Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 3,00 - € 6,00

Raamstickers

Raamstickers

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

* Little Dutch Raamstickers...

De raamstickers van Little Dutch Flowers & Butterflies kunnen op autoruiten of in huis op ramen, tegels of spiegels worden geplakt. Kinderen kunnen ook eigen verhalen bedenken door de stickers op de meegeleverde achtergrond plakkaart te plakken. De raamstickers werken zonder gebruik van lijm en kunnen telkens opnieuw op een gladde ondergrond worden gebruik. Deze set bestaat uit 4 velletjes raamstickers met een bloemen en vlinder thema en 1 achtergrond om te beplakken. Leerpunten: bevordering van de concentratie en fantasie.

Prijs € 3,99

* Little Dutch Raamstickers...

De raamstickers van Little Dutch Sailors Bay kunnen op autoruiten of in huis op ramen, tegels of spiegels worden geplakt. Kinderen kunnen ook eigen verhalen bedenken door de raamstickers op de meegeleverde achtergrond plakkaart te plakken. De raamstickers werken zonder gebruik van lijm en kunnen telkens opnieuw op een gladde ondergrond worden gebruikt. Deze set bestaat uit 4 velletjes raamstickers met afbeeldingen uit het Sailors Bay thema en 1 achtergrond om te beplakken. Leerpunten: bevordering van de concentratie en fantasie.

Prijs € 3,99

Kerst maxi raamstickers...

Kom, laat je creativiteit zien en creeer thuis gemakkelijk een Little Dutch kerstsfeer. Want met behulp van deze grote raamstickers beleef je op elk raam een nieuw kerstavontuur. Gebruik ze in de auto of thuis. Op een raam, spiegel of zelfs op een glazen pot! De raamstickers met speciale Little Dutch kerstafbeeldingen, werken zonder gebruik van lijm en kunnen telkens weer op een gladde ondergrond worden gebruikt. Leuk, makkelijk en zeer vermakelijk voor je kleintje.

Klik HIER voor een combinatiesetje van de Little Ducht Raamstickers en de Little Dutch Houten Kerst Hangers.

Prijs € 5,89