Buitenspellen

Buitenspellen

Er zijn 31 producten.

Item 1-30 van 31 in totaal item(s)

Actieve filters

Feber mega 4 in line

Mega Vier op een rij: het klassieke strategie en intelligentiespel voor twee spelers. Ideaal om in de tuin, binnen of op school te spelen. De gele en groene schijven worden per kleur bewaard aan de zijkanten. Het spel is gemakkelijk uit elkaar te halen. Wordt geleverd in bruine doos met full colour poster. Leeftijd:3+. Afmeting: 122x57x117cm
Prijs € 235,99

Zomerskiën

Skiën in de zomer? Met dit speeltoestel voor maximaal drie kinderen is dat geen enkel probleem! De jonge skiërs kunnen snel in de stabiele voetlussen glijden en samen met de robuuste zomerski's stappen. Ze gaan alleen vooruit als iedereen samen beweegt! Dit traint teambuildingvaardigheden, behendigheid en coördinatie. Een geweldig speel- en oefenspeelgoed dat thuis hoort in elke tuin, speeldatum of verjaardagsfeestje voor kinderen. Ideaal voor spannende teamcompetities.

Prijs € 18,79

Gooispel tas "Actief

Je moet hier nauwkeurig gooien! Met dit werpspel gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout moeten spelers punten scoren door de stoffen zakken door de gekleurde doelen te gooien. De verschillende kleuren vertegenwoordigen verschillende aantallen punten. De doelmodules kunnen worden geplaatst waar u maar wilt om het spel en de moeilijkheidsgraad te veranderen. Het is het perfecte tuinspel voor jong en oud, dat in twee spelmodi kan worden gespeeld! Dit is een veelzijdig spel dat als duel tussen twee spelers of in teams kan worden gespeeld en geschikt is voor alle leeftijden. Wie kan hun nauwkeurigheid bewijzen en de meeste punten verzamelen?
Prijs € 68,46

Gooispel Ladergolf "Actief

Veel plezier voor elke leeftijd! Dit swingende balspel gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout is het perfecte spel voor in de tuin. Spelers, jong en oud, komen zeker aan hun trekken met dit werpspel. Wie kan de houten ballen op de individuele palen gooien zodat ze blijven hangen? De werpafstanden kunnen worden gewijzigd en de cijfers zijn vervangen door metingen zodat zelfs jonge kinderen die nog geen cijfers kunnen lezen, kunnen spelen. Hiermee kan elke leeftijdsgroep zich vermaken. Dit is een compact buitenspel dat in elke tuinschuur thuishoort!
Prijs € 39,99

Vier op een rij XXL "Actief"

Dit klassieke "Four in a row" -spel is gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout. Het XXL-formaat zorgt voor veel plezier voor kinderen en volwassenen. Hier moet je proberen met logica en concentratie om vier stukjes van dezelfde kleur op een rij te zetten. De grotere stukken kunnen gemakkelijk worden gepakt en bieden alle spelers een beter overzicht van de score. Ook ideaal om buiten te spelen! Wie wordt de winnaar dankzij de kleurrijke tegels en slimme combinaties?
Prijs € 45,97

Ringgooi spel

Train je behendigheid met veel plezier! De 4 gevlochten ringen met gelakte houten kralen moeten over een bepaalde afstand worden geworpen om op een van de pinnen te landen. Probeer de hoogste score te behalen en win het spel! Oefening maakt de meester!
Prijs € 16,80

Dog Ring Throwing Game

Een geweldig spel, niet alleen voor gebruik in de zomer, want dit houten ringgooispel kan ook binnenshuis worden gespeeld. Het bord heeft de vorm van een schattig hondenhoofd en is voorzien van doelpennen van verschillende hoogte. De ringen zijn gemaakt van touw en kleurrijke houten gewichten. Leuk voor het hele gezin!
Prijs € 11,89

Jeu de boules incl. Koffer

Concentratie en behendigheid zijn nodig bij dit vrijetijdsspel. De zilveren ballen moeten precies zo dicht mogelijk bij de houten bal worden gegooid. Alle meegeleverde items kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in de draagtas.
Prijs € 23,65

Grote zeepbellen met...

