Diversen

Diversen

Er zijn 67 producten.

Item 1-30 van 67 in totaal item(s)

Actieve filters

Little Tikes Splash Tower

Little Tikes Fun Zone is de perfecte manier om de actie van het pretpark naar je eigen huis te brengen, binnen én buiten! Deze Tumblin Tower Climber is perfect voor binnen- en buitenpret. Kinderen vinden het heerlijk om de trappen op te klimmen, de glijbaan af te dalen en met de plastic ballen te gooien. Ze kunnen zelfs de waterstroom regelen om hun vrienden nat te spuiten met het kanon. Deze veelzijdige Splash Tower is een geweldige manier voor kinderen om het hele jaar actief te blijven. Afmetingen: 203 x 51 x 86 cm. Inclusief 25 plastic ballen. Geschikt voor maximaal 3 kinderen tegelijk, vanaf 2 jaar. Maximaal gewicht per kind: 27 kg.
Prijs € 399,99

Little Tikes Watertafel...

Deze kant, deze kant, welke kant laat jij de pijp opgaan? Welke richting je ook wil opgaan, de buizen kunnen eenvoudig met elkaar verbonden worden.


- Kinderen gebruiken hun fantasie voor het samenstellen van de buizen
- De leidingen kunnen op verschillende manieren worden gekoppeld en met verschillende kranen worden gebruikt
- Waterpomp stuurt het water omhoog in de watertoren
- Je kunt water naar de drie fonteinen leiden
- Inclusief drie accessoires
- Handige stop om het water eenvoudig te verwijderen
- Ruimte voor ongeveer 26 liter water

Prijs € 57,29

Little Tikes Watertafel spiral

Little Tikes watertafel - spiraalmodel Een watertafel zorgt gegarandeerd voor veel speelplezier. Deze watertafel van Little Tikes zit helemaal vol met leuke, verrassende speelelementen. De watertafel heeft onder andere gekleurde ballen, een rad en verschillende waterbakjes. Giet het water in de trechter en kijk hoe het waterrad ronddraait of gooi de ballen in het reuzenrad en zie hoe ze een ritje maken. Urenlang speelplezier met deze uitgebreide watertafel!

De watertafel wordt inclusief vijf balletjes en een beker geleverd.

Prijs € 58,29

Little Tikes zandtafel constr.

Het realistische ontwerp brengt verbeelding tot leven in de havenstad van deze zand- en watertafel. Wordt geleverd met een grote interactieve graafmachine! Met vele accessoires; zoals o.a. 2 trucks, zeecontainers, waterrad, hijskraan, poorten en bruggen. De deksel zorgt voor nog meer speeloppervlakte en beschermt de inhoud na het spelen. Geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Prijs € 167,99

Little Tikes Hobbelpaard Rood

Leuk hobbelpaard uit één stuk met glad, vriendelijk hoofd. Lage zitting en hoge rugleuning voor extra stabiliteit. Handgrepen zijn gemaakt voor kleine kleuterhandjes. Brede, comfortabele voetsteunen helpen de voeten van de kinderen te beschermen.

Prijs € 28,09

Injusa Loopmotor Aprilia 1,5+

Met de Aprilla Race bike voelt uw kind zich een echte kampioen zonder het huis te verlaten. Het wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 18 maanden. De brede wielen die het grote stabiliteit geven om zijn motorische vaardigheden met totale veiligheid te ontwikkelen en zijn ergonomisch ontworpen zodat het rijden voor kinderen comfortabel en aangepast is. Met handvat voor eenvoudig transport. Injusa Aprilla loopmotor met stabiele constructie en robuuste wielen. Met draaghandvat. Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Afmetingen van het product: 68,5 x 32 x 48 cm.

Prijs € 36,99

Injusa Driewieler Baby...

Injusa driewieler

Met deze driewieler van Injusa beleeft jouw kind veel speelplezier. Het stalen frame zorgt voor extra stevigheid en de driewieler heeft stevige brede banden. Met deze driewieler kunnen kinderen hun motoriek en richtingsgevoel ontwikkelen, zodat het in de toekomst gemakkelijker is om te leren fietsen.

Specificaties:
Kleur: rood, groen, blauw
Geslacht junior
Materiaal frame: staal, kunststof
Materiaal wielen: kunststof
Afmeting: 55 x 42 x 47 cm (L x B x H)
Belastbaar tot: 25 kg
Gewicht: 1,5 kg
Leeftijd: van 2 tot 4 jaar

Prijs € 18,69

Nijntje Kruiwagen

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERTIJD ONBEKEND!

Helpen in de tuin kan nu helemaal in de stijl van nijntje. Met deze hippe kruiwagen is spelen met zand nu nog leuker geworden! Ook kun je deze kruiwagen goed gebruiken bij het spelen in de zandbak. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Prijs € 16,59

LITTLE TIKES COZY BENZINEPOMP

Is de benzine van jouw Little Tikes Cozy Coupe op? Vul 'm dan bij met deze benzinepomp met 3 verschillende geluidjes. Voorzien van benzineslang en een credit card betaalsysteem. Wordt inclusief 2 AA-batterijen geleverd. Afmetingen: 34,3 x 21,6 x 44,5 cm. Geschikt voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar.

