Kerst

Kerst

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Little Dutch Knuffelpop...

Knuffelpop Rosa is helemaal klaar voor het kerstfeest! Met een rode muts op haar hoofd en bijpassende outfit aan, smult zij van het versgebakken peperkoekje. Door het klittenband aan de handjes, houdt zij dit stevig vast. Rosa kan niet wachten om deze gezellige dagen met jou te vieren.
De kerstpop komt in een stevige opbergdoos en is een leuk cadeau voor onder de boom.

Prijs € 21,95

Little Dutch Blokkentrein...

Kom aan boord van de kersttrein! Help je mee met het inladen van de cadeautjes? De sneeuwpop is al ingestapt. Bouw met behulp van de stapelblokken in verschillende vormen de kerstboom in de wagon. De stapeltrein stimuleert de hand-oogcoordinatie van je kleintje en ondersteunt de fijne motoriek. Het perfecte cadeau voor onder de boom, om mee te spelen tijdens de feestdagen.

Prijs € 24,95

Little Dutch Speelkoffer...

Stille nacht, heilige nacht! Met deze kerststal kan je kindje heerlijk spelen. Alle vertrouwde figuren van het traditionele kerstverhaal zijn aanwezig rondom de kribbe van Jezus. Stal alles uit als een bijzondere accessoire voor onder de boom tot het kerstfeest zo ver is. De set is gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. De koffer is van stevig karton gemaakt en de figuren zijn van hout.

Prijs € 19,95

Little Dutch Kerstpuzzel

Geniet van de gezellige kerstdagen en maak samen de XL kerstpuzzel. Kom op de grond zitten en leg alle 35 puzzelstukken in elkaar. Zo ontstaat er een grote illustratie van 93cm hoog. Het rendier, konijntje en hun andere vriendjes zijn druk bezig om de kerstboom te versieren. De XL kerstpuzzel bevordert de concentratie en hand-oogcoordinatie van je kleintje. Wat zie jij allemaal verschijnen?

Prijs € 21,95

Little Dutch Memo Kerst

De feestdagen zijn perfect om samen spelletjes te spelen. Kan jij onthouden waar de dubbele kaartjes op tafel liggen? Dit eenvoudig te spelen memospel is net zo vermakelijk als educatief. De ronde kaartjes zijn voorzien van prachtige winterse illustraties. Van een sneeuwpop tot een rendier.
Hussel de kaartjes goed en leg ze met de afbeelding naar beneden neer. Elke beurt worden er twee kaartjes omgedraaid. De speler met de meeste paren wint het spel. Memo kan solo of in groepen worden gespeeld. Het zorgt voor eindeloos veel entertainment en leert kinderen op hun beurt te wachten. Het kaartspel stimuleert daarnaast belangrijke vaardigheden, zoals concentratie en focus.

Prijs € 13,95

Little Dutch 10 houten...

Deze set houten kerstdecoraties met afbeeldingen van Little Dutch helpen je nog meer sfeer in huis te brengen. Gebruik ze in de kerstboom, op cadeautjes, als deurhanger of maak er een slinger van op de kinderkamer. Deze set bevat 12 houten hangers met speciale Little Dutch kerstafbeeldingen, elke hanger is voorzien van een katoenen lusje dus klaar voor gebruik.
Aantal delen: 10
Materiaal: hout

Klik HIER voor een combinatiesetje van de Little Dutch Houten Kerst Hangers en de Little Dutch Kerst Raamstickers.

Prijs € 12,95

Little Dutch Houten Kerst...

Kom, laten we de kerstboom versieren met deze houten ornamenten! Of hang ze door het hele huis en verspreid de wintervreugde overal waar je maar bedenken kunt. Welke is jouw favoriet? Het schattige rendier met zijn kleine konijnenvriendje? Of die met de ijsbeer en het roodborstje? Je voelt de magie van Kerstmis op elk van de 10 geïllustreerde ornamenten. Geniet van het knusse winterseizoen!

Prijs € 12,99