Lego Dots

Lego Dots

Er zijn 26 producten.

Item 1-26 van 26 in totaal item(s)

Actieve filters

LEGO 41938 DOTS CREATIVE...

Beloon kinderen die hard werken op school met deze LEGO DOTS Creatieve ontwerpdoos (41938) knutselset en inspireer ze om hun eigen, unieke voorwerpen te maken. Geef de fantasie van kinderen een boost met 5 modellen, plus online inspiratie voor nog veel meer. Er zijn meer dan 650 tegels, waaronder 72 met letters bedrukte tegels, zodat ze hun eigen berichten op modellen of andere DOTS sets kunnen plaatsen. Wat zit er in de doos? Een heleboel veelkleurige DOTS tegels, 5 kamerdecoraties om te maken en versieren, een inspirerend magazine met nog meer ontwerpideeën en een diamantvormige tegelwipper voor eenvoudig losmaken. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. 779-delige set.

Prijs € 38,99

LEGO 41936 DOTS PENCIL HOLDER

Stimuleer de creativiteit van kinderen met dit avontuurlijke LEGO DOTS Potloodbakje (41936). De fantasie krijgt een boost wanneer ze de raket hun eigen ontwerp geven. Opbergruimte in de vorm van een raket! Kinderen ontwikkelen hun zelfexpressie tijdens het versieren de multifunctionele potloodhouder, waarbij ze de meegeleverde patroonideeën kunnen volgen of hun eigen ontwerpen kunnen bedenken. Wat zit er in de verpakking? Deze leuke 321-delige set bevat een bouwbare raket met een raam dat open kan met ruimte voor een foto of tekening en een bakje aan de achterkant om potloden, schrijfgerei of andere spulletjes in op te bergen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 19,99

LEGO 41937 DOTS MULTI PACK...

Stimuleer de creativiteit met deze leuke LEGO DOTS Multipack zomerkriebels (41937) set. Het zelfvertrouwen van kinderen krijgt een boost wanneer ze ontwerpen maken voor alle verschillende leuke voorwerpen. Creatieve, stijlvolle voorwerpen die gezien mogen worden! Kinderen ontwikkelen hun zelfexpressie wanneer ze de verschillende voorwerpen versieren. Ze kunnen de meegeleverde patroonideeën volgen of hun eigen patronen verzinnen. Wat zit er in de verpakking? Deze set bevat een verstelbare lichtblauwe armband, een tassenhanger in de vorm van een leeuw, een fotolijstje met ophangelement en een cactuspotloodbakje met beweegbare armen, plus een heleboel kleurrijke tegels. Jonge knutselfans zullen deze Multipack zomerkriebels set geweldig vinden. De aanpasbare onderdelen en leuke kleuren vormen samen het perfecte creatieve cadeau voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. 441-delige set.

Prijs € 28,99

LEGO 41935 DOTS LOTS OF DOTS

Maak kinderen blij met deze reusachtige LEGO DOTS Enorm veel DOTS (41935) knutselset en stimuleer de creativiteit terwijl ze hun ontwerpvaardigheden ontwikkelen en hun eigen, unieke patronen bedenken. Stimuleer de creativiteit en fantasie met meer dan 1000 tegels in allerlei prachtige kleuren, waarvan sommige nog nooit eerder in een DOTS set zaten. Wat zit er in de doos? Niets dan pure, fantastische, kleurrijke DOTS! Met 44 verschillende soorten DOTS tegels en een heleboel inspiratie kunnen kinderen armbanden, siervoorwerpen voor in hun kamer of andere LEGO sets versieren. Kinderen die graag knutselen zullen deze Enorm veel DOTS (41935) doos geweldig vinden. De tegels maken knutselen met een groepje nog leuker en vormen een ideaal cadeau voor de feestdagen voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. 1040-delige set.

Prijs € 19,99

LEGO 41932 DOTS EXTRA DOTS...

Verras kinderen die graag creatief bezig zijn met dit coole LEGO DOTS Extra DOTS, serie 5 (41932) zakje waarmee ze hun eigen, persoonlijke decoraties kunnen maken. Wat er precies in het zakje zit, is een leuke verrassing! Vergroot de creativiteit en ontwerpvaardigheden van kinderen met 95 tegels om te verzamelen in een groot aantal tropische kleuren, 15 glow-in-the-dark tegels en 10 van de in totaal 16 mogelijke verrassingstegels met opdruk. De tegels kunnen op allerlei leuke en unieke manieren worden gebruikt voor het versieren van armbanden en kamerdecoraties. Kinderen kunnen de tegels ook combineren met andere DOTS sets of LEGO sets en deze helemaal aanpassen zoals zij willen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. 120-delige set.

