Lijst van producten op merk Lumpin

Er zijn 27 producten.

Item 1-27 van 27 in totaal item(s)

Lumpin ella white rabbit 25...

Konijn Ella is lief en zacht en heeft goede manieren. Je kunt er ook zeker van zijn dat ik je huis een stukje gezelliger maak door mijn leuke uitstraling. Stiekem kan ik niet wachten om gek te doen met mijn vriendjes. Daarom wacht ik op een uitnodiging van jou, zodat ik met jou en je vriendjes kan spelen. Ik houd van bloemetjes, maar dat is waarschijnlijk wel te zien! Afmetingen: 25 cm.
Prijs € 4,66

Lumpin josef dog 28 cm 94120

Dit is hond Josef. Niet zo lang geleden was hij schaapherdershond en dreef hij schapen en koeien over de steile hellingen van het Tatra-gebergte. Nu heeft hij een andere hobby gevonden: kaas. Hond Josef komt uit Slowakije en houdt daarom van echte Slowaakse kazen, gemaakt van schapenmelk. Afmetingen: 28 cm.
Prijs € 5,77

Lumpin Lucy Lu unicorn 25...

Eenhoorn Lucy Lu heeft haar eigen naam gekozen. Ze wil graag filmster worden en ze ziet er altijd fantastisch uit. Ze is grappig, vriendelijk en heel erg modieus. Dit lieve eenhoornmeisje brengt geluk en wil heel graag jouw nieuwe vriendje zijn! Afmetingen: 25 cm.
Prijs € 6,93

Lumpin marcus teddy bear 33...

Teddy bear Marcus is zacht en vriendelijk, maar wel erg verlegen. Als je te lang naar hem kijkt, zul je hem zien blozen. Je zult lief voor hem moeten zijn. Zijn vriendelijkheid richting jou hangt af van hoe goed jij hem verzorgt. Zorg goed voor hem en hij zal jou oneindige liefde geven. Teddy bear Marcus komt uit het noorden van Finland, waar hij graag naar het noorderlicht kijkt tijdens de lange winters. Afmetingen: 33 cm.
Prijs € 7,65

Lumpin marcus teddy bear 41...

Teddy bear Marcus is zacht en vriendelijk, maar wel erg verlegen. Als je te lang naar hem kijkt, zul je hem zien blozen. Je zult lief voor hem moeten zijn. Zijn vriendelijkheid richting jou hangt af van hoe goed jij hem verzorgt. Zorg goed voor hem en hij zal jou oneindige liefde geven. Teddy bear Marcus komt uit het noorden van Finland, waar hij graag naar het noorderlicht kijkt tijdens de lange winters. Afmetingen: 41 cm.
Prijs € 9,53

Lumpin Merlin white owl 15...

Uil Merlin houdt ervan om een held te zijn en zijn angsten te overwinnen. Hij is zijn eigen grote verhalen gaan geloven en vertelt de verhalen over zijn moedige daden maar al te graag aan zijn vrienden. Helaas gelooft niemand hem, want ze weten allemaal dat hij eigenlijk helemaal niet zo dapper is. Help jij hem zijn angsten te overwinnen? Uil Merlin komt uit het noorden van Rusland en leefde daar in de glinsterende stilte op de besneeuwde steppe. Afmetingen: 15 cm.
Prijs € 4,24

Lumpin Rosie cow 36 cm 94121

Dit is koe Rosie en ze heeft een beetje een gekke hobby. Ze heeft zich namelijk halsoverkop in de lekkere wereld van chocolade gestort. Ze heeft de hele wereld afgereisd op zoek naar de lekkerste smaken melk- en pure chocolade. Nu is ze bezig om een hele nieuwe smaak chocolade te ontwikkelen. Geniet van Rosie's grote en heerlijke avonturen! Koe Rosie komt uit Zwitserland, waar ze heel goed zijn in het maken van de lekkerste chocolade. Afmetingen 26 cm.
Prijs € 5,77

