Nieuwe producten

Er zijn 69 producten.

Item 1-30 van 69 in totaal item(s)

Little Dutch...

Aan tafel zitten is een feestje als je dit schattige servies mag gebruiken. De set bestaat ui een bord, schaaltje, beker en een vork en lepel. Bamboe.

Prijs € 16,95

Vormenpuzzel Cijfers

Getallen leren gemakkelijk gemaakt! Kinderen kunnen spelenderwijs de cijfers 0 - 9 leren terwijl ze tegelijkertijd hun fijne motoriek trainen met deze houten leerpuzzel en zijn schattige zebra-, giraf-, olifant- en leeuwensafari-motieven. De tien verhoogde houten cijfers kunnen gemakkelijk met kleine handen worden vastgegrepen en in de bijpassende gaten worden geplaatst. Een leer pluspunt: de Engelse term voor de cijfers is aanwezig in de puzzelstukjes, waardoor kinderen hun eerste Engelse woorden kunnen leren. Met schattige safarimotieven zoals de zebra, giraf, olifant en leeuw is het plezier met het leren van getallen twee keer zo groot! Wie kan er al tot tien tellen zonder de hulp van mama? Zodra de cijfers 0 - 9 zijn geleerd, kunt u doorgaan met het leren van hogere cijfers.

Prijs € 9,99

Vormenpuzzel ABC

Leer het ABC supergemakkelijk! Met deze houten puzzel in trendy kleuren leren kinderen spelenderwijs het alfabet en trainen ze hun fijne motoriek. De 26 verhoogde houten letters kunnen gemakkelijk worden vastgegrepen en met kleine handen in de juiste sleuven worden gestoken. Maar ze kunnen ook zonder lijst zelfstandig staan! Dit is hoe de schattige safarimotieven zoals de zebra, giraf, olifant en tijger het verlangen om letters te leren verdubbelen. Een decoratief extraatje: zelfstandig staan ​​de letters zijn echte decoratieve blikvangers in de kinderkamer.

Prijs € 11,99

Vormenpuzzel Safaridieren

Welkom op de safari! Met deze houten puzzel is het doel om de zeven savannedieren op de juiste plek te krijgen. Dit traint niet alleen de motoriek van kinderen en geeft vorm aan het begrip, maar vereist ook concentratie en geduld van hen. Deze puzzel maakt indruk op zowel ouders als kinderen met zijn vrolijke safarimotieven in trendy kleuren. Met deze speciale puzzel is een uitstapje naar het rijk van de giraf, zebra, olifant en hun vrienden twee keer zo leuk!

Prijs € 9,99

Memorie Safaridieren

Op safari in de kinderkamer! Je hebt concentratie en een goed geheugen nodig om de 14 overeenkomende plaatjesparen in dit geheugenspel te vinden. De kleine houten tegeltjes met de kindvriendelijke dessins verbeelden schattige safarimotieven in trendy kleuren zodat kinderen steeds dieper in de avontuurlijke wereld van wilde dieren kunnen duiken. De kleintjes trainen niet alleen spelenderwijs hun herinneringen, maar leren ook de bewoners van de savanne kennen. Dit gezelschapsspel kan gemakkelijk worden opgeborgen en meegenomen in de meegeleverde houten kist, zodat kinderen hun favoriete spel niet hoeven te missen - zelfs als ze onderweg zijn!

Prijs € 9,99

Houten Trein Safaridieren

Zet het in elkaar en vertrek het station! Deze houten trein in trendy kleuren gaat pas op grote reis door de kinderkamer als de olifant, giraf, zebra en hun vrienden zijn ingestapt! De rijk gedetailleerde trein die ook een vorm- en stapelspel is, biedt kinderen de mogelijkheid om naar eigen inzicht te bouwen. De insteekblokken zijn ook los te gebruiken als bouwblokken. Volgende stop: Safari! Het spelen en samenvoegen van de afzonderlijke insteekelementen traint ook de motoriek. Voor langdurig en divers speelplezier in de kinderkamer!