Kijk, is dat geen geweldige bubbel? Met deze prachtige set kun je oogverblindende zeepbellen maken. Bubbels zijn altijd fascinerend voor kinderen omdat ze van vorm veranderen in de lucht terwijl ze glinsteren met de mooiste kleuren. Inhoud fles: 400 ml bubbelzeep. Aan de robuuste kunststof grip zit een blauwe string bevestigd die in de meegeleverde vloeibare zeep kan worden gedompeld. Door de grip heen en weer te bewegen ontstaan ??er verschillende zeepbellen. Wie kan de mooiste bubbels maken?
Prijs € 13,90

Vishengel

Fisher's Fritz vist verse vis? Nee, golfballen! Deze telescoophengel in professioneel vakmanschap is een geduldspel om behendigheid te trainen. Het is niet zo eenvoudig om de golfbal aan te sluiten!
Prijs € 11,29

Outdoor Play Croquet

Outdoor Play Croquet set. Sla zo snel mogelijk jouw eigen ballen door de poortjes en weer terug naar het startpaaltje! De set is van zware kwaliteit en gaat lang mee. Inhoud: 4 croquet hamertjes van 75 cm, 4 ballen van 7,3 cm, 2 houten stokken en 10 metalen poortjes. Wordt geleverd in een full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 19,99

Outdoor Play...

Outdoor Play boter, kaas en eieren. Wie heeft als eerste 3 kruisjes of 3 rondjes op een rij? Inhoud: 9 houten blokken met rondjes en kruisjes afgebeeld. De houten blokken zijn 7 x 7 x 7 cm. Wordt geleverd in full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Prijs € 11,99

Outdoor Play Mega dobbelstenen

Outdoor Play Garden Yatzy. Speel de leukste dobbelspellen nu ook in de tuin! Inhoud: 5 houten dobbelstenen van 5,5 cm en een scoreboekje. Wordt geleverd in een full-colour koker met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Prijs € 10,19

Outdoor Play Slagbalset

Outdoor Play Softball. Organiseer een potje slagbal met jouw vrienden! Je kunt het spel op twee moeilijkheidsgraden spelen: beginners gebruiken het plankje om te slaan en gevorderde spelers kunnen de knuppel gebruiken. Deze set bestaat uit een houten knuppel (59,5 x 3 cm), een houten slagbal plankje (48,5 x 5,2 x 1,3 cm), 4 houten pennen die als honken dienen, 1 houten thuisplaat en een 1 tennisbal. Wordt geleverd in full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Prijs € 12,79

Viking spel Mini-Kubb

De outdoorklassieker in klein formaat! Dit opwindende teamspel in een extra compact formaat belooft leuke spelrondes ook binnenshuis. Bij uitstek geschikt voor onderweg, hij kan gemakkelijk in de opbergtas worden opgeborgen. Een geweldige metgezel voor uitstapjes en perfect voor kleine speeloppervlakken. Daarmee is dit Vikingspel nu echt overal te spelen!

Prijs € 8,09

Outdoor Play Blikgooien

Outdoor Play Throwing Cans: het klassieke kermisspel. De blikjes en werpzakjes met korrelvulling zijn van zware kwaliteit en gaan lang mee! Inhoud: 12 blikjes en 3 werpzakjes. Wordt geleverd in full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 8,79

Outdoor Play Touwtrekken

Outdoor Play Tug Of War. Trek jouw tegenstander over de streep en win! Touwtrekken is een teamsport waarbij kracht, techniek en conditie van vitaal belang zijn. Bij touwtrekken staan twee teams tegenover elkaar en proberen ze de andere over de streep te trekken. Inhoud: 1 touw van 10 meter lang, rode centrale lijn en een handige opbergtas. Wordt geleverd in full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Prijs € 25,49

SportX Shuttle Veren...

