Nieuwe producten

Er zijn 145 producten.

Item 1-30 van 145 in totaal item(s)

Ty Teeny Puffies Sheldon...

Ty Teeny Puffies Sheldon is een 10 cm grote bal in de vorm van een octopus. Ty Puffies, na het gooien landen ze altijd op hun benen. Verzamel ze allemaal! Sheldon is jarig op 30 december.
Prijs € 3,89

Ty Beanie Boo's XL Spirit...

Ty Beanie Boo XL Spirit is een 42 cm grote herdershond. I‛m a strong German Shepherd, both smart and bold, With tremendous spirit, and a heart of gold. Spirit is jarig op 15 mei. Afmeting: 42 cm.
Prijs € 27,49

Summertime Dump Truck

Summertime Dump Truck. Laad de bak maar vol! Wanneer je op je bestemming bent, kiep je de laadbak naar achteren om je lading te lossen. Gegarandeerd urenlang speelplezier in huis, in de zandbak of op het strand. Afmetingen: 28,5 x 15 x 16 cm. Wordt geleverd in net met Summertime hangtag. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 5,79

Knabstrupper hengst...

Vanwege de stippen op hun vacht lijken de Knabstrupper en Appaloosa hengsten sterk op elkaar. Maar deze twee paardenrassen hebben zich onafhankelijk van elkaar ontwikkeld. De Knabstrupper is thuis in Denemarken, terwijl de Appaloosa uit Amerika komt. Knabstruppers zijn niet alleen geliefd vanwege de tekeningen van hun vacht, maar ook omdat ze veel talent als dressuurpaarden hebben.

Prijs € 6,79

Kippenhok Schleich (42421)

Kippenhok Schleich - Speelfiguur Schleich Farm World -42421
De figuren van Schleich worden natuurgetrouw en altijd op schaal nagemaakt. Alle figuren worden met de hand beschilderd. Zo komen de figuren altijd overeen met de werkelijkheid. Bij het krieken van de dag springt de haan op het dak van het kippenhok en begint te kraaien. Terwijl de eerste zonnestralen verschijnen, komt de hen uit. Ze begint op de grond te scharrelen en te pikken voor zaadjes wanneer er piepende geluiden uit het hok te horen zijn. Het dak wordt opengeklapt om het prachtige geheim te onthullen dat binnenin verborgen zit: er zijn kuikens uit de eieren gekomen! Leuk weetje: het kippenhok biedt de dieren een veilige, comfortabele slaapplaats.
Prijs € 16,79

Vlaggenlijn Nijntje roze...

Deze leuke vlaggenlijn is van de serie Nijntje Rib Roze van het merk Tiamo.

De vlaggenlijn is een leuke aankleding voor het kamertje van je kindje of een leuke versiering met een verjaardag.

De vlaggenlijn bestaat uit vlaggetjes met verschillende printjes.

Prijs € 9,99

Vlaggenlijn Nijntje ABC

Versier de baby of kinderkamer met deze mooie stoffen vlaggenlijn van nijntje. En echte eyecatcher! De vlaggenlijn bestaat uit 11 vlaggen met verschillende prints in het nijntje blauw/witte ABC thema. De vlaggenlijn heeft een lengte van 2.4 meter.
Leeftijd: vanaf 3 jaar.

Prijs € 9,99

Kaprosuchus Schleich (15025)

In de beweegbare kaken van de Kaprosuchus van Schleich staan lange slagtandachtige tanden waarmee het dier krachtig kon bijten. De Kaprosuchus heeft zijn naam te danken aan zijn tanden en lichaamsvorm. Zijn naam betekent wildzwijn-krokodil. Het dier leefde in de late Krijtperiode en bewoog zich voornamelijk op het land waar het op kleine prooidieren jaagde. Tot nu toe is er alleen nog maar een schedel van een dier in de Sahara gevonden. Daarom kunnen de wetenschappers alleen maar raden hoe het dier er echt uit moet hebben gezien, maar waarschijnlijk was het 6 m lang.

