Loopfietsen en -auto's

Loopfietsen en loopauto's ~ Loopfietsen zijn een ideaal leermiddel om uw kind voor te bereiden op het fietsen. Met een loopfiets traint uw kind namelijk het evenwichtsgevoel, waardoor het makkelijker wordt om de stap naar een fiets te maken. Ook vindt u in deze categorie loopauto's.

Loopfietsen en -auto's

Er zijn 33 producten.

Item 1-30 van 33 in totaal item(s)

Actieve filters

Feber cars motofeber

Cars 3 pre-school loop-rijfiguur met elektrische claxon op het handvat. Stabiel en veilig. Ideaal voor het aanleren van de balans en de ontwikkeling van de coördinatie. Afmetingen: 62 x 34 x 49 cm. Wordt exclusief 3 knoopcelbatterijen geleverd. maximaal draagvermogen: 30 kg. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.
Prijs € 44,99

LITTLE TIKES COZY TRUCK

Stoere Little Tikes Cozy Truck in blauw-gele kleurstelling. Met openklapbare achterklep, off-road wielen, tankdop, stuur met toeter en deur aan de bestuurderskant. Afmetingen: 43,2 x 96,5 x 88,9 cm. Geschikt voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar.

Prijs € 183,99

LITTLE TIKES COZY TRAILER ROOD

Rode Little Tikes trailer, die je aan de Cozy Coupe kunt koppelen. Zo kun je al jouw favoriete spulletjes meenemen! Afmetingen: 38,1 x 49,5 x 24,1 cm. Geschikt voor binnen en buiten.

LET OP: U ontvangt ALLEEN de TRAILER!

Prijs € 34,49

Waaiertrike Maxi 2 in 1...

Koel en veilig! Deze licht houten trainingsdriewieler groeit met de kinderen mee en is in hoogte verstelbaar met de in drie standen verstelbare stoel en de verstelbare stoelafstand op drie niveaus! De veilige driewielige variant met twee achterwielen is ideaal voor beginnende rijders, en als het leren van vooruitgang en balans het toelaat, kan het worden omgevormd tot een klassieke loopfiets! Het stuur met stuurbegrenzer biedt extra veiligheid! In de uitneembare stuurtas kunnen favoriete speeltjes en andere spullen opgeborgen worden. De rubberen grips, de onverwoestbare EVA Soft bandenafwerking en de zachte zitting zorgen voor veel rijcomfort. Eerst een trainingsdriewieler, daarna een loopfiets! Het is de perfecte voorbereiding voor het fietsen zonder zijwieltjes. Loopfietsen en trikes trainen motorische vaardigheden, balans en coördinatie beter dan welk ander voertuig dan ook - en dat doen ze op unieke wijze! minder...
Prijs € 79,99

Waaier roze kolibrie

Zo snel als een kolibrie! Met een rechtlijnig ontwerp, de subtiele origami kolibries en roze en neon roze accenten, maakt deze houten loopfiets indruk op alle jonge motorrijders. Dankzij de in drie standen verstelbare stoel op drie niveaus groeit deze fiets met de kinderen mee. Voorzieningen en speelgoed kunnen worden opgeborgen in de afneembare stuurtas. En hier is een hoogtepunt: wanneer de kinderen een pauze nodig hebben, kan deze lichtgewicht fiets met de schouderriem over de schouder worden gedragen! En voor de veiligheid is er een stuurdemper op het stuur. Een bel, de rubberen grepen, de onverwoestbare EVA Soft-bandenafwerking en de zachte zitting zorgen voor veel rijplezier! Een optisch hoogtepunt voor een rit met de loopfietsbende. Loopfietsen en trikes trainen motorische vaardigheden, balans en coördinatie en bereiden kinderen voor op het rijden op echte fietsen beter dan welk ander kindervoertuig dan ook.
Prijs € 79,99

