Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 3,00 - € 92,00

Zwembad borstels en bodemzuigers

Zwembad borstels en bodemzuigers

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Intex Basis Schoonmaakset Pool

Basis schoonmaakset voor het zwembad. De set bevat een skimmer, wandborstel en eeen vacuumborstel. Complete schoonmaakset voor het zwembad. Te gebruiken in combinatie met telescoopsteel 0775449.
Prijs € 13,99

Intex Rechargeable Handheld...

Met de Intex zwembad zuiger zuig je nu nog veiliger en eenvoudiger je zwembad schoon! Met deze oplaadbare zwembad stofzuiger zuig je met gemak zelfs takjes en zandkorrels op. Middels het micro filterzakje dat meegeleverd wordt, kun je zelfs het allerfijnste vuil opzuigen. Door middel van de lange lichtgewicht telescopische steel van 2.39 meter kom je gemakkelijk in het midden bij grotere zwembaden. Er wordt tevens een koppelstuk meegeleverd, zodat je een nog grotere steel eraan kunt koppelen. Naast het koppelstuk worden ook twee verschillende stofzuigermonden met borstels en een USB kabel meegeleverd, zonder plug naar 220V. De USB stekker kan gemakkelijk worden omgezet naar een standaard 220V stekker. Deze zwembad stofzuiger is voorzien van ingebouwde oplaadbare batterijen, die opgeladen zijn binnen 50 minuten. Wordt geleverd in full-colour doos.
Prijs € 89,99

Intex Pool Maintenance Kit

Deze Intex Pool Maintenance Kit wordt geleverd inclusief een telescopische, aluminium steel van 239 cm, bodemzuiger die deeltjes van de bodem opzuigt en opvangt en skimmer waarmee alle drijvende verontreiniging uit het zwemwater verwijderd kan worden.

Prijs € 23,79