Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 1,00 - € 6,00

Sint & Piet

Sint & Piet

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

Sinterklaas Kleur- En...

Sinterklaas kleur en spelletjesboek met kleurplaten en spelletjes. Het boek bestaat in totaal uit 44 pagina’s plus een stickervel. Afmeting: A4. Wordt 4 assorti geleverd in krimpfolie. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Prijs € 2,99

Sinterklaas Maak Je Eigen...

Sinterklaas knutselset: maak Je eigen pakjesboot! Inhoud: 1 instructiepapier, 4 constructieplaten van karton, 1 stickervel en een draad. De in elkaar geknutselde boot heeft de volgende afmeting: 28 x 15 x 20 cm. Wordt in krimpfolie geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Prijs € 3,79

Sinterklaas kleur en...

Speel mee met dit leuke sinterklaas kleur-, spelletjes en stickerboek. Dit boek bevat mooie kleurplaten, grappige doolhoven, raadsels, spelletjes en stickers! Beleef volop plezier met dit mooie boek.
Prijs € 1,99

Sinterklaas Puzzel 4in1

Sinterklaas mini puzzel 4 in 1, bestaande uit een puzzel van 4, 6, 12 en 9 stukjes. Wordt geleverd in full-colour doosje. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Prijs € 1,99

Maak en klei je eigen Sint,...

Maak je eigen sintfiguur van klei met deze kleiset! Sinterklaas komt ook dit jaar weer naar Nederland, maar dan moet hij natuurlijk wel een stoomboot of paard hebben! Deze kun jij voor hem maken met deze knutselset. Kneed de klei en vorm er een stoomboot, paard of sintfiguur van. De set bestaat uit: 12 rolletjes klei, een spatel en een voorbeeld.

LET OP: Dit artikel wordt 3 assorti uitgeleverd

Geen keuze mogelijk!

Prijs € 1,49

Sinterklaas Mini Puzzel...

Sinterklaas mini-puzzel met 24 kartonnen puzzelstukjes. Afmeting van de in elkaar gezette puzzel: 15 x 18 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

LET OP: Wordt 4 assorti geleverd, GEEN keuze mogelijk!

Prijs € 0,99

Sinterklaas Kleur En...

Een kleur -en activiteitenboek, helemaal in Sinterklaassfeer. Boordevol leuke kleurplaten, spelletjes en stickers. Hiermee komen ze helemaal in de Sinterklaasstemming!

Prijs € 2,19

Sinterklaas Maak Je Eigen...

Een kleurrijke pakjesboot om zelf in elkaar te zetten en te versieren. Na het plezier om te maken is het resultaat een vrolijke decoratie om helemaal in de Sinterklaasstemming te komen.

Prijs € 3,09

Sinterklaas Maak Je Eigen...

Een vrolijke kersttrein om zelf in elkaar te zetten met deze leuke bouwplaten van bedrukt karton. Na het knutselplezier is deze unieke Sinterklaastrein superleuk als decoratie tijdens de Sinterklaasperiode. Wat zal het gezellig worden zo in huis!

Prijs € 2,99