Spelletjes

Spelletjes

Er zijn 232 producten.

Item 1-30 van 232 in totaal item(s)

Actieve filters

CLOWN SPELLENDOOS 200DLG NL/FR

Speelplezier voor jong en oud! 200-delige spellendoos, waarmee je vanzelfsprekend 200 verschillende spellen kunt spelen! Het verveelt nooit met alle klassiekers in één doos: ludo, backgammon, dammen, paardenrennen en vele andere bord-, dobbel- en kaartspellen. Inhoud: - 6 spelborden - 16 pionnen - 5 dobbelstenen - 30 damstenen - 32 spelkaarten - spelregelboekje. Voor 1-6 spelers en vanaf 6 jaar.

Prijs € 7,49

Clementoni Leerspel Mijn...

Een spel voor de kleinsten met heel veel speelbladen en quizvragen om op te lossen met de gemakkelijk vast te houden elektronische pen! Met dit spel van Clementoni leren kinderen spelenderwijs vormen, kleuren, ruimtelijk inzicht en afmetingen. Stimuleert de ontwikkeling van het logisch denk-, observatie- en associatievermogen. Vervaardigd van karton en kunststof. Wordt inclusief 2 LR41 knoopcelbatterijen geleverd in full-colour verpakking. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Prijs € 8,99

UNO DOS

Als je dol bent op UNO, zul je stapelgek zijn op UNO DOS! In het spel UNO probeer jij (of je team) als eerste 500 punten te scoren. Scoor punten door als eerste speler al je kaarten kwijt te raken. Speel actiekaarten om het je tegenspelers lastig te maken. Dit spel geeft een grappige draai aan het favoriete kaartspel voor het hele gezin. En vergeet vooral niet om DOS te roepen als je nog twee kaarten over hebt! Kijk zelf maar waarom dit spel met de gekleurde kaarten al zoveel jaar enorm populair is. Wordt geleverd in full-colour doosje. Voor 2 tot 10 spelers vanaf 7 jaar.

Prijs € 9,99

CLEMENTONI CARS MEMO

Cars 3 Memo is een klassiek en nog steeds populair spel om observatie en geheugen verder te ontwikkelen. Met 48 sterke en kleurvolle kaarten. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Prijs € 3,99

BOERDERIJDIEREN KWARTET

Met dit boerderijdieren 'Weetjes' kwartet kun je niet alleen het bekende spel spelen, maar je leert ook allerlei leuke feiten over alle boerderijdieren! Geschikt voor 2-4 spelers vanaf 6 jaar.

Prijs € 4,29

CLOWN DOMINO

Clown Domino reisspel. Het bekende spel, boordevol leuke dierenafbeeldingen! Wie als eerste alle kaartjes heeft aangelegd, heeft gewonnen. Inhoud: 28 dominostenen van karton. Voor 2-6 spelers vanaf 3 jaar.

Prijs € 3,39

CLEMENTONI MEMO UNICORN

Unicorn memo is een klassiek en populair spel om observatie en geheugen verder te ontwikkelen. Met 48 sterke en kleurrijke kaarten met prachtige illustraties van eenhoorns. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Prijs € 3,79

CLEMENTONI DOMINO UNICORN

Unicorn domino is een klassiek en populair spel om observatie en geheugen verder te ontwikkelen. Met 28 sterke en kleurrijke kaarten met prachtige illustraties van eenhoorns. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Prijs € 3,79

CLEMENTONI FROZEN 2 DOMINO

Stimuleer kinderen om na te denken met het traditionele spel van dominostenen. De dominostenen bevatten de kleurrijke afbeeldingen van jouw favoriete Frozen 2 personages! Combineer de kaarten en daag je vrienden uit voor eindeloos speelplezier! Het spel stimuleert het observatievermogen en logisch nadenken. Vervaardigd van stevig karton. Wordt geleverd in full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Prijs € 4,29

SKIP-BO JUNIOR

Skip-Bo junior is een leuke variatie op het klassieke spel. Deze editie is speciaal gemaakt voor kinderen. Er staan grappige dierenafbeeldingen op de speelkaarten, om het spel nog leuker te maken. Gebruik je inzicht en strategie om de juiste kaarten te verzamelen. Lukt het jou om kaarten te verzamelen die een reeks vormen? Aantal spelers 2 - 4. Leeftijd 4+.

Prijs € 8,19

CLOWN IQ SPEL VOOR KINDEREN

Een leerzaam spel om verschillende vaardigheden te trainen: Visueel inzicht, rekenkundig inzicht, logisch denken (vraagstukken), taalkundig inzicht en ruimtelijk inzicht. Door vragen goed te beantwoorden, ga je steeds een stapje omhoog op de ladder. Is een antwoord fout, dan zak je een tree op de ladder. Inhoud: Spelbord, 165 SpeelKaarten, 6 Pionnen, 1 Dobbelsteen, 1 Kaart sorteerbox, IQ-fiches, Legpuzzel (7 delen), 1 Schrijfblok, Spelregels. Geschikt voor 2-6 spelers vanaf 6 jaar.

Prijs € 10,89

VOETBALSPEL VEERTJES

WK veertjes voetbalspel. Bij dit spel heeft elk 5 spelers en een keeper. Je kunt de stand bijhouden op het scoreboard. Afmetingen van het spel: 37,5 x 26 x 6 cm. Wordt geleverd in full-colour doos.

