Nieuwe producten

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Carrera Go Max Speed

Carrera Go Max Speed. Race met de Mercedes-AMG van Lewis Hamilton of Red Bull Racing auto van Max Verstappen op het 6,3 lange circuit en versla jouw tegenstander! Het circuit bevat rechte stukken, scherpe bochten en een looping voor nog meer spanning! De auto’s en het circuit zijn op schaal 1:43. Inclusief: 2 auto’s. De Mercedes van Lewis Hamilton en de Red Bull van Max Verstappen, 2 controllers met turboknop en action-accessoires voor nog meer raceplezier! Voedingstype: adapter/lichtnet. Wordt geleverd in full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Prijs € 63,99

Speed Shuffle

Speed Shuffle tabletop spel. Maak je klaar om die ronde fiches af te vuren met non-stop actie en plezier! Zorg ervoor dat je het elastische koord gebruikt. Wees snel en precies en schiet alle pucks over het speelveld, zodat ze de andere kant bereiken. Waarschuwing: het kan moeilijk zijn om te stoppen met spelen! Het doel van het spel is om de eerste speler te zijn, die alle ronde fiches naar de andere kant van het speelveld heeft gespeeld. Inhoud: houten speelveld 40 x 25 x 2,5 cm en 10 fiches. Wordt geleverd in full-colour doos. Geschikt voor twee spelers vanaf 8 jaar.
Prijs € 12,89

Spel Kubb Basic Set Alert

Kubb spel voor op de camping of gezellig achterhuis
Het spel Kubb is afkomstig uit Zweden en is een echt familiespel. Kubb is een spel voor buiten en wordt gespeeld op een vlak speelveld. De bedoeling van het spel is om met de houten stokken alle torens van het andere team om te gooien. Het team dat de koning omgooit, wint het spel.   

Prijs € 29,95

Little dutch 4 in 1 puzzel...

Maak spelederwijs kennis met Gans en zijn vriendjes met deze 4 leuke puzzels. Ontworpen voor jouw kindje om de levende wezens rond de vijver op het platteland te ontdekken. Elke puzzel heeft een ander niveau, van 4 stukken tot 16, om de puzzel vaardigheden en fijne motoriek te verbeteren.

Prijs € 9,95

Little dutch Railway...

Beleef tal van avonturen met de Little Dutch treinbaan. De complete set bestaat uit maar liefst 98 onderdelen, waaronder sporen in verschillende vormen, een gekleurd treintje met wagonnetjes, stadse figuurtjes en natuurlijke elementen.

Prijs € 79,95

Little dutch Railway garage

Stop bij de garage om benzine te tanken, je auto te parkeren of laat hem schoonmaken in de wasstraat. De houten garage is 1 van de vele speelsets die gekoppeld kan worden aan de treinset XXL van little dutch.

Prijs € 59,95

Little dutch Railway...

Open snel de deuren en laat de brandweerwagen er door. De houten brandweerkazerne is 1 van de vele uitbreidingssets die aan de treinbaan XXL van little dutch gekoppeld kan worden.

Prijs € 29,95

Furreal Poopalots Grote...

Wat is er leuker dan een huisdier uitlaten? Een huisdier uitlaten dat poept! Geef deze leuke pup een paar van de inbegrepen hondensnacks, zet de riem in elkaar en doe hem aan de riem voor de uitlaatbeurt. Terwijl je met hem loopt, begint hij zijn behoefte te doen en laat hij een spoor van poepjes achter! Gelukkig wordt de puppy geleverd met zijn eigen poepschep, zodat je de boel weer snel en gemakkelijk kunt opruimen. furReal-diertjes hebben een riem met koppelsysteem waarmee kinderen één of meerdere diertjes tegelijk kunnen uitlaten! Bij deze puppy die poept, is een afneembare riem inbegrepen om hem op de grond te laten lopen en een verbindingsstuk om maximaal 2 extra Poopalots Lilé Wags toe te voegen (afzonderlijk verkrijgbaar). Als je wilt dat hij poept, geef je hem eerst de inbegrepen hondensnacks. Dus, wie heeft er zin in een leuke wandeling? Wordt inclusief 3 knoopcelbatterijen geleverd in touchbox. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Prijs € 25,79

Furreal Peealots Grote...

Wat is er leuker dan een huisdier uitlaten? Een huisdier uitlaten dat plast! Doe hem simpelweg aan de riem, geef deze stoere pup wat drinken uit zijn flesje en neem hem dan mee voor een wandeling. Moet hij een plasje doen? Als je zijn staart optilt, dan tilt hij zijn achterpoot op! furReal Peealots-diertjes hebben riemen met een koppelsysteem waarmee kinderen één of meerdere diertjes tegelijk kunnen uitlaten! Bij deze puppy die plasjes doet, is een afneembare riem inbegrepen om hem over een tafel te laten lopen en een verbindingsstuk om 1 Big Wags-diertje of maximaal 2 Lil' Wags-diertjes toe te voegen. (Andere diertjes afzonderlijk verkrijgbaar.) Dus, wie heeft er zin in een leuke wandeling? Wordt inclusief 3 knoopcelbatterijen geleverd in touchbox. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
LET OP: U ontvangt één van deze dieren!
Prijs € 24,79