Buitenspellen

Buitenspellen

Er zijn 48 producten.

Item 1-30 van 48 in totaal item(s)

Actieve filters

Zomerskiën

Skiën in de zomer? Met dit speeltoestel voor maximaal drie kinderen is dat geen enkel probleem! De jonge skiërs kunnen snel in de stabiele voetlussen glijden en samen met de robuuste zomerski's stappen. Ze gaan alleen vooruit als iedereen samen beweegt! Dit traint teambuildingvaardigheden, behendigheid en coördinatie. Een geweldig speel- en oefenspeelgoed dat thuis hoort in elke tuin, speeldatum of verjaardagsfeestje voor kinderen. Ideaal voor spannende teamcompetities.
Prijs € 17,69

Gooispel tas "Actief

Je moet hier nauwkeurig gooien! Met dit werpspel gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout moeten spelers punten scoren door de stoffen zakken door de gekleurde doelen te gooien. De verschillende kleuren vertegenwoordigen verschillende aantallen punten. De doelmodules kunnen worden geplaatst waar u maar wilt om het spel en de moeilijkheidsgraad te veranderen. Het is het perfecte tuinspel voor jong en oud, dat in twee spelmodi kan worden gespeeld! Dit is een veelzijdig spel dat als duel tussen twee spelers of in teams kan worden gespeeld en geschikt is voor alle leeftijden. Wie kan hun nauwkeurigheid bewijzen en de meeste punten verzamelen?
Prijs € 68,46

Gooispel Ladergolf "Actief

Veel plezier voor elke leeftijd! Dit swingende balspel gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout is het perfecte spel voor in de tuin. Spelers, jong en oud, komen zeker aan hun trekken met dit werpspel. Wie kan de houten ballen op de individuele palen gooien zodat ze blijven hangen? De werpafstanden kunnen worden gewijzigd en de cijfers zijn vervangen door metingen zodat zelfs jonge kinderen die nog geen cijfers kunnen lezen, kunnen spelen. Hiermee kan elke leeftijdsgroep zich vermaken. Dit is een compact buitenspel dat in elke tuinschuur thuishoort!
Prijs € 39,81

Vier op een rij XXL "Actief"

Dit klassieke "Four in a row" -spel is gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout. Het XXL-formaat zorgt voor veel plezier voor kinderen en volwassenen. Hier moet je proberen met logica en concentratie om vier stukjes van dezelfde kleur op een rij te zetten. De grotere stukken kunnen gemakkelijk worden gepakt en bieden alle spelers een beter overzicht van de score. Ook ideaal om buiten te spelen! Wie wordt de winnaar dankzij de kleurrijke tegels en slimme combinaties?
Prijs € 45,97

Ringgooi spel

Op het blinde paskruis van onbehandeld grenen moeten 5 gelakte pinnen worden gestoken en met de sisalringen (Ø 7 cm) worden de hoogste scores behaald. Dit spel traint de fijne motoriek en de hand-tot-oog coördinatie.
Prijs € 11,09

Ringgooi spel

Train je behendigheid met veel plezier! De 4 gevlochten ringen met gelakte houten kralen moeten over een bepaalde afstand worden geworpen om op een van de pinnen te landen. Probeer de hoogste score te behalen en win het spel! Oefening maakt de meester!
Prijs € 16,80

Dog Ring Throwing Game

Een geweldig spel, niet alleen voor gebruik in de zomer, want dit houten ringgooispel kan ook binnenshuis worden gespeeld. Het bord heeft de vorm van een schattig hondenhoofd en is voorzien van doelpennen van verschillende hoogte. De ringen zijn gemaakt van touw en kleurrijke houten gewichten. Leuk voor het hele gezin!
Prijs € 11,89

Tafel Curling & Bowling 2-in-1

Speelplezier voor het hele gezin! Of het nu curling of bowling is, beide populaire spellen kunnen gespeeld worden op deze speelvelden gedrukt op een plastic oppervlak. Ze kunnen ook gemakkelijk worden opgeborgen in een veilige ruimte en wachten op de volgende game. Laat het spel beginnen!
Prijs € 23,90

Jeu de boules incl. Koffer

Concentratie en behendigheid zijn nodig bij dit vrijetijdsspel. De zilveren ballen moeten precies zo dicht mogelijk bij de houten bal worden gegooid. Alle meegeleverde items kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in de draagtas.
Prijs € 23,65

Grote zeepbellen met...

