Bijtringen en -knuffels

Bijtringen en -knuffels

Er zijn 28 producten.

Item 1-28 van 28 in totaal item(s)

Actieve filters

Bijtring Rupsje Nooitgenoeg

Deze zeer hongerige Rupsje Nooitgenoeg is geweldig om op te kauwen! Deze kleurrijke bijtring wordt gegarandeerd snel de nieuwe beste vriend van een kind. Heerlijk zacht en heel kleurrijk, deze ring maakt het kinderziekteproces eenvoudiger en helpt een kind ook dingen te grijpen en coördinatie te ontwikkelen. Afm 16x6x5cm.
Prijs € 13,90

Rupsje Nooitgenoeg -...

De Very Hungry Caterpillar - beroemd uit het kinderboek van Eric Carle - niet alleen knetteren en ringen, het kan nog meer: ??de geïntegreerde bijtring helpt kinderziektes bij jonge kinderen te verlichten en masseert het tandvlees. Afm. 21x5,5x4cm.
Prijs € 8,90

Nijntje Bijtspeeltje

Dit nijntje bijtspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber. De verschillende structuren op het handvat helpen de pijn te verzachten tijdens het doorkomen van de melktanden. Bevordert de hand-oog coördinatie en stimuleert de zintuigen. Wordt geleverd in windowbox. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.
Prijs € 12,99

Nijntje Bijtring

LET OP: VOORVERKOOP!
LEVERBAAR EIND AUGUSTUS!

Deze nijntje bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is daardoor volledig veilig. De verschillende structuren op de ring helpen de pijn te verzachten tijdens het doorkomen van de melktanden. Wordt geleverd in windowbox. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

Prijs € 10,99

Clementoni Baby Pinguin

Een zoete pinguïnvormige rammelaar is de perfecte metgezel voor de ontspanning van de baby in de vroege maanden. Een stervormige lichtgevende knop licht op om de aandacht van het kind te trekken, terwijl de vele ontspannende deuntjes een kalmerend effect hebben. Schudden met de rammelaar zorgt ervoor dat de hangers een grappig geluidseffect creëren, terwijl de praktische ring ideaal is voor het bevestigen van de pinguïn aan de wieg of de wandelwagen. Wordt geleverd in try-me verpakking. Is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.
Prijs € 7,69

Clementoni Baby Rainbow...

Een lieve, kleine pauwvormige rammelaar, ideaal voor het stimuleren van het zicht bij zuigelingen tijdens hun eerste maanden. De zachte pauwstaart is geschikt voor de dentitiefase. De veren openen en sluiten met overlappende bewegingen om nieuwe kleuren te creëren. Beschikt over een praktische ring en reliëftextuur om handmatige vaardigheden te stimuleren. Wordt verpakt op blisterkaart en is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.

Prijs € 5,49

Clementoni Baby Rainy Cloud

Een lief klein rammeltje dat is ontworpen om de ontwikkeling van het gehoor in de eerste maanden van het kind te ondersteunen. De kleine wolk draait en herschept het geluid van regen met de beweging van de ballen. Met de handgrepen kunt u de wolk gemakkelijk vastgrijpen en heeft verschillende reliëfstructuren, die helpen de tactiele perceptie te stimuleren. Wordt verpakt op blisterkaart en is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.

Prijs € 5,59

Clementoni Baby Sleepy Moon

De tedere maanvormige muziekdoos en de zachte ster begeleiden het kind voor het slapengaan om veel zoete dromen vol tederheid op te wekken. Wanneer aan de stervormige hendel wordt getrokken, speelt de muziekdoos de zoete melodie van Mozart terwijl de langzame rotatie van de geïllustreerde schijf de ontspanning van het kind bevordert. Dankzij de wolkvormige ring kan de muziekdoos gemakkelijk worden opgehangen en rondgedragen. Wordt verpakt in windowbox en is geschikt voor kinderen vanaf 0 maanden.

Prijs € 10,39

VTech Bijtring Nijlpaardje

De twee bijtringen verlichten de pijn bij het doorkomen van de tandjes en het nijlpaardje zorgt voor volop knuffel- en speelplezier! Druk op de knipperende hart-toets om grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes te horen. Knuffel, knabbel en speel met mij! Met twee bijtringen: het veilige rubber met structuur verzacht de pijn bij het doorkomen van de tandjes. Knisperende pootjes en zacht pluche stimuleren de tastzin. Oppervlakte afwasbaar door verwijderbaar elektronisch onderdeel. 10 melodietjes en 3 gezongen liedjes. Met automatische uitschakeling. Wordt geleverd met 3 LR44-knoopcel batterijen in try-me verpakking. Is gemaakt van plastic, pluche en rubber en geschikt voor kinderen van 0 tot 24 maanden.
Prijs € 14,69

VTech Droombeertje

Dit lieve beertje kalmeert kleintjes met een lichtgevend gezichtje, schattig gezongen liedjes en lieve zinnetjes. Het beertje zit boordevol rustgevende melodietjes en natuurgeluiden om kleintjes lekker in slaap te laten vallen. Gebruik de verstelbare tijdklok en geef zelf aan hoe lang het beertje de natuurgeluiden of melodietjes afspeelt en pas de intensiteit van het lichtje aan om je kindje heerlijk weg te laten dromen. Wij gaan samen naar dromenland vannacht! Gebruik de verstelbare tijdklok en geef zelf aan hoe lang het beertje de natuurgeluiden of melodietjes afspeelt en pas de intensiteit van het lichtje aan om je kindje heerlijk weg te laten dromen. 40 melodietjes en 2 gezongen liedjes. Oppervlakte afwasbaar. Regelbaar volume. Automatische uitschakeling. Wordt geleverd inclusief 2 AA-batterijen in try-me verpakking. Is gemaakt van pluche en plastic en is geschikt voor kinderen van 0 tot 36 maanden.
Prijs € 20,89

VTech Baby Brul en Speel...

