Speelgoed

Wie is er niet groot mee geworden! In deze categorie kunt u alles vinden wat te maken heeft met speelgoed voor uw eigen ukkie. Speelgoed moet veilig zijn voor uw ukkie en daar staan wij ook voor.

Speelgoed

Er zijn 2521 producten.

Item 1-30 van 2521 in totaal item(s)

Actieve filters

Mushie - Stacking cups retro

Prachtige stapeltoren Mushie Stacking Cups RETRO Geschikt voor 0-3 jaar In de prachtige natuurlijke kleuren van Mushie. Het stapelen van de bekertjes stimuleert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden. Leuk speelgoed voor in de box of op het speelkleed. Merk: Mushie Inhoud: 8 stapelbekers Materiaal: 100% BPA- en PVC-vrij.

Klik HIER voor een stapeltoren met naam.

Prijs € 10,99

Ty fashion rugzak owen owl...

Ty Fashion rugzak Owen in uil design, met gekleurde pailletten. Veeg ze heen en weer en zie het effect! De rugzak heeft een vak met een rits en is voorzien van 2 verstelbare banden. I like to fly high above the trees. And feel the crisp cool autumn breeze. Owen is jarig op 12 september. De rugzak heeft een afmeting van 26 x 20 x 12 cm.

Prijs € 19,99

Ty beanie boo's xl pegasus...

Ty Beanie Boo's XL Pegasus is een 42 cm grote witte unicorn met goudkleurige details. I have a gold horn and my fur is all white. These bright colors make it hard to hide in the night. Pegasus is jarig op 12 november.

Prijs € 23,99

Ty classic gracie swan 15cm

Ty Classic Gracie is een 15 cm grote pluche zwaan. Once I was an ugly duckling, afraid to show my face. Now I am a snow white swan. Beautiful and full of grace. Gracie is jarig op 30 maart.
Prijs € 4,89

Schleich 42370 Mobiele...

Laat jouw veulentje goed nakijken en behandelen door de dierenarts. De mobiele dierenarts maakt spoedbezoekjes nog gemakkelijker! Race naar het zieke veulentje en behandel hem ter plekke. Deze set is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! De dierenarts heeft hightech apparatuur om jouw veulentje goed te onderzoeken. Spaar alle dieren en sets uit de Horse Club collectie voor nog meer speelplezier! Inhoud: 1 mobiele dierenarts auto, 1 veulen, 1 dierenarts, diverse accessoires en een uitgebreide handleiding. Afmetingen set: 29 x 16,5 x 23 cm. Wordt in full-colour doos geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 48,69

LEGO 41689 FRIENDS MAGICAL...

Het LEGO Friends Magisch reuzenrad en glijbaan (41689) speelgoed is het ideale cadeau voor creatieve kinderen die graag naar de kermis gaan. Deze bouwset bevat een goocheltruc waarmee kinderen indruk kunnen maken op hun vrienden. Deze kermisset bevat 3 LEGO Friends minipoppetjes met kermiskleding en schmink op hun gezichten. De 545-delige set beschikt ook over creatieve kermisaccessoires, zoals jongleerkegels, een lolly, een hoge hoed en een kaart van de kermis. Kinderen kunnen een ritje maken in het LEGO reuzenrad, het publiek vermaken met hun kaarttrucs en jongleerkunsten, snoep verkopen bij het snoepkraampje of de kermisbezoekers laten verdwijnen wanneer ze op de magische glijbaan naar beneden zoeven! Onder aan de glijbaan zitten slimme, gespiegelde panelen om de minipoppetjes te laten 'verdwijnen'. In werkelijkheid verlaten ze de glijbaan aan de achterkant van het model om hun vrienden die aan de voorkant staan te wachten te verrassen! Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Prijs € 54,99

Playmobil 70382 Special...

Deze Aziatische krijger is een echte expert. Niemand hanteert de lange sabel zo vakkundig als zij. Ze heeft een witte tijger aan haar zijde. De twee zijn een geweldig team. PLAYMOBIL Special Plus-figuren met leuke extra's zijn de ideale cadeautjes. Heel leuk om te verzamelen, om mee te spelen of om weg te geven! 6-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Prijs € 3,79