Bolderwagens

Bolderwagens

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Bolderwagen Maxi

Deze grote handkar heeft alles wat families en wandelaars moeten vervoeren over lange afstanden. Robuuste constructie van metaal en hout met luchtbanden.
Prijs € 128,49

Opvouwbare bolderwagen

Het perfecte item voor familie-uitstapjes, om te winkelen of te vissen! Deze handkar is geweldig: de opgevouwen maat is slechts ca. 54 x 20 x 75 cm en dus in elke kofferbak mee te nemen! Stevig metalen frame, sterk nylon en 360 ° draaibare voorwielen voor een kleine turnaround. Het stuur is verstelbaar. De hoes heeft kliksluitingen om uitklappen van de framedelen te voorkomen. Aan de voorkant zijn twee netzakken gemonteerd om kleine spullen of drinkflessen in op te bergen. XXL transportvolume, maximaal gewicht 80 kg!
Prijs € 125,77

Bolderwagen voor kinderen...

Met deze kleine houten speelgoedwagen kunnen kinderen hun speelgoed van de ene plaats naar de andere vervoeren. Deze trolley heeft aan beide uiteinden twee verwijderbare schuifelementen. De banden glijden geruisloos over de vloer. Laten we de reis beginnen!
Prijs € 78,81

Opvouwbare bolderwagen met...

Dit wordt een geweldig uitje! Deze opvouwbare comfortabele handkar is de perfecte metgezel voor familie-uitjes of winkeltrips. Met slechts een paar handbewegingen kan het stabiele metalen frame eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd en opgeslagen zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. De afneembare zonnekap geeft schaduw wanneer dat nodig is. Er is ook veel ruimte in het afsluitbare opbergvak. De extra brede banden zorgen ervoor dat de handkar stabiel blijft op het pad en voor extra veiligheid zijn er twee noodremmen op de voorwielen. En hier is iets heel praktischs: de lengte van het handvat met de telescopische arm is verstelbaar. Waar is de volgende stop tijdens de reis?
Prijs € 124,90

Bolderwagen metaal

Een metalen handkar die perfect is om mee te spelen en om verschillende dingen mee te vervoeren. Dankzij de kunststof wielen heb je nooit meer een lekke band.
Prijs € 23,47

Outdoor Bolderwagen...

Ideaal voor mee op vakantie of naar het strand! Solide bolderwagen met robuust stalen frame en polyester doek in fraaie blauw-grijze kleurcombinatie. Eenvoudig op te zetten en in elkaar te vouwen.
Prijs € 132,99

Outdoor Bolderwagen Rood/grijs

Ideaal voor mee op vakantie of naar het strand! Solide bolderwagen met robuust stalen frame en polyester doek in fraaie rood-grijze kleurcombinatie. Eenvoudig op te zetten en in elkaar te vouwen.
Prijs € 135,99