Houten treinen

Houten treinen

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Nijntje Blokkentrein

Nijntje rijdt graag in haar treintje en alle dieren mogen natuurlijk mee! Stevige houten trein met gekleurde blokjes die vrij te stapelen zijn op de wagonnetjes. De set bestaat uit 3 wagons en 13 blokjes. Bevorderlijk voor de motoriek, oog-handcoördinatie en het gebruik van de fantasie. Afmeting: 35 x 11 x 8 cm. Materiaal: hout. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Klik HIER voor een trein met naam.
Prijs € 15,99

Motoractiviteit Kubus...

Multifunctioneel met groot, afneembaar kralenlabyrint, een passend spel, een schuiflabyrint en een kleurensorteerspel
Vijf speelbare kanten
Met een kloppende knikkerbaan die de knikkers naar beneden leidt als "eieren in het kippennest"
Traint herkenning van kleuren en vormen
Creëert akoestische stimulatie met een piepende hoorn
Stimuleert interactie en het vertellen van verhalen en geeft basiskennis over dieren op de boerderij
Te gebruiken als stevige, stabiele kinderkruk
Met deksel met sluiting

Er gebeurt veel in het land! Met een groot kralenlabyrint in de vorm van een kip, een passend spel, een schuiflabyrint, een kleurensorteerspel, een hamer-knikkerbaan en een hoorn is deze motorische kubus een multitalent aan vijf actief speelbare kanten . De liefdevol vormgegeven scène met boerderijdieren inspireert tot interactie en het vertellen van verhalen. Als het deksel dat met een grendel is vastgezet, wordt omgedraaid en in de kubus wordt opgeborgen, wordt de kubus een kinderkrukje! Wie eet wat? Met het vormgame-spel moeten kinderen de afgebeelde dieren sorteren op hun juiste voer, en met het kralenlabyrint leren ze hoe de bij, het konijn en de kuikens bewegen terwijl ze de kralen duwen. Op deze manier traint de motorische kubus niet alleen de herkenning van kleuren en vormen, maar geeft hij tegelijkertijd ook basiskennis over dieren op de boerderij. Het is een uniek motorisch speelgoed met een hoge speelwaarde als de nieuwe favoriet in de kinderkamer! De kloppende knikkerbaan zorgt voor een extra portie plezier, en het knikker landt in het kippennest! Deze motorische kubus maakt indruk met zijn buitengewone en veelzijdige speelmogelijkheden, het goed zichtbare houtmateriaal en het felgekleurde en kindvriendelijke ontwerp

Prijs € 69,99

Woody Spoorweg overgang 92104

Deze Woody spoorwegovergang vormt een mooie aanvulling op Woody weg- en railsystemen. Gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal.
Leeftijd: 3+. Afmetingen: 15,5 x 11 x 12,5 cm.
Prijs € 4,89

Woody treinset met elec....

Deze houten Woody Treinset is zeer compleet. Een mooie rails met brug, wat omgevingsstukken en niets minder dan een elektrische locomotief. Wordt geleverd in een leuke ton.

Prijs € 33,79