Nieuwe producten

Er zijn 571 producten.

Item 1-30 van 571 in totaal item(s)

Nijntje Green Knit Buggyboekje

Dit zacht-groene nijntje buggyboekje uit de Green Knit collectie heeft verschillende afbeeldingen en activiteiten om de hand- en oog coördinatie te stimuleren. Eenvoudig aan bijvoorbeeld de buggy te bevestigen. Vervaardigd van 50% polyester en 50% katoen. Op 30 graden wasbaar in de wasmachine. Wordt op kaart geleverd. Geschikt voor alle leeftijden.

Prijs € 8,95

BRUDER AANHANGER...

Maak deze Welger aanhanger met dubbele wielen vast aan je tractor voor nog meer speelplezier met BRUDER! De bovenkant kun je loshalen en de zijkanten en achterkant kun je openen. Je kunt hem ook laten kiepen en je kunt hem stevig neerzetten met de uitvouwbare stabilisator. En er is ook nog een plek waar je de mest er uit kan laten! Hartstikke handig toch?

Prijs € 14,99

BRUDER JCB 8010 CTS...

De JCB Micro excavator 8010 CTS en constructiewerker is de perfecte graafmachine voor jouw bouwplaats! Zet je figuurtje veilig in de riemen en je kunt aan de slag. De cabine kan 360 graden draaien en de graafarm werkt net zoals de echte graafmachines.

Prijs € 9,99

BRUDER JCB 8010 CTS MICRO...

De JCB Micro excavator 8010 CTS en constructiewerker is de perfecte graafmachine voor jouw bouwplaats! Zet je figuurtje veilig in de riemen en je kunt aan de slag. De cabine kan 360 graden draaien en de graafarm werkt net zoals de echte graafmachines.

Prijs € 14,99

BRUDER TRACTOR DEUTZ...

Speel urenlang op je boerderij met de Deutz Agroton X720 tractor met voorlader   Ga aan de slag op je boerderij met de Deutz Agroton X720 tractor met voorlader. Zet een B-World figuur (niet inbegrepen) in de cabine en rijden maar! Beweeg de frontlader op en neer en doe hem open en dicht. Dankzij de profielbanden kan de tractor goed naar het veld rijden. Maar ineens hoort de boer vreemde geluiden. Hij stopt en opent de motorkap om naar de motor te kijken. Al snel heeft hij het probleem opgelost en kan hij verder rijden. De Deutz Agroton X720 tractor met voorlader is geschikt voor boeren vanaf drie jaar.

Prijs € 29,99

BRUDER KRAANWAGEN MAN TGA

Met deze handige kraan kun je alles optillen wat je wilt. De kraan kan 360º draaien en je kunt de arm uitschuiven. De hoogte kun je aanpassen met het hydraulische systeem. Als je eenmaal gericht hebt, kun je de haak laten zakken. De lier werkt volledig. Takel de lading op en breng het naar de plaats van bestemming. Daar kun je op de ontgrendelknop drukken om de lading snel op de grond te zetten. Als je de vier steunpoten uitschuift terwijl je aan het werk bent, zorg je dat je steviger staat. Zo word je onmisbaar op de bouwplaats! De Bruder-serie bestaat uit uiterst fraai afgewerkte speelgoedmodellen met rubberen wielen op schaal 1:16. Door de ervaring van Bruder is het fantastisch spelen met de oerdegelijke modellen.

Prijs € 32,99

BRUDER GRAAFMACHINE ROOD

Speel urenlang op je bouwplaats met de Bruder graafmachine Met deze stoere graafmachine kan je makkelijk bergsen zand, stenen en andere materialen verplaatsen op je bouwplaats! Rijd rond en schep het zand op door de schep tegen het nivelleerblad aan te bewegen. Verplaats het daarna door de cabine rond te draaien of door naar een andere plek te rijden. De arm kan je omhoog en omlaag bewegen en met de bak kan je echt scheppen! De graafmachine heeft een cool rood met wit kleurenschema en rijdt op stevige profielbanden, waardoor het terrein van je bouwplaats geen enkel probleem vormt! De Bruder graafmachine is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar.

Prijs € 21,99

BRUDER AUTO LANDROVER...

Dankzij deze Land Rover Defender van BRUDER met licht- en geluidseffecten is de brandweer altijd als eerste ter plaatse bij een brand. Spring in de Land Rover zodra er een melding is, zet de sirene en het zwaailicht aan en race naar de brand. Inhoud: Auto Brandweerman Brandblusser Walkie talkie

Prijs € 31,99

BRUDER AUTO JEEP CROSS...

Race rond in deze spectaculaire Jeep Cross Country Racer met bestuurder! Laat de bestuurder instappen door de deuren en begin de race. Door de speciale kooi is de Jeep veilig voor de bestuurder. De grote banden zijn geschikt om ieder terrein mee aan te kunnen.  Als je bestuurder in de achterbak moet zijn, gaat dit ook heel makkelijk. Er zit een deurtje wat je kunt openen waardoor hij er makkelijk bij kan. Maak je dus klaar voor de race! Inhoud: Jeep Figuurtje

Prijs € 21,99

KRAAN BAGGER CATERPILLAR

De CAT graafmachine van Bruder, is perfect voor in de bouw. De 2 motorkappen van de graafmachine kan geopend worden. Met deze leuke graafmachine kan je op de bouwplaats er op los graven. De graafarm kan je op en neer bewegen doormiddel van de hendel. Hierdoor kan je met de schep ook gaan graven. De rupsbanden zorgen ervoor de je makkelijker over het bouwterrein kan rijden en je taken zo efficiënt mogelijk kan uitvoeren.

