Filteren op

Decoratie

Decoratie

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Boomschijf - uniek, klein,...

Een handgemaakte boomschijf met de tekst: uniek, klein, lief, heel bijzonder, ons wonder. Leuk om als decoratie op te hangen in de baby-/kinderkamer. 

Houdt er rekening mee dat de boomschijf een natuurproduct is en dus elke boomschijf anders is. Doordat de tekst er met de hand op wordt gezet, is geen enkele boomschijf precies hetzelfde.

Prijs € 12,99

Nachtlampje unicorn klein

Het lampje is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit Silicone en flatanen vrij. De interne Lithium ION batterij projecteert 8 kleuren variaties met 3 verschillende standen; stil, langzaam of snel. De kleuren veranderen door op de silicone vorm te tikken of met de afstandbediening. afmetingen: L: 9 x B: 9 x H: 12.
Prijs € 14,85

Nachtlampje beer groot

Het lampje is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit Silicone en flatanen vrij. De interne Lithium ION batterij projecteert 8 kleuren variaties met 3 verschillende standen; stil, langzaam of snel. De kleuren veranderen door op de silicone vorm te tikken of met de afstandbediening. Afmetingen: L: 12 x B: 12 x H: 19.
Prijs € 21,99

Little dutch memorybox

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERTIJD ONBEKEND!

Little Dutch memorybox


Een prachtige herinnering om alle belangrijke mijlpalen van de babytijd te koesteren.

Alle herinneringen aan de babytijd zijn van onschatbare waarde. Koester alle mijlpalen met deze luxe memory box van Little Dutch. De doos biedt voldoende mogelijkheden om alle belangrijke momenten op een persoonlijke manier vast te leggen. Wat is er leuker om met elkaar terug te blikken op de kindertijd en alle schatten opnieuw te ontdekken?

De box bevat een envelopje voor het eerste haarlokje, een katoenen zakje voor de eerste schoentjes, een katoenen zakje voor het favoriete speentje, kleine doosjes voor de eerste tandjes, wensen, herinneringen en voorwerpen, een meetlint om de groei van het kind bij te houden, kaarten voor echofoto’s, een afdruk van de handjes en voetjes, voor baby’s eerste woordjes en foto’s en voor speciale berichtjes van papa en mama, labels om aan de favoriete knuffel, kleding en aan het ziekenhuisbandje te hangen, blanco labels om zelf ter herinnering aan een voorwerp vast te maken.

Prijs € 24,95

Flamingo spaarpot

Let op alle zuinige spaarders! Deze houten spaarpot in de vorm van een flamingo kijkt uit naar elke aanbetaling. Gevouwen bankbiljetten kunnen ook gemakkelijk door de grote gleuf worden gestoken. Wanneer een munt wordt ingebracht, is de flamingo zo blij dat hij begint te slingeren en slingeren. Aan de onderkant van de spaarpot zit een rubberen stop zodat de spaargeld eenvoudig verwijderd kan worden. En nu: veel plezier met besparen!

Prijs € 7,89

Spaarpot zwaan

Een zwaan als spaarpot? Maar natuurlijk! Zakgeld kan worden opgeborgen in deze prachtige slapende houten zwaan, zodat er een paar worden bewaard. Dit is hoe jonge spaarzame spaarders spelenderwijs kunnen leren omgaan met geld en later van hun spaargeld kunnen genieten. De spaarpot is eenvoudig te legen via de rubberen stop aan de onderkant. Het is een prachtige decoratie en een echte eyecatcher in de kinderkamer.

Prijs € 7,89

Houten boekensteun 'wilde...

Wees niet bang voor wilde dieren! Twee nette houten steunen voor de kinderboekenplank met vriendelijke en kleurrijke dierenmotieven. De vlinders gemonteerd op metalen spiralen bewegen vrolijk en zullen ieders aandacht trekken! De steunen zijn stabiel en goed verwerkt en ze zijn uitgerust met viltstukken aan de onderkant.

Prijs € 17,99

Dieren stickers voor muren...

16 prachtige stickers met een kindgericht ontwerp in pasteltinten om de kinderkamer te verfraaien! Afveegbare bloemen, sterren en dieren kunnen gemakkelijk op meubels of muren worden geplakt om de ogen van kinderen te verrassen.

Prijs € 4,89