VTech Baby Brul en Speel rammelaar. Schud het leeuwtje of draai de manen voor vrolijke reacties! Druk op de knipperende hart-toets om grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes te horen. De blad-bijtring verlicht de pijn bij het doorkomen van de tandjes. Kom schud met mij en maak me blij! Wordt inclusief 1 AAA- batterij geleverd in try-me verpakking. Geschikt voor kinderen van 3 maanden tot 2 jaar.
Prijs € 12,29

Clementoni Baby Knuffel...

Met zijn verlichte buik geeft deze schattige kleine uil van Clementoni de hele nacht een gevoel van veiligheid aan jouw kind. Het is ontworpen om jouw jongste kinderen te helpen omgaan met angst voor het donker en geeft een gevoel van rust, comfort en ontspanning. Het uiltje wiegt met de zoete melodieën jouw kindje in slaap. Met behulp van de handige clip en riem, kan je hem aan de wieg bevestigen en overal mee naar toe nemen. Vervaardigd van pluche. Wordt geleverd in windowbox. Geschikt voor kinderen vanaf 0 maanden.

Prijs € 14,69

Clementoni Frozen 2...

Dit Frozen magnetische tekenbord biedt uren tekenplezier, zonder knoeien! Met de magnetische pen kun je de mooiste tekeningen maken. Het tekenbord heeft een handige handgreep. Zo kan je jouw creaties overal meenemen en maken! En je wist het ook zo weer uit! Ideaal speelgoed om kinderen zoet te houden tijdens lange autoritten en een geweldige manier om de creativiteit te stimuleren. Inclusief 3 stempels voor nog meer speelplezier! Wordt geleverd in windowbox. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Prijs € 13,99

Bijtring Nijlpaard roze...

De twee bijtringen verlichten de pijn bij het doorkomen van de tandjes en het nijlpaardje zorgt voor volop knuffel- en speelplezier! Druk op de knipperende hart-toets om grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes te horen. De verschillende texturen stimuleren de tastzin.

Prijs € 14,99

Little Dutch Siliconen...

De komst van de eerste tandjes is een mijlpunt voor jouw baby, maar niet altijd even prettig! Om de pijn te verlichten heeft Little Dutch een multifunctionele bijtring ontworpen in de vorm van een sleutelbos. Het is een speeltje maar biedt ook troost en helpt de nieuwe tandjes door te komen. Het bijtspeeltje heeft verschillende texturen waardoor jouw baby genoeg te ontdekken heeft. Speciaal ontworpen dat het makkelijk vast te pakken is voor baby handjes! In zachte tinten blauw, zand en groen. Wordt geleverd op een blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden.

Prijs € 10,39

Little Dutch Siliconen...

De komst van de eerste tandjes is een mijlpunt voor jouw baby, maar niet altijd even prettig! Om de pijn te verlichten heeft Little Dutch een multifunctionele bijtring ontworpen in de vorm van een sleutelbos. Het is een speeltje maar biedt ook troost en helpt de nieuwe tandjes door te komen. Het bijtspeeltje heeft verschillende texturen waardoor jouw baby genoeg te ontdekken heeft. Speciaal ontworpen dat het makkelijk vast te pakken is voor baby handjes! In zachte aardetint, zand en roze. Wordt geleverd op een blisterkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden.

Prijs € 10,39

Animigos World of Nature...

Eekhoorn pluche speelgoedbeest, met realistische details. Deze prachtige bruine eco eenhoorn met zachte staart is een onderdeel van het Animigos-assortiment. De vulling is gemaakt van 100 procent gerecyclede materialen. Elke knuffel wordt geleverd met een miniatuurboekje met verschillende interessante feiten over het dier, om het speelgoed ook een leuk educatief aspect te geven. Hoogte: 23 cm. Geschikt voor alle leeftijden.

Prijs € 15,99

Ty Beanie Babies Wilfred...

Ty Beanie Babies Wilfred is een 15 cm grote bulldog. I may be tiny but I have a big heart, I can do tricks I'm really smart. I'll sleep by your side when we're in bed, or up by your pillow right by your head. Wilfred is jarig op 12 augustus
Prijs € 5,99

Ty Beanie Babies Skylar...

Ty Beanie Babies Skylar is een 15 cm grote unicorn. Pink unicorns nap on fluffy clouds, gently floating by, their dreams turn into rainbows that fill up our sky. Skylar is jarig op 22 mei.

Prijs € 5,99

Ty Beanie Babies Clawdia...

Ty Beanie Babies Clawdia is een 15 cm grote tijger. I like playing tic-tac-toe, it's the only game I really know. I'll be X and you be O, we can play out on the patio. Clawdia is jarig op 5 april.

Prijs € 5,99

Ty Beanie Babies Ace German...

Ty Beanie Babies Ace is een 15cm grote herdershond. Let's squish mud between our toes, but don't get any on your clothes. We'll follow the river along the shore, there are so many things we can explore. Ace is jarig op 25 mei.

Prijs € 5,99

Ty Beanie Babies Ying Panda...

Ty Beanie Babies Ying is een 15 cm grote Panda. I love bamboo I will confess, it is the food I must posess. Here is what I recommend, bring bamboo you'll be my friend. Ying is jarig op 11 maart.

Prijs € 5,99

Ty Beanie Babies Mitzi Cat...

Ty Beanie Babies Mitzi is een 15 cm grote kat. A rustle in the knitting basket, a soft meow or two. Tucked sweetly away, a kitten waits for you. Mitzi is jarig op 18 januari.

Prijs € 5,99