Zandbakken & speelgoed

Zandbakken & speelgoed

Er zijn 69 producten.

Item 1-30 van 69 in totaal item(s)

Actieve filters

Emmerset piraat en boot 5 dlg.

Deze 5-delige emmerset is uitgevoerd in leuk Pirate Adventures design. De set bestaat uit een emmer met hengsel en heeft een doorsnede van 13 cm. Tevens wordtde set geleverd met leuke accessoires: een harkje, een schepje, een bootje en een zeef. De set is gemaakt van kunststof en heeft een robuust design voor jarenlang speelplezier. Ideaal om mee te badderen in bad of leuk voor aan het strand! Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
Prijs € 3,99

Zandvormset sweet dreams 6...

Met deze zandvormpjes in de vorm van een ijsje, een croissantje, een taart en een nog een ijsje, kan iedereen verwend worden. Schepje en hark worden ook meegeleverd.
Prijs € 4,29

Zandbak met afdekzeil

Deze zandbak van gekleurd gelakt hout (H: 20,5 cm) is een hoogtepunt in de tuin! De luifel wordt vastgehouden door 2 staven vastgemaakt met linten. Zo kunnen de kinderen de hele dag bakken, graven of lol maken in de modder!
Prijs € 49,99

Nijntje Emmerset Wit 9

Voor de allerkleinsten onder ons is dit emmertje de uitkomst. Deze emmer is voorzien van alle spulletjes die uw kindje nodig heeft aan het strand: een gieter, schep en hark. Hoogte: 9,5 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Prijs € 3,95

Nijntje Emmerset Oranje 9

Voor de allerkleinsten onder ons is dit emmertje de uitkomst. Deze emmer is voorzien van alle spulletjes die uw kindje nodig heeft aan het strand: een gieter, schep en hark. Hoogte: 9,5 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Prijs € 4,99

Nijntje Emmerset Wit 16cm 5dlg

Deze emmer is voorzien van alle spulletjes die uw kindje nodig heeft aan het strand: een zeef, gieter, schep en hark. Hoogte: 16 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Prijs € 4,79

Nijntje Strandset 3dlg

Nijntje strandset 3-delig. Strandset bestaat uit een zeefje, een schepje en een harkje, allen met een lief nijntje handvat. Wordt geleverd met full-colour hangtag. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Prijs € 2,89

Power Shift Graafmachine 1/3

Deze gele, kunststof Falk 'Excavator' graafmachine heeft een draaicirkel van 360 graden. Het is een mooie graafmachine van een robuuste kwaliteit en heeft aan de voorzijde een graafarm die handmatig te bedienen is. De machine rolt op 8 stevige wielen en ishierdoor zeer stabiel. Deze stoere graafmachine is belastbaar tot een gewicht van max. 30kg. Deze graafmachine staat garant voor veel uren speelplezier. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Afmetingen: 70 x 37 x 74 cm.

Prijs € 52,99

LITTLE TIKES ZAND & ZEE TAFEL

Deze unieke thema zand en water tafel zorgt voor 2 speeloppervlakten: er kan met zand en water gespeeld worden. Inclusief parasol, waterwiel, boten en brug. Het deksel zorgt voor nog meer speeloppervlakte en beschermt de inhoud na het spelen. Van 2 tot 6 jaar. Afmetingen artikel: 120 x 83 x 48 cm
Prijs € 128,49

Little Tikes Zandbak Turtle

Stevige Turtle zandbak in donkergroene kleurstelling. Met de deksel erop, blijft het zand goed schoon: er past 70 kg zand in de zandbak. Met brede rand, waarop meerdere kinderen comfortabel kunnen zitten. Afmetingen 95 x 109 x 38 cm. Geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar.

Prijs € 70,99

Woody zandbak met afdekzeil

Kindjes kunnen nu de heerlijkste zandtaartjes en mooiste zandkastelen bouwen in deze hoogwaardige Woody zandbak. Je kunt de zandbak makkelijk afdekken met het meegeleverde afdekzeil zodat het zand beschermd blijft. Afmetingen: 120 x 120 x 26 cm.

Prijs € 56,99

Zandbak Schelp XL Blue...

Blauwe Schelpzandbak, bestaande uit 2 gedeeltes. De ene helft kan worden gebruikt als zandbak, de andere helft als waterbak/deksel. Op elkaar geklemd is de schelp wind- en waterdicht. Afmetingen: 102 x 88 x 25 cm.

Prijs € 22,29

Zandbak Schelp Roze 87x78cm

Roze schelpzandbak, bestaande uit 2 gedeeltes. De ene helft kan worden gebruikt als zandbak, de andere helft als waterbak/deksel. Op elkaar geklemd is de schelpwind en waterdicht. Afmetingen: 87 x 79 cm.

Prijs € 16,89

Emmer Flamingo

Deze speelgoed emmer van Androni is ideaal voor in bad of op het strand! De emmer is uitgevoerd in leuk flamingo design. De emmer met hengsel heeft een doorsnede van 17 cm. Vervaardigd van kunststof. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Prijs € 1,49

Cars Emmer

Cars 3 Emmer 15, Kunststof emmer met Cars 3 design. Doorsnee 17 cm, hoogte 15 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Prijs € 1,99

Paw Patrol Emmer

Kunststof Paw Patrol emmer met een hoogte van 15 cm. Met fraaie print van jouw vriendjes van Paw Patrol op het strand: Skye, Rubble, Marshall en Chase. Doorsnee 17 cm, hoogte 15 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Prijs € 1,89

Strandset Grill Barbeque

Deze Androni Barbecue Grill kraam is uitgevoerd in vrolijke kleuren! Dit barbecue station is geschikt voor in de zandbak, op het strand of is binnen te gebruiken met speelzand. De set heeft diverse zandvormen, waaronder een pizza en een pretzel. De set bevat daarnaast de leukste accessoires zoals barbecue gereedschap, peper en zoutstel, bordjes en een speelgoedvis- en worst. Dat maakt het grillen nog leuker! Afmetingen: 39 x 10 x 52 cm. Vervaardigd van kunststof. Wordt geleverd in full-colour verpakking. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 14,29