Badartikelen

Badartikelen

Er zijn 43 producten.

Item 1-30 van 43 in totaal item(s)

Actieve filters

Nijntje Regenmaker voor in Bad

Nijntje kan het nu ook laten regenen! Superleuk voor in bad. Houd nijntje een paar tellen onder water, zodat de regenwolk zich kan vullen, houd haar boven het water en laat haar hoofdje los: nu zie je het regenen! Gemakkelijk schoon te maken, want de wolk kan open. In witte kleurstelling. Afmetingen: 9 x 7 x 12 cm. Wordt geleverd in clamshell. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
Prijs € 6,89

Nijntje en Nina...

Nijntje en Nina badfiguur, voorzien van drijfring. Flexibel kunststof, gemakkelijk af te drogen na het badderen. Verpakt op een blistercard. Geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden.

LET OP: U ontvangt één van deze, geen keuze mogelijk!

Prijs € 4,79

WOEZEL EN PIP BADBOEKJE

Woezel en Pip hebben waterpret! In dit boekje lees jij wat jouw lieve vriendjes allemaal doen met water. Ze gaan varen, spelen, in de regen springen en nog veel meer. Maar daar worden ze heel erg vies van, dus dan moeten ze ook in bad! Je kunt de verhalen van Woezel en Pip zien in mooie plaatjes en er zit zelfs een leuk piepje in het boek. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Wordt geleverd in een vensterdoos.

Prijs € 5,99

WOEZEL EN PIP BADBEKER SET...

Maak het badderen nòg leuker met deze vrolijke Woezel en Pip bad bekers! Op elke beker staat een afbeelding. Als je ze allemaal op elkaar stapelt, kijken Buurpoes, Charlie en Woezel en Pip net over het randje heen! De badbekers hebben gaatjes in de bodem, waardoor het water er weer uit loopt. Verpakt in een full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Prijs € 6,89

Baddieren en boekje Rupsje...

Bad plezier met Rupsje Nooitgenoeg en vrienden! De dwaze vrienden kunnen via een opening met water worden gevuld en vervolgens worden gebruikt als spuitende dieren. Ze kunnen badtijd heel leuk maken! Dit waterdichte kinderboek nodigt kinderen uit om te tellen en is een duurzaam badspeelgoed vanwege het zachte maar robuuste materiaal. Niet te koop in Groot-Brittannië, Ierland, Schotland en Wales! Alle producten zijn zichtbaar dankzij het kijkvenster op de aantrekkelijke verpakking. Afm. 15x15cm.
Prijs € 19,21

SES vissen in bad 13063

Spelen in bad en onder de douche is natuurlijk geweldig. En met SES Aqua wordt het nog leuker. Wie vangt de meeste of de bijzonderste vissen tussen het badschuim? Pas op voor de haai!
Prijs € 7,99

Waterspeelgoed zeilboten

Let op alle zeilers! Deze drie houten zeilboten zullen elke enthousiaste zwemmer zeker bekoren terwijl ze rondspetteren - of ze nu in de badkuip, het kinderzwembad of het grote zwembad zijn. En om door de "zeeën" te gaan, bieden deze kleine boten zitplaatsen voor actiefiguren die kinderen al hebben. De zeilen kunnen desgewenst worden neergelaten en vervolgens weer worden vastgebonden, wat de fijne motoriek van de jonge zeekapiteins traint. Dit speelgoed moet na elk gebruik uit het water worden gehaald en grondig worden gedroogd. Waterspeelgoed van hout is het duurzame badspeelgoed alternatief voor plastic en rubberen speelgoeddieren! Niets meer staat rollenspelplezier op volle zee in de weg. Klein en handig, deze kleine zeilboten passen gemakkelijk in elke zwemtas!

Prijs € 14,99

Water Toy Wind-Up Kano...

