Lijst van producten op merk 999-Games

Er zijn 40 producten.

Item 1-30 van 40 in totaal item(s)

Kaartspel Take 5

Spannend kaartspel, waarin geluk, bluf en slim tellen centraal staan. Wie de zesde kaart aan een rij moet leggen, moet de vijf kaarten van die rij als strafpunten nemen alvorens hij zijn kaart neerlegt. Wie incasseert de minste strafpunten? Take 5! is geschikt voor twee tot tien spelers vanaf tien jaar.

Prijs € 9,49

Spel 30 Seconds

Raad razendsnel de namen om het spel te winnen met 30 Seconds. In dit pijlsnelle partyspel strijden verschillende teams tegen elkaar voor de overwinning. Een speler omschrijft de namen op het kaartje, terwijl de andere spelers die proberen te raden. Hoe meer namen er geraden worden, hoe verder je vooruit mag op het spelbord. 30 Seconds is geschikt voor minimaal drie spelers vanaf twaalf jaar.  

Prijs € 30,49

Spel 30 Seconds Everyday Life

Maak er een echt feestje van met het te gekke spel 30 Seconds Everyday life. Dit is hét partyspel voor teams dat geweldig is met elk feestje of partijtje! Vorm eerst teams. Dan gooit het beginnende team de dobbelsteen, en één van de spelers pakt een kaart. Daarbij probeert diegene zoveel mogelijk van de vijf begrippen op het kaartje te omschrijven, zonder rijm- of klinkt als-technieken. Hoe meer begrippen het team raadt, hoe meer plekken de pion naar vormen mag. Maar… de hoogte van de worp van de dobbelsteen kan daar verandering in brengen! Trek het getal van de dobbelsteen af van het aantal geraden begrippen. Mag de pion nog wel verzet worden? Bereik als eerste de finish met je team en win dit geweldige spel! Deze speciale editie bevat begrippen die in het leven van alledag voorbijkomen. 30 Seconds Everyday Life is geschikt voor minstens drie spelers vanaf twaalf jaar.
Prijs € 30,99

Spel 30 Seconds Junior

Speciale kindereditie van dit spectaculaire partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish? Deze editie bevat begrippen die aantrekkelijk en begrijpelijk zijn voor jeugdige spelers. Zo zijn kinderen nu ook waardige tegenstanders! 30 Seconds Junior is geschikt voor 3 of meer spelers vanaf 7 jaar.

Prijs € 21,99

Spel Beverbende

Doe je best om zo min mogelijk punten te scoren met het spannende spel Beverbende Tactiek en geheugen gaan hand in hand bij dit leuke spel! Leg vier kaarten met strafpunten voor je neer, met de strafpunten naar beneden. Je mag alleen de buitenste twee ervan éénmalig bekijken. Daarna begint het spel: om de beurten mogen spelers een kaart van de trekstapel of van de aflegstapel pakken. Als daar punten op staan, mag je hem ruilen met een van jouw kaarten en die op de aflegstapel leggen. Als je hem niet wilt gebruiken, moet je de getrokken kaart op de aflegstapel leggen. Probeer te zorgen dat jij zo min mogelijk strafpunten voor je hebt leggen! Door middel van de speciale kaarten kan je daar nog beter voor zorgen! Als je denkt dat je het laagste aantal punten hebt, klop je op tafel. De andere spelers krijgen dan nog één beurt, en daarna worden de punten geteld. Schrijf de punten op het scoreblok en speel zoveel rondes als dat er spelers zijn. Wie heeft de minste punten na alle rondes? Inhoud: 66 kaarten Scoreblok Spelregels Beverbende is geschikt voor twee tot zes spelers vanaf zes jaar.
Prijs € 9,49

Spel Beverclan

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERBAAR ROND WEEK 31!

In dit spel Beverclan is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk kaarten ruilt. Elke speler probeert kaarten met hoge getallen of dezelfde getallen in zijn burcht te krijgen. De kaarten worden zo snel mogelijk geruild. Wie heeft het beste geheugen en de meeste punten?   Spel beverclan is geschikt voor 2-6 spelers vanaf 7 jaar.  
Prijs € 8,99

Spel Boonanza Hak Ik Heb Je...

