Lijst van producten op merk Image

Er zijn 32 producten.

Item 1-30 van 32 in totaal item(s)

Baby s eerste jaar

Kleurrijk en speels geïllustreerd door Pauline Oud gedrukt op hoogwaardig papier en voorzien van een linnen rug met lint dat de pagina's bijeenhoudt, zijn deze boeken een perfect geschenk om de eerste ervaringen en indrukken vast te leggen en nog heel lang van te genieten. Aantal pagina's 96 .
Prijs € 11,12

Ik kan al klokkijken

Met dit vrolijke leerboek over klokkijken wordt leren een stuk leuker! Dit innovatieve kartonnen boekje is voorzien van een klokje.
Prijs € 8,33

Mijn opgroeiboek

Trendy invulboek van Pauline geschikt voor de leeftijd 1-4. Dit boek, van hoogwaardige kwalitei, is voorzien van een linnen rug en beschikt over 128 pagina´s.
Prijs € 18,50

Mijn vriendjesboek

Kwalitatief hoogwaardig boekje van Pauline waarin je jouw vriendjes allerlei vragen kunt laten beantwoorden. Hardcover met 106 bladzijdes. Geschikt voor de leeftijd 1-4.
Prijs € 13,49

Opa schrijft

Dit is een heel speciaal boekje gevuld met vragen en andere kleine dingen. Deze geef je aan jouw opa om te laten invullen en vul je later zelf aan om hier een heel speciaal en persoonlijk verhaal van te maken.
Prijs € 7,40

Woezel en pip mijn creche...

Woezel en Pip mijn creche en oppasboek is een vrolijk invulboekje met 176 pagina's en is bedoelt om leuke of noodzakelijke informatie te delen met het kinderdagverblijf/oppas. Afmetingen: 21,9 x 21,8 x 2,3 cm
Prijs € 12,99