Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 3,00 - € 64,00

Small foot

Small foot

Er zijn 41 producten.

Item 1-30 van 41 in totaal item(s)

Actieve filters

Baby wandelaar Grasmaaimachine

Dit is de 2019-ToyAward genomineerde grasmaaier gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout. Het handvat heeft twee standen: voor de eerste pogingen om te lopen biedt de instelling voor beginnende wandelaars een veilige houvast. Het motorblok kan worden gebruikt als een vormpassend spel dat de motoriek bevordert. Het gras aan de voorkant draait wanneer de grasmaaier wordt geduwd. Daarnaast kan het gras via de klittenbandstukken worden verwijderd en gereinigd. Het is een speciaal soort loopstoeltje dat ook buitenshuis veel plezier brengt.
Prijs € 63,49

Skateboard "Neon Orange"

Een zeer stabiel skateboard gemaakt van licht flexibel plastic. Veren bevorderen riskante sprongen en snelle ritten! Flexibiliteit is een andere grote uitdaging om bekwaam te zijn.
Prijs € 37,17

Step "Flash"

Deze scooter is een geweldige metgezel voor korte en langere afstanden met rode zwaailichten die op batterijen werken! Opvouwbaar en stevig, opgebouwd in 1 minuut, ideaal om mee te nemen op autoritten! Batterijen niet inbegrepen.
Prijs € 38,45

Step "Firestone"

Deze scooter is een geweldige metgezel voor korte en langere afstanden! Het unieke kenmerk van deze hete metgezel - door voetdruk op de beugel zal de achterkant van de bestuurder een regen van vonken spuiten! Opvouwbaar en stevig opgebouwd in 1 minuut, ideaal om mee te nemen op autoritten!
Prijs € 47,90

Green Lightning Skateboard

Gele rubberen wielen en een opvallende green zeggen wie er op de stoep voor staat! Het maakt van elke skateboarder een ultieme straatsurfer. Risicovolle trips door een hindernissenparcours of de snelheid van snelheid leren vaardigheden en trainen het evenwichtsgevoel met dit skateboard.
Prijs € 25,30

Klim touw

Het maakt niet uit of het gebruikt wordt als lift naar de boomhut of opgehangen in de kinderkamer - dit is een perfect speeltje om de balans, vaardigheid en kracht te trainen! Knopen zijn een praktische klimhulp. Veilige bevestiging met de metalen ring. Veerkrachtig tot 120 kg.
Prijs € 17,89

Handvatten voor klim frames

Kleine gymnasten trainen op een grote manier! Elk klimrek en klimrek wordt een parkourparcours met deze kleurrijke handgrepen. Door het eenvoudige montageproces kunnen de grepen van stabiel kunststof individueel worden gemonteerd. De zachte groeven passen goed bij kinderhanden en bieden een veilige houvast! Wie wil er een rondje gymastiek gaan doen in de tuin?
Prijs € 7,90

Skippy Zebra

Wie zegt dat je alleen op paarden kunt rijden? Deze vriendelijke zebra nodigt je uit om door de savanne te rijden.

Prijs € 29,99

Skippy Paard

Sparky kijkt je vol verwachting aan. Wil je rijden? Een lage opstap maakt de openhartige stuiterende pony ook geschikt voor jongere kinderen.
Prijs € 18,66

Stelten met telescopische...

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERTIJD ONBEKEND!

Met deze stelten van stevig aluminium worden kleine mensen grote mensen! Het uitschuifbare stuur van stevig kunststof (hoogte: 16 cm, 22 cm, 27 cm) is verstelbaar in 3 schroefposities! Terwijl ze evenwicht oefenen met plezier en in veiligheid, zullen kinderen een geheel nieuw evenwicht en lichaamsbewustzijn leren! De handvatten zijn gemaakt van schuimrubber!

Prijs € 34,51

Rotini

Dit voertuig is een spannende uitdaging voor de passie van motoriek en beweging! De aandrijving zelf wordt binnen enkele seconden geleerd - en nu zelfs bij stoppen en van richting veranderen om de balans te bewaren! Hier laten de kinderen zien hoe makkelijk het is! Treeplanken en wielen van stevige kunststof en metalen assen houden vermoeiende oefeningen tot 100 kg vol.
Prijs € 41,38

Chinese touwen "Girl´s...