SportX veren badmintonshuttles in paarse, roze en groene kleurstelling. Met veren shuttles kun je sneller spelen, en met meer kracht de shuttle wegslaan. Drie stuks verpakt in koker.

Prijs € 2,09

Outdoor Play Ringwerpspel

Outdoor Play Ring Toss Game. Versla jouw tegenstander door de ringen om de palen heen te gooien. De hoogste score wint! Inhoud: 5 ringen van touw en 5 palen van 15 cm hoog. Afmetingen: 49,5 x 49, 5 x 17 cm. Wordt geleverd in een full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 11,79

SportX Badmintonset *** + Net

SportX badmintonset, inclusief 3 shuttles in een koker, 4 rackets, net (609 x 45 cm), 4 haringen en twee palen, bestaande uit 3 delen (totaal 155 cm hoog). De rackets zijn voorzien van snaren van acryl en een extra sterk frame van gehard staal. Wordt geleverd in tas, die de set bij elkaar houdt en opruimmogelijkheid biedt.

Prijs € 16,09

Outdoor Play Mikado 90cm

Outdoor Play Mikado 90 cm. Laat de grote mikadostokjes vallen en trek ze er één voor één weer voorzichtig tussenuit! Inhoud: 31 mikadostokken met de lengte van 90 cm, een dikte van 8 mm. De stokjes zijn vervaardigd van bamboe. Wordt geleverd in full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Prijs € 8,19

Outdoor Play Dieren croquet

Outdoor Play animal croquet. Plaats de poortjes in de vorm van dieren, in het gras en speel tegen elkaar. Sla het balletje zo goed mogelijk door de poortjes. Inhoud: 4 poortjes ( 17,5 cm breed), 2 clubs (42,5 cm lang) en 2 balletjes. Wordt geleverd in full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 8,39

Outdoor Play Kubb Game...

Outdoor Play Kubb XL Official. Versla de tegenpartij en werp met de werpstokken alle basistorens om! Probeer daarna de koning te verslaan en win het spel! Inhoud: 1 koning van 7 x 7 x 30 cm, 10 basistorens van 5,5 x 5,5 x 15 cm en 6 werpstokken van 30 x 4 cm. De onderdelen zijn vervaardigd van berken hout. Na het spel kunnen de onderdelen opgeborgen worden in een handige opbergzak. Wordt geleverd in een full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Prijs € 28,49

Outdoor Play Memo

Outdoor Play Memo. Draai alle kaarten om en zoek zo snel mogelijk de paren bij elkaar! Inhoud: 30 kaarten van stevig karton met dieren-afbeeldingen. De kaarten hebben een afmeting van 20 x 20 cm. Wordt inclusief handleiding geleverd in full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Prijs € 7,49

Houten spel kubb in doos basic

Het spel Kubb is afkomstig uit Zweden en is een echt familiespel.
Kubb is een spel voor buiten, en wordt gespeeld op een vlak speelveld. Er wordt bijna altijd op gras gespeeld, zand, strand of sneeuw zou ook kunnen.
Kubb bestaat uit 1 Koning, 10 torens, 6 werpstokken, 4 hoekstokken en spelregels. Geleverd in colourbox 31*22.5*16cm..
Berkenhout.

Prijs € 33,49

SportX Metalen Voetbaldoel...

SportX metalen voetbaldoel. Met deze goal kun je gezellig met je vriendjes een potje voetbal spelen, met een echt voetbaldoel! Afmeting: 182 x 60 x 122 cm. Deze goal is gemakkelijk in elkaar te zetten, en is erg stevig door het gebruik van metaal. Het net is voorzien van een stevige sleeve, waardoor je het gemakkelijk over de buizen schuift. Inhoud: metalen onderdelen om de goals mee samen te stellen, net, 4 haringen en handleiding. Wordt geleverd in kartonnen doos met lijntekening.
Prijs € 60,99