Lijst van producten op merk Kinetic Sand

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Kinetic Sand Rainbow...

Meng, vorm en creëer wat je maar kunt bedenken met de Kinetic Sand eenhoorn-kasteelmal met regenboogzand! Deze kasteelmal van 142 g bevat vier verschillende kleuren Kinetic Sand: het originele magische, vormbare en betoverende zand. Het glijdt door je handen en droogt nooit uit zodat je er steeds opnieuw mee kunt spelen. Meng het, snijd het, vorm het, druk het plat: met een regenboog aan Kinetic Sand-kleuren (blauw, groen, paars en roze) zijn de creatieve mogelijkheden eindeloos! Met de unieke Kinetic Sand-formule kun je wat je maar bedenkt gemakkelijk vormgeven en kneden. Bouw een kleurrijk kasteel met de meegeleverde mal en berg je Kinetic Sand erin op wanneer je klaar bent. Maak steeds weer nieuwe creaties en laat het Kinetic Sand door je handen glijden – het voelt zo fijn dat je het niet kunt neerleggen! Kinetic Sand is gemaakt van natuurlijk zand en is tarwe-, gluten- en caseïnevrij. Beleef het plezier met de Kinetic Sand eenhoorn-kasteelmal met regenboogzand!

LET OP: U ontvangt één van deze!
Prijs € 2,99

Kinetic Sand Sand Box Blue

Kinetic Sand is het indoor zand met hoge kwaliteit dat kinetisch is het plakt alleen aan zichzelf. Pak het vast en voel hoe het net als echt zand soepel door je handen gaat. Kneed het om iets te bouwen of gebruik de bijgeleverde vormen omfiguurtjes te maken. Laat je verwonderen door je mooie

Prijs € 19,99

Kinetic Sand Sand Box Lila

Kinetic Sand is het indoor zand met hoge kwaliteit dat kinetisch is het plakt alleen aan zichzelf. Pak het vast en voel hoe het net als echt zand soepel door je handen gaat. Kneed het om iets te bouwen of gebruik de bijgeleverde vormen om figuurtjes te maken. Laat je verwonderen door je mooie, unieke kleuren en textuur van Kinetic Sand! Bouw je eigen zandkasteel van het kleurrijke Kinetic Sand. Deze set komt met een kleine zandbak en 453 gram paars zand met 4 bouwvormpjes. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 19,99