Tuin gereedschap

Kinderen houden er van om hetzelfde als u als ouder te doen. Hoe leuk is het dan, wanneer je als kind je eigen gereedschap hebt om te helpen in de tuin? Hier vindt u van alles voor uw ukkie, waarmee hij of zij u kan helpen in de tuin en daarmee liefde ontwikkelt voor het bezig zijn in de tuin.

Tuin gereedschap

Er zijn 34 producten.

Item 1-30 van 34 in totaal item(s)

Actieve filters

Slush Keuken

Zand + water = modder en plezier! Deze modern vormgegeven modderkeuken van weerbestendig massief hout is de nieuwe ster van de tuin en op het balkon! Van alle vier de kanten speelbaar en biedt plaats aan meerdere kinderen voor creatieve speeltijd als buitenkeuken. En dit is uniek: dankzij de onverwoestbare wielen kan hij zoveel worden rondgeduwd als de kinderen willen! Een oven met twee knoppen die klikgeluiden maken, een grote modderkom, twee kleine modderpotten en twee metalen bloempotten en uitsparingen, haken en een opslagoppervlak voor het organiseren van tuingereedschap, kookgerei en moddergereedschap maken dit buitengewoon "zomerkeuken" compleet! Deze modderkeuken nodigt kinderen uit om naar hartenlust in de modder te spelen. De oven is een bijzonder hoogtepunt voor de speeltijd! Twee voorgemonteerde rails helpen kinderen de "bakplaat" te plaatsen. Via de grijpbare uitsparingen kan de ovendeur volledig worden geopend. Met een magneet kan de deur veilig worden gesloten. De twee bloempotten kunnen niet alleen gebruikt worden om met de modder te spelen, maar ook voor het planten van bloemen, kruiden en nog veel meer, of dienen als verzamelbak. De twee kleine potten in het bovenste gedeelte kunnen worden gebruikt voor het ordenen van kleiner speelgoed en stukjes. Lang tuingereedschap kan veilig worden opgeborgen met behulp van de langwerpige sleuven op twee niveaus. Voor langdurig gebruik kan het onbehandelde hout naar wens van de gebruiker worden behandeld of gekleurd met een houtconserverende lak.
Prijs € 169,99

Tuinwagenset

Nu komen de jonge, ambitieuze tuiniers echt tot hun recht! Met deze tuintrolley set bestaande uit een trolley, een schop, een hark, een plastic bloempot en kleine tuinhulpjes zoals een blik en een kleinere hark, hebben de jonge tuiniers alles wat ze nodig hebben binnen handbereik. De stabiele trolley van beukenhout en metaal kan dankzij de onverwoestbare wielen gemakkelijk over de grond worden geduwd en getrokken en biedt 4 vaste plaatsen voor groot en klein tuingereedschap. Het eigen tuin- en graafmateriaal van de kinderen heeft ook voldoende ruimte om te worden opgeborgen. De open vloer van de trolley maakt schoonmaken eenvoudig. Wordt geleverd met een met rubber afgewerkte metalen voet voor stabiliteit! Het doordachte ontwerp en de oriëntatie van de opslagruimte voor het grote tuingereedschap voegt nog meer veiligheid toe aan de jonge tuinmannen! De spade, hark, schep en ander gereedschap kunnen zo worden geplaatst dat ze van het hoofd en gezicht van de kinderen af ??wijzen om blessures te helpen voorkomen.
Prijs € 69,99

Spade set van 3, rood

De tuin in! Deze schoppen voor kinderen zullen de hobbytuinier bij elk kind wakker maken en indruk maken op klanten met hun robuustheid en aantrekkelijke uiterlijk. Het gewicht van de schoppen en het houten handvat zijn perfect afgestemd op de behoeften van kinderen. Met de stabiele metalen spadekop in felrood is het graven van gaten net zo eenvoudig als kinderspel! Met deze spade kunnen kinderen mama en papa een grote hulp zijn bij het tuinieren.
Prijs € 19,99

Spade set van 3, blauw

Uit in het bloembed! De schoppen van deze kinderen zullen de hobbytuinier bij elk kind wakker maken en indruk maken op klanten met hun robuustheid en aantrekkelijke uiterlijk. Het gewicht van de schoppen en het houten handvat zijn perfect afgestemd op de behoeften van kinderen. Met de stabiele metalen spadekop in felblauw zijn het graven van gaten net zo eenvoudig als kinderspel! Met deze spade kunnen kinderen mama en papa een grote hulp zijn bij het tuinieren.
Prijs € 19,99

schopenset van 3, rood

Op het zand! Deze kinderscheppen zijn het perfecte gereedschap voor zandkastelen, tuinen of het strand. Tijdens het graven van gaten en het bouwen van zandkastelen maken ze indruk op klanten met hun robuustheid en aantrekkelijke uiterlijk. Het gewicht van de schoppen en het houten handvat zijn perfect afgestemd op de behoeften van kinderen. Met de stabiele metalen schepkop in felrood zien deze scheppen er altijd geweldig uit voor toeschouwers. Het perfecte tuingereedschap voor het buitenseizoen!
Prijs € 19,99