Waaier roze eenhoorn

Zo snel als de wind! Jonge eenhoornfans zullen de absolute sterren van de loopfietsbende zijn met deze loopfiets in een eenhoorndesign. Met de verstelbare stoel past de loopfiets perfect op de maat van elk kind en de rubberen banden zorgen voor een veilige en stille rit. Kinderen zullen hun eerste ervaringen met balans opdoen op deze magische loopfiets terwijl ze zich ook voorbereiden op het rijden op een echte fiets. Maak plaats voor de snelle eenhoornrijders! Een ideevoorbereiding voor het rijden op een echte fiets zonder zijwieltjes terwijl je speels balans en concentratie traint. Vooral meisjes zullen dol zijn op het gedrukte mythische wezen.
Prijs € 78,41

Scooter No. 1

Deze lichtgewicht step weegt slechts ca. 2,85 kg, maar doet geen compromissen op het gebied van stabiliteit! Veel plezier voor meisjes en jongens die de wereld willen ontdekken. Scooters helpen het evenwichtsgevoel van het kind te trainen en zijn een eerste stap om te leren fietsen. Hoogte verstelbaar!
Prijs € 53,90

Loopfiets Motor scooter

In het nostalgische ontwerp van de scooters uit 1950 is de stijlvolle leerfiets een echte stads- en plattelandsrun voor jongeren! Gemaakt van multiplex hout en beuken om bijzonder stevig te zijn, het biedt urenlang rijplezier! Volledig rubberen banden zorgen voor een goed rijcomfort, terwijl rubberen grepen met stopringen voorkomen dat handen worden geschraapt of dat objecten worden beschadigd. Het zadel is in hoogte verstelbaar. De stuurhoek van het stuur is beperkt, waardoor de kans op vallen wordt beperkt.
Prijs € 80,99

Loopfiets "City Scooter"

Deze geweldige toevoeging aan onze scootercollectie heeft een verstelbaar zadel en helpt kinderen hun balans te verbeteren. Het gelakte metalen frame is zeer stevig en in combinatie met de hard plastic wielen is de scooter een lichtgewicht van ca. 4 kg. Het geschuimde rubberen stuur geeft de handen van de berijder wat extra veiligheid.
Prijs € 43,85

Houten waaierstatief

Met deze stand komen loopfietsen goed tot hun recht in de verkoopruimte. De standaard is gemaakt van natuurlijk, stevig hout en biedt plaats aan één loopfiets. Een geweldige parkeerplaats voor loopfietsen en een goede verkoopondersteuning voor het verkooppunt! Zonder loopfiets.
Prijs € 8,99

Waaiertrike Maxi 2 in 1 Roze

Koel en veilig! Deze licht houten trainingsdriewieler groeit met de kinderen mee en is in hoogte verstelbaar met de in drie standen verstelbare stoel en de verstelbare stoelafstand op drie niveaus! De veilige driewielige variant met twee achterwielen is ideaal voor beginnende rijders, en als het leren van vooruitgang en balans het toelaat, kan het worden omgevormd tot een klassieke loopfiets! Het stuur met stuurbegrenzer biedt extra veiligheid! In de uitneembare stuurtas kunnen favoriete speeltjes en andere spullen opgeborgen worden. De rubberen grips, de onverwoestbare EVA Soft bandenafwerking en de zachte zitting zorgen voor veel rijcomfort. Eerst een trainingsdriewieler, daarna een loopfiets! Het is de perfecte voorbereiding voor het fietsen zonder zijwieltjes. Loopfietsen en trikes trainen motorische vaardigheden, balans en coördinatie beter dan welk ander voertuig dan ook - en dat doen ze op unieke wijze!
Prijs € 78,90

Waaier trike 2 in 1 Roze

Een must voor mini-bikers! Deze compacte versie van de Training Trike maakt indruk op klanten met talloze highlights en een coole look. Beginners kunnen beginnen met de veilige driewielige versie. De in drie standen verstelbare stoel in drie niveaus en de verstelbare stoelafstand in drie niveaus zorgen voor de perfecte rij-instellingen voor het kind. Als het leerproces en de balans het toelaten, kan het snel worden omgezet in een klassieke loopfiets. En hier is het ultieme pluspunt: stuur met stuurdemper! Een bel, de afneembare stuurtas, de rubberen grepen, de onverwoestbare EVA Soft-bandenafwerking en de zachte zitting zorgen voor veel rijplezier! Eerst een trainingsdriewieler, daarna een loopfiets! Het is de perfecte voorbereiding voor het fietsen zonder zijwieltjes. Loopfietsen en trikes trainen motorische vaardigheden, balans en coördinatie beter dan welk ander voertuig dan ook - en dat doen ze op unieke wijze!
Prijs € 74,90

