Filteren op

Categorieën

Categorieën

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 2,00 - € 92,00

Zwembad onderhoud

Zwembad onderhoud

Er zijn 38 producten.

Item 1-30 van 38 in totaal item(s)

Actieve filters

BSI PH Verlagen Vloeibaar 1l

Je kan de pH-waarde van je zwembad makkelijk verlagen met deze vloeibare pH verlager. Een voorbeeld hiervan is troebel water, bij een te hoge pH-waarde zal bijvoorbeeld kalk het water wazig maken. Daarom is het belangrijk dat deze waarde altijd tussen de 7 en 7,6 is.

Hebben jij of je kinderen soms last van pikkende ogen of irritatie aan de huid na het zwemmen? Dan is het mogelijk dat de pH-waarde van je zwembadwater niet op peil is. Is je pH-waarde boven de 7,6, gebruik dan deze vloeibare pH verlager om deze te verlagen. De zuurtegraad in je zwembad is een echte regulator van verschillende factoren. Voor het nakijken van de pH-waarde van je zwembad kan je best gebruik maken van BSI Test Strips, Test Kit of digitale pH-meter.

TIP!: Leidingwater kan een te hoge pH hebben, regen- en putwater heeft vaak een te lage pH. Hou hier rekening mee als je, je zwembadwater bijvult zodat je zeker je pH-waarde in het oog houdt.

De pH verlager verlaagt de pH-waarde in je zwembad of spa.

Prijs € 4,50

BSI Calc Free 1L

Is er te veel kalk aanwezig in je zwembadwater? Dan kan je de hoeveelheid kalk verlagen met de ontkalker Calc Free van BSI. De hoeveelheid kalk wordt uitgedrukt in hardheid, dus hoe harder het water hoe meer kalk. Met een hoge hardheid komt er meer neerslag van kalk op de wanden van je zwembad, in je installaties en filters, met de Calc Free voorkom je deze afzetting van kalk aan je zwembad!

Tip!: Test de hardheid van je zwembadwater met eerst met BSI Test Strips.

Prijs € 11,95

Intex Basis Schoonmaakset Pool

Basis schoonmaakset voor het zwembad. De set bevat een skimmer, wandborstel en eeen vacuumborstel. Complete schoonmaakset voor het zwembad. Te gebruiken in combinatie met telescoopsteel 0775449.
Prijs € 13,99

BSI PH Up

Is de pH-waarde in je zwembad te laag? Gebruik dan de BSI vloeibare pH Up om je pH van je zwembadwater te verhogen. Als bijvoorbeeld metalen zwembadonderdelen oxideren en roesten kan dit resulteren in bruine vlekken. Dit wil zeggen dat de zuurtegraad te laag is en dat je dus deze pH Up moet gebruiken, voor de zekerheid kan je best gebruik maken van de BSI Test Strips of Test Kit. Het is belangrijk dat je, je pH-waarde van je zwembad onder controle houdt tussen de 7 en 7,6. Een te hoge of te lage zuurtegraad kan voor irritatie aan de ogen en huid leiden.

TIP!: Leidingwater kan een te hoge pH hebben, regen- en putwater heeft vaak een te lage pH. Hou hier rekening mee als je je zwembadwater bijvult zodat je zeker je pH-waarde in het oog houdt.

Prijs € 4,50

Intex Rechargeable Handheld...

Met de Intex zwembad zuiger zuig je nu nog veiliger en eenvoudiger je zwembad schoon! Met deze oplaadbare zwembad stofzuiger zuig je met gemak zelfs takjes en zandkorrels op. Middels het micro filterzakje dat meegeleverd wordt, kun je zelfs het allerfijnste vuil opzuigen. Door middel van de lange lichtgewicht telescopische steel van 2.39 meter kom je gemakkelijk in het midden bij grotere zwembaden. Er wordt tevens een koppelstuk meegeleverd, zodat je een nog grotere steel eraan kunt koppelen. Naast het koppelstuk worden ook twee verschillende stofzuigermonden met borstels en een USB kabel meegeleverd, zonder plug naar 220V. De USB stekker kan gemakkelijk worden omgezet naar een standaard 220V stekker. Deze zwembad stofzuiger is voorzien van ingebouwde oplaadbare batterijen, die opgeladen zijn binnen 50 minuten. Wordt geleverd in full-colour doos.
Prijs € 89,99

