Lijst van producten op merk CRAYOLA

Er zijn 14 producten.

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Crayola Kleurkoffer 140 dlgDe Inspiratie Kleurkoffer van Crayola is dé kleurset voor de echte creatieveling! Deze uitgebreide kleurkoffer bevat verschillende kleurartikelen van hoge kwaliteit voor het maken van de mooiste creaties. Daarnaast is de koffer eenvoudig overal mee naartoe te nemen. De schrijfwaren van Crayola geven heldere en felle kleuren. Deze kleurset bevat maar liefst 140 onderdelen. De inkt van bijgevoegde viltstiften is gemakkelijk afwasbaar van huid en kleding. Inhoud: 63 waskrijtjes.

Prijs € 24,41

CRAYOLA MINI KIDS STIFTEN...

Deze Crayola stiften met bolle punt zijn speciaal ontworpen voor mini kids! Door het dikke formaat goed vast te houden. De bolle geblokkeerde punt voorkomt induwen. Gemakkelijk afwasbaar van de huid. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Prijs € 4,89

CRAYOLA MINI KIDS...

Deze 24 dikke waskrijtjes van Crayola zijn speciaal voor kleine handjes gemaakt: sterk, heel gemakkelijk te hanteren en kleurvast. Afwasbaar van huid en kleding. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Prijs € 4,45

CRAYOLA STIFTEN MET...

Hoge kwaliteit Crayola viltstiften met superpunt, 24 stuks. De punten van de stiften zijn niet weg te drukken. Met de speciale superpunt kun je zowel dikke als dunne lijnen tekenen. Ideaal om zowel grote als kleine vlakken in te kleuren! De inkt van deze stiften is afwasbaar van huid en kleding. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 6,15

CRAYOLA VILTSTIFTEN MET...

50 Supertips: hoge kwaliteit viltstiften van Crayola. De stiftpunten zijn niet eenvoudig weg te drukken. Daarnaast zijn deze punten geschikt om zowel dunne als dikke lijnen te maken. Ideaal voor tekenen, schrijven en inkleuren. Ben jij fan van kalligrafie en journaling? Ook daar zijn deze kleurstiften perfect voor te gebruiken. De inkt van deze viltstiften is gemakkelijk afwasbaar van huid en wasmachinebestendige kleding. Deze verpakking bevat maar liefst 50 verschillende kleuren. Wordt geleverd in windowbox. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 12,89

Crayola Washimals

Kleur en was je schattige kleine huisdieren, daar staan de Washimals voor! Crayola brengt een reeks van verzameldieren om in te kleuren en te personaliseren. Geef je lievelingsdieren een kleurrijk design! Daarna gaan de dieren in bad waar ze schoon gespoeld worden met water. Het badje werkt echt als een douche: even pompen waardoor de Washimal-figuren nat worden, schrobben met de borstel, naspoelen, laten drogen en opnieuw beginnen. Zo zijn er eindeloze mogelijkheden om je dier te decoreren met kleur. De set bevat kleurstiften met ultra-schone en uitwasbare inkt voor de beste resultaten. Ook andere Crayola viltstiften zijn te gebruiken om de diertjes in te kleuren. Verzamel ze allemaal. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 18,89

Crayola Washimals -...

Breid jouw Crayola Washimals collectie uit met deze lieve hondjes! Kleur de hondjes in met de drie afwasbare viltstiften. Klaar voor een nieuw design? Was de dieren schoon met water en het schoonmaakborsteltje en kleur ze opnieuw! De inkt van de viltstiften is niet alleen afwasbaar van de Washimals dieren, maar ook van de huid en kleding van jouw kind. Deze Washimals set bevat drie afwasbare viltstiften in de kleuren groen, blauw en grijs, 2 Washimals dieren en een schoonmaakborsteltje. Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 9,29

Crayola Washimals -...

Breid jouw Crayola Washimals collectie uit met deze lieve katten! Kleur de katjes in met de drie afwasbare viltstiften. Klaar voor een nieuw design? Was de dieren schoon met water en het schoonmaakborsteltje en kleur ze opnieuw! De inkt van de viltstiften is niet alleen afwasbaar van de Washimals dieren, maar ook van de huid en kleding van jouw kind. Deze Washimals set bevat drie afwasbare viltstiften in de kleuren lichtroze, roze en paars, 2 Washimals dieren en een schoonmaakborsteltje. Wordt geleverd op blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 9,29

CRAYOLA WASHIMALS...

In deze superleuke Crayola Washimals speelset kun je je Washimals diertjes echt ultiem verzorgen. De compacte en makkelijk draagbare set laat kinderen overal hun eigen praktijk opzetten. Weeg de dieren op de weegschaal, zet ze op de praktijktafel en onderzoek de huisdieren. Geef de Washimals dieren unieke vachtdesigns met de afwasbare viltstiften van Crayola. Gebruik een beetje water uit het sprayflesje voor gave tie-dye effecten! Verzorg en was de huisdieren vervolgens weer helemaal schoon met het badje in de praktijkruimte. Ze voelen zich nu vast weer beter! 

Prijs € 11,39

Crayola Washimals Kasteel

Welkom in het Washimals kasteel waar je jouw Eenhoorn en Yeti Washimals kunt kleuren en verzorgen! Klap de speelset uit tot een magisch en sprankelend kasteel!

Prijs € 13,89

Crayola Washimals Safari Set

Kleur, verzorg en was jouw safari Washimals dieren! Crayola brengt een reeks van verzameldieren om in te kleuren en te personaliseren. Met deze Safari set waan je je echt in tropische jungle sferen. Slinger met het aapje of kies de giraffe om in te kleuren. Daarnaast bevat de set ook een machtige leeuw en schattige olifant! Speel met de dieren onder palmbomen en waterglijbaan. Na het kleuren en spelen kunnen de dieren in de tropische oase in bad. Maak de dieren nat, schrobben met de borstel, naspoelen, laten drogen en opnieuw beginnen. Zo zijn er eindeloze mogelijkheden om je dier te decoreren met kleur.

Prijs € 18,89

CRAYOLA WASHIMALS...

In deze speciale beautysalon set kun je je Washimals dieren ultiem verzorgen. Geef de Washimals dieren unieke vachtdesigns met de afwasbare viltstiften van Crayola. Voor extra glamour: spray water met het sprayflesje op de diertjes en creëer echte tie-dye effecten! Zet je Washimals voor de spiegel. Klaar? Tijd voor het podium om ze te showen! Daarna kunnen ze weer mooi gewassen en schoon geschrobd worden in het salonbadje. Daarna kunnen de Washimals dieren onder de droogkap en zijn ze klaar weer opnieuw gekleurd te worden! 

Prijs € 12,89

Washimals duopack...

Breid jouw Crayola Washimals collectie uit met deze wilde safari dieren! Kleur de dieren in met de viltstiften. Was de dieren vervolgens schoon met water. Kleur opnieuw!

Prijs € 9,29

Washimals duopack Toekan/Zebra

Breid jouw Crayola Washimals collectie uit of begin een nieuwe collectie met deze wilde safari dieren! Kleur de dieren in met de viltstiften. Was de dieren vervolgens schoon met water. Kleur opnieuw!

Prijs € 9,29