Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 6,00 - € 15,00

(Voor)leesboeken

Voorlezen ~ een rust momentje midden op de dag of 's avonds voor het slapen gaan. Hier vindt u verschillende soorten boeken, voorleesboeken, leesboeken, ontdekboeken, kijk en voel boeken. Voor elk kind wat wils!

(Voor)leesboeken

Er zijn 60 producten.

Item 1-30 van 60 in totaal item(s)

Actieve filters

Prentenboek bos, interactief


Het bos roept! Met dit interactieve prentenboek gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout, kunnen kinderen duiken in de wereld van het bos. De avontuurlijke vos en het nieuwsgierige hert nemen de jonge ontdekkingsreizigers mee door de dichte bossen van het boek. Dit is hoe jonge kinderen speels flora en fauna kunnen ontdekken met hun dierengenoten. Dit is een prachtig boek dat hen zal inspireren om fantasieën en spannende verhalen te ervaren. De twee bosdieren kunnen aan de achterkant van het boek worden bevestigd met klittenbandstukken voor veilig transport. Elke pagina staat vol met interactieve spellen die de motorische vaardigheden van kinderen trainen.

Prijs € 10,99

Prentenboek bouwplaats,...

Zoveel te ontdekken op de bouwplaats! Met dit interactieve prentenboek gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout, leren kinderen de werkzaamheden op een bouwplaats kennen. Ze gaan op ontdekkingstocht met de grote wiellader en de gele roller. Zo kunnen jonge kinderen op speelse wijze de bouwplaats ontdekken terwijl ze leren hun eigen verhalen te vertellen. Met de meegeleverde beeldjes kunnen ze worden gespeeld met de kinderen willen en worden geïnspireerd met nieuwe fantasieën. Na de reis kunnen de bouwvoertuigen eenvoudig opnieuw worden bevestigd aan de achterkant van het boek met de praktische klittenbandstukken. Een educatief boek voor het spelenderwijs uitleven van fantasieën en het promoten van verhalen. Dit product is te combineren met de andere interactieve houten boeken.
Prijs € 9,89

Prentenboek politie,...

Actie is hier gegarandeerd! Met dit liefdevol ontworpen, interactieve, FSC® 100% gecertificeerde houten boek leren kinderen de politie en hun verantwoordelijkheden en functies kennen. Het is op weg naar het eerste telefoontje met de politieauto! De houten beeldjes inspireren fantasieën en geven kinderen de mogelijkheid om hun eigen verhalen te bedenken en uit te spelen. Nadat de crimineel is gevangen genomen, kunnen beide houten auto's eenvoudig opnieuw worden bevestigd aan de achterkant van het boek met de klittenbandstukken. Een educatief boek voor het spelenderwijs uitleven van fantasieën en het promoten van verhalen. Dit product is te combineren met de andere interactieve houten boeken.
Prijs € 8,81

Prentenboek Brandweer,...

Het staat in brand - laten we de missie beginnen! Met dit interactieve prentenboek gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout leren kinderen wat er gebeurt als er iets in brand staat met behulp van kleurrijke, kindvriendelijke illustraties. Met de brandweerauto en de ladderwagen gaat het vuur op. De houten beeldjes inspireren fantasieën en bieden kinderen de mogelijkheid om hun eigen verhaal te bedenken en uit te spelen. Nadat de brand is geblust, kunnen de brandweervoertuigen eenvoudig met de klittenbandstukken aan de achterkant van het boek worden bevestigd. Een educatief boek voor het spelenderwijs uitleven van fantasieën en het promoten van verhalen. Dit product is te combineren met de andere interactieve houten boeken.
Prijs € 8,81

Houten boek boerderij

Veelkleurige grappige foto's worden afgedrukt op 10 pagina's van neutraal gelakt hout. In dit boek worden 8 dieren getoond en kleine lezers kunnen deze dieren voelen door de verschillende materiële elementen aan te raken!
Prijs € 8,99

Prentenboek vogels en bijen...

Ga de lucht in! In dit prentenboek gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout verkennen een bij en een vogel het landschap vanuit de lucht. Dit interactieve boek leidt de twee kleine dieren over bossen en velden, terwijl jonge kinderen verhalen leren vertellen. De gelamineerde houten beeldjes kunnen handig met klittenband aan de achterkant van het boek worden bevestigd. Een zeer leerzaam boek dat op speelse wijze fantasieën promoot.
Prijs € 8,81

Prentenboek...

Er gebeurt zoveel onder water! Met dit interactieve prentenboek gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout, kunnen kinderen op speelse wijze de onderwaterzeewereld ontdekken. Krabben en vissen duiken door de openingen van de kleurrijk ontworpen pagina's en kunnen steeds opnieuw worden gespeeld en stimuleert de verbeelding. Na hun uitje kunnen de twee vrienden eenvoudig aan de achterkant van het boek worden bevestigd met de klittenbandsluiting.
Prijs € 8,81

Bobbi in de tuin

Bobbi vult de grote gieter.Oei, wat plenst hij bij de kraan.'Dat geeft niks,' zegt Bobbi lachend,'ik heb toch mijn laarzen aan!'Een vrolijk boek voor peuters
Prijs € 8,50

Bobbi is jarig

Bobbi is vandaag vroeg wakker.Hij is nog nooit zo blij geweest.Bobbi springt meteen zijn bed uit.,,Vandaag is mijn verjaardagsfeest!''
Prijs € 7,99

Bobbi naar het bos

Mama zegt: ,,We gaan naar buiten.Doe je laarzen maar vast aan.''Bobbi juicht: ,,Hoi, naar het bos toe!Ik ben klaar. Kom op, we gaan!''
Prijs € 8,50

Bobbi is ziek

Stil zit Bobbi in een hoekjeen hij bibbert van de kou.Papa voelt aan Bobbi's voorhoofd,en zegt: ,,Hé wat heb jij nou?''
Prijs € 7,99

Bobbi omkeerboek zomer

Het ziet eruit als een Bobbi boekje, maar het zijn er eigenlijk twee. Wanneer je dit boekje omdraait vindt je op de andere kant een heel nieuwe verhaal.
Prijs € 8,50

Bobbi gaat naar school

Voor het eerst naar school gaan is altijd een heel spannend avontuur. Benieuwd wat Bobbi allemaal beleeft? Lees het in Bobbi gaat naar school.

Prijs € 7,99