Lijst van producten op merk Hasbro

Er zijn 47 producten.

Item 1-30 van 47 in totaal item(s)

Beyblade Slingshock single...

Deze BeyBlade Single Tops zijn tollen met een enkele bovenkant. Om deze tol te laten spinnen is wel een BayBlade Burst Launcher nodig. Deze is te vinden in onder andere het startpakket. Er zijn vijf verschillende soorten. Deze worden assorti uitgeleverd. Verkoop gaat per stuk.
Prijs € 11,30

Bijtje prik B5355104

De bozen bij uit Bijtje prik wilt de honing niet graag delen met andere! Probeer je als speler een honingraatje te pakken en de bij begint te zoemen en te trillen! Wees er snel
Prijs € 26,62

Cluedo standaard 387125680

Wie heeft toch die moord gepleegd? En erger nog, waar is die moord gepleegd? Er zijn nu meerdere locaties in het landhuis en natuurlijk meerdere mogelijke daders.

Spel eigenschappen:
Aanbevolen leeftijd: 8 - 12 jaar
Aantal spelers: 2 tot 6 spelers
Speeltijd: 60 minuten
Taal: Nederlands
Afmetingen verpakking 5,3 x 27 x 40,1 cm
Prijs € 23,06

Dokter Bibber spel...

Jij bent de dokter die de patiënt gaat verlossen van zijn pijn. Maar wees voorzichtig, want de patiënt is erg gevoelig! Nú met grappige geluidseffecten zoals niezen, kwaken en blaffen. Vanaf 6 jaar. Voor 1 of meer spelers. Werkt op batterijen.
Prijs € 23,28

Egged on C2473104

EI-hoofd is een spannend en superleuk spel waarbij spelers om de beurt een plastic ei kiezen en op hun hoofd drukken. Maar wat ze niet weten is: welke is gevuld met water, en welke niet? De spelers die een nat EI-hoofd krijgen, zijn af. De laatste speler die overblijft wint! 
 
Inhoud
• Plastic eierdoos
• 10 vulbare plastic eieren
• Draaiwijzer met plastic pijl en standaard
• Spelregels
 
Speleigenschappen:
 
• Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar
• Voor 2 tot 4 spelers
• Speeltijd ongeveer 30 minuten 
Prijs € 20,73

Furreal walk al lots grote...

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERTIJD ONBEKEND!

De FurReal Walkalots zijn schattige dieren die je kunt uitlaten. Houd hun riem vast en loop met ze rond. En het mooiste van alles is dat je met meerdere dieren tegelijk kan wandelen! Maak ze aan elkaar vast met het koppelsysteem en ga uit wandelen met een hele groep dieren

Prijs € 21,75

Get a grip C3380104

in Get a grip nemen spelers het tegen elkaar op om opdrachten uit te voeren zonder hun duimen te gebruiken! De duimen van de spelers worden ingepakt met de inbegrepen banden, zodat ze die niet kunnen gebruiken. 


Inhoud

• 4 ‘duimloze’ banden (machinewasbaar)
• 2 potjes boetseerklei
• 2 tekenblokjes
• 60 opdrachtkaarten
• Spelregels
 

Kenmerken

• Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
• Van 3 tot 6 spelers   
Prijs € 12,36

Jenga classic A2120-EU4

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERTIJD ONBEKEND!

Pak om de beurt een blok uit stapel en leg die boven op de toren. Spanning, strategie en inzicht is nodig om de toren niet in jouw beurt te laten vallen! Nu in handige opbergton. Vanaf 5 jaar. Voor 1 of meer spelers.

Prijs € 15,71

Krokodil met kiespijn...

Nu is het eigenlijk niet de bedoeling dat je je hand in de bek van een Krokodil steekt. Hij bijt hem er immers zo af. En als je dan nog eens aan zijn pijnlijke tanden gaat voelen, dan is het helemaal niet slim.
Prijs € 20,43

Levensweg Junior E6678104

Kies je eigen avontuur in het spel Levensweg Junior! Dit grappige, snelle spel werkt net als de versie voor volwassenen, maar met veel coolere autootjes en attracties! Kies uit de Blauwe Wieler, de Roze Cabrio, de Gele Racer of de Groene Rijder en start je eigen leven! Leeftijd: 4 - 6 jaar Aantal spelers 2 tot 4 spelers Speelduur circa 30 minuten. Taal: Nederlands
Prijs € 18,69

Mastermind standaard 44220-104

Probeer in zo min mogelijk beurten de code van je tegenstander te breken. Nu in supernieuwe uitvoering om met 2 tot 5 spelers te spelen! Vanaf 8 jaar. Voor 2-5 spelers.
Prijs € 23,18

MLP Confetti...

De My little Pony Cutie mark crew confetti zijn de nieuwe collectables in de nog altijd populaire serie van Hasbro. Bij afname van 24 stuks ontvangt u deze in een toonbankdisplay.
Prijs € 3,01

MLP regenboog vleugels...

Little Pony Regenboog Vleugels Twilight Sparkle is een pony die een eenhoorn heeft én vleugels om mee te vliegen. Als je haar door de lucht laat vliegen, beginnen haar vleugels te fladderen en geven ze licht.
Prijs € 21,75

Monopoly deal kaartspel...

Speel in 20 minuten een overdonderend spelletje MONOPOLY! Zorg dat je al eerste 3 complete straten van verschillende kleuren hebt Met de meegeleverde Actiekaarten kun je huur te vragen, kaarten te ruilen, verjaardagsgeld vragen en nog veel meer.

Prijs € 4,86

Monopoly Fortnite bordspel...

