Diversen

Diversen

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Nijntje Servies 21dlg

Nijntje theeserviesje bestaande uit 21 delen. In vrolijke primaire kleuren en voorzien van leuke nijntje printjes. Verpakt in een full colour vensterdoos. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs € 9,49

Rammelaar Rupsje Nooitgenoeg

De Very Hungry Caterpillar - bekend uit het kinderboek van Eric Carle - houdt het stabiele grijpspeelgoed vast met zijn rupsvoeten. Hier worden belangrijke zintuiglijke waarnemingen zoals grijpen, aanraken en horen getraind. Afm. 15x11x3,5cm.
Prijs € 7,90

Lief bal love bird

Deze lief bal Love Bird is gemaakt van verschillende stoffen en heeft verschillend gekleurde labels aan de zijkanten zitten waar de baby mee kan spelen. Deze bal is gemaakt van hoogwaardig stof en kan ook mee naar buiten worden genomen om mee te spelen.
Prijs € 5,22

Boxpantoffels nijntje green...

Deze schattige zachte boxpantoffeltjes houden de voetjes van je kindje warm en werken tegelijk als rammelaar. In de hoofdjes van nijntje zit een rammeltje. Ze zijn ongeveer 10 cm groot.

Prijs € 7,39

Ringrammelaar nijntje green...

Deze schattige ringrammelaar is makkelijk vast te pakken door de allerkleinsten. Wanneer je kindje de rammelaar beweegt, rammelen de balletjes in de transparante ring. Stimuleert de oog- handcoördinatie. Ideaal speelgoed voor in de box.
Prijs € 7,29