Prijs € 17,99

Baby Walker Toekan

Bijzonder stabiel en kantelbaar door zijn robuuste constructie en driehoekige vorm
Met rubber afgewerkte wielen voor stil en veilig rollen
Extra speelmogelijkheden met houten bouwblokken, een vormpassend spel, een hoorn, vlinderkleppen, een labyrint en tandwielen
De "ploppende voeten" maken grappige geluiden tijdens het rollen
Snavel en onderste plank zijn praktische opbergruimtes
Opbergmand (snavel) is gemaakt van gemakkelijk te onderhouden, gemakkelijk schoon te maken vliegerdoek
Goed zichtbaar houtmateriaal

Deze buitengewone loopwagen in toekan-look biedt een volledige portie speel- en leerplezier aan drie speelbare kanten. Met een hoorn, een passend spel, een glijdend doolhof, tandwielen en vlinderkleppen. Zowel de snavel als de onderste plank bieden voldoende ruimte voor speelgoed. Met rubber afgewerkte wielen.

Prijs € 59,99

Baby Walker Olifant

Maximale veiligheid:
Zijspleten aan de voor- en achterklep voorkomen dat de vingers bekneld raken.
Geïntegreerd remsysteem voor gecontroleerd duwen
Met rubber afgewerkte wielen voor stil en veilig rollen
Moeilijk om te kantelen met een geïntegreerde as voor stabiliteit
Opvouwbare driehoeken om kleuren te leren
Een schoolbord waarop je kunt tekenen
Bewegende speelelementen voor het vormen, drukken en omdraaien van de fijne motoriek
Veel opbergruimte voor speelgoed

Een olifant als een echte alleskunner! Deze abstracte olifant loopwagen van hout biedt aan vijf kanten multifunctioneel speel- en leerplezier. De regenboog en zijn kleuren vormen een centraal ontwerpelement. Bij het invoegen van vormen, het duwen en het omdraaien van elementen, zullen beginnende wandelaars hun motoriek trainen en kleuren, vormen en cijfers leren. Door de met rubber afgewerkte wielen kunnen kinderen veilig en stil onderweg zijn. Onder het te openen deksel met klembeveiliging kan het favoriete speelgoed van een kind ruimte vinden naast de vormsluitende stukken. Door de geïntegreerde as is de loopwagen robuust en soepel. Het remsysteem zorgt ervoor dat er geen ongelukken gebeuren bij het vinden van de juiste weg.

Prijs € 70,99

Baby Walker Walvis

Te openen deksel met antiklembeveiliging
Geïntegreerd remsysteem voor gecontroleerd duwen
Met rubber afgewerkte wielen voor stil en veilig rollen
Moeilijk om te kantelen met een geïntegreerde as voor stabiliteit
Een draaibaar kompas traint het begrip van hoofdrichtingen en seizoenen
Een schoolbord waarop je kunt tekenen
Bewegende speelelementen voor het vormen, drukken en omdraaien voor het trainen van (fijne) motoriek
Veel opbergruimte voor speelgoed

Laten we op verkenning gaan met de walvis! Deze houten walvis loopwagen die genomineerd was voor een ToyAward 2020 biedt beginnende wandelaars speel- en leerplezier aan vijf speelbare kanten. De zee en haar bewoners vormen een centraal ontwerpelement - en daarmee kan het, naast het trainen van motorische vaardigheden, ook de leefruimte van de walvis verkennen tijdens het vormen, persen en omdraaien! Vissen kunnen helpen bij het tellen, en een kompas geeft kennis over windrichtingen en seizoenen. De kleintjes verplaatsen zich veilig en stil op de met rubber afgewerkte wielen. Er is ruimte voor vormvaste elementen en speelgoed onder de te openen bovenklep met antiklembeveiliging! Door het remsysteem kan de rollator gecontroleerd over de vloer worden geduwd. Met geïntegreerde as.

Prijs € 89,99