Waaier blauw papier vliegtuig

Zo snel als een papieren vliegtuigje! Met een rechtlijnig ontwerp, de subtiele papieren vliegtuigen en blauwe kleuraccenten, maakt deze houten loopfiets indruk op alle jonge motorrijders. Dankzij de in drie standen verstelbare stoel op drie niveaus groeit deze fiets met de kinderen mee. Voorzieningen en speelgoed kunnen worden opgeborgen in de afneembare stuurtas. En hier is een hoogtepunt: wanneer de kinderen een pauze nodig hebben, kan deze lichtgewicht fiets met de schouderriem over de schouder worden gedragen! En voor de veiligheid is er een stuurdemper op het stuur. Een bel, de rubberen grepen, de onverwoestbare EVA Soft-bandenafwerking en de zachte zitting zorgen voor veel rijplezier! Een optisch hoogtepunt voor een rit met de loopfietsbende. Loopfietsen en trikes trainen motorische vaardigheden, balans en coördinatie en bereiden kinderen voor op het rijden op echte fietsen beter dan welk ander kindervoertuig dan ook.
Prijs € 78,99

Tricycle Trike 2-in-1...

Small Foot loopfiets

De loopfiets is de ideale oplossing voor kleine kinderen die beginnen met fietsen, maar nog niet balans kunnen houden op twee wielen. De brede wielplaatsing biedt stabiliteit, veiligheid en comfort. Wanneer het lopen met drie wielen goed gaat, kan de loopfiets omgebouwd worden naar twee wielen. Zo ontstaat er een nieuwe uitdaging! De zachte, anti-sliphandvatten beschermen de handjes en de zachte zitting zorgt voor comfort. Door deze loopfiets te gebruiken ontwikkelen kinderen hun motoriek en versterken ze hun spieren. Kinderen zullen veel plezier beleven op deze loopfiets!

Prijs € 62,99

RETRO ROLLER LOOPAUTO LARA

Prachtige Retro Roller loopauto in Zalmroze kleurstelling. Urenlang speelplezier voor zowel binnen- als buiten gegarandeerd. De loopauto is voorzien van metalen wielen en rubberen banden en een kunststof zitting. Leuk als verjaardagscadeau, maar ook heel leuk als woonaccessoire! De loopauto is volledig van metaal en eenvoudig in elkaar te zetten en te monteren. Jouw kindje kan zó opstappen en karren maar! Geschikt voor kinderen vanaf 24 maanden. Afmeting: 75 x 40 x 40cm. Draaggewicht: 20 kg

Prijs € 85,99

RETRO ROLLER AEROPLANE LIANE

Waan jezelf een eerste klas piloot in dit super mooie Liane Retro roller vliegtuig in rode kleurstelling. Ready for take off... Geschikt voor kinderen vanaf 24 maanden. Afmetingen: 77.5 x 46.5 x 41cm. Draaggewicht: 20kg

Prijs € 109,95

RETRO ROLLER RACING TEAM NIKI

Niki Retro Roller loop-raceauto in rode kleurstelling met een groot V8 motorblok achterop. Maximale lading: 20kg. Geschikt voor kinderen vanaf 24 maanden. Afmeting: 77.5 x 38 x 42cm. Draaggewicht: 20kg

Prijs € 109,95

RETRO ROLLER SPEEDSTER SAM

Metalen Sam Retro Roller brandweer loopauto. Met afneembare ladder, spuit en bel. Metalen wielen en rubberen banden met een kunststof zitting. Geschikt voor kinderen vanaf 24 maanden. Afmetingen: 79 x 27 x 37cm. Draaggewicht: 20kg