Prijs € 13,09

Uitnodigingen Nijntje: 6 stuks

Uitnodigingen Nijntje 'Kom je ook?' 6 Stuks.

Nijntje uitnodigingen 6 stuks. Kinderfeest uitnodigingen met daarop een afbeelding van Nijntje. De Nijntje uitnodigingen zijn verpakt per 6 stuks.

Prijs € 2,49

Kangoeroe Schleich (14756)

Het woord ‘kangoeroe’ komt uit de taal van de Aboriginals, de oorspronkelijke bevolking van Australië. Het betekent zoveel als ‘versta ik niet'. Dat was het antwoord dat de ontdekkingsreiziger James Cook kreeg, toen hij de inheemse mensen vroeg wat dat voor een dier was. Dat ging dus een beetje fout! De buideldieren hebben een soort rubberen band in hun achterpoten, zodat ze hoge sprongen kunnen maken. Hoe sneller een kangoeroe hupt, hoe sneller het dier naar voren wordt gekatapulteerd en hoe minder energie het verbruikt. Hoewel een kangoeroe een indrukwekkende snelheid van 64 km/u bereikt, kan hij één ding niet: achteruit lopen.

Prijs € 5,49

Tandendoosje Nijntje: zilver

Zoek je een mooi plekje om de eerste tandjes van je kindje te bewaren, dan is dit nijntje tandendoosje een ideale oplossing. Het doosje is 4,5cm in doorsnee en 8cm hoog.

Materiaal: Hout met kunststof nijntje.

Prijs € 3,89

Kalkoen Schleich (13900)

Kalkoenen zijn een fazantensoort en komen oorspronkelijk uit Noord-Amerika. De mannelijke dieren hebben zwarte en een handvol metallic glimmende bonte veren. Dedonkerrode en lichtblauwe nek en kop zijn kaal. Als de hanen in de paartijd met elkaar om de hennen concurreren, spreiden ze hun staartveren uit als waaiers. Net als de kalkoen van Schleich® Farm World.

Prijs € 5,49

Jonge zeehond Schleich (14802)

Jonge zeehond Schleich - Speelfiguur Schleich Wild Life -14802
De figuren van Schleich worden natuurgetrouw en altijd op schaal nagemaakt. Alle figuren worden met de hand beschilderd. Zo komen de figuren altijd overeen met de werkelijkheid. Gewone zeehondenbaby's worden geboren in het Arctische pakijs. Na de geboorte begint de moeder haar nageslacht onmiddellijk te zuigen met vette melk, zodat het een warme laag vet kan ontwikkelen. Wanneer ze terugkeert van de jacht, kan ze haar eigen kleintjes onderscheiden van de anderen door hun geur. Leuk weetje: bij de geboorte hebben gewone zeehondenbaby's een witte vacht, zodat ze goed worden gecamoufleerd op ijsschotsen.
Prijs € 3,79

Tandendoosje Nijntje: roze

Zoek je een mooi plekje om de eerste tandjes van je kindje te bewaren, dan is dit nijntje tandendoosje een ideale oplossing. Het doosje is 4,5cm in doorsnee en 8cm hoog.

Materiaal: Hout met kunststof nijntje

Prijs € 3,89

Jonge Golden Retriever...

Golden Retriever Jong. De Golden Retriever is goed in de omgang en speels en daarom zeer geliefd. Oorspronkelijk zijn het Engelse jachthonden. De Golden Retriever, één van de geliefdste hondenrassen, heeft een lange geschiedenis. De erkenning voor de ontwikkeling van dit ras komt Lord Tweedmouth toe, die sterke en tegelijkertijd zachtaardige honden fokken wilde. Golden Retrievers zijn perfecte familie honden en hebben dagelijks beweging en aandacht nodig. Deze gezellige en sportieve honden hebben een vriendelijk karakter. Ze zwemmen graag en dragen graag voorwerpen in hun mond heen weer. Kijk dus uit waar je je schoenen neerzet!

Prijs € 3,79

Tandendoosje Nijntje: blauw

Zoek je een mooi plekje om de eerste tandjes van je kindje te bewaren, dan is dit nijntje tandendoosje een ideale oplossing. Het doosje is 4,5cm in doorsnee en 8cm hoog.