Prijs € 28,99

LITTLE TIKES GRASMAAIER

Little Tikes grasmaaier. Help je ouders het gazon kort te houden met je eigen grasmaaier! Trek aan het touw en je hoort de motor starten, tijdens het duwen maakt de grasmaaier geluid en de balletjes gaan ratelen. Inclusief klik-sleutel en 'gastankje'. Afmeting: 53 x 28 x 50 cm, geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

Prijs € 24,19

OUTDOOR PLAY KUBB SPEL

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERTIJD ONBEKEND!

Outdoor Play Kubb spel. Versla de tegenpartij en werp met de werpstokken alle basistorens om! Probeer daarna de koning te verslaan en win het spel! Inhoud: 21 houten onderdelen. Afmetingen: 10 basistorens 4,5 x 4,5 x 15 cm, 6 werpstokken 3,3 x 3,3 x 31 cm, 4 markeerstokken 1,8 x 1,8 x 30 cm, 1 koning 5,3 x 5,3 x 31 cm. De onderdelen zijn vervaardigd van berken hout. Wordt geleverd in een full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Prijs € 16,29

WABOBA FLYER BLISTER

Waboba Flyer, waarmee je een leuk spel kunt spelen. Je mag 'm niet op de grond laten neerkomen! Met speciaal design voor extra verre vlucht. 

LET OP: U ontvangt één van deze kleuren.

Prijs € 4,89

SPORTX VOETBAL RUBBER...

SportX Rubber Orange Triangle voetbal, in blauwe kleurstelling met oranje accenten. Gewicht: 360-380 gram. Materiaal: rubber. Diameter: 22 cm. Wordt onopgeblazen geleverd.

Prijs € 5,99

SPORTX VOETBAL GREY BLACK...

SportX Grey Black voetbal, in grijze kleurstelling met zwarte en neon groene accenten. Gewicht: 330-350 gram. Materiaal: super shiny pvc. Diameter: 22 cm. Dikte van de lagen: 2,7 mm. Wordt onopgeblazen geleverd.

Prijs € 5,09

SPORTX VOETBAL TRIANGLE...

SportX Triangle voetbal, in witte kleurstelling met roze, zwarte en grijze accenten. Gewicht: 330-350 gram. Materiaal: super shiny pvc. Diameter: 22 cm. Dikte van de lagen: 2,7 mm. Wordt onopgeblazen geleverd.

Prijs € 4,89

SPORTX VOETBAL GOLD SPINNER...

SportX Gold Spinner voetbal, in witte kleurstelling met gouden en zilveren accenten. Gewicht: 330-350 gram. Materiaal: super shiny pvc. Diameter: 22 cm. Dikte van de lagen: 2,7 mm. Wordt onopgeblazen geleverd.

Prijs € 4,99

SPORTX VOETBAL COLORFULL...

SportX Colorfull Star voetbal, in multikleuren met witte sterren. Gewicht: 330-350 gram. Materiaal: super shiny pvc. Diameter: 22 cm. Dikte van de lagen: 2,7 mm. Wordt onopgeblazen geleverd.

Prijs € 4,99

Houten buitenkeuken met plank

Met deze buitenkeuken voor kinderen inspireer je de kleintjes om te spelen en te leren in de natuur. Omdat de modderkeuken niet alleen variatie brengt, maar ook andere manieren om te spelen, omdat deze buiten is in de open lucht. Hier kun je spelen met materialen die binnen de vier muren worden vermeden. Zodat het kind water, aarde, zand, bladeren, bloemen en kastanjes aankan en de woninginrichting wordt gespaard.

Prijs € 99,99

Houten kinderkeuken met...

Met deze kinderkeuken inspireer je de kleintjes om te spelen en te leren in de natuur. Want de kinderkeuken brengt niet alleen afwisseling, maar ook andere speelmogelijkheden, want het is buiten onder de blote hemel. Hier kun je spelen met materialen die binnen de vier muren vermeden worden. Zo kan het kind omgaan met water, aarde, zand, bladeren, bloemen en kastanjes en blijft de woninginrichting gespaard.

Prijs € 94,99

LITTLE TIKES COZY COUPE POLICE

Cozy Coupe Anniversary - Speciale politie-editie, ter ere van het 30-jarig bestaan van de Cozy Coupe. Met deze loopauto kunnen veel avonturen worden beleefd! Nieuw is de hendel, waardoor ouders mee kunnen sturen, en de verwijderbare vloer. Voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Afmetingen: 41 x 78 x 82 cm.

Prijs € 58,79

LITTLE TIKES COZY COUPE ROZE

Cozy Coupe Anniversary - Speciale meisjeseditie, ter ere van het 30-jarig bestaan van de Cozy Coupe. Met deze loopauto kunnen veel avonturen worden beleefd! Nieuw is de hendel, waardoor ouders mee kunnen sturen, en de verwijderbare vloer. Voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Afmetingen: 41 x78 x 82 cm.
Prijs € 60,99