Prijs € 3,99

LEGO 41931 DOTS EXTRA DOTS...

Kinderen en knutselfans zullen dit LEGO DOTS Extra DOTS - serie 4 (41931) zakje met het thema Dieren geweldig vinden! Ze kunnen het combineren met alle verschillende LEGO DOTS sets. Met deze extra tegels kunnen kinderen hun ontwerpen aanpassen aan hun kleding, stemming of kamer. Dit zakje bevat 105 kleurrijke tegels, waaronder schattige dierentegels met ogen, monden, oren en poten, gekleurde tegels en 10 van de 16 mogelijke tegels met opdruk, het is een verrassing wat er precies in het zakje zit! Kinderen bouwen aan hun creativiteit tijdens het aanpassen van hun tassenhangers, armbanden of kamerdecoraties. Het leuke van dit zakje is dat kinderen nog meer fantasie kunnen leggen in het versieren van hun LEGO DOTS speelgoed. Ze kunnen mixen en matchen met vrienden en hun eigen, unieke ontwerpen laten zien. Het is een leuk extraatje bij een andere DOTS set. 105-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 3,99

LEGO 41933 DOTS MUSIC BRACELET

Kinderen die van muziek houden zullen het geweldig vinden om deze LEGO DOTS muziek armband (41933) te maken en te dragen! Deze creatieve speelgoedset bevat een hoogwaardig, verstelbaar en flexibel zwart armbandje dat zowel rond smalle als brede polsen past en regelmatig kan worden gedragen en versierd. Er zijn ook 32 kleurrijke tegels, waaronder tegels met muzieknoten met een metallic effect, doorschijnende tegels en glittertegels. Op een eenvoudige en intuïtieve manier kunnen kinderen hun eigen armband maken en aanpassen aan hun outfit of stemming. Er is geen foute manier om te spelen. Het leuke aan het zelf maken van sieraden is dat kinderen zichzelf kunnen uiten en de armband op hun eigen manier kunnen versieren. Alles is mogelijk met deze leuke armband, net als met de andere LEGO DOTS speelgoedsets, de magie zit hem in de fantasie van kinderen. Met diverse armbanden in dit assortiment. 33-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 5,99

LEGO 41922 DOTS COOL CACTUS...

Kinderen die van de natuur houden zullen het geweldig vinden om deze stoere LEGO DOTS Coole cactus armband (41922) te maken en te dragen! Deze creatieve speelgoedset bevat een verstelbaar, flexibel lichtgroen armbandje dat zowel rond smalle als brede polsen past en 32 kleurrijke tegels, waaronder speciale tegels met cactusopdruk. Op een eenvoudige en intuïtieve manier kunnen kinderen hun eigen armband versieren en deze aanpassen aan hun outfit of stemming. Er is geen foute manier om te spelen. Het leuke aan het zelf maken van sieraden is dat kinderen zichzelf kunnen uiten en de armband op hun eigen manier kunnen versieren. Alles is mogelijk met deze leuke armband, net als met de andere LEGO DOTS speelgoedsets, de magie zit hem in de fantasie van kinderen. De diverse armbanden in het assortiment vormen geweldige verrassingen voor elk moment. 33-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 5,99

LEGO 41928 DOTS BAG TAG...

Verras kinderen die van zeedieren houden met deze superschattige LEGO DOTS Tassenhanger narwal (41928) set! Deze accessoireset is snel in elkaar te zetten, zodat jongens en meisjes hun eigen magische narwalhanger voor aan hun tas of rugzak kunnen maken. Ideaal accessoire voor zelfexpressie! Deze tassenhangerset bevat een kleine kubus met plaats voor een heleboel leuke ontwerpen, een siliconen bevestigingsring en een kleine sleutelvormige tegelwipper. Kinderen kunnen de blauwe, blauwgroene en groenblauwe tegels gebruiken om een realistische narwal te ontwerpen. Voor nog meer creativiteit kunnen ze een serie 4 zakje met Extra DOTS tegels erbij pakken voor nog meer leuke gezichten en ontwerpen. Leuk voor kleine knutselaars Kinderen kunnen de tassenhanger personaliseren, de uitdrukkingen van de narwal veranderen en hun ontwerpen delen met hun vrienden. Deze leuke tassenhanger combineert knutselplezier met zelfexpressie. 85-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 5,99