Prijs € 139,95

Retro Roller Loopauto Jack

Deze prachtige Jack Retro Roller loopauto in zwarte kleurstelling is gebaseerd op de stijl van de formule 1 wagens van vroeger. Super leuk voor jongens en meisjes. Urenlang speelplezier voor zowel binnen- als buiten gegarandeerd. De loopauto is voorzien van metalen wielen en rubberen banden en een kunststof zitting. Leuk als verjaardagscadeau, maar ook heel leuk als woonaccessoire! De loopauto is volledig van metaal en eenvoudig in elkaar te zetten en te monteren. Jouw kindje kan zó opstappen en karren maar! Geschikt voor kinderen vanaf 24 maanden. Afmeting: 75 x 40 x 40cm. Draaggewicht: 20kg

Prijs € 92,99

Retro Roller Loopauto Jean

Deze prachtige Jean Retro Roller loopauto in zilveren kleurstelling is gebaseerd op de stijl van de formule 1 wagens van vroeger. Super leuk voor jongens en meisjes. Urenlang speelplezier voor zowel binnen- als buiten gegarandeerd. De loopauto is voorzien van metalen wielen en rubberen banden en een kunststof zitting. Leuk als verjaardagscadeau, maar ook heel leuk als woonaccessoire! De loopauto is volledig van metaal en eenvoudig in elkaar te zetten en te monteren. Jouw kindje kan zó opstappen en karren maar! Geschikt voor kinderen vanaf 24 maanden. Afmeting: 75 x 40 x 40 cm. Draaggewicht: max. 20 kg.

Prijs € 88,99

Little dutch loopfiets roze

Op de loopfiets maakt je kindje de eerste meters! De loopfiets is een veilige en duurzame loopfiets voor kindjes vanaf 3 jaar. Zithoogte: 42 - 45 cm Belastbaar tot: 30 kg

Prijs € 119,99

Little d. houten...

Met zacht zadel en handvaten in bruine tint. Loopscooter kan in 3 hoogtes gezet worden, laag 31 cm, midden 33 cm en hoog 35 cm.
- Gemaakt van hout
- Geverfd met kindvriendelijke verf op waterbasis
- Stuur is niet in hoogte verstelbaar
- Zithoogte: 32 - 36 cm
- Belastbaar tot 30 kg

Leeftijd: van 2 tot 5 jaar
Prijs € 89,95

Clementoni Baby My first...

Een speelgoedauto gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal met een verfijnd ontwerp en vintage stijl om nieuwe en fantastische avonturen te rijden! Gestuurde wielen om het rijden te vergemakkelijken en een piepende hoorn om de aandacht van kinderen te trekken en hun nieuwsgierigheid, gehoor en begrip van oorzaak en gevolg relaties te stimuleren. Een loopauto ontworpen om de motorische vaardigheden, coördinatie en ruimtelijke perceptie van kinderen te ontwikkelen. Verpakt in full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
Prijs € 25,89

Little Dutch Retro Loopauto

Deze prachtige Little Dutch Retro Roller loopauto in olive kleurstelling is gebaseerd op de stijl van de formule 1 wagens van vroeger. Super leuk voor jongens en meisjes. Urenlang speelplezier voor zowel binnen als buiten gegarandeerd! De loopauto is voorzien van metalen wielen en rubberen banden en een kunststof zitting. Leuk als verjaardagscadeau, maar ook heel leuk als woonaccessoire! De loopauto is volledig van metaal en eenvoudig in elkaar te zetten en te monteren. Jouw kindje kan zó opstappen en karren maar! Geschikt voor kinderen vanaf 24 maanden. Afmeting: 75 x 40 x 40 cm. Draaggewicht: 20 kg.
Prijs € 108,95

Loopfiets hout rood

Leuke rode loopfiets voor de kleine kids. Met deze fiets kunnen ze wat makkelijker meekomen met de sneller lopende ouders.

LET OP: deze fiets is voorzien van anti-lek banden. Dat wil zeggen dat de banden gevuld zijn met foam waardoor deze niet meer lek kunnen raken. Hierdoor ontbreekt ook het ventiel op de velg aangezien deze niet meer nodig is.

Prijs € 55,99

Loopfiets hout blauw

Leuke blauwe loopfiets voor de kleine kids. Met deze fiets kunnen ze wat makkelijker meekomen met de sneller lopende ouders.