Boonanza. De boon is een eigenzinnig gewas. Het gedijt uitsluitend in gezelschap van soortgenoten. Kwekers moeten hier rekening mee houden in dit spel. Handel met je bonen, verbouw ze op je akker en investeer in maximaal 3 soorten. Welke bonen zijn het lucratiefst? Spel Boonanza Hak Ik Heb Je Kaartspel is geschikt voor 3-5 spelers vanaf 10 jaar.

Prijs € 9,29

Spel Carcassonne

Scoor zoveel mogelijk punten door slim te bouwen in het leuke spel Carcasonne. Carcassonne is het bekende legspel waarin je samen de Franse stad Carasonne opbouwt met wegen, steden, kloosters en weiden. Leg elke beurt een landschapstegel neer en zet er een boer, ridder, struikrover of monnik op. Probeer projecten af te bouwen en zoveel mogelijk volgelingen neer te zetten om punten te verdienen. Degene die aan het eind de meeste punten heeft, wint!  

Prijs € 23,99

Spel De Kolonisten Van...

Bouw je eigen weg naar de overwinning in het leuke spel De Kolonisten van Catan. Weet jij als eerste genoeg punten te scoren om te winnen? Op het speelbord liggen akkers, weiden, heuvels, bergen en bossen. Verzamel grondstoffen door met de dobbelsteen te rollen en bouw wegen en dorpen. Handel met de bank of met medespelers om sneller aan grondstoffen te komen, en zet de struikrover slim in! Lever ontwikkelingskaarten in om sneller te bouwen en als eerste tien punten te verzamelen!

Prijs € 36,99

Spel Dobbel Zo Clever

Plaats je punten slim in het geweldige Spel Dobbel Zo Clever Dit leuke dobbelspel is een uitgebreidere variant van het spel Clever! Gooi de dobbelstenen om de beurt en schrijf je dobbelworp in de bijbehorende categorie. Elke categorie geeft je op een andere manier punten. Kies slim en let goed op de overgebleven dobbelstenen. De dobbelstenen met een lager resultaat moet je namelijk aan de andere spelers serveren op het zilveren dienblad. Maar misschien kunnen zij juist daardoor belangrijke punten scoren… Alle spelers zijn steeds bezig in dit dobbelspel, waardoor het tot het einde razend spannend is! Inhoud: Scoreblok Zes dobbelstenen Vier viltstiften Spelregels Dobbel Zo Clever is geschikt voor één tot vier spelers vanaf acht jaar.  
Prijs € 12,99

Spel Exit Het Vergeten Eiland

EXIT: Het Vergeten Eiland is het uitdagende spel waarbij je samen moet werken om te ontsnappen! Dit eiland is vervloekt! Ontsnap zo snel mogelijk door binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en de codes te breken. Alleen dan kunnen jullie ontsnappen. Met logisch nadenken en doorzettingsvermogen moet je het spel tot een goed einde proberen te brengen. Lukt het echt niet? Dan zijn er een aantal tipkaarten om jullie te helpen.. Het spel is maar één keer speelbaar omdat er op het speelmateriaal moet worden geschreven of het gevouwen of afgescheurd moet worden. Maar net als in een “echte” escaperoom zul je gegarandeerd een zeer intense puzzel- en speelervaring hebben! Dit is echt een spel voor bezielde puzzelaars en escape room-liefhebbers door de pittige puzzels. EXIT: Het Vergeten Eiland is geschikt voor een tot vier spelers vanaf twaalf jaar.