Kijk, is dat geen geweldige bubbel? Met deze prachtige set kun je oogverblindende zeepbellen maken. Bubbels zijn altijd fascinerend voor kinderen omdat ze van vorm veranderen in de lucht terwijl ze glinsteren met de mooiste kleuren. Inhoud fles: 400 ml bubbelzeep. Aan de robuuste kunststof grip zit een blauwe string bevestigd die in de meegeleverde vloeibare zeep kan worden gedompeld. Door de grip heen en weer te bewegen ontstaan ??er verschillende zeepbellen. Wie kan de mooiste bubbels maken?
Prijs € 13,90

Enorme zeepbellen met...

Je kunt enorme zeepbellen maken met deze bubbelset. Aan beide plastic grepen zijn twee snaren bevestigd die in de meegeleverde zeepbelvloeistof kunnen worden gedompeld. Voorzichtige bewegingen met het touwtje laten zeepbellen door de lucht zweven. Zo laten ze hun mooiste kant zien! Inhoud fles: 400 ml bubbelzeep. Met dit product kunnen kinderen op een speelse manier hun concentratievermogen trainen en tegelijkertijd een gevoel van beweging ontwikkelen. Laat de bubbelshow beginnen!
Prijs € 19,90

Feber mega 4 in line

Mega Vier op een rij: het klassieke strategie en intelligentiespel voor twee spelers. Ideaal om in de tuin, binnen of op school te spelen. De gele en groene schijven worden per kleur bewaard aan de zijkanten. Het spel is gemakkelijk uit elkaar te halen. Wordt geleverd in bruine doos met full colour poster. Leeftijd:3+. Afmeting: 122x57x117cm
Prijs € 179,99

Vishengel

Fisher's Fritz vist verse vis? Nee, golfballen! Deze telescoophengel in professioneel vakmanschap is een geduldspel om behendigheid te trainen. Het is niet zo eenvoudig om de golfbal aan te sluiten!
Prijs € 11,29

Outdoor Play Croquet

Outdoor Play Croquet set. Sla zo snel mogelijk jouw eigen ballen door de poortjes en weer terug naar het startpaaltje! De set is van zware kwaliteit en gaat lang mee. Inhoud: 4 croquet hamertjes van 75 cm, 4 ballen van 7,3 cm, 2 houten stokken en 10 metalen poortjes. Wordt geleverd in een full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 21,99

Outdoor Play...

Outdoor Play boter, kaas en eieren. Wie heeft als eerste 3 kruisjes of 3 rondjes op een rij? Inhoud: 9 houten blokken met rondjes en kruisjes afgebeeld. De houten blokken zijn 7 x 7 x 7 cm. Wordt geleverd in full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Prijs € 11,99

Outdoor Play Mega dobbelstenen

Outdoor Play Garden Yatzy. Speel de leukste dobbelspellen nu ook in de tuin! Inhoud: 5 houten dobbelstenen van 5,5 cm en een scoreboekje. Wordt geleverd in een full-colour koker met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Prijs € 8,49

Outdoor Play Slagbalset

Outdoor Play Softball. Organiseer een potje slagbal met jouw vrienden! Je kunt het spel op twee moeilijkheidsgraden spelen: beginners gebruiken het plankje om te slaan en gevorderde spelers kunnen de knuppel gebruiken. Deze set bestaat uit een houten knuppel (59,5 x 3 cm), een houten slagbal plankje (48,5 x 5,2 x 1,3 cm), 4 houten pennen die als honken dienen, 1 houten thuisplaat en een 1 tennisbal. Wordt geleverd in full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Prijs € 12,79

Viking spel Mini-Kubb

De outdoorklassieker in klein formaat! Dit opwindende teamspel in een extra compact formaat belooft leuke spelrondes ook binnenshuis. Bij uitstek geschikt voor onderweg, hij kan gemakkelijk in de opbergtas worden opgeborgen. Een geweldige metgezel voor uitstapjes en perfect voor kleine speeloppervlakken. Daarmee is dit Vikingspel nu echt overal te spelen!

