Diversen

Diversen

Er zijn 46 producten.

Item 1-30 van 46 in totaal item(s)

Actieve filters

Little Tikes Watertafel...

Deze kant, deze kant, welke kant laat jij de pijp opgaan? Welke richting je ook wil opgaan, de buizen kunnen eenvoudig met elkaar verbonden worden.

- Kinderen gebruiken hun fantasie voor het samenstellen van de buizen
- De leidingen kunnen op verschillende manieren worden gekoppeld en met verschillende kranen worden gebruikt
- Waterpomp stuurt het water omhoog in de watertoren
- Je kunt water naar de drie fonteinen leiden
- Inclusief drie accessoires
- Handige stop om het water eenvoudig te verwijderen
- Ruimte voor ongeveer 26 liter water

Prijs € 59,99

Little Tikes Watertafel pond

Little Tikes watertafel pond

Beleef uren speel plezier met de visvijver. De vijver heeft verschillende functies zodat er altijd iets te beleven is. Zo is er een katapult om de figuren naar het midden van de vijver te lanceren, een waterval voor de diertjes en kan er gevist worden met een hengel.

De vijver staat op drie poten en is 74 cm hoog. Om het in elkaar te zetten is er geen gereedschap nodig. In totaal kan er 26 liter water in de vijver.

Bij de visvijver vind u de volgende accessoires:
- 1 vishengel
- 1 visnet
- 1 bakje
- 1 schildpad
- 1 kikker
- 2 vissen

Kleur: blauw/bruin
Materiaal: plastic
Afmeting: 74 x 80 x 74 cm
Gewicht: 4,5 kilo

Prijs € 62,99

Little Tikes zandtafel constr.

Het realistische ontwerp brengt verbeelding tot leven in de havenstad van deze zand- en watertafel. Wordt geleverd met een grote interactieve graafmachine! Met vele accessoires; zoals o.a. 2 trucks, zeecontainers, waterrad, hijskraan, poorten en bruggen. De deksel zorgt voor nog meer speeloppervlakte en beschermt de inhoud na het spelen. Geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Prijs € 143,99

Little Tikes Hobbelpaard Rood

Leuk hobbelpaard uit één stuk met glad, vriendelijk hoofd. Lage zitting en hoge rugleuning voor extra stabiliteit. Handgrepen zijn gemaakt voor kleine kleuterhandjes. Brede, comfortabele voetsteunen helpen de voeten van de kinderen te beschermen.

Prijs € 28,09

Injusa Loopmotor Aprilia 1,5+

Met de Aprilla Race bike voelt uw kind zich een echte kampioen zonder het huis te verlaten. Het wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 18 maanden. De brede wielen die het grote stabiliteit geven om zijn motorische vaardigheden met totale veiligheid te ontwikkelen en zijn ergonomisch ontworpen zodat het rijden voor kinderen comfortabel en aangepast is. Met handvat voor eenvoudig transport. Injusa Aprilla loopmotor met stabiele constructie en robuuste wielen. Met draaghandvat. Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Afmetingen van het product: 68,5 x 32 x 48 cm.

Prijs € 33,99

Injusa Driewieler Baby...

Injusa driewieler

Met deze driewieler van Injusa beleeft jouw kind veel speelplezier. Het stalen frame zorgt voor extra stevigheid en de driewieler heeft stevige brede banden. Met deze driewieler kunnen kinderen hun motoriek en richtingsgevoel ontwikkelen, zodat het in de toekomst gemakkelijker is om te leren fietsen.

Specificaties:
Kleur: rood, groen, blauw
Geslacht junior
Materiaal frame: staal, kunststof
Materiaal wielen: kunststof
Afmeting: 55 x 42 x 47 cm (L x B x H)
Belastbaar tot: 25 kg
Gewicht: 1,5 kg
Leeftijd: van 2 tot 4 jaar

Prijs € 18,79

Nijntje Kruiwagen

Helpen in de tuin kan nu helemaal in de stijl van nijntje. Met deze hippe kruiwagen is spelen met zand nu nog leuker geworden! Ook kun je deze kruiwagen goed gebruiken bij het spelen in de zandbak. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
Prijs € 16,56

LITTLE TIKES COZY BENZINEPOMP

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERBAAR ROND 22 MEI!

