(Houten) poppenhuis

(Houten) poppenhuis

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Little dutch aanvulset...

De Little Dutch Poppenhuis Uitbreidingsset Babykamer kan gebruikt worden in het poppenhuis van Little Dutch. Het beschikt over verschillende items waarvan een babykamer gemaakt kan worden.

Prijs € 14,95

Little dutch aanvulset...


In deze uitbreidingsset zitten leuke dieren en schattige accessoires voor nog meer speelplezier met het Little Dutch poppenhuis. geschikt vanaf 3 jaar. Afmetingen product 21 x 8 x 9 cm (lxbxh)

Deze uitbreidingsset bestaat uit:
-hond
-hondenhok
-voerbakje hond met bot
-kat
-voerbakje kat met vis
-kattenmand

Prijs € 10,95

Little dutch houten poppenhuis

Dit mooie poppenhuis van Little Dutch leert kleine kindjes hun fantasie te gebruiken. Het poppenhuis is 43 x 24,5 x 57 cm (b x d x h) en heeft 4 verschillende kamers. Het dak kan omgeklapt worden en dan komt er ook nog een grote zolder tevoorschijn. Het poppenhuis is wit met stijlvolle, openslaande deurtjes en ramen in de kleur blauw.
Bij deze basisset zit inbegrepen: een tafel, stoel, bank, 1 groot kussen, 3 kleine kussens, een lamp, kast, vissenkom, televisie, plant, wastafel, spiegel, bad, toilet en 2 groentetuintjes. Daarnaast wordt er een stickervel meegeleverd, waarmee je kleine het poppenhuis sfeervol kan versieren. Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Klik HIER voor een poppenhuis met naam.

Klik HIER voor een poppenhuis met alle aanvulsetjes erbij. 

Klik HIER voor een poppenhuis met alle aanvulsetjes, waarbij het poppenhuis wordt bedrukt met naam.

Prijs € 99,95

Poppenhuis Villa

Groot stabiel houten poppenhuis met een rijk gedetailleerd ontwerp zowel van binnen als van buiten
Open voorkant maakt spelen gemakkelijker 3 verdiepingen verbonden door twee trappen
5 kamers en een terras bieden ruimte voor fantasierijk spelen ruime meubels van kunststof met houten details voor realistisch spelen
Een echte bel die rinkelt, schuifdeur, ramen die open kunnen, nachtkastjes met lades
De lichte buitengevel en moderne kleurstelling passen neutraal bij de inrichting van de woonkamer / kinderkamer

Dit grote houten poppenhuis met drie verdiepingen en een open voorzijde maakt indruk met zijn rijk gedetailleerde vormgeving en moderne kleurstelling. Een woonkeuken en woonkamer, een kinderkamer, een badkamer, een slaapkamer en verzonken balkons bieden veel open ruimte voor fantasierijk spelen. Een trap, een schuifdeur, openslaande ramen, kleine nachtkastjes met lades en een echte bel die dient om bezoekers aan te kondigen samen met de 12 meubels en vele accessoires maken het spelplezier perfect.

Afmetingen:
63 x 32 x 76 cm.

Prijs € 153,99