Materiaal: Hout met kunststof nijntje

Prijs € 3,89

Jaguar Schleich (14769)

De jaguar heeft het sterkste gebit van alle roofkatten. Het is twee keer zo sterk als dat van een leeuw. Met zijn tanden kan de jaguar zelfs het schild van een reuzenschildpad open krijgen. De jaguar is gemakkelijk te onderscheiden van de luipaard omdat hij stippen heeft in het midden van zijn bloemvormige vlekken.

Prijs € 5,69

Jack Russell terrier...

De vacht van de Jack Russel terriër van de Schleich® FARM WORLD heeft de typische tekening van dit hondenras: wit met bruine aftekeningen op lichaam en snuit. De oren hebben de markante V-vorm en zijn naar voren geklapt. Jack Russell terriërs zijn gek op beweging. Ze zijn dan ook ideale huisdieren voor mensen die graag buiten zijn en veel aan sport doen.

Prijs € 3,79

Indische neushoorn Schleich...

Indische neushoorn Schleich - Speelfiguur Schleich Wild Life -14816
De figuren van Schleich worden natuurgetrouw en altijd op schaal nagemaakt. Alle figuren worden met de hand beschilderd. Zo komen de figuren altijd overeen met de werkelijkheid. De Indische neushoorn leeft in Noordoost-India. De dikke plooien van de huid maken het onmiskenbaar. In tegenstelling tot zijn Afrikaanse familieleden is het dier echter heel kalm en vredig. Het besteedt de meeste tijd aan het eten van gras, takken, bladeren, takken en fruit. Leuk weetje: de huid van een Indiase neushoorn is 4 cm dik. Onder zijn huid heeft het een laagje vet van maximaal 5 cm dik.
Prijs € 6,79

Slinger Nijntje met...

Verpakkingsinhoud: Nijntje Hangdecoratie Lichtblauw 3st
Aantal: 3 stuks
Kleur: lichtblauw
Materiaal: karton en aluminiumfolie
Bekend van: Nijntje - Dick Bruna

Prijs € 1,99

Ijslandse pony hengst...

Ijslandse Pony Hengst Schleich - Speelfiguur Schleich Horse Club -13815
Spaar nu de speelfiguren van Schleich! Het paard van IJsland is vooral populair bij kinderen omdat het meer de grootte heeft van een pony. Het is zo krachtig dat het ook volwassenen draagt met gemak. Het maakt niet uit of het springen, dressuur, vrije tijd, rijsport of therapie is, voor de veelzijdige Island pony is niks te zwaar. In tegenstelling tot de meeste andere paardenrassen heeft hij ook nog 2 extra gangen. Beide zijn ze zeer aangenaam om te rijden en zijn ook verbazend snel. Toernooien foor Islandponys vinden daarom ook meestal op speciale renbanen plaats. Hier kunnen ze hun gangen bijzonder goed laten zien. De Islandponys hebben zelfs hun eigen WK. De speelfiguren van Schleich zijn enorm gedetailleerd en van zeer goede kwaliteit.
Prijs € 5,49

Ijsberen glijfeestje...

De twee ijsberen uit de Schleich® WILD LIFE ijsberen-glijpartij hebben de grootste lol op hun ijsschots. Ze huppen en springen wild in het rond! Oh nee! Een van de ijsberen is te dicht in de buurt van de rand gekomen en in het water gevallen! Gelukkig trekt de vriendelijke narwal naast de ijsschots zijn baantjes. Hij zwemt meteen naar het ijsbeertje toe om hem weer veilig op zijn ijsschots te zetten.