Prijs € 12,99

Spel Halli Galli

Houd de vruchten in de gaten en druk als eerste op de bel met het spannende Spel Halli Galli Halli Galli is het supersnelle spel waarbij je goed moet opletten! Iedere speler heeft een stapel kaarten en draait bij zijn beurt de bovenste kaart om. Leg hem op je eerder omgedraaide kaarten. Zijn er van een bepaalde vrucht vijf kaartjes omgedraaid tijdens het spel? Probeer dan zo snel mogelijk op de bel te slaan! Maar, als je medespelers goed hebben opgelet, weten zijn ook dat die vrucht vijf keer in het spel is en proberen zij ook als eerste op de bel te slaan. Degene die als eerste op de bel drukt, krijgt alle open kaarten. Als je geen kaarten meer hebt, ben je af. Wie blijft er als laatste over en wint dit supersnelle spel? Inhoud: 56 speelkaarten Bel Spelregels Het Spel Halli Galli is geschikt voor twee tot zes spelers vanaf zes jaar.
Prijs € 12,99

Spel Kakkerlakkensalade

De spelers stellen zo snel mogelijk een salade samen waarbij ze gespeelde groentekaarten op de juiste manier moeten benoemen. Omdat een groente niet twee keer na elkaar gezegd mag worden, ontstaat er al gauw verwarring. Is een tomaat een paprika of toch gewoon een tomaat? Elke aarzeling of elk verkeerd geluid is fataal. Blijf geconcentreerd, want versproken is versproken! In dit hilarische spel voor het hele gezin is het zaak om goed in de gaten te houden welke kaart als laatste gelegd is, welke kaart als laatste gezegd is en welke kaarten taboe zijn. De spelregels zijn supereenvoudig, waardoor iedereen mee kan doen.

Prijs € 10,49

Spel Keer Op Keer 2

Kies slim en win het gave Spel Keer Op Keer 2 Dit is hét vervolg op het populaire en superverslavende dobbelspel! Kruis vakjes aan op je speelveld en vul zo snel mogelijk kolommen, rijen en gekleurde gebieden. Elke beurt kies je een kleur en een cijfer van de dobbelstenen. Combineer ze en kruis de aangrenzende vakjes van de gekozen kleur aan. Speel zo slim mogelijk en neem andere spelers hun gewenste combinatie weg. Hoe slimmer je je speelveld uitbreidt, hoe meer keuzemogelijkheden je krijgt. Wanneer een speler twee complete kleuren heeft aangekruist, eindigt het spel. Wie heeft de meeste punten? In dit vervolg op het spel Keer op Keer zorgen nieuwe dobbelstenen en mogelijkheden voor nieuwe uitdagingen. Nu kan een speler ook in zijn beurt kiezen om de zevende dobbelsteen te gebruiken. Met de bom kruis je bijvoorbeeld vier vakjes waar dan ook af, en het hartje zorgt voor extra punten voor een voltooide kolom. Weet jij slim genoeg te spelen? Inhoud: Zeven dobbelstenen Blok met speelvelden Zes viltstiften Spelregels Keer Op Keer 2 is geschikt voor één tot zes spelers vanaf acht jaar.  

Prijs € 12,99

Spel Keer Op Keer Kids

Het Spel Keer Op Keer Kids is de kinderversie van het populaire en superverslavende dobbelspel! Dobbelstenen kiezen, dierenverblijven aankruisen en kolommen vullen om waardevolle punten te verdienen. Geschikt voor 2 of meer spelers. Eenvoudig en vrolijk dobbelspel voor kinderen vanaf 5 jaar. Inclusief 3 kleurendobbelstenen, 1 scoreblok, 4 potloden en spelregels.  

Prijs € 13,99

Spel Keer Op Keer Scoreblok...

Keer op Keer - Daar Gaan We Weer! Drie scoreblokken voor de fanatieke Keer op Keer spelers voor level 1. De verpakking bevat 3 scoreblokken.   Spel keer op keer scoreblok 3 stuks level 1 is geschikt voor 1-6 spelers vanaf 8 jaar.

Prijs € 7,99

Spel Kolonisten Van Catan...