12 stuks. Chinese springtouwen, een nostalgisch spel nu verkrijgbaar in een nieuw design. Met een glittereffect in veel verschillende kleuren. Zilverkleurige en veelkleurige draden versterken de elastische band met de kleurrijke motieven, een echte eyecatcher!
Prijs € 33,90

Chinese touwen "vlinders"

Veelkleurige elastiekjes met decoratieve houder. Hoppen traint behendigheid en is een geweldige kans om te lenigen! Onze grootouders weten het al jaren. Een andere versie van de klassieke Chinese touwen.
Prijs € 4,74

Springtouw "Animals"

Beer, koe en tijger - er zijn geen kampioenen in deze sport! Met deze springtouwen wordt elk kind een meester in beweging en kan het genieten van sporten en plezier maken tijdens het spelen. Vrolijk beschilderde houten handvatten met een dierlijk karakter.
Prijs € 9,56

Springtouw

Houten handvatten met kleurrijke lak. Met dit sterke touw kunnen kinderen hun evenwichtsgevoel trainen en houden ze van sporten.
Prijs € 6,90

Springtouw "Alba"

Kleurrijk beschilderde houten handvatten en sprankelende stenen op de motieven laten je nog meer genieten van het sportplezier! Deze duurzame touwen leren kinderen hun evenwichtsgevoel en fysiek actief zijn.
Prijs € 6,85

Stoepkrijt, set van 3

Deze wegkrijtset is ideaal voor jonge kunstenaars. De 12 verschillende kleurkrijtjes hebben een potloodvorm en zijn zeer gemakkelijk vast te houden. Ze hebben taps toelopende punten zodat ze kunnen worden gebruikt om echte kunstwerken onderweg te maken! Met deze straatkrijt wordt de weg helder en kleurrijk. Kinderen kunnen kiezen uit 12 verschillende kleuren en maken grote en kleine kunstwerken die echte eyecatchers zijn! Elke set bestaat uit 12 krijtjes uit verschillende kleuren.
Prijs € 8,10

Hoela Hoep "Neon"

Deze twee kleurrijke neon hoelahoeps zien er niet alleen geweldig uit bij het schudden van de heupen, ze rammelen ook ritmisch! Geweldig voor workoutmuziek - blijf op de maat!
Prijs € 17,35

Professional Water Pistool

Het watergevecht kan beginnen! Vul de tank met water en zoek dekking! Met de pompactie wordt de druk in de tank verhoogd en is het waterpistool klaar om een ??straal over een ongelooflijke afstand van zeven meter te spuiten. Als je niet oppast, word je doorweekt!
Prijs € 12,99

Gooispel Kubb Verticaal...

Spannend gestapeld plezier! Dit spel van Kubb gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout is verticaal ingebouwd in de lucht. Het felgekleurde buitenspel uit de populaire "Active" -serie kan door maximaal vier spelers worden gespeeld. Het doel is om te proberen het bovenste houten blok neer te halen met de meegeleverde werpschijven! Dit actiespel traint nauwkeurig werpen en ruimtelijk inzicht. Spannend gestapeld plezier! Dit spel van Kubb gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout is verticaal ingebouwd in de lucht. Het felgekleurde buitenspel uit de populaire "Active" -serie kan door maximaal vier spelers worden gespeeld. Het doel is om te proberen het bovenste houten blok neer te halen met de meegeleverde werpschijven! Dit actiespel traint nauwkeurig werpen en ruimtelijk inzicht bij jonge kinderen.
Prijs € 53,90

Ludo en ladderspel "Actief"

Buitenspeelplezier voor het hele gezin! In deze set kunnen twee klassieke spellen in groot formaat gespeeld worden. Het spel Ludo is aan de ene kant bedrukt en aan de andere kant het populaire spel Snakes and Ladders. Het speelveld is beveiligd met houten palen die in de grond kunnen worden gestoken. De handige dobbelstenen en de kleurrijke speelstukken zijn allemaal gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout. Geweldig voor onstuimige middagen in de tuin!
Prijs € 41,31

Croquet "Actief"

Een klassiek spel voor in de tuin. Bij croquet zijn behendigheid en concentratie nodig. Dit buitenspel gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout bevordert speelplezier in de frisse lucht en zorgt voor veel plezier voor het hele gezin. Metalen hoepels fungeren als doelen en worden met verschillende afstanden ertussen in het gras geplakt, zodat er verschillende moeilijkheidsgraden ontstaan. Bij geconcentreerde manoeuvres worden de houten ballen door de ringdoelen geschud. Dit croquetspel maakt indruk op klanten met zijn stabiliteit en divers plezier. Laat het spel beginnen!
Prijs € 23,71

