Badartikelen

Badartikelen

Er zijn 15 producten.

Item 1-15 van 15 in totaal item(s)

Actieve filters

Nijntje Regenmaker voor in Bad

Nijntje kan het nu ook laten regenen! Superleuk voor in bad. Houd nijntje een paar tellen onder water, zodat de regenwolk zich kan vullen, houd haar boven het water en laat haar hoofdje los: nu zie je het regenen! Gemakkelijk schoon te maken, want de wolk kan open. In witte kleurstelling. Afmetingen: 9 x 7 x 12 cm. Wordt geleverd in clamshell. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Prijs € 6,89

Nijntje en Nina...

Nijntje en Nina badfiguur, voorzien van drijfring. Flexibel kunststof, gemakkelijk af te drogen na het badderen. Geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden.

LET OP: U ontvangt één van deze twee.

Prijs € 3,19

LITTLE DUTCH BADBOEKJE

Little Dutch Zoo badboekje. Met dit vrolijke boekje hoeft je kleintje zich niet te vervelen tijdens het badderen! Het boekje beschikt over acht kunststof bladzijden die boordevol staan met stijlvolle Little Dutch afbeeldingen in dierentuin thema. Omdat het boekje verpakt is in een full-colour vensterdoos is het ook een leuk cadeau om te geven. Geschikt voor kinderen vanaf zes maanden.

Prijs € 7,99

Hydrofieldoek Kostbaar...

Hydrofiele doeke met tekst. Leuk om te geven als kraamcadeautje of om als decoratie op te hangen in de babykamer. Een hydrofiele doek is altijd handig en daar heb je er nooit te veel van!

Prijs € 8,50

Hydrofieldoek Welkom kleine uk

Hydrofiele doekmet tekst. Leuk om te geven als kraamcadeautje of om als decoratie op te hangen in de babykamer. Een hydrofiele doek is altijd handig en daar heb je er nooit te veel van!

Prijs € 8,50

WOEZEL EN PIP BADBOEKJE

Woezel en Pip hebben waterpret! In dit boekje lees jij wat jouw lieve vriendjes allemaal doen met water. Ze gaan varen, spelen, in de regen springen en nog veel meer. Maar daar worden ze heel erg vies van, dus dan moeten ze ook in bad! Je kunt de verhalen van Woezel en Pip zien in mooie plaatjes en er zit zelfs een leuk piepje in het boek. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Wordt geleverd in een vensterdoos.

Prijs € 4,89

VTECH BLUB BLUB BAD BOBBY...

VTech Bobby Brandweerboot. Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Neem het bootje mee in bad en laat deze op het water drijven of rijd ermee in het rond en hoor grappige geluiden en muziek. Het bootje herkent het Splash Point van de speelset (apart verkrijgbaar). Met 10 melodietjes en 5 gezongen liedjes. Waterbestendig, stevig en duurzaam design. Vervaardigd van kunststof. Wordt inclusief 1 AAA-batterij geleverd in try-me verpakking. Geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.

Prijs € 10,29

SES 13066 AQUA BADSCHUIM MIXER

In bad gaan wordt één groot feest met deze speciaal ontwikkelde zeepoplossing en schuimmixer. Hiermee kan je zoveel badschuim maken dat je je tenen niet meer terug kunt vinden in bad! Inhoud: fles mega badschuim (90ml) en een zeepmixer. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 11,34

SES 13075 AQUA BADEENDJE...

Kwak kwak, dit eendje gaat kwaken als hij honger heeft! Schep snel wat water in zijn bek om hem weer tevreden en stil te krijgen… Totdat hij weer honger krijgt! Leuk om in bad mee te spelen. Inhoud: elektrisch badeendje en een schepje. Wordt exclusief 3 AAA-batterijen geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 14,49

WOEZEL EN PIP BADBEKER SET...

Maak het badderen nòg leuker met deze vrolijke Woezel en Pip bad bekers! Op elke beker staat een afbeelding. Als je ze allemaal op elkaar stapelt, kijken Buurpoes, Charlie en Woezel en Pip net over het randje heen! De badbekers hebben gaatjes in de bodem, waardoor het water er weer uit loopt. Verpakt in een full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Prijs € 6,89

BUMBA BADFIGUREN 3ST

Baden wordt nog zoveel leuker met deze drie badfiguurtjes van Bumba: Bumba in een zwemband, een eendje en Bumbalu in een bootje. De figuurtjes zijn vervaardigd van pvc. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Prijs € 8,59

BUMBA BADBOEKJE MET TABS

Dit Bumba-badboekje kan tegen een stootje en belangrijker nog: tegen water! De bladzijdes zijn gemakkelijk om te slaan met de leuke tabs in de vorm van een zeemeeuw, zon, zeehond en bootje. Afmetingen: 28,6 x 18,4 x 18,4 cm. Geschikt vanaf de geboorte.

Prijs € 5,29

Baddieren en boekje Rupsje...

Bad plezier met Rupsje Nooitgenoeg en vrienden! De dwaze vrienden kunnen via een opening met water worden gevuld en vervolgens worden gebruikt als spuitende dieren. Ze kunnen badtijd heel leuk maken! Dit waterdichte kinderboek nodigt kinderen uit om te tellen en is een duurzaam badspeelgoed vanwege het zachte maar robuuste materiaal. Niet te koop in Groot-Brittannië, Ierland, Schotland en Wales! Alle producten zijn zichtbaar dankzij het kijkvenster op de aantrekkelijke verpakking. Afm. 15x15cm.
Prijs € 19,21

Baddieren Rupsje...

Veel zwemplezier met Rupsje Nooitgenoeg en zijn vrienden! Deze bont rubberen baddieren ondersteunen jonge waterbaby's terwijl ze in het bad rondspatten. Welk dier is dat? Kinderen zullen speels de verschillende dieren en hun namen leren, en de schattige dieren kunnen de kinderen met een vrolijk gepiep "beantwoorden". Niet te koop in Groot-Brittannië, Ierland, Schotland en Wales! Een geweldige ervaring in het bad of in het zwembad.
Prijs € 10,81