Play-Doh

Play-Doh

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Play-Doh cijfers en tellen

Play-Doh Cijfers en Tellen speelset. Wist jij dat tastbare Play-Doh speelpret kids kan helpen in hun creatieve denkproces en dat het belangrijke basisvaardigheden stimuleert? De grote stempels zijn ontworpen voor kids vanaf 2jaar en perfect voor kleine handjes. Ze tonen vriendelijke zeedieren die leren tellen superleuk maken. Met activiteiten om de grote stempels te gebruiken en met de dubbelzijdige speelmatten en cijferkaarten
Prijs € 11,52

Play-Doh classic color ass.

Maak kennis met eindeloos veel creatieve speelpret en maak de wonderlijkste werkjes met dit Play-Doh kleuren pack! Met 4 verschillende kleuren Play-Doh om te vormen en te boetseren maken kinderen de mooiste knutselwerkjes. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

LET OP: U ontvangt een van deze soorten.

Prijs € 4,05

Play-Doh Toaster

Hoe je het ook maakt of presenteert, met het Play-Doh-broodrooster en bijhorend keukengerei is het maken van supergrappige sandwiches of andere creatieve creaties altijd dikke pret!

Prijs € 10,89

Play-Doh Magische Oven

Aanstaande koks ervaren echte bakpret zonder de warmte en de afwas met deze magische oven met echte lichtjes en geluiden. Doe gewoon wat Play-Doh klei in een voedselvorm en zet hem in de oven, druk de hendel omlaag en kijk hoe het eten bakt: het lijkt wel toveren! 

Prijs € 26,99

Play-Doh Raket Activity Set

Met deze kleiset van Play-Doh ben je net een echte astronaut! Gebruik de verschillende vormpjes om leuke raketten of sterren te maken. Bij deze set zitten ook kleurplaten die je kunt inkleuren met de bijgeleverde krijtjes. Inhoud: 1 bakje met klei, 2 uitsteekbare mallen, 3 krijtjes, 1 mesje en 15 kleurplaten. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Prijs € 8,99

Play-Doh Supermarkt

Het is tijd om de boodschappen te doen! Met deze kleurrijke namaakingrediënten vullen kleine masterchefs in de dop hun Play-Doh-keuken met plezier. Deze supermarktset heeft meer dan 20 onderdelen en 7 Play-Doh-potjes met klei, waarmee de mini-masterchefs alles in huis halen om culinaire hoogstandjes op tafel te toveren. 

Prijs € 17,99

Play-Doh Koekjestrommel

Kijk nou, een trommel vol gekke koekjes! Deze leuke trommel bevat twee Play-Doh uitsteekvormpjes om koekjes te maken. Met de confettiklei van Play-Doh kun je de gekke koekjes versieren met leuke hagelslag of chocoladeschilfers! Deze koekjesset bevat ook 1 klassiek potje met gekleurde Play-Doh klei, dus 2 kleuren in potjes van 56 gram. Het is een leuke creatieve activiteit, ideaal als klein geschenk voor peuters die graag creatief bezig zijn, bijvoorbeeld met boetseerklei. Twee assorti in de varianten suikerkoekjes en chocoladeschilfers. Wordt geleverd in full-colour verpakking in de vorm van een koekjesrol. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 3,89

Playdoh kleuren en vormen

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERTIJD ONBEKEND!

Met de Playdoh kleuren en vormen set maak je de mooiste vormen in de vrolijkste kleuren. De steekvormpjes hebben aan beide kanten een andere vorm. Zo kun je eindeloos veel rondjes, vierkantjes, sterretjes of andere vormen maken

Prijs € 11,19