Trampolines

Trampolines

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Trampoline with safety net...

Het zwarte springoppervlak wordt begrensd door de rode ringmarkering. Het sferische ontwerp van de stangconstructie zorgt voor veiligheid tijdens het springen, omdat er geen stangcontact is. Verder zijn de hengels gedempt en bieden ze nog meer bescherming. Wales! Max. 120 kg.
Prijs € 376,86

Trampoline "Lukas"

Lukas is de grootste: 360 cm diameter op 88 cm hoogte en vier voet een stabiele belasting door maximaal 200 kg (plus net) toe te staan.
Prijs € 359,19

Trampoline

Springplezier in de tuin! Met deze geweldige trampoline kunnen kinderen hun lichaamscontrole en balans trainen en leren ze nieuwe manieren van bewegen. Er is geen angst om eraf te vallen, want een net van 180 cm hoog omringt het 65 cm hoge artikel. De stabiele veren die het springnet vasthouden, zijn verborgen onder een beschermhoes om verwondingen van de ledematen te voorkomen. Uw kinderen worden actiever, hebben meer buitenplezier en zijn evenwichtiger en zelfverzekerder.
Prijs € 309,86

Net Voor Trampoline 305 Cm...

Spring veilig in het rond met het trampoline net van ALERT Spring in het rond en oefen veilig de gaafste trucs met dit handige trampoline net van ALERT. Het is een prima vervanging voor je oude, kapotte net of als je geen net hebt. Met dit net hoef je niet bang te zijn dat je van de trampoline af stuitert! Het net heeft een diameter van 305 cm. Dit is alleen het net. Er zitten geen palen bij. LET OP! Dit net is alleen compatible met trampolines van Alert! Het ALERT trampoline net is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.

Prijs € 44,69

Trampoline Met Vangnet...

Spring lekker in het rond op deze mooie trampoline met vangnet van Alert Op deze leuke trampoline kan je zoveel springen als je wilt! Spring op en neer, doe salto’s of backflips en doe de coolste trucjes. Dankzij het beschermende net om de trampoline heen val je er niet af en door de mat spring je niet tussen de veren. Superleuk en superveilig dus! De trampoline heeft een diameter van 244 cm en is 60 cm hoog. Inhoud: Trampoline Net Gereedschap De trampoline met vangnet van Alert is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.

Prijs € 203,99

Trampoline Met Vangnet...

Spring en doe trucs op deze gave trampoline van Alert Op deze trampoline kan je heerlijk springen! Doe salto’s, backflips en andere leuke stunts. Dankzij de mat zal je niet tussen de veren springen en het net van 185 cm hoog zorgt dat je niet van de trampoline valt. De trampoline is in elkaar te zetten met het gereedschap dat je erbij krijgt, en de onderdelen zijn roestvrij. De trampoline heeft een diameter van 305 cm. Inhoud: Trampoline Net Gereedschap De trampoline van Alert is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.
Prijs € 222,99

Alert Sport Fitness...

Met deze fitness trampoline van Alert komen kinderen nog meer in bewegen. Op deze trampoline worden alle spieren getraind. De trampoline is 96 cm doorsnede en  geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.  

Prijs € 41,39