Houten keukenaccessoires

Niets is zo leuk voor een kind om papa of mama na te doen. Daarom vindt u in deze categorie van alles wat te maken heeft met koken en bakken en kan uw kind zelf ook lekker kokkerellen!

Houten keukenaccessoires

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Fruit Set (vilt) met Krat

De houten fruitkist is gevuld met twee appels, twee sinaasappels, een kiwi, een meloen en een banaan van pluche. De pluche banaan kan net als een echte banaan worden gepeld dankzij de klittenband. Fruitalarm! Het is gewoon iets voor de groenten- en fruitafdeling in de speelwinkel! Dit traint motorische vaardigheden en inspireert tot actief rollenspel. De vrucht is ontworpen in overeenstemming met het origineel en brengt kinderen dichter bij gezonde voeding. Deze set speelvoedingsmiddelen is een ideale aanvulling op kinderspeelkeukens en speelwinkels waarmee kinderen echte alledaagse situaties kunnen naspelen. Voor een fruitige speelervaring in de speelwinkel en speelkeuken. Deze accessoireset hoort thuis in elk rollenspelassortiment. De houten kist is compatibel met de Multifunctionele Play Store "vers" (11436) en met de verkoopstand (7035). Andere sets die het goed aanvullen zijn de Hamburgerset (11866), de Pizzaset (11690) en de Groentenset (11688) van stof.

Prijs € 23,49

Groenten Set (vilt) met Krat

De houten groentekist is gevuld met een komkommer, een wortel, een tomaat, een champignon en een krop sla van zacht pluche. De bladeren van de sla zijn met klittenband aan de slakop verbonden en zijn afneembaar. Groenten smaken zo lekker! Dit traint motorische vaardigheden en inspireert tot actief rollenspel tijdens het spelen. De groenten zijn ontworpen naar het origineel en brengen kinderen dichter bij gezonde voeding. Deze set speelvoedingsmiddelen is een ideale aanvulling op kinderspeelkeukens en speelwinkels waarmee kinderen echte alledaagse situaties kunnen naspelen. Deze accessoireset hoort thuis in elk rollenspelassortiment. De houten kist is compatibel met de Multifunctionele Play Store "vers" (11436) en met de verkoopstand (7035). Andere sets die het goed aanvullen zijn de Hamburgerset (11686), de Pizzaset (11690) en de Fruitset (11687) van stof.

Prijs € 20,39

Speel Groenten (vilt)...

Groenten zijn gezond! Deze 6-delige set groenten bestaande uit een tomaat, een paprika, een prei, een wortel, een paddenstoel en een maïskolf is de perfecte aanvulling op de speelwinkel, marktkraam en speelkeuken. Trouw aan het originele ontwerp met veel details van vilt voor realistisch rollenspel. Met de bijpassende robuuste treden van hout is het een echte musthave voor elke groente- en fruitafdeling! Deze set speelvoedingsmiddelen stelt kinderen in staat om echte alledaagse situaties na te spelen en bevordert creatief en fantasierijk spel. Het is ideaal voor iedereen die vroeg wil beginnen met een gezond dieet. Deze accessoireset hoort thuis in elk rollenspelassortiment. De houten displaytrapjes zijn compatibel met de Multifunctionele Play Store "fresh" (11436) en de Sales Stand (7035). Het past ook goed bij het product Play Store Fruit with Box (11755).

Prijs € 22,99

Speel Fruit (vilt) Winkel...

We eten vandaag fruit! Deze 6-delige fruitset bestaande uit een peer, druiven, een aardbei, een watermeloen, een appel en een banaan is de perfecte aanvulling op de speelwinkel, speelmarktkraam en de speelkeuken. Trouw aan het originele ontwerp met talrijke details van vilt voor realistisch rollenspel. Trouw aan het originele ontwerp met talrijke details van vilt voor realistisch rollenspel. Met de bijpassende robuuste treden van hout is het een echte musthave voor elke groente- en fruitafdeling! Deze set speelvoedingsmiddelen stelt kinderen in staat om echte alledaagse situaties na te spelen en bevordert creatief en fantasierijk spel. Deze accessoireset hoort thuis in elk rollenspelassortiment. De houten displaytrapjes zijn compatibel met de Multifunctionele Play Store "fresh" (11436) en de Sales Stand (7035). Het past ook goed bij het product Play Store Groenten met Doos (11754).

Prijs € 18,69

Bistro Koffiemachine

Alle mini-barista's opgelet! Met deze stoere professionele koffiemachine van hout zet je gegarandeerd de perfecte kop koffie in de kinderspeelkeuken. De twee draaiknoppen die klikkende geluiden maken en een bewegende filterhouder die bij activering "koffie" in de transparante koffieglazen deponeert, bieden een realistische speelervaring. Je kunt zelfs verschillende soorten koffiespecialiteiten maken! Op de achterkant zit een beschrijfbaar bord en uitleg over de verschillende soorten koffie. Een moderne koffiemachine met melkopschuimer als blikvanger en perfecte aanvulling op de speelkeuken! Koffie drinken net als mama en papa! Deze filterkoffiemachine bevordert niet alleen actief rollenspel, maar ook de ontwikkeling van motorische vaardigheden. Met dit koffiezetapparaat kunnen kinderen de dagelijkse rituelen van hun ouders nadoen terwijl ze sociale vaardigheden aanleren. Het volgende kopje koffie bij het ontbijt wordt zeker door de kids gemaakt! Deze speciale speelgoedkoffiemachine voor kinderen is een ideale uitbreiding voor speelkeukens en een musthave voor je rollenspelassortiment.

Prijs € 34,49