Lijst van producten op merk Fisher Price

Er zijn 52 producten.

Item 1-30 van 52 in totaal item(s)

F.P. 3 in 1 mobiel CDM84

Deze 3-in-1 muzikale wiegmobiel met vier schattige dierenvriendjes kalmeert iedere baby met 20 minuten rustgevende muziek. Deze mobiel kan aan vrijwel iedere wieg worden bevestigd (niet geschikt voor gebruik in de box) Afmeting 53 cm hoog en gechikt vanaf 0 jaar.
Prijs € 30,59

F.P. activity olifant...

Lekker bezig zijn met een schatige olifant die allerei bezigheden beidt. Dat is precies waar deze Fisher Price Activity Olifant voor bedoeld is.
Prijs € 16,09

F.P. activity zebra FGJ11

Deze schattige activiteiten zebra bevordert de ontwikkeling van baby's grofmotorische vaardigheden maar houdt de baby ook bezig met een handvat om op te bijten, een rolbal met rammelkralen, een hangende vlinder en klik-klakspeeltjes! Ideaal voor kindjes van 6 - 36 maanden Afmetingen: 7,5 x 16,2 x 19,2 cm
Prijs € 8,77

F.P. Disney Frozen Elsas...

Elke jonge Disney-fan zal zijn favoriete momenten uit de Frozen-film graag opnieuw belevern en dat kan met deze magische Little People®-speelset. Kinderen kunnen Elsa's Ijspaleis verkennen met Olaf, de sneeuwpop en Elsa, koningin van Arendelle.
Prijs € 47,32

F.P. Kleurenring Piramide...

Kleurenring pyaramide voor de allerkleinsten. De baby kan de ringen eerst sorteren en stapelen, en daarna tegen de staander aantikken zodat die heen en weer schommelt. Vrolijke kleuren, glimmende effecten en bewegende kralen zorgen voor urenlang speelplezier! Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.
Prijs € 9,52

F.P. little people racebaan

Deze Little People Racebaan-set biedt veel plezier aan peuters. Inclusief twee laadzones en drie verschillende banen voor eindeloos speelplezier.
De Little People Racebaan is 90 cm groot.

Prijs € 57,89

F.P. Little People...

Deze schoolbus is alles wat de kleine mensjes nodig hebben om veilig op school te komen. Hij is namelijk elfs voorzien van een uitklapbaar stopbord.
Prijs € 20,12

F.P. little people...

Laat kindjes op avontuur gaan met Little People! Als je kind piloot Kurt op zijn stoel zet, gaan de lichtjes van het vliegtuig aan en hoort uw kleintje leuke liedjes en geluidjes over op reis gaan met vriendjes. Afmetingen product 36,2 x 19,5 x 34,6 cm
Prijs € 19,41

F.P. mini monster trucks FYL43

Deze Mini Monster Trucks zijn ideaal voor jongere kinderen om heerlijk in de kamer te scheuren! De monstertrucks hebben een vrolijk design speciaal voor de allerjongsten.

Afmetingen: 7 x 6 x 6 cm (L x B x H)
Leeftijd: vanaf 1 jaar
Prijs € 3,52

F.P. sorteer en kiep...

Deze Fisher price Leer truc is erg leuk voor kindjes vanaf 6 jaar en ouder. De speelgoedtruck vergroot het speeplezier van uw kind met vormeren sorteren en de bak volladen en kieperen.
Prijs € 20,14