh barbecue! Met deze gereedschappen maak je de meest fantastische namaakhapjes. In de barbecue kunnen creatieve koks hun eigen namaak hamburgers, hotdogs, broodjes en beleg maken en vormen van Play-Doh! Maakgeweldige uienringen en nog meer Play-Doh baksels op het deksel van de barbecue.Knijp in de versierspuit voor patatjes en gebruik de rail om de boel te kruiden.En als de picknick meesterwerkjes klaar zijn, kun je ze uitdelen op de bordjes! Inclusief 5 potjes klei. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 11,89

Play-Doh Elastix Assorti

Laat je verbeelding de vrije loop met Play-Doh Elastix-klei! Deze rekbare en kneedbare versie van de niet-giftige Play-Doh-klei heeft dezelfde kenmerkende geur die iedereen kent en waar iedereen van houdt. De rekbare textuur is perfect om gesmolten kaas voor te stellen of een rekbare slang en andere malle dingen die kinderen graag maken. Elastix is gemakkelijk te gebruiken zoals boetseerklei om vormen te maken. Deze Play-Doh-set bevat 4 verschillende kleuren in potjes van 56 gram en is een perfecte aanvulling voor de Play-Doh Kitchen Creations-sets en andere Play-Doh-gereedschapsets. Wordt geleverd in touchbox. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

LET OP: U ontvangt één van deze, geen keuze mogelijk!

Prijs € 5,69

Play-Doh Top Tandarts

Naar de tandarts eng? Zeker niet! Met deze super leuke Play-Doh set ben jij de tandarts. Laat je patiënt zijn Play-Doh tong uitsteken en maak met de tandenvorm in één keer een hele rij Play-Doh tanden. Staan ze iets scheef? Dan maak je een flashy beugel met de speciale zilverkleurige klei. Met de Confetti klei lijkt het net alsof de tanden vies zijn, of zelfs een gaatje hebben. Geen nood! Even boren met de handaangedreven speelgoedboor en je vult ze met gemak met de spuitpers vol goudkleurige klei. Naast het boortje komt de set met een speelgoedpincet, tandenstoker, spiegeltje, spuitpers, tandenvorm, tandenborstel, flos, beugelroller en speelgoedpatiënt, als ook 8 potjes niet giftige Play-Doh klei (totaal 454 gram). Wordt geleverd in full-colour doos. Ideaal als activiteit of geschenk voor kinderen vanaf 3 jaar!
Prijs € 19,49