LEGO 41930 DOTS BAG TAG PANDA

Verras een kind met deze lieve LEGO DOTS Tassenhanger panda (41930) set! Deze set is snel in elkaar te zetten, zodat jongens en meisjes hun eigen leuke pandatassenhanger voor aan hun tas of rugzak kunnen maken. Deze tassenhangerset bevat een kubus met plaats voor een heleboel leuke ontwerpen, een siliconen ring om hem aan een tas of rugzak te hangen, plus een kleine sleutelvormige tegelwipper en een heleboel tegels. Kinderen kunnen de zwarte en witte tegels en de tegels met bamboe-opdruk gebruiken om een realistische panda te maken of een zakje Extra DOTS, serie 4 tegels toevoegen voor nog meer grappige gezichten en ontwerpen. Een ideale verrassing. Jongens en meisjes kunnen de tassenhanger helemaal naar eigen wens aanpassen, de uitdrukkingen van de panda veranderen en hun ontwerpen delen met vrienden. Deze coole tassenhangerset combineert knutselplezier met zelfexpressie, een leuk cadeautje voor ieder kind. 84-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 5,99

LEGO 41929 DOTS BAG TAG...

Prikkel de verbeelding van een kleine knutselaar met deze woeste LEGO DOTS Tassenhanger luipaard (41929) set! Deze set is snel in elkaar te zetten, zodat jongens en meisjes hun eigen leuke, stijlvolle luipaardtassenhanger voor aan hun tas of rugzak kunnen maken. Deze aanpasbare tassenhangerset bevat een kleine kubus, een siliconen bevestigingsring en een kleine sleutelvormige tegelwipper. Daarnaast bevat de set een heleboel blauwe, paarse en lila tegels, plus tegels met dierenprint voor nog meer stijl. Stimuleer de creatieve ontwerpvaardigheden van kinderen en voeg een Extra DOTS - serie 4 (41931) zakje toe voor nog meer gezichtsuitdrukkingen. Leuk voor kinderen die graag knutselen. Kinderen kunnen de tassenhanger naar hartenlust personaliseren, de uitdrukkingen van het luipaard aanpassen en hun ontwerpen delen met vrienden. De tassenhanger combineert knutselplezier met zelfexpressie, een leuke verrassing voor ieder kind. 84-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 5,99

Lego 41926 DOTS Creative...

Tijd voor een feestje! Geef een supercreatief feestje met deze leuke Lego Dots 41926 set. Zet de cupcakes in elkaar en versier ze samen met je verjaardagsgasten. Er zijn genoeg tegels, stickers, kaarsjes en versierideeën om de kleurrijkste, coolste cupcakes ooit te maken! En je vrienden en vriendinnen nemen ze na het feestje graag mee naar huis. dotyourworld. 623-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Prijs € 23,99

LEGO 41924 DOTS SECRET HOLDER

Maak de perfecte geheime Lego Dots 41924 houder die bij jouw stijl past! Zet het bakje in elkaar en versier het daarna zoals jij wilt. Haal inspiratie uit het vel met instructies en ideeën of bedenk je eigen ontwerpen. Stop jouw geheime schatten in de verborgen lade of het bovenste vakje om ze veilig te bewaren. Pas het doosje aan je stemming of kamer aan wanneer je maar wilt! dotyourworld. 451-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 19,99

LEGO 41921 DOTS EXTRA DOTS...

Ontwerp op jouw eigen manier met deze Extra Lego DOTS 41921 met het thema Geheimen! Bedenk eindeloze creatieve patronen en combinaties met de tegels, waaronder ster- en diamanttegels, plus 10 willekeurige versierde tegels. Voeg ze toe aan jouw LEGO® DOTS armbanden of andere DOTS sets om je persoonlijkheid te laten zien en je creativiteit tot uiting te laten komen. Er is geen goede of foute manier om jouw leven te versieren! Welke tegels zitten er in jouw zakje? dotyourworld. 107-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 3,99

LEGO 41934 DOTS STARLIGHT...

