Buitenspellen

Buitenspellen

Er zijn 14 producten.

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters

Feber mega 4 in line

Mega Vier op een rij: het klassieke strategie en intelligentiespel voor twee spelers. Ideaal om in de tuin, binnen of op school te spelen. De gele en groene schijven worden per kleur bewaard aan de zijkanten. Het spel is gemakkelijk uit elkaar te halen. Wordt geleverd in bruine doos met full colour poster. Leeftijd:3+. Afmeting: 122x57x117cm
Prijs € 169,99

Zomerskiën

Skiën in de zomer? Met dit speeltoestel voor maximaal drie kinderen is dat geen enkel probleem! De jonge skiërs kunnen snel in de stabiele voetlussen glijden en samen met de robuuste zomerski's stappen. Ze gaan alleen vooruit als iedereen samen beweegt! Dit traint teambuildingvaardigheden, behendigheid en coördinatie. Een geweldig speel- en oefenspeelgoed dat thuis hoort in elke tuin, speeldatum of verjaardagsfeestje voor kinderen. Ideaal voor spannende teamcompetities.
Prijs € 17,69

Gooispel tas "Actief

Je moet hier nauwkeurig gooien! Met dit werpspel gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout moeten spelers punten scoren door de stoffen zakken door de gekleurde doelen te gooien. De verschillende kleuren vertegenwoordigen verschillende aantallen punten. De doelmodules kunnen worden geplaatst waar u maar wilt om het spel en de moeilijkheidsgraad te veranderen. Het is het perfecte tuinspel voor jong en oud, dat in twee spelmodi kan worden gespeeld! Dit is een veelzijdig spel dat als duel tussen twee spelers of in teams kan worden gespeeld en geschikt is voor alle leeftijden. Wie kan hun nauwkeurigheid bewijzen en de meeste punten verzamelen?
Prijs € 68,46

Gooispel Ladergolf "Actief

Veel plezier voor elke leeftijd! Dit swingende balspel gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout is het perfecte spel voor in de tuin. Spelers, jong en oud, komen zeker aan hun trekken met dit werpspel. Wie kan de houten ballen op de individuele palen gooien zodat ze blijven hangen? De werpafstanden kunnen worden gewijzigd en de cijfers zijn vervangen door metingen zodat zelfs jonge kinderen die nog geen cijfers kunnen lezen, kunnen spelen. Hiermee kan elke leeftijdsgroep zich vermaken. Dit is een compact buitenspel dat in elke tuinschuur thuishoort!
Prijs € 39,81

Vier op een rij XXL "Actief"

Dit klassieke "Four in a row" -spel is gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout. Het XXL-formaat zorgt voor veel plezier voor kinderen en volwassenen. Hier moet je proberen met logica en concentratie om vier stukjes van dezelfde kleur op een rij te zetten. De grotere stukken kunnen gemakkelijk worden gepakt en bieden alle spelers een beter overzicht van de score. Ook ideaal om buiten te spelen! Wie wordt de winnaar dankzij de kleurrijke tegels en slimme combinaties?
Prijs € 45,97

Ringgooi spel

Op het blinde paskruis van onbehandeld grenen moeten 5 gelakte pinnen worden gestoken en met de sisalringen (Ø 7 cm) worden de hoogste scores behaald. Dit spel traint de fijne motoriek en de hand-tot-oog coördinatie.
Prijs € 11,09

Ringgooi spel

Train je behendigheid met veel plezier! De 4 gevlochten ringen met gelakte houten kralen moeten over een bepaalde afstand worden geworpen om op een van de pinnen te landen. Probeer de hoogste score te behalen en win het spel! Oefening maakt de meester!
Prijs € 16,80

Dog Ring Throwing Game

Een geweldig spel, niet alleen voor gebruik in de zomer, want dit houten ringgooispel kan ook binnenshuis worden gespeeld. Het bord heeft de vorm van een schattig hondenhoofd en is voorzien van doelpennen van verschillende hoogte. De ringen zijn gemaakt van touw en kleurrijke houten gewichten. Leuk voor het hele gezin!
Prijs € 11,89

Tafel Curling & Bowling 2-in-1

Speelplezier voor het hele gezin! Of het nu curling of bowling is, beide populaire spellen kunnen gespeeld worden op deze speelvelden gedrukt op een plastic oppervlak. Ze kunnen ook gemakkelijk worden opgeborgen in een veilige ruimte en wachten op de volgende game. Laat het spel beginnen!
Prijs € 23,90

Jeu de boules incl. Koffer

Concentratie en behendigheid zijn nodig bij dit vrijetijdsspel. De zilveren ballen moeten precies zo dicht mogelijk bij de houten bal worden gegooid. Alle meegeleverde items kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in de draagtas.
Prijs € 23,65

Grote zeepbellen met...

Kijk, is dat geen geweldige bubbel? Met deze prachtige set kun je oogverblindende zeepbellen maken. Bubbels zijn altijd fascinerend voor kinderen omdat ze van vorm veranderen in de lucht terwijl ze glinsteren met de mooiste kleuren. Inhoud fles: 400 ml bubbelzeep. Aan de robuuste kunststof grip zit een blauwe string bevestigd die in de meegeleverde vloeibare zeep kan worden gedompeld. Door de grip heen en weer te bewegen ontstaan ??er verschillende zeepbellen. Wie kan de mooiste bubbels maken?
Prijs € 13,90

Enorme zeepbellen met...

Je kunt enorme zeepbellen maken met deze bubbelset. Aan beide plastic grepen zijn twee snaren bevestigd die in de meegeleverde zeepbelvloeistof kunnen worden gedompeld. Voorzichtige bewegingen met het touwtje laten zeepbellen door de lucht zweven. Zo laten ze hun mooiste kant zien! Inhoud fles: 400 ml bubbelzeep. Met dit product kunnen kinderen op een speelse manier hun concentratievermogen trainen en tegelijkertijd een gevoel van beweging ontwikkelen. Laat de bubbelshow beginnen!
Prijs € 19,90

Vishengel

Fisher's Fritz vist verse vis? Nee, golfballen! Deze telescoophengel in professioneel vakmanschap is een geduldspel om behendigheid te trainen. Het is niet zo eenvoudig om de golfbal aan te sluiten!
Prijs € 11,29

Outdoor Play Croquet

Outdoor Play Croquet set. Sla zo snel mogelijk jouw eigen ballen door de poortjes en weer terug naar het startpaaltje! De set is van zware kwaliteit en gaat lang mee. Inhoud: 4 croquet hamertjes van 75 cm, 4 ballen van 7,3 cm, 2 houten stokken en 10 metalen poortjes. Wordt geleverd in een full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs € 21,99