Prijs € 8,09

Outdoor Play Blikgooien

Outdoor Play Throwing Cans: het klassieke kermisspel. De blikjes en werpzakjes met korrelvulling zijn van zware kwaliteit en gaan lang mee! Inhoud: 12 blikjes en 3 werpzakjes. Wordt geleverd in full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 9,49

Outdoor Play Stapeltoren

Outdoor Play Toren. Bouw de toren zo hoog mogelijk en laat de blokken niet vallen! De grote robuuste blokken zijn vervaardigd van hout. Geschikt voor binnen en buiten. Inhoud: 60 houten blokken en een handige draagzak. Wordt geleverd in full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Prijs € 18,49

Outdoor Play Touwtrekken

Outdoor Play Tug Of War. Trek jouw tegenstander over de streep en win! Touwtrekken is een teamsport waarbij kracht, techniek en conditie van vitaal belang zijn. Bij touwtrekken staan twee teams tegenover elkaar en proberen ze de andere over de streep te trekken. Inhoud: 1 touw van 10 meter lang, rode centrale lijn en een handige opbergtas. Wordt geleverd in full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Prijs € 18,59

Spel Kubb Basic Set Alert

Kubb spel voor op de camping of gezellig achterhuis
Het spel Kubb is afkomstig uit Zweden en is een echt familiespel. Kubb is een spel voor buiten en wordt gespeeld op een vlak speelveld. De bedoeling van het spel is om met de houten stokken alle torens van het andere team om te gooien. Het team dat de koning omgooit, wint het spel.   

Prijs € 29,95

SportX Shuttle Veren...

SportX veren badmintonshuttles in paarse, roze en groene kleurstelling. Met veren shuttles kun je sneller spelen, en met meer kracht de shuttle wegslaan. Drie stuks verpakt in koker.

Prijs € 2,09

Outdoor Play Ringwerpspel

Outdoor Play Ring Toss Game. Versla jouw tegenstander door de ringen om de palen heen te gooien. De hoogste score wint! Inhoud: 5 ringen van touw en 5 palen van 15 cm hoog. Afmetingen: 49,5 x 49, 5 x 17 cm. Wordt geleverd in een full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 11,99

SportX Badmintonset *** + Net

SportX badmintonset, inclusief 3 shuttles in een koker, 4 rackets, net (609 x 45 cm), 4 haringen en twee palen, bestaande uit 3 delen (totaal 155 cm hoog). De rackets zijn voorzien van snaren van acryl en een extra sterk frame van gehard staal. Wordt geleverd in tas, die de set bij elkaar houdt en opruimmogelijkheid biedt.

Prijs € 14,99

Outdoor Play Mikado 90cm

Outdoor Play Mikado 90 cm. Laat de grote mikadostokjes vallen en trek ze er één voor één weer voorzichtig tussenuit! Inhoud: 31 mikadostokken met de lengte van 90 cm, een dikte van 8 mm. De stokjes zijn vervaardigd van bamboe. Wordt geleverd in full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Prijs € 8,19

Alert Sport Badmintonset Mini

Kies een leuke plek met of zonder net en ga lekker badmintonnen met de mini badmintonset van Alert. Sla de shuttle naar elkaar over en probeer zoveel mogelijk punten te scoren! De set is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Inhoud: 2 rackets 2 shuttles Hoes

Prijs € 4,99

Alert Sport Voetbal...

Speel de leukste potjes voetbal met de kleurrijke Regenboog voetbal van Alert Met deze mooie voetbal van Alert kun jij je voetbal skills oefenen! De voetbal heeft maat vijf, weegt 200 gram en is in regenboogkleuren. Oefen dribbelen, vrije schoppen of overspelen, of speel gewoon een lekker potje voetbal tegen je vrienden! Deze bal valt zeker op, dus je zal makkelijk bij kunnen houden waar de bal is. Let op: Deze voetbal moet nog opgepompt worden voor gebruik. De Regenboog voetbal van Alert is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Prijs € 2,09

Flashz Ball Lichtgevende...

Flashz Ball Lichtgevende Voetbal. Holografische voetbal. Wanneer je de bal op de foto zet of er een video van maakt in flash mode dan geeft de bal licht. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 15,89