Het is groen licht voor deze kleine pelikaan! Deze schattige pelikaan en zijn houten kano zorgen voor enorm badplezier als hij helemaal alleen door het water vaart. Door het praktische opwindmechanisme kunnen beide peddels aan de zijkant van de kano draaien. Met dit waterspeelgoed is er geen limiet aan het plezier dat je kunt hebben in de badkuip, in het kinderzwembad of in het grote zwembad! Dit speelgoed moet na elk gebruik uit het water worden gehaald en grondig worden gedroogd. Waterspeelgoed van hout is het duurzame badspeelgoed alternatief voor plastic en rubberen speelgoeddieren! Niets meer staat rollenspelplezier op volle zee in de weg. Tijdens het spelen leren de kleintjes het oorzaak-en-gevolg-principe van het opwindmechanisme. Klein en handig, dit schattige kleine watercritter past gemakkelijk in elke zwemtas!

Prijs € 9,99

Water Toy Wind-Up Kano...

Crazy water fun with the little crocodile! This cute wooden crocodile and his wooden canoe will provide huge bathtime fun when he cruises through the water all by himself. The practical wind-up mechanism allows both paddles on the side of the canoe to rotate. With this water toy, there's sure to be loads of fun in the bathtub, in the kid's pool or in the big swimming pool! This toy must be removed from the water and thoroughly dried after every use. Water toys made of wood are the sustainable bath toy alternative to plastic and rubber toy animals! Nothing more will stand in the way of role-playing fun on the high seas. While playing, the young ones will learn the cause-and-effect principle from the wind-up mechanism. Small and handy, this cute little water critter fits easily in every swimming bag! less...

Prijs € 9,99

Waterspeelgoed Catamaran...

Kant af! Veel plezier op volle zee is voorgeprogrammeerd met deze houten catamaran. Uitgerust met twee rompen, een zeil en een dek voor kinderactiefiguren, staat niets een zeilreis door de badkuip, het kinderzwembad of het zwembad in de weg! Versierd met een octopus in een kindvriendelijk ontwerp, zal deze boot kinderen inspireren om een ​​fantasierijk rollenspel te spelen. Dit speelgoed moet na elk gebruik uit het water worden gehaald en grondig worden gedroogd. Het is enorm leuk voor jonge zeekapiteins! Waterspeelgoed van hout is het duurzame badspeelgoed alternatief voor plastic en rubberen speelgoeddieren! Niets meer staat rollenspelplezier op volle zee in de weg. Klein en handig, deze houten boot past gemakkelijk in elke zwemtas!

Prijs € 14,99

Water Toy Wind-Up Submarine

Verken de diepe, donkere oceanen met deze onderzeeër! Met deze kleine houten onderzeeër kunnen kinderen diep in een wereld van waterplezier duiken. Dit felgekleurde speelgoed beweegt zich zelfstandig door het water met zijn opwindbare propeller op de achtersteven van de onderzeeër. Dit zorgt gegarandeerd voor speelplezier in de badkuip, in het kinderzwembad of in het grote zwembad! Dit speelgoed moet na elk gebruik uit het water worden gehaald en grondig worden gedroogd. Waterspeelgoed van hout is het duurzame badspeelgoed alternatief voor plastic en rubberen speelgoeddieren! Niets meer staat rollenspelplezier op volle zee in de weg. Tijdens het spelen leren de kleintjes het oorzaak-en-gevolg-principe van het opwindmechanisme. Klein en handig, deze onderzeeër past gemakkelijk in elke zwemtas!

Prijs € 9,99

Water speelgoed zeilboot...

Let op alle zeekapiteins! Met deze houten zeilboot stippelen kinderen een koers uit naar een wereld vol waterig speelplezier. Als de jonge zeilers voor anker gaan en uitvaren, staat niets een geweldig rollenspel in de badkuip, het kinderzwembad of het zwembad in de weg! En voor nog meer speelplezier is er ruimte aan dek voor een team van andere actiefiguren. Versierd met zeesterren en houten kralen, zal dit kleine schip ieders aandacht trekken! Dit speelgoed moet na elk gebruik uit het water worden gehaald en grondig worden gedroogd. Waterspeelgoed van hout is het duurzame badspeelgoed alternatief voor plastic en rubberen speelgoeddieren! Klein en handig, deze mooie houten boot past gemakkelijk in elke zwemtas!