BSI Micro Floc

Micro Floc van BSI helpt je om alle fijne, niet filterbare verontreinigingen te doen samenvlokken. De fijnste vuile deeltjes zijn vaak moeilijk weg te filteren, met dit vlokmiddel klitten zelfs de kleinste deeltjes aan elkaar tot ze vlokken vormen. Voeg de vloeibare Micro Floc toe aan de ingang van de skimmer en laat dit gedurende 10 à 12 uren circuleren. Er kan zich een waas vormen op de zwembad-wanden, leg dan de circulatiepomp stil. De fijnste vlokken zakken ’s nachts naar de bodem van het zwembad. Die kan je ’s morgens opzuigen met een bodemzuiger of via de functie "DRAIN" of "WASTE" verwijderen via de filter. Hou bij een zandfilter de drukmeter goed in het oog, bij te veel druk is de filter vuil.
Prijs € 7,69

Micro floc 5 L - vloeibare...

Fijne vervuiling kan u niet volledig wegfilteren, daarom zal na verloop van tijd het water troebel worden. Deze fijne vervuilers gaat u best wekelijks of bij sterke vertroebeling met Micro Floc laten samenvlokken.Micro Floc is een nieuwe, vloeibare floculant voor het uitvlokken van fijne, organische verontreiniging.
Bij sterke bevuiling of na overwintering of na shockbehandeling met chloor: 250ml per 10m³.Wekelijkse onderhoudsdosering: 100ml per 10m³ .

Ook te verkrijgen in 1L

Prijs € 29,95

pH down liquid 5 L -...

Verlaagt de pH waarde in uw zwembad of spa.
De ideale pH (zuurtegraad) van zwembadwater ligt tussen 7.0 en 7.6. Een te hoge of lage pH veroorzaakt irritatie.

Prijs € 11,39

Intex Pool Maintenance Kit

Deze Intex Pool Maintenance Kit wordt geleverd inclusief een telescopische, aluminium steel van 239 cm, bodemzuiger die deeltjes van de bodem opzuigt en opvangt en skimmer waarmee alle drijvende verontreiniging uit het zwemwater verwijderd kan worden.

Prijs € 23,79

Oxy pool & spa 2,5 kg -...

Oxy pool & spa vermindert het chloorgebruik tot wel 50%, en zuivert uw zwembad van zonnecrème, urine,…

-vernietigt verontreiniging van het zwembad (bv zonnecrème, urine, oliën,…)
-vermindert het chloorgebruik tot 50%

Dosering:

  • schokbehandeling: 300gr/10m³
  • preventief: 150gr/10m³
Prijs € 39,99

TEST STRIPS (50 strips/st,...

Deze zwembad teststrips testen de alkaliteit, pH waarde en de chloorwaarde. Met de 50 test strips van Improve test je iedere dag de kwaliteit van je zwembadwater. Vergelijk de strip met de kleuren op de verpakking en onderneem de juiste actie om het zwembadwater weer op het juiste peil te krijgen. De 50 teststrips zijn verpakt per 50 in een waterbestendig zakje. Hierop staan eveneens de testwaardes duidelijk aangegeven. Na openen kunt u deze teststrips 18 maanden gebruiken, daarna verliezen ze precisie.

Prijs € 11,99

Pool Power Starterkit

Starterskit voor onderhoud van het zwemwater voor baden tot 10.000 liter inhoud.Inhoud: Pool Power miniquick (1 potje, 180 x 2,7 gr.) Pool Power pH-min (500 gr.) chloordrijver, Pool Power testset, doseerschepje voor pH-min en gebruiksaanwijzing.
Prijs € 20,29

Pool Power Floc 1ltr

Pool Power Floc is een middel dat troebel water voorkomt, doordat het kleine zwevende deeltjes bindt tot grotere vlokken die makkelijker door het filter worden aangetrokken. Flacon 1 liter.
Prijs € 8,79

Pool Power Anti Alg 1ltr

Pool Power Anti-alg is een preventief middel om algengroei in zwemwater te voorkomen. De benodigde dosis aanhouden voor optimaal resultaat. Flacon 1 liter.
Prijs € 11,49

Pool Power Shock Granulaat...

Natriumdichloorcyuanuraat, 60% actief chloor, granulaat. Snel oplossend product, toe te passen bij een shockbehandeling of om bij te chloreren bij gebruik van Pool Power Mini tabletten.
Prijs € 14,29