Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 4,00 - € 9,00

Muskiettennetten

Muskiettennetten

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Muskietennet voor Autostoel...

Handig muskietennetje voor over een autostoeltje van 0-9 maanden. Geschikt voor elke standaard autostoel en gemaakt van 100% polyester.

Praktisch muskietennetje om vervelende insecten en beestjes te weren uit de autostoel. Handig als je bijvoorbeeld aan het wandelen bent in het bos. Ook verkrijgbaar voor de kinderwagen en het ledikant of campingbedje.

Prijs € 5,25

Muskietennet voor...

Handig muskietnet voor over de wieg van de kinderwagen. Hij is gemaakt van polyester. Hij heeft een afmeting van 120x120 cm, dus past over een wieg met een standaard afmeting.

Muskietennetje voor over de wieg van de kinderwagen. Ideaal om vervelende insecten uit de wieg te mijden. Ook verkrijgbaar voor over een campingbedje en over een autostoeltje.

Prijs € 5,95

Muskietennet voor...

Praktisch muskietennet om over een ledikant of campingbedje te spannen. Hij is gemaakt van 100% polyster en heeft een 120x65x65 cm.

Muskietennetje die jouw baby beschermt wanneer hij ligt te spelen of slapen in zijn ledikant of campingbedje. Ook verkrijbaar voor een autostoeltje en een kinderwagen.

Prijs € 8,95