Prijs € 7,29

ROLIT TRAVEL '19 (ML)

Rolit, nu in handige kartonnen reisverpakking! Rolit is het bekende 4-kleurige ballenspel waarbij jij moet zorgen dat jouw kleur aan het einde van het spel het meest zichtbaar is! Makkelijk te leren en met veel tactische mogelijkheden. Het spel begint door van de 4 kleuren elk 1 kleur in het midden te leggen, zodat ze een vierkant vormen. Vervolgens begint de eerste speler door een bal met zijn kleur boven in het veld te leggen, aansluitend aan de ballen die er al liggen. Komen er ballen gevangen te liggen tussen deze kleur, oftewel ligt er een bal van die kleur aan het begin en het einde van een lijn (in alle richtingen mogelijk), dan mogen alle ballen ertussen omgerold worden naar dezelfde kleur. Roll it! 

Prijs € 7,89

ROLIT

Rolit is het bekende 4-kleurige ballenspel waarbij jij moet zorgen dat jouw kleur aan het einde van het spel het meest zichtbaar is! Makkelijk te leren en met veel tactische mogelijkheden. Het spel begint door van de 4 kleuren elk 1 kleur in het midden te leggen, zodat ze een vierkant vormen. Vervolgens begint de eerste speler door een bal met zijn kleur boven in het veld te leggen, aansluitend aan de ballen die er al liggen. Komen er ballen gevangen te liggen tussen deze kleur, oftewel ligt er een bal van die kleur aan het begin en het einde van een lijn (in alle richtingen mogelijk), dan mogen alle ballen ertussen omgerold worden naar dezelfde kleur. Roll It! 

Prijs € 23,99

SCRABBLE JUNIOR

Nu kunnen kinderen genieten van Scrabble op hun niveau. Het klassieke woordspel is nog verder verbeterd! Jonge kinderen kunnen beginnen door letters te verbinden op het speelbord met tekeningen. Oudere kinderen kunnen zelf woorden maken. Dit spel helpt kinderen hun woordenschat uit te breiden en hun spelvaardigheid te verbeteren. Voor 2 tot 4 spelers vanaf 5 jaar.

Prijs € 23,69

Uno extreme

Je neemt geen kaart meer van de stapel maar je ontvangt een willekeurig aantal kaarten uit de automatische kaartenhouder. Er zijn ook extra opdrachtkaarten die spelers andere strategische keuzes bieden.

Prijs € 41,99

Uno dos

ln  UNO DOS probeer jij (of je team) als eerste 500 punten te scoren. Scoor punten door als eerste speler al je kaarten kwijt te raken.
Prijs € 9,32

Uno kaartspel

Uno is een kaartspel van Mattel voor 2 tot 10 spelers, dat sterk lijkt op Pesten. In UNO wordt echter geen gebruik gemaakt van een standaard kaartspel met jokers, maar van kaarten met een eigen eenvoudige voorstelling.

Prijs € 9,49

Flyinghats hoedje wip

In dit oerhollandse spel draait het erom dat je het hoedje zo dicht mogelijk bij het bullseye moet zien te krijgen, of zelfs erop. Hoe dichterbij, hoe meer punten.

Aanbevolen leeftijd: 4 - 8 jaar
Aantal spelers: 2 tot 4 spelers
Afmetingen verpakking: 28 x 20 x 3 cm

Prijs € 6,79

WEDSTRIJD SJOELBAK 200 X...

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERTIJD ONBEKEND!

Wedstrijd sjoelbak inclusief 30 sjoelstenen met een diameter 52cm en per stuk in doos verpakt. Afmetingen 200x40.5x7.5cm

Prijs € 62,99

Sjoelbak Abura + Meranti...

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERTIJD ONBEKEND!

Afmetingen van de bak Lengte 2 meter breedte 40 cm en zijlat hoogte 40mm uitwendig en 26mm aan de binnenzijde van de sjoelbak Uitvoering: -nummerlat in beuken met koperkleurige nagels -zijlattten, achter-, boven-, tussen-, onder- en schuiflatten uit abura hout -bodemplaat uit 3,6mm meranti plaat -sjoelschijven 30 stuks in beuken vlakke uitvoering -de sjoelbak is in een ongelakte uitvoering Opmerking: de bak wordt uitgevoerd in het donkere abura hout Per stuk verpakt in witte verzenddoos.

Prijs € 52,18

Houten draaitafel voor...

Draaitafel voor bordspel, beukenhout lengte 40 cm. Met dit houten draaikruis kunt u uw bordspel eenvoudig ronddraaien, het bekendste o.a. voor woord-letterspellen. Geschikt voor Speelborden van 35,5 t/m.36,5 cm
Prijs € 12,99

Junior Scrabble

Nu kunnen kinderen genieten van Scrabble op hun niveau. Het klassieke woordspel is nog verder verbeterd! Jonge kinderen kunnen beginnen door letters te verbinden op het speelbord met tekeningen. Oudere kinderen kunnen zelf woorden maken. Dit spel helpt kinderen hun woordenschat uit te breiden en hun spelvaardigheid te verbeteren. Voor 2 tot 4 spelers vanaf 5 jaar.
Prijs € 21,99

Monopoly deal kaartspel

Speel in 20 minuten een overdonderend spelletje MONOPOLY! Zorg dat je al eerste 3 complete straten van verschillende kleuren hebt Met de meegeleverde Actiekaarten kun je huur te vragen, kaarten te ruilen, verjaardagsgeld vragen en nog veel meer.

Prijs € 6,89

Doos met 12 goocheltrucs 2...

Met deze mooie goocheldoos kunnen kindjes wel twaalf verschillende trucjes leren. Ideaal voor de toekomstige goochelaar!

Specificaties:
Kleur: multicolor
Materiaal: karton, kunststof
Afmetingen verpakking: 30 x 27 x 6 cm (LxBxH)
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar
Prijs € 5,99