Prijs € 15,99

Water Toy Wind-Up Walvis

Op naar het duikstation met de walvis! Deze schattige houten walvis zorgt voor veel plezier in de badkuip, in het kinderzwembad of in het grote zwembad en maakt van alle kinderen enthousiaste zwemmers - met voorgeprogrammeerd speelplezier. Dankzij het praktische opwindmechanisme kan deze walvis alleen door het water bewegen en beweegt hij de twee vinnen aan zijn zij. Het is een waterspeelgoed dat in elke mini-oceaan thuishoort! Dit speelgoed moet na elk gebruik uit het water worden gehaald en grondig worden gedroogd. Waterspeelgoed van hout is het duurzame badspeelgoed alternatief voor plastic en rubberen speelgoeddieren! Niets meer staat rollenspelplezier op volle zee in de weg. Tijdens het spelen leren de kleintjes het oorzaak-en-gevolg-principe van het opwindmechanisme. Klein en handig, deze walvis past gemakkelijk in elke zwemtas!

Prijs € 9,99

Water speelgoed vlot Walrus

Ahoy, kapitein! Dit houten vlot dat jonge zeelieden in het water kunnen rondduwen, zal zeker het grote badplezier brengen. Versierd met een schattige walrus, is dit waterscooter voor kinderen bijzonder aantrekkelijk. Of het nu in de badkuip, in het kinderzwembad of in het zwembad is: wanneer dit houten speelgoed het water op gaat, staat niets het plezier en de actie in de weg. Zelfs water-verlegen kinderen worden hier enthousiaste zwemmers! Dit speelgoed moet na elk gebruik uit het water worden gehaald en grondig worden gedroogd. Waterspeelgoed van hout is het duurzame badspeelgoed alternatief voor plastic en rubberen speelgoeddieren! Niets meer staat rollenspelplezier op volle zee in de weg. Klein en handig, deze houten boot past gemakkelijk in elke zwemtas!

Prijs € 12,99

Ses Tiny Talents Kleuren In...

Kleuren in bad is super leuk. Teken op de tegelwand en spoel je tekening eenvoudig weer weg om een volgende tekening te kunnen maken. De tekeningen zijn eenvoudig te verwijderen en er blijven, bij normaal gebruik, geen resten achter. Met Tiny talents kun je ook in bad en onder de douche je creatieve ei kwijt. Inhoud: 8 verschillende kleuren badkrijtjes. Wordt in full-colour doos geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 24 maanden.
Prijs € 6,89

SES 13067 TINY TALENTS...

Een set vol gekleurde zuignappen. De werking van zuignappen is erg intrigerend voor jonge kinderen en met deze 48 zuignappen in drie felle kleuren kunnen ze de mooiste mozaïeken maken op de glaswand van de douche of op de tegels in de badkamer. De zuignappen kunnen bewaard worden in het meegeleverde organza bewaarzakje. Laat je fantasie de vrije loop en maak de mooiste creaties! Voor urenlang speelplezier. Inhoud: 48 zuignappen in 3 kleuren en organza bewaarzakje. Wordt in full-colour doos geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 10,99

VTech Waterpret Flamingo

Druk op de knipperende toets om grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes te horen. Het gieten van water met het mandje prikkelt de fantasie en stimuleert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden.
Prijs € 16,99

Ses Tiny Talents Vissen In...

