Bruder

Bruder

Er zijn 21 producten.

Item 1-21 van 21 in totaal item(s)

Actieve filters

Bruder Aanhanger Giertank...

De Fliegl giertank met sproeier van BRUDER is superhandig om het land op je boerderij te bemesten. Vul hem met water en sluit hem af met de deksel. Maak de giertank vast aan je tractor (niet inbegrepen) en rijd het land op. Als je op het land bent, zet je de afvoerklep open en je ‘mest’ stroomt uit de giertank en wordt verspreid. Op het moment dat je de sproeiers niet nodig hebt kun je ze omhoog klappen. De giertank is geschikt om te gebruiken met alle tractors van de PROFI serie.

Prijs € 22,89

Bruder Transportband

De BRUDER transportband maakt inladen makkelijk Met deze transportband kunnen jouw BRUDER figuren makkelijker spullen omhoog krijgen. Hooi, boomstammen en wat je maar wilt kunnen nu eenvoudig omhoog worden gebracht. Leg ze onder op de lifter en laat de band de spullen naar boven brengen. Draai aan de draaiknop en zie hoe de band begint te draaien! Als je klaar bent, kan je de band ook eenvoudig weer meenemen door hem aan je tractor of bouwvoertuig te koppelen. De BRUDER transportband is geschikt voor werkers vanaf drie jaar.

Prijs € 17,99

Bruder John Deere...

Wikkel je hooi in balen met de John Deere C441R ronde balenpers van Bruder Deze balenpers heeft je hooibalen in no-time ingewikkeld! Hang hem achter een tractor en rijd over het veld om te doen alsof je hooi bundelt en tot hooibalen perst. Leg een hooibaal in de machine, doe alsof hij wordt ingepakt en terwijl je rijdt laat de machine hem op het veld vallen, net als in het echt! Als je er niet mee rijdt kan je hem neerzetten op de steunpoot en de balenpers is in hoogte verstelbaar. Inhoud: Balenpers Ronde baal Ingewikkelde ronde baal De John Deere C441R ronde balenpers van Bruder is geschikt voor boeren vanaf vier jaar.

Prijs € 36,99

Bruder Aanhanger Afrol...

De Aanhanger Afrol Container kan geplaatst worden achter de tractoren van de 2000 – 4000 serie van Bruder. De aanhanger heeft een steunpoot en kan kippen. De bak kan eraf gehaald worden. De achterkant van de bak is te openen. Geschikt vanaf 3 jaar.

Prijs € 23,49

Bruder Tractor Massey...

Deze Massey Ferguson tractor met aanhanger van BRUDER komt zeker van pas op je boerderij! Laad de aanhangwagen vol met voer en rijd vervolgens naar de dieren. Daar kun je het voer dumpen door de bak te kantelen. Als hij leeg is, kan je de volgende lading halen! Je kunt natuurlijk véél meer vervoeren met deze tractor met aanhanger. Je kunt hem voor van alles gebruiken! Als je pech hebt, kun je zelf de motor repareren. Die kun je vinden door de motorkap te openen.

Prijs € 31,59

Bruder Tractor John Deere...

Vervoer makkelijk van alles over je boerderij met de John Deere 6920 tractor met kipwagen van Bruder Met deze tractor met kipper kan je van alles vervoeren op je boerderij! Haal het graan van je veld, breng voer naar de dieren of vervoer rotzooi. Als je op je bestemming bent, kan je de bak makkelijk kippen met het systeem. De klep gaat automatisch los. In de tractor kan je je boer (niet inbegrepen) neerzetten en je kan de motorkap ervan openen. Je kan de kipper ook losmaken en op een steunpoot zetten. Dan kan je andere aanhangers aan de tractor vastmaken. Dankzij de profielbanden kunnen de tractor en de kipwagen makkelijk over het land rijden. Inhoud: Tractor Kipwagen De John Deere 6920 tractor met kipwagen van Bruder is geschikt voor boeren vanaf drie jaar.

Prijs € 32,59

Bruder Tractor Claas Nectis...