Ontwerp je eigen magische sieraden met deze Lego Dots 41934 Sterrenlicht armbanden! Leg de armbanden met een enkele rij noppen plat neer en klik de tegels erop. Voeg er de doorschijnende tegels met sterren en sterrenkaarten op een creatieve manier aan toe zodat de armbanden bij jouw stijl passen en draag ze om een unieke kant van jezelf te laten zien! Toe aan iets anders? Pas ze dan aan je stemming aan, ruil of deel ze met je vrienden! dotyourworld. 34-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 5,99

LEGO 41923 DOTS MONSTER...

Maak en deel griezelig coole sieraden met deze Lego Dots 41923 Monster armbanden! Leg de smalle armbanden plat neer en klik de vrolijke, kleurrijke tegels erop. Voeg de schattige monstertegels er op een creatieve manier aan toe en toon de wereld een unieke kant van jezelf! Toe aan iets anders? Pas de armbanden dan aan je stemming aan of deel ze met vrienden of familie! dotyourworld. 34-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 5,99

LEGO 41918 DOTS ADVENTURE...

Draag deze coole armbanden en ga samen met je beste vriend of vriendin op avontuur! Open het zakje, leg de armbanden met één rij noppen plat neer en klik de funky kleurrijke tegels erop. Kijk op de verpakking voor inspiratie of maak je eigen ontwerpen. Voeg de hippe bedrukte tegels met een urban avonturenthema toe om alles helemaal naar jullie eigen smaak aan te passen en draag jullie unieke armbanden daarna met trots. Supercool! #dotyourworld schattige Deze vriendschapsarmbandjes limited edition LEGO DOTS Avonturenarmbanden (41918) set met 2 verstelbare bandjes en 32 tegels. 34-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 5,99

LEGO 41910 DOTS ICE CREAM...

Ontwerp deze schattige IJsjes-besties armbanden voor jezelf en je beste vriend of vriendin! Open het zakje, leg de armbanden met één rij noppen plat neer en klik de kleurrijke tegels erop. Kijk op de verpakking voor inspiratie of maak je eigen ontwerp. Voeg daarna de schattige tegels met opdruk toe en maak sieraden die passen bij jou en je beste vriend of vriendin, want alles is leuker wanneer je het deelt. Maak de wereld een beetje meer kawaii met deze geweldige armbanden! #dotyourworld Deze zelfgemaakte vriendschapsarmbandjes limited edition LEGO DOTS IJsjes-besties armbanden (41910) set met 2 verstelbare bandjes met één rij noppen en 32 kleurrijke tegels. 34-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 5,99

LEGO 41909 DOTS MERMAID...

Steel de show met deze coole armbanden of deel er een met je beste vriendin! Open het zakje met Zeemeermin armbanden, leg de armbanden met één rij noppen plat neer en klik de tegels erop. Kijk op de verpakking voor inspiratie of maak je eigen ontwerpen. Voeg verschillende doorschijnende en bedrukte tegels toe om alles helemaal naar je eigen smaak aan te passen en draag jullie unieke armbanden daarna met trots. Alle zeemeerminnen verzamelen! #dotyourworld Deze zelfgemaakte vriendschapsarmbandjes limited edition LEGO DOTS Zeemeermin armbanden (41909) set met 2 verstelbare bandjes en 32 kleurrijke tegels. 34-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 5,99

LEGO 41919 DOTS POWER...

Laat je innerlijke kracht zien met de opvallende Power armband! Leg de armband plat neer en klik de kleurrijke tegels erop. Kijk op de verpakking voor inspiratie of maak je eigen ontwerpen. Voeg de coole bedrukte tegels en doorschijnende glittertegels toe, bevestig de armband rond je pols en laat anderen zien waar jij voor staat. Versier hem keer op keer anders en laat de wereld jouw gedurfde, leuke ontwerpen zien! Deze krachtige LEGO DOTS Power armbandset heeft een verstelbaar bandje en 32 kleurrijke tegels. 33-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 4,99

LEGO 41915 DOTS JEWELLERY BOX

Bewaar je schatten in stijl met deze verfijnde sieradendoos met een slotje! Zet de doos in elkaar en versier hem vervolgens om er een echt uniek en creatief item van te maken om in je kamer neer te zetten. Kijk op het instructie en ideeënvel voor inspiratie of bedenk je eigen ontwerpen. Bewaar je favoriete sieraden en andere geheime schatten veilig dankzij het slotje. Ben jij klaar om creatief aan de slag te gaan? De Lego Dots sieradendoos is ca. 3 cm hoog, 12 cm breed en 14 cm diep. 374-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 19,99

LEGO 41914 DOTS CREATIVE...