XXL "Actieve" wiebeltoren

Nu wordt het wiebelig! Deze 60-delige wiebelige torengame gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout is ideaal om buiten te spelen. Bij dit behendigheidsspel moeten de spelers een vaste hand hebben en individuele blokken uit de toren trekken zonder dat de toren omvalt. Een ander bijzonder kenmerk is de meegeleverde gekleurde dobbelsteen, die bepaalt welke gekleurde zijde het volgende moet worden aangeraakt. De grote, natuurlijk afgewerkte speelstukken zijn gekleurd in lichtgroene, gele, blauwe en grijze kleuren, zodat ze zichtbaar zijn in gras. Deze game is een hit bij zowel jonge als oude spelers en traint tegelijkertijd geduld, motoriek en concentratie. Een populair, klassiek spel in XXL-formaat!
Prijs € 49,99

Boule "Actief"

Je hebt hier nauwkeurigheid nodig! Bij dit bekende en populaire spel moet je de grotere ballen zo dicht mogelijk bij de kleinere bal plaatsen. Deze jeu de boules set bestaat uit een kleine gele bal en 8 grote ballen gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout versierd met gekleurde zigzaglijnen. Een geweldig spel dat leuk is voor zowel kinderen als volwassenen. Het vereist ook concentratie en behendigheid en kan buiten worden gespeeld zonder andere onderdelen of gereedschappen. Dit buitenspel kan gespeeld worden in teams en grotere groepen. Dus laten we beginnen!
Prijs € 29,81

Domino XXL "Actief"

Domino-plezier op groot formaat! Deze dominoset van FSC® 100% gecertificeerd hout bestaat uit 28 stuks. Met dit populaire spel moeten spelers bij elkaar passende motieven naast elkaar leggen en de eerste speler die alle stukjes op hun stapel legt, wint. Het bijzondere is dat niet alleen de kleuren gespeeld kunnen worden, maar ook het aantal dots. Het spel is daardoor ook geschikt voor kleine spelers. Het belangrijkste is dat het aantal zigzaglijnen het aantal behaalde punten bepaalt. Dit maakt het een praktisch gezelschapsspel dat geschikt is voor alle leeftijden en zowel buiten als binnen kan worden gespeeld om kleurrijke bonte patronen te maken. Een geweldig indoor en outdoor spel voor jong en oud.
Prijs € 29,79

Dammen en Schaken "Actief"

Klassieke spellen in een dubbelpak en een groot formaat! Twee gezelschapsspellen, dammen en schaken, kunnen met een set worden gespeeld. Het voor buiten geschikte laken is het speelveld en kan met de vier houten palen in de grond worden vastgezet. De speelstukken van FSC® 100% gecertificeerd hout zijn gekleurd in een lichtblauwe kleur zodat ze gemakkelijk te zien zijn. Het hoogtepunt: de symbolen op de speelstukken zijn zo ontworpen dat ze het soort beweging van de stukken in het schaakspel weergeven en zo jonge of onervaren spelers helpen. Een prachtige gameset die plezier garandeert voor zowel jongere als oudere spelers tijdens het picknicken in het park.
Prijs € 24,57

Reuze Mikado "Actief"

Je hebt hier een vaste hand nodig! Dit Mikado-spel in XXL-formaat traint hand-oogcoördinatie, concentratie en geduld omdat spelers de natuurlijk afgewerkte houten stokken van FSC® 100% gecertificeerd hout uit de stapel moeten trekken zonder de andere stokken te verplaatsen. Er zijn verschillende aantallen gekleurde lijnen die bepalen hoeveel punten elke stick waard is. Het is een tijdloze klassieker die ideaal is om buiten te spelen en in grotere teams te spelen voor spannend speelplezier. Wie wint de volgende ronde?
Prijs € 16,46

Dans spel "Actief"

Laten we dansen! Met dit dansspel gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout, laten de onthulde kleine houten plaatjes de dansbewegingen zien die gedaan moeten worden. Deze 'bewegingen' moeten worden uitgevoerd door de speler die aan de beurt is, en vervolgens moeten alle bewegingen in de onthulde reeks worden herhaald door alle andere spelers - in de vorm van een groepsdans of in een dansgevecht. Iedereen wordt een dansster met dit spel van het kleine merk Foot Design!
Prijs € 12,39

Touwtrekken "Actief"

Een klassieker onder de recreatiespellen! Met dit duurzame touw kunnen twee teams hun kracht meten! Met veel motivatie en teamgeest is de krachttest eenvoudig op te lossen. De eerste deelnemer die de rode vlag over de rode markeringen op het gazon trekt, wint. De rode strepen zijn eenvoudig met houten staven aan het gazon te bevestigen en weer eenvoudig te verwijderen. De kunststof eindkappen aan de uiteinden van het touw zorgen voor een lange levensduur. Het buitenspel zit opgeborgen in een praktische tas met trekkoord.
Prijs € 28,39