Houten speelgoed

Houten speelgoed

Er zijn 169 producten.

Item 1-30 van 169 in totaal item(s)

Actieve filters

Rabbit Ride-on met Shape...

De schattige kleine ride-on gemaakt van stevig hout maakt de kinderen erg blij en enthousiast! Deze ride-on biedt snelle ritten maar ook geweldige pluggames met de zes kleurrijke houten elementen! Stevige metalen assen houden de wielen vast met rubberen ringen voor een rustig glijden. De zachte konijnenoren bevatten buigdraad.

Prijs € 52,96

"2 in 1" motorische...

Dit houten speelgoed is ideaal voor vroege muziekeducatie en training van motorische vaardigheden. Met de verschillende motorische trainingselementen of muziekinstrumenten is verveling verleden tijd!
Prijs € 62,39

Activity Cube "Elephant"

Activiteitskubus op 4 wielen. Een grote uitdaging voor de vingers. Deze olifant is gemaakt van gekleurd multiplex. Aan 5 kanten zorgen een activiteitslus, een vormsorteerder, een dubbelzijdige puzzel van 6 roterende houten kubussen, een labyrint en kleurrijke tandwielen voor de fijne motoriek.
Prijs € 43,90

Activiteitenkubus muis

Kleine kubus, veel plezier! De motorische kubus met de muis, de olifant en de eend biedt niet alleen divers plezier aan alle vier de kanten, maar ook een bead-achtbaan bovenop het afneembare deksel. Plaats vormen, draai aan het kleurrijke wiel, help de muis door de zigzag of verplaats de kralen van het ene uiteinde van de achtbaan naar het andere - fijne motoriek en behendigheid worden op elk station getraind. Het gedeeltelijk geverfde gelamineerde hout is robuust en duurzaam, dus speelplezier is gegarandeerd - met de Moust Motor Skills Trainer!
Prijs € 21,35

Motorische vaardigheden...

Zoveel speelmogelijkheden! Deze kubus met motorische vaardigheden met muis en olifant biedt veel verschillende speelopties met zijn zes kanten, zoals draaien, duwen en invoegen. Aan de bovenkant zit de verwijderbare kralenachtbaan met kleurrijke kralen. De kubus, gemaakt van gedeeltelijk geverfd massief en gelamineerd hout, is een verzameling van vele geweldige oefeningen en activiteiten ter ondersteuning van de coördinatie en perceptie. Deze motorische kubus houdt gegarandeerd verveling op afstand!

Prijs € 44,85

Houten speelring schaap 10 cm

Deze vrolijke speelring van Small Foot trekt snel de aandacht van de allerkleinsten. Met verrassende vormen en speelse kleuren is het een genot voor kind en ouder. Gemaakt van duurzame materialen waardoor het speelgoed niet alleen leuk maar ook veilig is.

Prijs € 5,79

Onze Sandman "Motor Skills...

Sandman en zijn vrienden zijn te zien op dit super multi-talent gemaakt van stevig hout. Verschillende kanten bieden verschillende functies om te spelen. De motorische trainingslus kan worden verwijderd zodat de stenen kunnen worden geleegd. Een individuele motorische trainer voor het trainen van fijne en grove motorische vaardigheden.
Prijs € 43,86

Activiteitenkubus

Open de deuren, verplaats of draai de kleurrijke bollen en zoek de overeenkomstige openingen voor de geometrische blokken. Deze stevige activiteitskubus is gemaakt van massief hout en gelakt in heldere kleuren. Kleine baby's kunnen de wereld van kleuren trainen, de verschillende vormen en functies.
Prijs € 18,85

Houten trainingskubus

Deze sterke houten kubus voor het trainen van motoriek met zijn verschillende speelzijden is heel leuk. De individuele kanten bieden een breed scala aan functies voor vroege muzikale opvoeding, vormherkenning en training van motorische vaardigheden.
Prijs € 20,76

Houten kralenkubus 'wereld'

De gamewereld van de kleintjes is erg groot! Veel prachtige speeltijdideeën zijn samengebracht in deze stabiele houten kubus - naast vormen voor invoegen en een rijggarenspel, is er een marmeren run, een coördinatiespel om cijfers te leren en een muur van tandwielen geïntegreerd in de kubus. De hele set traint intensief motorische vaardigheden en begrip van vormen, kleuren en fysica - maar is ook erg leuk! De blokken en ballen die in de kubus worden geplaatst, kunnen via een kleine deur onderaan worden opgehaald en weer worden teruggeplaatst. Deze motorische kubus is een geweldige allrounder voor actieve jonge onderzoekers die de wereld om hen heen willen ontdekken.
Prijs € 61,36