Is de benzine van jouw Little Tikes Cozy Coupe op? Vul 'm dan bij met deze benzinepomp met 3 verschillende geluidjes. Voorzien van benzineslang en een credit card betaalsysteem. Wordt inclusief 2 AA-batterijen geleverd. Afmetingen: 34,3 x 21,6 x 44,5 cm. Geschikt voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar.

Prijs € 31,99

LITTLE TIKES GRASMAAIER

Little Tikes grasmaaier. Help je ouders het gazon kort te houden met je eigen grasmaaier! Trek aan het touw en je hoort de motor starten, tijdens het duwen maakt de grasmaaier geluid en de balletjes gaan ratelen. Inclusief klik-sleutel en 'gastankje'. Afmeting: 53 x 28 x 50 cm, geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

Prijs € 24,99

OUTDOOR PLAY KUBB SPEL

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERTIJD ONBEKEND!

Outdoor Play Kubb spel. Versla de tegenpartij en werp met de werpstokken alle basistorens om! Probeer daarna de koning te verslaan en win het spel! Inhoud: 21 houten onderdelen. Afmetingen: 10 basistorens 4,5 x 4,5 x 15 cm, 6 werpstokken 3,3 x 3,3 x 31 cm, 4 markeerstokken 1,8 x 1,8 x 30 cm, 1 koning 5,3 x 5,3 x 31 cm. De onderdelen zijn vervaardigd van berken hout. Wordt geleverd in een full-colour doos met uitgebreide handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Prijs € 16,29

WABOBA FLYER BLISTER

Waboba Flyer, waarmee je een leuk spel kunt spelen. Je mag 'm niet op de grond laten neerkomen! Met speciaal design voor extra verre vlucht. 

LET OP: U ontvangt één van deze kleuren.

Prijs € 4,89

SPORTX VOETBAL RUBBER...

SportX Rubber Orange Triangle voetbal, in blauwe kleurstelling met oranje accenten. Gewicht: 360-380 gram. Materiaal: rubber. Diameter: 22 cm. Wordt onopgeblazen geleverd.

Prijs € 3,94

SPORTX VOETBAL GREY BLACK...

SportX Grey Black voetbal, in grijze kleurstelling met zwarte en neon groene accenten. Gewicht: 330-350 gram. Materiaal: super shiny pvc. Diameter: 22 cm. Dikte van de lagen: 2,7 mm. Wordt onopgeblazen geleverd.

Prijs € 5,09

SPORTX VOETBAL TRIANGLE...

SportX Triangle voetbal, in witte kleurstelling met roze, zwarte en grijze accenten. Gewicht: 330-350 gram. Materiaal: super shiny pvc. Diameter: 22 cm. Dikte van de lagen: 2,7 mm. Wordt onopgeblazen geleverd.

Prijs € 4,89

SPORTX VOETBAL GOLD SPINNER...

SportX Gold Spinner voetbal, in witte kleurstelling met gouden en zilveren accenten. Gewicht: 330-350 gram. Materiaal: super shiny pvc. Diameter: 22 cm. Dikte van de lagen: 2,7 mm. Wordt onopgeblazen geleverd.

Prijs € 4,99

SPORTX VOETBAL COLORFULL...

SportX Colorfull Star voetbal, in multikleuren met witte sterren. Gewicht: 330-350 gram. Materiaal: super shiny pvc. Diameter: 22 cm. Dikte van de lagen: 2,7 mm. Wordt onopgeblazen geleverd.

Prijs € 4,99

Houten buitenkeuken met plank

Met deze buitenkeuken voor kinderen inspireer je de kleintjes om te spelen en te leren in de natuur. Omdat de modderkeuken niet alleen variatie brengt, maar ook andere manieren om te spelen, omdat deze buiten is in de open lucht. Hier kun je spelen met materialen die binnen de vier muren worden vermeden. Zodat het kind water, aarde, zand, bladeren, bloemen en kastanjes aankan en de woninginrichting wordt gespaard.

Prijs € 89,99

Houten kinderkeuken met...

Met deze kinderkeuken inspireer je de kleintjes om te spelen en te leren in de natuur. Want de kinderkeuken brengt niet alleen afwisseling, maar ook andere speelmogelijkheden, want het is buiten onder de blote hemel. Hier kun je spelen met materialen die binnen de vier muren vermeden worden. Zo kan het kind omgaan met water, aarde, zand, bladeren, bloemen en kastanjes en blijft de woninginrichting gespaard.

Prijs € 89,99