Prijs € 18,39

Ijsbeer Schleich (14800)

Ijsbeer Schleich - Speelfiguur Schleich Wild Life -14800
De figuren van Schleich worden natuurgetrouw en altijd op schaal nagemaakt. Alle figuren worden met de hand beschilderd. Zo komen de figuren altijd overeen met de werkelijkheid. De habitat van de ijsbeer is de Noordpool. In de winter kan de temperatuur daar dalen tot -50 ° Celsius. Hoewel de pelsjas wit lijkt, is het haar transparant en hol van binnen. De lucht binnenin deze haren wordt verwarmd door de zon, zodat ijsberen zelfs bij ijzige temperaturen niet bevriezen. Leuk weetje: onder hun pels hebben ijsberen een zwarte huid. Het slaat de warmte van de zon op.
Prijs € 6,49

IJslander ponymerrie...

Witte, glanzende vacht, ja, hoorn, nee. Onze IJslander ponymerrie van Schleich® Horse Club wordt graag verwisseld met de eenhoorn. Ons sierlijke, licht gekleurde paard hoort thuis in IJsland en niet in de wolken. Omdat het in dit vulkanische land hééél koud en hééél warm kan zijn, heeft de merrie in de winter een dikke vacht, die ze in de zomer weer kwijtraakt. Haar verschillende kapsels showt ze dan geoefend bij de tölt of telgang op de eetkamertafel die dient als catwalk. De andere paarden kunnen alleen maar verbaasd toekijken. Dit figuurtje en veel andere speelfiguurtjes van de Schleich® Horse Club speelfiguren vind je bij: XXX#likeschleich

Prijs € 6,99

IJslander ponyhengst...

Als je 'Nog even maar!' hoort, wil dat niet zeggen dat de IJslander ponyhengst van Schleich® Horse Club nog even wil blijven liggen. Hij geniet ervan urenlang zijn manen in de spiegel van de badkamer te bewonderen. Maar hij is niet alleen zo bekend omdat hij er goed uitziet, maar ook omdat hij opgewekt en zachtmoedig van aard is. Dat komt waarschijnlijk omdat hij in IJsland geen natuurlijke vijanden heeft. Zelfs de hardste donderslag kan hem niet van zijn stuk brengen. Jullie kunnen dan ook uitstapjes plannen als er onweer wordt voorspeld. Er is maar één ding dat de dappere hengst verontrustend vindt, en dat is het valse gefluit van de tapirs van Schleich®. Vind jij dat ook? Dit figuurtje en veel andere speelfiguurtjes van de Schleich® Horse Club speelfiguren vind je bij: XXX#likeschleich

Prijs € 6,99

IJsbeerjong lopend Schleich...

IJsbeerjong lopend Schleich - Speelfiguur Schleich Wild Life -14708

De ijs- en grizzlybeer zijn de grootste roofdieren op aarde. Met een gewicht van meer dan 500 kilo en met een lengte van bijna 3 meter, is deze beer bijna dubbel zo groot als Siberische tijger. IJsberen hebben een dikke laag vet en zijn in staat om de extreme Arctische kou trotseren. Ze hebben oo k een onderlaag die bestaat uit een laag transparant beschermend haar. Als gevolg dat ze kunnen zwemmen en jagen in zeer lage temperaturen. IJsberen zijn zeer goede zwemmers en zijn zelfs gezien 300 kilometer van de kust. Bij het zoeken naar voedsel heeft de ijsbeer het voordeel van een zeer gevoelige reukzin. Ze kunnen een geur die anderhalve kilometer verderop of een meter onder de sneeuw ruiken! Hun gehoor en zicht zijn vergelijkbaar met die van een mens. IJsberen zijn eenlingen, maar ze hebben geen vaste territorium en genieten van het spelen met elkaar. De paartijd is in mei en tijdens de dracht verdrievoudigt vrouwelijke ijsbeer bijna haar gewicht. Afmetingen: 5 x 4,5 x 6,5 cm (lxbxh). Met de hand beschilderd. Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaa

Prijs € 3,29

Hyena Aanval Schleich (42504)

Met een grote fakkel en een vangnet lukt het de ranger nog net om de hyena's op afstand te houden en de jonge struisvogel te redden. Het kuikentje, dat nog maar pas uit het ei is gekomen, en de struisvogel in veiligheid. Met de set 'Aanval van de hyena's' van Schleich® Wild Life kan het spel onmiddellijk beginnen!

Prijs € 18,39