Houten motoriekkubus 'lente'

Deze kubus van motoriektrainer gemaakt van hout heeft veel leuke opties voor jonge kinderen om van te genieten. Met een bead-chaser die op de kubus kan worden geplaatst om motoriek te trainen, de glijdende teller en het nummerbord die allemaal dienen voor het trainen van herkenning en begrip van hoeveelheden, een glijdend spel voor het herkennen van logische processen en koppelingen en een bord voor eerste pogingen om deze kubus heeft alles wat jonge kinderen nodig hebben om vroeg te leren.
Prijs € 31,09

Motorische activiteit kubus...

We gaan op expeditie! Deze kleurrijke houten motor kubus biedt allerlei speelmogelijkheden aan zeven kanten. Naast de bead-achtbaan-, puzzel-, labyrint- en drukknopspellen kunnen jonge kinderen tegelijkertijd het alfabet leren en hun begrip van getallen verdiepen. Deze fijn gedetailleerde speelkubus biedt peuters variatie en garandeert uren speeltijd. Verveling heeft geen kans!
Prijs € 189,99

Small Foot Training Kubus...

Als er niet veel ruimte in de speelkamer is en er niet veel ruimte is om te spelen, is deze functionele kubus voor motorische training ideaal. Met een motorische trainingslus die kan worden afgenomen, tandwielen, een klok en een puzzelspel traint het op speelse wijze de fijne motoriek en concentratie van het kind.
Prijs € 15,86

Bouwstenen Rainbow XL...

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERTIJD ONBEKEND!

Small Foot Rainbow XL bouwstenen

Beleef urenlang speelplezier met deze houten bouwstenen van Small Foot. De natuurlijke houten blokken zijn robuust en hebben vrolijke kleuren. Met deze bouwstenen kunnen jonge kinderen zowel hun grip als hun hand-oogcoördinatie trainen. Bouw jouw eigen regenboog!

Prijs € 44,99

Safari motor vaardigheden...

Deze kubus van motoriek van hout heeft veel leuke opties op zijn zeven speeloppervlakken. De glijdende toonbank, glijdende game en bead chaser trainen allemaal motorische vaardigheden en helpen kinderen leren de hoeveelheden te begrijpen en te herkennen. Hun nieuwsgierigheid en geest van ontdekking zijn tevreden en ook de kubus bevordert hand-oog coördinatie evenals hun creativiteit.
Prijs € 39,90

Nijntje Hamerbank

Op dit fraaie houten hamerbankje kunnen timmermannetjes en -vrouwtjes zich helemaal uitleven met hun hamer, net als nijntjes Opa Pluis graag doet. De set is gemaakt van stevig hout en heeft vrolijke prints van nijntje en zes flinke, gekleurde nagels om heerlijk mee te hameren. Alle nagels gehad? Draai het bankje om en het timmeren kan zo weer beginnen! Bevordert de motoriek en oog-handcoördinatie. Wordt geleverd in full-colour doosje. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Prijs € 7,69

Compact slothuis

Dit huis biedt een beleving vol sleutels! Met zijn verschillende borgbouten, een U-slot en een scharnierslot bevordert dit slothuis van FSC® 100% gecertificeerd hout de ontwikkeling van concentratie en fijne motoriek van kinderen. Veel dagelijkse situaties kunnen speels worden geoefend en uitgeprobeerd met dit huis. Dit slothuis kan overal worden meegenomen, dankzij de hoogwaardige houtproductie en het compacte formaat. Met het snoer kan het gemakkelijk worden getransporteerd. Wie opent het volgende slot?
Prijs € 29,99

Huis met sloten

Dit houten huis, vervaardigd volgens de hoogste normen, traint alledaagse motoriek met zijn hangslot, meerdere vergrendelingen, hendels, scharnieren en een deurketting. Het is gemaakt van splintervrij, scheurbestendig materiaal waardoor het bestand is tegen hogere stress. Bovendien is het gemakkelijk te vervoeren en biedt het een geweldige vergrendelingservaring!
Prijs € 44,81

Nijntje Houten Blokken...