Schop set van 3, blauw

Op je schoppen, maak je klaar, ga! Deze kinderscheppen zijn het perfecte gereedschap voor zandkastelen, tuinen of het strand. Tijdens het graven van gaten en het bouwen van zandkastelen maken ze indruk op klanten met hun robuustheid en aantrekkelijke uiterlijk. Het gewicht van de schoppen en het houten handvat zijn perfect afgestemd op de behoeften van kinderen. Met de stabiele metalen schepkop in felblauw zien deze scheppen er altijd geweldig uit voor toeschouwers. Het perfecte tuingereedschap voor het buitenseizoen!
Prijs € 19,99

Harken set van 3, rood

Alles lekker en geharkt! Met deze kinderharken is het tuinieren gemakkelijk, zelfs voor de allerkleinsten. Bladeren harken, bloembedden egaliseren - geen probleem! Het gewicht van de harken en het houten handvat zijn perfect afgestemd op de behoeften van kinderen. Met de stabiele metalen harkkop in felrood maken deze harken veel tuinplezier. Het perfecte tuingereedschap voor het buitenseizoen!
Prijs € 19,99

Harken set van 3, blauw

Nu harken we goed! Met deze kinderharken is het tuinieren gemakkelijk, zelfs voor de allerkleinsten. Bladeren harken, bloembedden egaliseren - geen probleem! Het gewicht van de harken en het houten handvat zijn perfect afgestemd op de behoeften van kinderen. Met de stabiele metalen harkkop in felblauw maken deze harken veel tuinplezier. Het perfecte tuingereedschap voor het buitenseizoen!
Prijs € 19,99

Tuingereedschapsset Duo

De tuin roept! Deze stabiele set tuingereedschap bestaande uit schoppen en harken is de ideale tuingenoot. Door de schop met de ronde kop en extra D-vormige grip kunnen jonge tuinders met meer comfort en minder inspanning graven. De harken maken een goede indruk tijdens het harken van bladeren en het verzorgen van het gazon. Deze set is speciaal ontworpen voor kinderhanden en belooft veel speelplezier en een succesvolle start van de tuinlevensstijl! Deze tuingereedschapset is ook optisch een echte eyecatcher!
Prijs € 17,99

Tuintas compact

Tuinieren om te gaan! Met deze hoogwaardige tuintas inclusief schop, schoffel en spade kunnen alle jonge tuinders mobiel in de tuin en klaar voor gebruik. De tas is eenvoudig schoon te maken en biedt voldoende ruimte voor drie tuingereedschappen die nodig zijn om bloemen te planten en het bloembed te verzorgen. De gereedschappen zijn gemaakt van robuust hout en metaal en passen goed in kinderhanden. Kom op, we gaan de tuin in!
Prijs € 8,79

The Very Hungry Caterpillar...

Let op alle tuinkabouters! Elk kind zal de ster van de tuin zijn met deze tuintas in een zeer hongerig Caterpillar-ontwerp. Het kindvriendelijke tuingereedschap kan in de handige draagtas worden opgeborgen en veilig naar de volgende tuinbaan worden vervoerd. Door in de natuur te spelen, leren de jonge tuinliefhebbers veel over flora en fauna terwijl ze hun sociale competenties spelenderwijs trainen wanneer ze hun ouders helpen met tuinieren.
Prijs € 19,99

Planten- en tuinset

Gardening with the grown-ups! With a shovel, a watering can and reusable flower pots, nothing will stand in the way of the gardening now. Simply fill the flower pots with dirt, plant the seeds and watch what happens! Here, the young, aspiring gardeners can playfully learn how to work with nature and perceive their environment. The robust shovel made of wood and metal can be securely held by children's hands. The flower pots allow the water to drain wonderfully with the holes in the bottom. Which plant will grow there?
Prijs € 12,99

The Very Hungry Caterpillar...