Prijs € 42,99

BRUDER SHOVEL CATERPILLAR

Graaf je een weg over je bouwplaats met deze Cat® wiellader Deze wiellader kan je goed gebruiken op je werkplaats. Verplaats grond en stenen met de echt werkende frontlader. Je kan de voorlader ook vervangen door ander gereedschap, zoals een lier (niet inbegrepen). De laadarm werkt helemaal, dus je kan direct beginnen! In de wiellader is plek voor een B-world figuur (niet inbegrepen). De Cat® wiellader is geschikt voor bouwvakkers vanaf drie jaar.

Prijs € 12,99

BRUDER WALS CATERPILLAR

Gebruik deze Cat® wals op je bouwplaats of als je aan de weg werkt. Hij kan scherpe bochten maken, waardoor hij een kleine draaicirkel heeft. Superhandig dus! Zet een bworld figuurtje (niet inbegrepen) op de stoel en rijden maar!

Prijs € 12,99

Laken Ledikant 120x150cm -...

Met een lakentje kun je het bedje veilig opmaken, je kunt jouw baby goed en strak instoppen en een laken beschermt het dekentje tegen vlekken. Op dit mooie, witte lakentje is de tekst 'hi cutie'gestikt. Dit lakentje staat prachtig bij de dekentjes uit de River knit collectie van Jollein. "Sleep tight little one!"

Wit laken voor ledikant van 100% katoen met lieve opdruk “Hi Cutie” in Kleur.

Prijs € 19,95

Alert Splash Afdekzeil...

Alert Splash Afdekzeil Rechthoek 200 x 150 x 51 cm. Afdekzeil voor een rechthoekig zwembad met de afmeting 200 cm. Bescherming tegen vuil en bladeren in je zwembad. Geschikt vanaf 6 jaar.

Prijs € 7,49

Alert Outdoor Beachball Set...

Ga heerlijk tennissen met deze houten beachball set van Alert. In het setje zitten 2 tennisbatjes en een balletje. De batjes zijn van hout en goed stevig zodat ze lang mee kunnen gaan. Let op: je ontvangt één beachball set.   Beachball Set Hout Alert is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.     Dit product is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en vooraf is helaas niet te bepalen welke je ontvangt. Hierdoor is het mogelijk dat je dezelfde exemplaren ontvangt wanneer je er meer dan één bestelt.

Prijs € 3,09

BRUDER SCHAEFF HR16 MINI...

Ga snel aan het werk op de bouwplaats met deze Schaeff HR16 Mini graafmachine van BRUDER! De graafarm werkt echt en de cabine kun je 360º draaien, zodat je de grond makkelijk naast of achter je kunt dumpen. Er kan een bworld figuur (niet inbegrepen) op de stoel in de cabine zitten en dankzij de rupsbanden heeft de graafmachine genoeg grip. Hiermee ben je zo klaar met het werk, dus begin snel!

Prijs € 12,99

BRUDER GRAAFLAADMACHINE JCB...

Met de JCB 4CX graaflaadmachine van BRUDER kun jij allerlei werk verrichten op de bouwplaats! De voorlader werkt helemaal, dus je kunt er echt grond of andere dingen mee opscheppen. Aan de achterkant zit een graafarm met schep die ook compleet functioneert. Zo kun je snel gaten graven en de grond verplaatsen. Als je met de graafarm werkt, kun je de stoel in de cabine omdraaien zodat de bestuurder (niet inbegrepen) ziet wat hij doet. Voor extra stevigheid kun je de steunpoten uitschuiven en de graaflaadmachine rijdt op profielbanden, waardoor hij een goede grip heeft op de grond van de bouwplaats.

Prijs € 24,99

BRUDER GRAAFLAADMACHINE JCB...

Graaf en laad makkelijk en snel met de Bruder graaflaadmachine JCB Midi CX Met deze kleine, vlugge JCB MIDI CX graaflaadmachine van Bruder ben jij supersnel klaar met je werk op de bouwplaats of boerderij! Met de vele accessoires kun jij allerlei klusjes verrichten. Aan de voorkant zit een schep waarmee je makkelijk grond of voer op kan scheppen en achterop kun je de palletvork of een van de andere accessoires vastmaken. Je kunt er ook voor kiezen de trekhaak er op te zetten en een kar mee te nemen. De stoel van de bestuurder kan draaien, zodat hij zowel voor als achter gereedschap kan gebruiken. Als je daarbij extra steun nodig hebt, kun je de steunpoten ook nog uitvouwen. De Bruder graaflaadmachine JCB Midi CX is geschikt voor werkers vanaf drie jaar.

Prijs € 17,99

BRUDER LIEBHERR GRAAFMACHINE

Met de Liebherr 912 graafmachine van BRUDER kun je makkelijk grond opgraven en verplaatsen op de bouwplaats. De graafarm werkt volledig. Kies de plek waar je gaat graven, schuif de steunpoten uit zodat de graafmachine niet omvalt en graven maar! De opgegraven grond dump je gewoon achter of naast de graafmachine neer, want de cabine met arm kan 360º draaien. Dus zet een bworld figuur (niet inbegrepen) in de cabine en ga aan het werk!

Prijs € 17,99

Alert Outdoor Houten...

Het Houten Werpspel van Alert is gebasseerd op Mölkky, het Finse kegelspel. Het buitenspel is te spelen met 2 personen of meerdere personen verdeeld in 2 teams. Plaats de houten kegels naast elkaar op een grasveld of tegels en probeer de kegels om te gooien. Je verdient het aantal punten die worden aangeduid op de kegel. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder.

Prijs € 10,69