Muziekinstrumenten

Muziekinstrumenten

Er zijn 14 producten.

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters

Bontempi Microphone Voice...


Bontempi karaoke microfoon met opname- en afspeelfunctie. Met 4 verschillende demo songs, applaus-functies en lichteffecten. Afmetingen: 7,2 x 7,2 x 21 cm. Kleur: zilver. Wordt exclusief 3 AA-batterijen geleverd in windowbox. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 16,09

Bontempi Blokfluit

Bontempi sopraan blokfluit met barok-vingerzetting in C. Inclusief schoonmaak-hulpstuk. Vervaardigd van kunststof. Afmetingen van de blokfluit 2,7 x 2,7 x 33 cm. Kleur: rood. Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Prijs € 3,79

Bontempi Harmonica

Bontempi mondharmonica, met 12 noten: C tot G. Kleur: rood. Afmetingen van de harmonica: 2,9 x 2 x 11,6 cm. Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Prijs € 2,09

Bontempi Classic Guitar 55cm

Bontempi klassieke gitaar, met 6 metalen snaren. Inclusief plectrum. Vervaardigd van kunststof. Afmetingen van de gitaar: 18 x 5,5 x 55 cm. Wordt geleverd in full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 15,39

Bontempi Magic Light...

Bontempi elektronisch Magic Light keyboard. Speel zelf de mooiste melodieën op de 22 toetsen, speel een muzikaal geheugenspel of laat 1 van de 22 voorgeprogrammeerde melodietjes klinken! Met 4 kleurenpads om drums op te spelen. Afmetingen van het artikel: 28 x 16 x 4,5 cm. Kleur: rood. Wordt exclusief 3 AA-batterijen geleverd in windowbox. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 15,39

Houten Gitaar 6 Snaren

Houten kindergitaar van Bontempi. De 6 snaren kunnen gestemd worden, door aan de stemknoppen te draaien. Inclusief uitgebreide handleiding met bladmuziek en een plectrum. Het bespelen van een instrument bevordert de mentale ontwikkeling van kinderen al in de eerste jaren van het leven. Zelfs als de kleintjes nog geen goede notenreeksen kunnen spelen, moedigt het grijpen van de snaren en het horen van de geluiden de kinderen aan om zo'n speelgitaar te leren kennen. Lengte van de gitaar: 55 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Wordt geleverd in doos met handvat.
Prijs € 21,89

Bontempi Houten Blokfluit

Houten blokfluit van het Italiaanse topmerk Bontempi. Inclusief pijprager, om de fluit goed schoon te krijgen. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Verpakt in full-colour doosje.
Prijs € 7,29

Bontempi Saxophone

Saxofoon van het Italiaanse merk Bontempi, voor de jonge muziekliefhebber. Door de 4 grote drukknoppen is het erg makkelijk om verschillende geluiden te produceren. Vervaardigd van kunststof. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Verpakt op blisterkaart.
Prijs € 9,09

Bontempi Trommel

Trommel van het Italiaanse merk Bontempi, voor de allerjongste muziekliefhebber. De vrolijk gekleurde trommel is voorzien van een koord, zodat je 'm gemakkelijk kunt dragen. Inclusief 2 trommelstokjes. Vervaardigd van kunststof. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Verpakt op blisterkaart.
Prijs € 6,59

Bontempi Mouth Piano

Mondpiano van het Italiaanse merk Bontempi, voor de aller jongste muziekliefhebber. Blaas de mooiste liedjes met behulp van de toetsen. Vervaardigd van kunststof. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Verpakt op blisterkaart.
Prijs € 8,09

Bontempi Guitar

Vrolijk gekleurde gitaar van het Italiaanse merk Bontempi, voor de aller jongste muziekliefhebber. Met 4 verstelbare snaren en klankkast. De gekleurde nummers op de gitaar komen overeen op de achterkant van de verpakking. Op die manier kan het kind spelenderwijs een liedje leren spelen! Vervaardigd van kunststof. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Verpakt op blisterkaart.
Prijs € 7,69

Little Tikes My Real Jam...

My Real Jam elektrische keyboard. Met dit My Real Jam keyboard kunnen kinderen net doen alsof ze een superster zijn! De vier speelstanden bieden urenlang muzikaal speelplezier: met de band spelen, vrij spelen, solo jammen en een willekeurige song spelen via Bluetooth. Dit realistisch ontworpen blauwe keyboard is voorzien van een microfoon. De verpakking kan ook worden gebruikt als herbruikbare keyboardkoffer, perfect om het keyboard in op te bergen of op reis te gaan als muzikant in de dop. Wordt inclusief 3 AA-batterijen geleverd in try-me doos. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 36,99

Gitaar Kunststof 60 cm.

Een heuse gitaar, maar dan niet zo groot. Dit gitaartje is van Kunststof en heeft een lengte van 60cm. Hij is voorzien van echte snaren dus hij is ook goed te bespelen.

Prijs € 15,49