Bewaar je mooiste momenten in deze leuke creatieve fotolijstjes! Zet de lijstjes in elkaar, versier ze en plaats er dan je favoriete tekeningen, schetsen of foto's in. De lijstjes kunnen op verschillende manieren op elkaar worden geplaatst. Je kunt ze natuurlijk ook los in je kamer zetten. Kijk op het instructie en ideeënvel voor inspiratie of bedenk je eigen leuke patronen. Versier en verander de lijstjes zo vaak je maar wilt, het is makkelijk en leuk! Leuke LEGO DOTS Creatieve fotolijstjes set met 3 lijstjes en diverse tegels. 398-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 19,99

LEGO 41913 DOTS BRACELET...

Maak je eigen coole vriendschapsarmbandjes en geef ze aan je beste vrienden! Open de BFF armbandenset, leg de armbanden plat neer en klik de kleurrijke tegels erop. Kijk op de verpakking en het meegeleverde ideeënvel voor inspiratie of ontwerp je eigen versie. Voeg de hartjestegels in verschillende kleuren en de bedrukte tegels toe, zodat ze helemaal bij de persoonlijkheid van jou en je vrienden passen. Draag jullie unieke armbanden met trots! LEGO DOTS BFF armbandenset met 5 verstelbare bandjes en 295 kleurrijke tegels. 300-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 23,99

LEGO 41907 DOTS DESK ORGANISER

Ontwerp alles naar eigen smaak met deze coole LEGO DOTS Bureau-organizer set! Zet de organizer in elkaar en versier daarna de buitenkant. Gebruik hem om al je schrijfgerei in te zetten en voeg je favoriete foto of een belangrijke aantekening toe. In de lade kun je zelfs een geheim bewaren! Doe inspiratie op met de ideeën op het instructievel of maak je eigen ontwerpen. Versier de organizer steeds opnieuw zoals je zelf wilt, het is leuk en makkelijk! Met een veelkleurige doos met 2 vakjes, een fotohouder en een kleine lade die open kan. Afmetingen: 7 cm hoog, 14 cm breed en 9 cm diep. 405-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 19,99

Lego 41940 DOTS Bag Tag...

Verras een eenhoornfan met dit coole LEGO DOTS Tassenhanger Eenhoorn (41940) bouwbaar kinderspeelgoed! Jongens en meisjes vanaf 6 jaar kunnen dit eenhoorn speelgoed snel versieren, hun eigen mysterieuze tassenhanger maken en decoreren en deze daarna aan hun sleutels, tas of rugzak hangen. Dit handige eenhoorn knutselwerk heeft een kubus met ruimte voor heel wat leuke ontwerpen, een hanger en een tegelwipper. Kinderen kunnen de regenboogkleurige tegels en glittertegels gebruiken om een magische eenhoorn te ontwerpen. Om hun creativiteit te stimuleren, kunnen ze een serie 4 zakje nemen (41931 - afzonderlijk verkrijgbaar) met Extra DOTS tegels om allerlei nieuwe gezichtsuitdrukkingen en ontwerpen te maken. Kinderen kunnen de gezichtsuitdrukkingen van de stijlvolle eenhoorn veranderen en hun ontwerpen delen met vrienden. De leuke tassenhanger combineert passie voor kunst en knutselen en zelfexpressie. Bevat 80 stenen.

Prijs € 5,99

Lego 41939 DOTS Bag Tag Dragon

Verras de drakenfans met deze supercoole LEGO Tassenhanger draak (41939) bouwset! Met deze stevige, hoogwaardige accessoire kunnen kinderen vanaf 6 jaar hun eigen woeste drakentassenhanger maken en versieren. Zo kunnen ze hun sleutels bij elkaar houden of aan hun tas hangen.Deze praktische knutselset voor kinderen bevat een kubus met ruimte voor leuke ontwerpen, een bevestigingsring voor kinderen en een tegelwipper. Kinderen stimuleren hun creativiteit door tegels te gebruiken uit andere knutselsets of zakjes, zoals Extra DOTS - Serie 4 (41931 - afzonderlijk verkrijgbaar) voor nog meer leuke ontwerpen! Met de leuke kleine tassenhanger kunnen kleine knutselaars hun passie combineren met zelfexpressie. Een fantastisch cadeau-idee, zomaar tussendoor of voor de feestdagen, als inspiratie voor creatief spel. Bevat 82 stenen.

Prijs € 5,99