Ga aan land en verover de overwinning met de Kolonisten Van Catan Junior. Ahoi maatjes! Probeer de eilanden te veroveren en bouw daar kastelen en schepen! Daar heb je voldoende grondstoffen voor nodig, dus gooi met de dobbelsteen om die te verdienen. Wanneer je even geen goede grondstoffen hebt, ruil ze dan met andere piraten (spelers), de havens of de bank of ruil ze op de markt. Pas op voor de zwarte piraat, Kapitein Haak, want dat is een echte muiter! Gelukkig kan je de slimme papegaai Coco om hulp vragen. Bouw zo snel mogelijk al je forten en win het spel!
Prijs € 23,49

Spel Konijnen Hokken

Gooi de dobbelstenen als je aan de beurt bent en leg bij elke worp minstens één konijn opzij. Ook kan je hokken opzij leggen, wat je in oplopende volgorde moet doen, of wortels opzij leggen, die je niet opnieuw mag gooien. Daarna gooi je de overgebleven dobbelstenen opnieuw. Je mag zo vaak gooien als je wilt, maar als je geen konijnen meer kunt gooien, mag je geen punten opschrijven! Gelukkig mag je ook tussendoor stoppen. De konijnen vermenigvuldig je met het aantal hokken dat je hebt gegooid. Speel jij op veilig of gooi je zo vaak mogelijk door, als een echte durfal? Degene met de meeste punten wint! Inhoud: Zeven dobbelstenen Markeerbord Twee markeerstenen Scoreblok Spelregels Spel konijnen hokken is geschikt voor 2-7 spelers vanaf 8 jaar.    

Prijs € 12,99

Spel Lamaland

Als boer in een berglandschap ga je akkers aanleggen, waarop je cacao, maïs en aardappelen gaat telen. Ook ga je dorpelingen aannemen, die jou gaan helpen om een zo groot mogelijke oogst te behalen. Met de oogst ga je lama’s kopen, die punten waard zijn. Naast dat je zoveel mogelijk lama’s probeert te verzamelen, moet je ook op speciale doeltegels letten. Deze doeltegels geven je punten als je aan bepaalde voorwaarden voldoet. De speler met de meeste punten wint. Lamaland is een tactisch tegellegspel, waarbij je goed vooruit moet denken. De doeltegels zijn bij elk spel anders, zodat Lamaland veel variatie geeft. Ook heeft het spel speciale regels voor zowel gevorderde als beginnende spelers.

Prijs € 29,99

Spel Ligretto Blauw

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERBAAR ROND WEEK 34!

In het superpopulaire kaartspel Ligretto proberen de spelers zo snel mogelijk van hun kaarten af te komen. Iedereen speelt tegelijk, waardoor hilarische situaties ontstaan. Ligretto is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Deze zijn met elkaar te combineren, waardoor er liefst 12 mensen mee kunnen doen. Het basisspel is echter geschikt voor 2 tot 4 spelers.

Prijs € 12,99

Spel Ligretto Groen

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERBAAR ROND WEEK 34!

In het superpopulaire kaartspel Ligretto proberen de spelers zo snel mogelijk van hun kaarten af te komen. Iedereen speelt tegelijk, waardoor hilarische situaties ontstaan. Ligretto is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Deze zijn met elkaar te combineren, waardoor er liefst 12 mensen mee kunnen doen. Het basisspel is echter geschikt voor 2 tot 4 spelers.

Prijs € 12,99

Spel Ligretto Rood

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERBAAR ROND WEEK 34!

Een razendsnel maar eenvoudig kaartspel voor iedereen die wel plezier heeft in een beetje opwinding en ontspanning. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk kaarten in de volgorde van 1 - 10 in het midden afleggen. Het belangrijkste is snelheid, combinatie- en reactievermogen. Het leuke: alle spelers spelen tegelijkertijd, niemand hoeft te wachten of ongeduldig te worden. 3 verschillende uitvoeringen: blauw, groen en rood.
Prijs € 12,99

Spel Lost Cities Het Kaartspel

Met dit Lost Cities kaartspel bouw je expedities in 5 verschillende kleuren door kaarten van laag naar hoog neer te leggen. Probeer de andere dwars te zitten door kaarten vast te houden welke diegene nodig heeft.   Inhoud: 45 expeditiekaarten 15 wedkaarten Spelregels   Spel Lost Cities het kaartspel is geschikt voor 2 spelers vanaf 10 jaar.  