Lumpin Rosie cow 41 cm 94122

Dit is koe Rosie en ze heeft een beetje een gekke hobby. Ze heeft zich namelijk halsoverkop in de lekkere wereld van chocolade gestort. Ze heeft de hele wereld afgereisd op zoek naar de lekkerste smaken melk- en pure chocolade. Nu is ze bezig om een hele nieuwe smaak chocolade te ontwikkelen. Geniet van Rosie's grote en heerlijke avonturen! Koe Rosie komt uit Zwitserland, waar ze heel goed zijn in het maken van de lekkerste chocolade. Afmetingen 41 cm.
Prijs € 7,31

Lumpin sara teddy bear girl...

Dit is teddy bear Sara en koken is haar grootste hobby. Op dit moment is ze bezig met het volgen van de laatste recepten uit "Het Eerste Berenkookboek". Ze doet heel erg haar best en probeert alle gerechten zo lekker mogelijk te maken. Daarnaast houdt ze ook erg van traditionele klederdrachten, die ze graag combineert met de moderne mode. Teddy bear Sara komt uit Tirol, waar deze mooie klederdrachten traditie zijn. Afmetingen: 28 cm.
Prijs € 6,93

Lumpin simon donkey 30 cm...

Ezeltje Simon is een beestje dat graag leuke grappen uithaalt. Dat zie je natuurlijk ook wel een beetje aan zijn ietwat rare uiterlijk. Zijn kousen zitten ongelijk en kijkt een beetje ondeugend. Simon Donkey 30 cm 94044
Prijs € 7,31

Lumpin simon donkey 38 cm...

Ezeltje Simon is een beestje dat graag leuke grappen uithaalt. Dat zie je natuurlijk ook wel een beetje aan zijn ietwat rare uiterlijk. Zijn kousen zitten ongelijk en kijkt een beetje ondeugend. Simon Donkey 38 cm 94045
Prijs € 8,77

Lumpin spencer bear 26 cm...

Spencer de beer heeft niet genoeg aan zijn dikke en warme vacht. Blijkbaar heeft hij het nog steeds een beetje koud want hij heeft een trui aan gedaan. Lumpin spencer bear small 26 cm. 94019
Prijs € 7,31

Lumpin spencer bear 36 cm...

Spencer de beer heeft niet genoeg aan zijn dikke en warme vacht. Blijkbaar heeft hij het nog steeds een beetje koud want hij heeft een trui aan gedaan. Lumpin spencer bear middle 36 cm. 94020
Prijs € 8,77

Lumpin Spencer bear ribbon...

Elke beer ziet er een stuk schattiger uit met een strikje om zijn nek. Dat bedacht Spencer zich blijkbaar ook want hij heeft het schattigste strikje gevonden en om gebonden. Small - 26 cm.
Prijs € 5,84

Lumpin spencer bear ribbon...

Elke beer ziet er een stuk schattiger uit met een strikje om zijn nek. Dat bedacht Spencer zich blijkbaar ook want hij heeft het schattigste strikje gevonden en om gebonden. Middle 36 cm.
Prijs € 7,31

Lumpin Stefan brown horse...

Paard Stefan is een lief vriendje die jou graag blij maakt. Hij heeft altijd een goed humeur en is erg trouw. Hij laat je het liefst nooit alleen. Hij houdt van spelen en springen en doet dit graag de hele dag door. Paard Stefan komt uit Slovenië, waar het leven heel fijn en rustig is. Afmetingen: 15,5 cm.
Prijs € 4,94

Lumpin stella pink rabbit...

Konijn Stella is lief en zacht en heeft goede manieren. Je kunt er ook zeker van zijn dat ik je huis een stukje gezelliger maak door mijn leuke uitstraling. Stiekem kan ik niet wachten om gek te doen met mijn vriendjes. Daarom wacht ik op een uitnodiging van jou, zodat ik met jou en je vriendjes kan spelen. Ik houd van bloemetjes, maar dat is waarschijnlijk wel te zien! Afmetingen: 25 cm.
Prijs € 4,66