LET OP: deze fiets is voorzien van anti-lek banden. Dat wil zeggen dat de banden gevuld zijn met foam waardoor deze niet meer lek kunnen raken. Hierdoor ontbreekt ook het ventiel op de velg aangezien deze niet meer nodig is.

Prijs € 54,99

Falk New Holland...

New Holland ride-on tractor, gemaakt voor peuters vanaf 1 jaar oud. De felle kleuren zijn perfect om je baby wakker te maken, die ook zijn motorische vaardigheden en balans kan ontwikkelen terwijl ze plezier hebben! Zowel in de tuin als binnen dankzij het directionele stuur met claxon, deze kleine tractor is heel schattig uitgerust met een aanhanger met schop en hark zal hun favoriete middel zijn om hun favoriete deken van de slaapkamer in de woonkamer te vervoeren of naar kleine buitenuitjes, de zandbak! Smart, een extra zelfklevende kit waarmee je peuter de stijl kan kiezen en een aanpasbare kentekenplaat!

Prijs € 49,79

Topmark Loopfiets Manu groen

Met deze opvouwbare loopfiets MANU zijn de eerste meters snel gezet. De loopfiets is een ideale voorbereiding om het fietsen te ontdekken. Deze loopfiets kan worden gebruikt om het gecoördineerde bewegingsvermogen van uw kind te oefenen en leert zo ook het juiste evenwicht te bewaren.

Waarom de Manu loopfiets?

 • Super sterke loopfiets geschikt voor kinderen van 2-5 jaar
 • Massieve brede rubberen banden (Extra stabiel)
 • Opvouwbaar (makkelijk mee te nemen)
 • Zachte antislip veiligheidshandvatten
 • Comfortabel in hoogte instelbaar zadel
 • Stuurbegrenzer van 110°, stuur kan niet omslaan
 • In hoogte instelbaar stuur
 • Makkelijk te monteren

De loopfiets is in hoogte verstelbaar, heeft een snel en eenvoudig opvouwsysteem, heeft vering en zachte handgrepen en een comfortabel zadel. De loopfiets is compact en lichtgewicht. Super makkelijk mee te nemen dus!

Specificaties

● Geschikt van 2 tot 5 jaar (max 25kg.)
● Materiaal: Staal en kunststof
● Wielmaat 12,5″
● Stuurhoogte verstelbaar van 53 cm – 56 cm
● Zadelhoogte verstelbaar van 37 cm – 42 cm
● Gewicht: 3.5 kg
● Afmeting uitgeklapt: 90 x 33 x 56 cm
● Afmetingen ingeklapt: 53 x 33 x 54 cm

Prijs € 89,95

Topmark Loopfiets Manu grijs

Met deze opvouwbare loopfiets MANU zijn de eerste meters snel gezet. De loopfiets is een ideale voorbereiding om het fietsen te ontdekken. Deze loopfiets kan worden gebruikt om het gecoördineerde bewegingsvermogen van uw kind te oefenen en leert zo ook het juiste evenwicht te bewaren.

Waarom de Manu loopfiets?

 • Super sterke loopfiets geschikt voor kinderen van 2-5 jaar
 • Massieve brede rubberen banden (Extra stabiel)
 • Opvouwbaar (makkelijk mee te nemen)
 • Zachte antislip veiligheidshandvatten
 • Comfortabel in hoogte instelbaar zadel
 • Stuurbegrenzer van 110°, stuur kan niet omslaan
 • In hoogte instelbaar stuur
 • Makkelijk te monteren

De loopfiets is in hoogte verstelbaar, heeft een snel en eenvoudig opvouwsysteem, heeft vering en zachte handgrepen en een comfortabel zadel. De loopfiets is compact en lichtgewicht. Super makkelijk mee te nemen dus!

Specificaties

● Geschikt van 2 tot 5 jaar (max 25kg.)
● Materiaal: Staal en kunststof
● Wielmaat 12,5″
● Stuurhoogte verstelbaar van 53 cm – 56 cm
● Zadelhoogte verstelbaar van 37 cm – 42 cm
● Gewicht: 3.5 kg
● Afmeting uitgeklapt: 90 x 33 x 56 cm
● Afmetingen ingeklapt: 53 x 33 x 54 cm

Prijs € 89,95