Verzet bergen werk op je boerderij met de Bruder tractor Claas Nectis 267 F met aanhanger Voer, mest, aarde en andere dingen zijn makkelijk in te laden, te vervoeren en te dumpen met deze handige Claas tractor met aanhanger! Gebruik de frontlader op de tractor om de aanhanger te vullen. Vergeet die niet op zijn steunpoot te zetten, zodat hij stevig blijft staan! Rijd daarna je tractor achteruit tegen de aanhanger aan, tot ze gekoppeld zijn. Klap de steunpoot omhoog en rijd naar je bestemming met de lading. Daar aangekomen, kan je de zijkanten en achterkant van de aanhanger omlaag klappen en de aanhanger laten kiepen. Voor je het weet is je lading eruit en kan je de volgende lading gaan halen! Inhoud: Tractor Kiepwagen De Bruder tractor Claas Nectis 267 F met aanhanger is geschikt voor boeren vanaf drie jaar.

Prijs € 19,99

Bruder Tractor Aanhanger...

Met de Grimme SE75-30 aardappelrooier van BRUDER heb jij snel alle aardappels boven de grond! Rijd over het veld, waar de aardappelen onder de grond groeien, en de machine zal ze uit de grond halen en ontdoen van vuil en stenen. Daarna bergt hij de aardappelen op in de aardappelbunker. De aardappelrooier heeft profielbanden, zodat hij een goede grip heeft terwijl hij over het land rijdt. De hoogte van de aardappelrooier is verstelbaar en de afvoerband kan uitgeklapt worden. Je kunt hem op een uitvouwbare steunpoot zetten voor stabiliteit. Uitgebreide details maken deze aardappelrooier compleet. Bij de rooier zitten maar liefst 80 aardappels. De Grimme SE75-30 aardappelrooier is te combineren met alle tractors uit de Profi serie (niet inbegrepen). Inhoud: Aardappelrooier 80 aardappels

Prijs € 33,19

Bruder Aanhanger Fliegl 3...

Met deze mooie driezijdige Fliegl kipwagen van BRUDER kun jij heel veel dingen vervoeren op de boerderij! Deze kipwagen kan aan maar liefst drie kanten open en, nog mooier, hij kan ook naar drie kanten kippen! Zet de hendel naar de kant waar je de bak naartoe wilt kippen, open de klep en dumpen maar! De bovenkant van de kipwagen kan losgehaald worden en de kipwagen heeft profielbanden, zodat hij genoeg grip heeft wanneer hij over het land rijdt.

Prijs € 22,89

Bruder Aanhanger Kuhn...

Met de Kuhn discover XL schijveneg van BRUDER maak je de grond mooi los. Hang hem achter je tractor (niet inbegrepen) en rijd over het veld om de grond om te ploegen. De vier schijvenegframes hebben in totaal 54 schijven die de grond omploegen. Daarna komt de losgehaalde grond door de verkruimelrol, waardoor de grond beter verpulverd wordt. Net als bij de echte schijveneg kunnen ook hier de eg omhoog getild worden voor tijdens het rijden op de openbare weg. De Kuhn discover XL schijveneg is geschikt om te gebruiken met alle tractors uit de Profi serie (niet inbegrepen) en  alle Mercedes-Benz Unimogs.

Prijs € 19,49

Bruder Hooibalen Vierkant 4...

Dieren op een boerderij of manege hebben hooi nodig. Met deze set van vier vierkante hooibalen van BRUDER komen ze dat niet meer tekort! Plaats de hooibalen ter decoratie op je boerderij of gebruik ze met de John Deere balenpers of silobloksnijder van BRUDER (niet inbegrepen).

Prijs € 5,29

Bruder Hooibalen Rond 4 Stuks

Dieren op de boerderij en de manege hebben hooi nodig. Gebruik deze vier ronde hooibalen van BRUDER om je boerderij of manege te versieren of gebruik ze bijvoorbeeld in de  CLAAS Rollant 250 ronde balenpers van BRUDER. 

Prijs € 6,29

Bruder Graafmachine Op...

Met de Cat® mobiele graafmachine van BRUDER kun jij overal waar je wilt graven! Het blad aan de voorkant maakt het extra makkelijk om de grond op te scheppen: stuw de grond op met het blad en schep het vervolgens makkelijk op. De cabine met de graafarm kan 360º draaien, waardoor je aan alle kanten bij de grond kunt of die juist kunt dumpen. Als je meer stabiliteit nodig hebt, kun je de steunpoten uitschuiven. De schep van de graafmachine kun je er ook afhalen.

Prijs € 25,99

Bruder Tractor Massey...