Met deze houten blokkenset van nijntje in boerderij-thema kunnen kindjes eindeloos bouwen, en dat is nou juist de bedoeling. De set bestaat uit 28 houten blokjes in vrolijke kleuren en hiermee bouw je een boerderij, compleet met nijntje, boris en allerlei dieren. Na het spelen kunnen de blokjes weer opgeborgen worden in stevige verpakking met handvat. Een ideaal geschenk als eerste blokkenset of als uitbreiding op de houten blokkenton van 50 blokjes. Bevordert het gebruik van de fantasie en spelenderwijs worden de fijne motoriek en oog-handcoördinatie ook getraind. Wordt geleverd in full-colour doos met handvat. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Prijs € 9,19

Het slotenhuis

Open sloten met de Very Hungry Caterpillar! Dit slotenhuis van zowel massief als gelamineerd hout wordt geleverd met een reeks sloten om te openen. Het openen en sluiten van de U-sloten, cilindersloten, hendels, scharnieren en een veiligheidsketting traint fijne motoriek. En hier is het mooie: het huis kan ook worden gebruikt als een opbergdoos met geheime compartimenten en valse bodems!
Prijs € 39,90

Nijntje Houten Blokken...

Met de houten blokkenset van nijntje in dierentuin-thema raak je niet uitgespeeld, en dat is nou juist de bedoeling! Deze set bestaat uit 30 blokjes in vrolijke kleuren om een dierentuin met allerlei bijzondere dieren te bouwen. Na het spelen kunnen de blokjes terug in de stevige verpakking met handvat. Een ideaal geschenk als eerste blokkenset of als uitbreiding op de houten blokkenton van 50 blokjes. Bevordert het gebruik van de fantasie en spelenderwijs worden de fijne motoriek en oog-handcoördinatie ook getraind. Wordt geleverd in full-colour doos met handvat. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Prijs € 9,19

Balanswip "Verplaatsen!"

Wie kan de hoogste toren bouwen? Het is een hele uitdaging, omdat alle stukken, gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout, op de wiebelende wip moeten worden gestapeld. De dobbelsteen laat zien welk stuk eerst moet worden gelegd. Laten we het doen! Merk op dat dit product eerder het productnummer 10454 had.
Prijs € 8,85

Display Kraal Achtbaan...

Set van 6. Dit display met twee verschillende kleurrijke bead-achtbanen is een echte blikvanger in het kassagebied. Bosdieren en velden en kleurrijke houten ballen banen zich een weg over de metalen sporen. De houten basis kan gemakkelijk worden gegrepen en gespeeld zonder aarzeling. Set van 6. De "Move it!" productlijn heeft een grote aantrekkingskracht vanwege het gebruik van veel hout, zijn instinctiviteit en hoge speeltijd. Dit display met twee verschillende kleurrijke bead-achtbanen is een echte blikvanger in het kassagebied. Bosdieren en velden en kleurrijke houten ballen banen zich een weg over de metalen sporen. De houten basis kan gemakkelijk worden gegrepen en gespeeld zonder aarzeling.
Prijs € 39,90

Motorische vaardigheden...

This motor skills tree is a real allrounder! There´s lots for children to discover here. Training motor skills and dexterity are the top priorities. And here´s the special thing: children can play with the tree while standing! The "Move it!" product line has great appeal due to the use of lots of wood, its instinctiveness, and high playtime value. This motor skills tree is a real allrounder! There´s lots for children to discover here. Training motor skills and dexterity are the top priorities. And here´s the special thing: children can play with the tree while standing!
Prijs € 62,21

Nijntje Houten Blokken

Met deze 50 verschillende houten blokjes van nijntje in vrolijke kleuren is alles mogelijk. Creëer zelf de wereld van nijntje: bouw het huisje van de familie Pluis en speel met Nina en Snuffie. Na het spelen kunnen de blokjes weer netjes in de stevige, kartonnen ton met deksel en handvat. Bevordert het gebruik van de fantasie en spelenderwijs worden de fijne motoriek en oog-handcoördinatie ook getraind. Materiaal: hout. Doorsnede van de ton: 20,5 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Prijs € 11,79

Bead Rollercoaster "Move it!"

De motorische ontwikkeling van een kind wordt ondersteund door de dieren van de velden en bossen in deze prachtige kralenachtbaan. Squirrel, Hedgehog & Co. bevinden zich op de houten basis en kunnen zich overal verplaatsen.
Prijs € 13,31