Wie vangt de meeste of de bijzonderste vissen tussen het badschuim? Pas op voor de haai! Spelen in bad en onder de douche is natuurlijk geweldig. En met SES Tiny talents wordt het nog leuker! Inhoud: 2 hengels en een assortiment van vissen en zeedieren. Wordt in full-colour doos geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Prijs € 7,89

Little Dutch Badboekje Gans

Prachtig badboekje van Little Dutch met super mooie illustraties uit het Goose thema. Het badboekje bestaat uit 8 pagina’s en er zit zelfs een leuk piepje in het boek. Wordt geleverd in full-colour windowbox. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.
Prijs € 7,95

Little Dutch Badbekers

Maak het badderen nòg leuker met deze prachtige Little Dutch bad bekers! Op elke beker staat een afbeelding uit het Goose thema. En de bekers hebben zowel een matte als een gladde structuur. De achterkant van de bekers is voorzien van een cijfer print. De bad bekers hebben gaatjes in de bodem, waardoor het water er weer uit loopt. Verpakt in een full-colour windowbox. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Prijs € 12,09

Woezel en Pip Badfiguur...

Woezel en Pip badfiguur, voorzien van drijfring. Flexibel kunststof, gemakkelijk af te drogen na het badderen. Wordt 2 assorti geleverd: kies uit Woezel of Pip, maar leuker nog is allebei! Verpakt op een blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

LET OP: u ontvangt één van deze twee.

Prijs € 3,49

Badeend Happy Birthday Ca....

Grappige badeend in verjaardags-thema, met de tekst Happy Birthday. Dit eendje heeft zelfs een taart op zijn hoofd: een superleuk cadeautje! Hij maakt een piepgeluid, als je erin knijpt. Grootte: circa 10 cm. Wordt geleverd in doosje.
Prijs € 3,99

Badeend Geel Ca. 8cm Disp.

Maak in bad gaan nog leuker met deze gele badeend! Hij maakt een piepgeluid, als je erin knijpt. Grootte: circa 8 cm. Wordt per 12 stuks geleverd in display.

Prijs € 16,69

Little Dutch Bad Bootjes Roze

Ahoy kapitein! Maak van badderen het allerleukste moment van de dag met deze superleuke set badbootjes. De vrolijke vloot bestaat uit 4 verschillende kleuren: oudroze, lichtroze, groen en okergeel en zorgt voor het nodige entertainment in bad. Laat de bootjes door de badkuip drijven, vul ze met water of stapel ze allemaal op elkaar. De kleurrijke badbootjes van Little Dutch prikkelen de verbeelding van je kleintje zowel in het water als op het droge. Afmeting per bootje: 11,5 x 6,3 x 6 cm. Wordt geleverd in windowbox. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.
Prijs € 7,95

Little Dutch Bad Bootjes Blauw

Ahoy kapitein! Maak van badderen het allerleukste moment van de dag met deze superleuke set badbootjes. De vrolijke vloot bestaat uit 4 verschillende kleuren: blauw, lichtblauw, grijs en okergeel en zorgt voor het nodige entertainment in bad. Laat de bootjes door de badkuip drijven, vul ze met water of stapel ze allemaal op elkaar. De kleurrijke badbootjes van Little Dutch prikkelen de verbeelding van je kleintje zowel in het water als op het droge. Afmeting per bootje: 11,5 x 6,3 x 6 cm. Wordt geleverd in windowbox. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Prijs € 7,95

Little Dutch Badboekje...

Van bad tot baai. Ieder badritueel wordt een heus avontuur met dit leuke badboekje. De eigenwijze meeuw laat je kleintje graag alle bootjes in de baai zien. Maar ook zijn favoriete plekje de vuurtoren waar hij vaak omheen vliegt met zijn vriendjes, terwijl de pelikaan voorzichtig een oogje in het zeil houdt. Naast vrolijke tekeningen zal je kindje ook een piepend geluid ontdekken. Het boekje blijft drijven en droogt gemakkelijk na het badderen. Afmetingen: 13 x 2 x 14,2 cm. Wordt geleverd in full-colour windowbox.

Prijs € 6,89