Lijst van producten op merk Tiamo

Er zijn 35 producten.

Item 1-30 van 35 in totaal item(s)

Lief bal love bird

Deze lief bal Love Bird is gemaakt van verschillende stoffen en heeft verschillend gekleurde labels aan de zijkanten zitten waar de baby mee kan spelen. Deze bal is gemaakt van hoogwaardig stof en kan ook mee naar buiten worden genomen om mee te spelen.
Prijs € 5,22

Lief bal to go friend LIEF9705

Deze Lief bal to go friend l is gemaakt van verschillende stoffen en heeft verschillend gekleurde labels aan de zijkanten zitten waar de baby mee kan spelen. Ook geschikt voor buiten.
Prijs € 5,22

Lief knuffeldoekje to go...

Met diit leuke knuffeldoekjevan Lief kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.

Prijs € 6,96

Lief muziekdoosje love bird...

Dit muziekdoosje van Lief, met een zacht figuur van een hondje en een vogelhuisje, laat je baby in no-time in slaap vallen dankzij de rustgevende melodietjes die wordt afspelen.
Prijs € 10,09

Nijntje ABC 20 cm

Deze mooie donkerblauwe/wit gestreepte knuffel van Nijntje is 20 cm en heerlijk zacht en geschikt voor de allerjongsten.
Prijs € 6,15

Nijntje ABC 60 cm

Vrolijke zachte knuffel van nijntje. Nijntje is ongeveer 60 cm groot in een mooie donkerblauwe/wit gestreepte kleur te leveren.
Prijs € 28,50

Nijntje ABC duikelaar NIJN569

Vrolijke duikelaar met een rammeltje waar uw kindje veel plezier aan kan beleven. Duw tegen nijntje en ze wiebelt vrolijk heen en weer.n inblauw-wit gestreepte kleuren uit te leveren.
Prijs € 8,68