Ga aan de slag op de boerderij met deze Massey Fergusen 7624 tractor met voorlader van BRUDER! Breng met deze voorlader hooi bij de dieren, breng hun mest weg of verplaats boomstammen. Een voorlader is niet te missen op je boerderij. Je kunt de voorlader in hoogte verstellen en je kunt hem open- en dichtdoen. De grijpers van de voorlader kun je ook loshalen. De tractor is net echt: je kunt de wielen van links naar rechts bewegen. Inhoud: Tractor Voorlader

Prijs € 31,99

Bruder Tractor John Deere...

Met de John Deere 7930 tractor met voorlader en aanhanger van BRUDER kun jij een heleboel doen op de boerderij! Pak dingen op met de voorlader of vul de aanhanger  ermee. Vergeet dan niet de steunpoten uit te klappen zodat hij stevig staat! Als je klaar bent, rijd je met de tractor en de aanhanger over de boerderij. Als je op je bestemming bent, kun je je lading dumpen door de aanhanger te kantelen. Als je klaar bent, zet je de aanhanger weer recht en kun je de boer (niet inbegrepen) laten kijken of hij helemaal leeg is doordat je alle drie de zijkanten naar beneden kunt klappen. Dat is natuurlijk ook handig als de boer de aanhanger schoon moet maken. De cabine is transparant en je boer kan makkelijk in- en uitstappen door de deuren, die je kunt openen. Als je een vreemd geluidje hoort, kun je de motor checken door de motorkap te openen. Hiermee zal je gegarandeerd uren speelplezier beleven!

Prijs € 45,49

Tractor Case Met...

Ga aan de slag op je boerderij met deze Case IH Optum 300CVX tractor met balenaanhanger. De deur en de motorkap van de tractor kunnen open, in de cabine is plek voor een bworld figuur en wanneer met het stuur gestuurd wordt, bewegen de banden van de tractor mee. De voorlader en grijper zijn te bewegen. De balenaanhanger kan van de trekhaak gehaald worden en de balen zijn eraf te halen.   Inhoud: Tractor Balenaanhanger 8 balen   Tractor Case Met Balenaanhanger is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.  

Prijs € 48,49

Bruder Frontlader

Upgrade je BRUDER tractor met deze premium frontlader. Je kunt de frontlader plaatsen zonder dat je het gewicht van de tractor hoeft te verwijderen. De grijpers op de frontlader zijn los te koppelen. Geschikt voor alle tractors in de Premium-Pro serie. Afmetingen: 26 x 12.7 x 10 cm. Schaal 1:16. Vanaf 3 jaar.

Prijs € 8,29

Bruder Tractor Fendt 1050...

Met deze Fendt 1050 Vario tractor van BRUDER kun je hard aan het werk op je boerderij. Rijd over je boerderij in deze handige tractor! De deurtjes kunnen open zodat je boer (niet inbegrepen) makkelijk in kan stappen en als je motorpecht hebt kun je de motor zelf nakijken door de motorkap te openen. Het frontgewicht kan er af worden gehaald waardoor je een frontlader (niet inbegrepen) aan je tractor vast kunt maken. Eindeloos veel mogelijkheden dus met deze coole tractor.

Prijs € 38,59

Bruder Tractor Fendt 1050...

Met deze Fendt 1050 Vario tractor met reparateur van BRUDER heb jij nooit meer kapotte tractors op de boerderij! Breng ze gewoon naar de reparateur en hij zal ervoor zorgen dat je tractor binnen no-time weer rijdt. Houd de tractor omhoog met de krik als je een wiel verwisselt en haal gereedschap uit de gereedschapskist om de tractor te repareren. Inhoud: Tractor Figuurtje Gereedschap

Prijs € 49,49

Bruder Paarden 3 Assorti

Zet een prachtig paard op je boerderij met Bruder Paarden 3 Assorti Met dit paard van Bruder wordt je boerderij nog leuker! Zet het paard in een stal op je boerderij en verzorg het goed. Misschien kun je er wel wedstrijden mee gaan rijden!

Let op: je ontvangt één exemplaar. Bruder Paarden 3 Assorti is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Dit product is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en vooraf is helaas niet te bepalen welke je ontvangt. Hierdoor is het mogelijk dat je dezelfde exemplaren ontvangt wanneer je er meer dan één bestelt.  

Prijs € 4,99

Bruder Stier

Met deze stier van Bruder wordt je boerderij nog leuker! Zet de stier in een stal op je boerderij of op het veld en verzorg hem goed. Laat hem je boerderij bewaken!

Prijs € 5,09