Lijst van producten op merk BIC

Er zijn 19 producten.

Item 1-19 van 19 in totaal item(s)

12 Bic Atlantis Classic...

Schrijfbreedte 1,0 mm. Medium punt. Rubberen grip. Ultra-vloeibare inkt. Transparante houder met clip. Zichtbaar inktniveau. Intrekbaar en navulbaar.
blauw
Prijs € 11,20

12 bic atlantis soft blauw...

Deze luxe blauwe BIC pen is voorzien van een extra comfortabele en zachte greep. Daarnaast vloeit er uit deze balpen extra gladde blauwe inkt waardoor het niet alleen mooier oogt, maar ook lekkerder schrijft.
Prijs € 12,66

12 bic atlantis soft rood...

Deze luxe rode BIC pen is voorzien van een extra comfortabele en zachte greep. Daarnaast vloeit er uit deze balpen extra gladde rode inkt waardoor het niet alleen mooier oogt, maar ook lekkerder schrijft.
Prijs € 12,66

12 bic atlantis soft zwart...

Deze luxe zwarte BIC pen is voorzien van een extra comfortabele en zachte greep. Daarnaast vloeit er uit deze balpen extra gladde zwarte inkt waardoor het niet alleen mooier oogt, maar ook lekkerder schrijft.
Prijs € 12,66

Easy clic vulpen op kaart,...

De revolutionaire BIC vulpen! Met een vernieuwde en eenvoudig te gebruiken navul-clic systeem brengt de Bic easy clic een ware revolutie op het gebied van schrijven met een vulpen. Het nieuwe navulbare inktcartridge systeem is een echte innovatie. Voor hervulling zijn de standaard inktpatronen te gebruiken.
Prijs € 4,94