Tuinplezier met The Very Hungry Caterpillar! Deze speelgoedgieter van metaal is de perfecte metgezel voor het werken in de tuin. De bewegende handgreep maakt het gemakkelijk voor jonge tuinhobbyisten om te hanteren en vergemakkelijkt het gieten. De capaciteit is net hoog genoeg zodat het niet te zwaar wordt voor kinderen. Niet te koop in Groot-Brittannië, Ierland, Schotland en Wales! Vul het gewoon met water - geen bloem zal dorst hebben. Pas op, het gaat regenen in de bloemenkleuterschool!
Prijs € 19,17

Gieter

Laat de bloemen bloeien! Met deze groene gieter hangen geen bloemen laag. De kindvriendelijke bediening met de beweegbare draagbeugel en de robuuste fabricage uit metaal, deze stijlvolle gieter zal een echte eyecatcher zijn in de tuinschuur. Deze gieter belooft een lange levensduur met zijn uitstekende productiekwaliteit. Welke bloem is nog niet bewaterd?
Prijs € 14,40

Graafmachine

Metalen graafmachine, draaibaar rek voor de zandbak; werken als de volwassenen. Graaf het zand op en leg het opzij. Een geweldig speelgoed voor de zandbak - met entertainmentgarantie
Prijs € 48,99

Graafmachine op wielen

De metalen graafmachine met grote kunststof wielen (Ø 20 cm) is het beste gereedschap voor kleine bouwers! Een ideaal speeltje in de zandbak, tot 360 ° draaibaar met fantastische kuipstoel (zithoogte: 35 cm). Zeer stevig maar licht!
Prijs € 63,99

Schop voor kinderen

Deze schep mag in geen enkele zandbak ontbreken! Ook een perfect hulpmiddel op het strand om zandkastelen te bouwen of grachten te graven.
Prijs € 5,89

Kruiwagen met tuingereedschap

Perfect uitgerust voor tuinwerkzaamheden! Met deze tuingereedschapset bestaande uit een kruiwagen met een bakvolume van ca. 10 liter, tuinhandschoenen van 100% katoen, spade en hark, kleine hobbytuinders kunnen hun ouders actief ondersteunen in de tuin. De band van massief rubber zorgt voor extra langdurig speelplezier! Dit kindvriendelijke buitenartikel mag in geen enkele tuinschuur ontbreken!
Prijs € 39,90

Kinderkruiwagen groen

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERBAAR ROND MIDDEN MAART!

Trek je laarzen aan en ga de tuin in! Jonge tuiniers worden echte professionals met deze prachtige metalen kruiwagen. Het kan worden gebruikt om kleine stenen, tuingereedschap en bloemen te vervoeren. Met het brede plastic wiel en de gele steunen staat de kruiwagen stevig en kan hij gemakkelijk neergezet worden voor een korte, creatieve pauze.

Prijs € 26,55

Grote tuinset met kruiwagen

Op naar het bloembed! Jonge aspirant-tuiniers komen aan hun trekken met deze tuinset. Trek gewoon de tuinhandschoenen aan en het kan beginnen met de schoffel, de hark, de schop, de kruiwagen en het andere gereedschap naar de volgende tuinlocatie. Zo kunnen de jonge tuinkabouters hun eerste ervaringen met tuinieren opdoen en hun ouders helpen met het werk. Alle onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig, fijn vervaardigd metaal en met hun kindvriendelijke ontwerp en de lenteachtige kleuren zijn het onmisbare producten voor het buitenseizoen.
Prijs € 60,75

Rups Nimmersatt...

Tuinieren is leuk! Samen met The Very Hungry Caterpillar gaat het de tuin in om te wieden, oogsten en graven. Het felle kleurenschema van het tuingereedschap maakt de tuintraining dubbel zo leuk. Zo kunnen jonge tuinprofessionals hun ouders betrouwbaar helpen en de natuur leren kennen.
Prijs € 29,90

Groententuin incl. speelset

Let op alle jonge tuiniers! Dit groentebed met een houten rand biedt alles wat de harten van jonge tuiniers doet stralen. Naast wortels, champignons, aardappelen en brocolli heeft deze set ook een schep, kunstmest en zaden. En bovendien is er een kleine groene rups naar binnen geslopen! De jonge tuiniers zullen leren hoe groenten worden geplant terwijl ze actief aan het spelen zijn. Met de meegeleverde schep kunnen kinderen de groenten oogsten en vervolgens nieuwe planten zaaien met de zaden en kunstmest. Het is een groentebed dat zelfs binnenshuis veel plezier verspreidt en de ontwikkeling van de fijne motoriek van kinderen tijdens het oogsten bevordert. Veel plezier voor alle kinderen die jonge tuiniers worden met dit houten mini-bed!
Prijs € 28,70

Bloemenset met gieter

Het bloeit groen in de kinderkamer! Met deze 11-delige set gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout, kunnen jonge tuiniers en bloemisten gemakkelijk een hele kleurrijke bloemenzee creëren. Met de meegeleverde gieter met handvat en pompje moeten de bloemen regelmatig worden bewaterd. Zo kunnen kinderen met actief rollenspel leren zorgen voor bloemen en planten. Het inbrengen van de bloemstengels in de bloempotten bevordert op speelse wijze de fijne motoriek! Een geweldig cadeau dat niet alleen speelplezier biedt, maar ook een decoratief effect. Deze bloemen zullen elke kinderkamer verfraaien!
Prijs € 10,15