Een versie van het bekende bordspel gebaseerd op de battle royale-game.
Dit is een Engelstalige versie met NL sticker met verwijzing naar NL talige handleiding, het spel zelf is Engels.
2-8 spelers (aanbevolen 3-6)
Vanaf 13 jaar
Gemiddelde speelduur: 180 min
Inclusief 6 exclusieve tokens waaronder Skull Trooper, Nevermore en Omega.
Koop de bekende dropzones uit de Fornite Battle Royale speelkaart.
Geld is vervangen met 'Health Points' en je doel is de Health Points van je tegenstanders af te nemen.
De klassieke Kans en Algemeen Fonds kaarten maken plaats voor Trap- en Chest-kaarten.
Notify Me
Prijs € 23,49

Monopoly game of thrones...

Begeef je in de geweldige wereld van Game of Thrones, met alle bekende karakters uit de hit serie, en de boekenserie van George R.R. Martin! Het spel bevat onder andere 6 unieke speelstukken van kenmerkende elementen die uit de serie komen. Speleigenschappen Aanbevolen leeftijd : 8 - 99 jaar Aantal spelers 2 tot 4 spelers Speeltijd: 90 minuten Spelsoort: Strategisch spel Afmetingen verpakking: 29,5 x 29,2 x 8,3 cm. LET OP Engelse editie! 
Prijs € 34,80

Monopoly Junior A6984791

Met dit snelle, spannende en makkelijk te leren spel voor spelers vanaf 5 jaar laat je je kinderen kennismaken met een leven lang 'Monopoly speelplezier'. De spelers kopen vakjes, ze krijgen Kanskaarten én geld als ze langs START komen. Het is gewoon het bekende spel, maar dan eenvoudig gemaakt voor kinderen.

LET OP: U ontvangt één van deze spellen, keuze helaas niet mogelijk!

Prijs € 18,69

Monopoly junior cars 3...

Met de nieuwe Cars 3 film in de aantocht is het natuurlijk extra mooi om ook een bijpassende versie van het populaire Monopoly Junior spel te hebben. compleet met pionnen in de vorm van de Cars.
Prijs € 24,18

Monopoly Millennial E4989104

In de Millienial Editie van Monopoly is het niet de bedoeling dat je zoveel mogelijk geld spaart , maar het is de uitdaging om zoveel mogelijk ervaringen te verzamelen om het spel te winnen. Maak een reis over het spelbord en ontdek en bezoek coole plekken waar je kunt eten, shoppen of ontspannen. Dit bordspel is de perfecte manier om een feestje of gezellig avondje nog leuker te maken.

Spel eigenschappen:
Aanbevolen leeftijd 8 - 99 jaar
Aantal spelers: 2 tot 4 spelers
Speeltijd: 60 minuten
Spelsoort: Strategisch spel

Prijs € 24,37

Monopoly standaard C1009104

Dit is Monopoly in een nieuw, aantrekkelijk en eigentijds jasje. Het bekende gezelschapsspel! Al meer dan 50 jaar de klassieker onder de spellen!


Inhoud:
 

• Speelbord
• 8 pionnen
• 28 eigendomsbewijzen
• 16 Kanskaarten
• 16 Algemeen Fonds kaarten
• 32 huizen
• 12 hotel
• 2 dobbelstenen
• Speelgeld
• Spelregels

Prijs € 23,99

Monopoly Valsspelers editie...

Monopoly Valsspelers editie is het bekende spel in een nieuw jasje: Speel vals om snel vooruit te komen, en probeer andere spelers te betrappen op vals spel, terwijl je vakjes koopt, huur int en heel veel geld verdient! Het spel is afgelopen als alle vakjes verkocht zijn en alle spelers terug zijn bij START. Dan wint de speler met het meeste geld!

Speleigenschappen
Aanbevolen leeftijd: 8 - 99 jaar
Aantal spelers: 2 tot 6 spelers
Speeltijd: 60 minuten
Afmetingen verpakking: 40,2 x 26,8 x 4,3 cm (lxbxh)
Prijs € 24,27

Nerf Fortnite AR-L E6158EU4

Speel nu je favoriete game in het echte leven met de Fortnite AR-L Nerf-blaster. Zet de motor aan met de versnellingsknop en haal de trekker over om te schieten. Kijk door het vizier en schiet vanop afstand, net zoals in de echte Battle Royale!
Prijs € 56,56

Nerf Fortnite HC-E E7515EU4

De Fortnite HC-E waterblaster is geïnspireerd op de blaster die je gebruikt in Fortnite; hij heeft dezelfde look en kleuren als de blaster uit de populaire videogame!
Deze Nerf Super Soaker-waterblaster kan 220 milliliter water bevatten. Hij is eenvoudig te vullen en eenvoudig te gebruiken.
Prijs € 13,92

Nerf Fortnite RL E7511EU4

Fortnite RL waterblaster is geïnspireerd op de blaster die wordt gebruikt in Fortnite en heeft uiterlijk en de kleuren van het immens populaire spel.
Haal tegenstanders neer met de extreme soakage van de Nerf Super Soaker Fortnite water blaster die tot 275 ml water kan bevatten.
Prijs € 34,80

Nerf Fortnite SP-L E6717EU4

Speel nu je favoriete game in het echte leven met de Nerf Fortnite SP-L E6717EU4. Deze gun heeft een afneembare loop om op verschillende manieren te kunnen spelen. Bevestig de loop zodat je op doelwitten op afstand kan mikken en haal hem eraf als je een korter zicht nodig hebt in kleinere speelzones of als je snel moet bewegen en mobiel moet kunnen blijven.
Prijs € 21,75