Prijs € 9,49

Spel Machiavelli

Met dit spel Machiavelli moet je zorgen dat je zo snel mogelijk 8 gebouwen bezit. Deze gebouwen kan je in de loop van het spel kopen. Om de beurt mag elke speler een rol uitkiezen om van je speciale eigenschap gebruik te maken. De ene keer ben je koning, of moordenaar, predikant, dief of bouwmeester. Geschikt voor 2-7 spelers vanaf 10 jaar.     

Prijs € 13,99

Spel Mimiq

Mimiq is spelen met gezichtsuitdrukkingen! Vraag kaarten aan elkaar door gekke gezichten te trekken. Heeft iemand een gevraagde kaart niet, dan steekt hij zijn tong uit. Wie de meeste setjes heeft verzameld, wint dit knotsgekke spel. Probeer goed op te letten als andere kinderen gezichten trekken. Je weet dan welke kaarten ze in hun handen hebben. In dit hilarische spel leren kinderen op een speelse manier gezichtsuitdrukkingen te maken, te benoemen en te gebruiken. Door de beperkte speelduur is Mimiq al voor heel jonge kinderen geschikt! Mimiq is geschikt voor 4 tot 6 spelers vanaf 4 jaar.

Prijs € 9,49

Spel Pechvogel

Vind uit of jij genoeg geluk hebt voor het geweldige Spel Pechvogel Dit spel is niet makkelijk… maar wel heel leuk! Pak de dobbelstenen en probeer tijdens je beurt vier keer hetzelfde resultaat te gooien. Heb je in totaal drie raven gegooid, dan is je beurt voorbij. Dan krijg je wel een steen, die heet een frustratie. De frustratie kan je later gebruiken om je eigen dobbelstenen opnieuw te gooien of om een tegenstander te dwingen dat te doen. Lukt het je toch om vier keer hetzelfde resultaat te gooien, dan mag je de bijbehorende tegel met punten pakken. Wanneer er geen puntentegels meer liggen, is het spel voorbij. Weet jij de meeste punten binnen te slepen? Inhoud: Tableau Dertien houten stenen Zestien scorefiches Zeven houten dobbelstenen Spelregels Pechvogel is geschikt voor twee tot vijf spelers vanaf acht jaar.  
Prijs € 12,89

Spel Pocket Escape Room Het...

In dit gave Escape room ‘het lot van Londen’ kaartspel moet je een belangrijke missie volbrengen. Je hebt alleen een stapel van 60 kaarten met raadsels en voorwerpen. Lukt het om samen alle opdrachten op tijd uit te voeren? Zorg dat jullie goed samen werken!   Spel pocket Escape room het lot van Londen is geschikt voor 1-6 spelers vanaf 12 jaar.  
Prijs € 9,09

Spel Pocket Escape Room:...

Los de raadsels op om een geslaagde missie uit te voeren in het spannde spel Pocket Escape Room: Diefstal In Venetië In dit leuke spel ben je een meesterdief die een casino moet gaan overvallen. En dit doe je door middel van de kaarten die je in de doos vindt. Kijk goed wat er op de kaarten staat en ga aan de slag! Los raadsels op, kraak codes en gebruik de voorwerpkaarten om puzzels op te lossen. Lukt het jou alle raadsels, puzzels en codes op de kaartjes op tijd op te lossen en te kraken? Pocket Escape Room biedt een heuse 'escape room'-ervaring in een compact doosje. Let op: dit spel kan je maar één keer spelen, doordat je aan het eind van het spel alle oplossingen en antwoorden weet. Inhoud: 60 grote kaarten Geheim plan Pocket Escape Room: Diefstal In Venetië is geschikt voor één tot zes spelers vanaf twaalf jaar.  

Prijs € 9,09

Spel Qwirkle

Qwirkle is een familiespel voor het hele gezin. Leg tegels met verschillende symbolen of kleuren aan elkaar en scoor punten. Maak je een serie af of beëindig je het spel, dan krijg je bonuspunten. Wie scoort de meeste punten? Qwirkle bevat geen speelbord, maar kan op elk oppervlak worden gespeeld.Geschikt voor 2-4 spelers vanaf 8 jaar. 

Prijs € 25,99