Knuffel(doekje)

Niets is fijner voor een baby, peuter of kleuter om een knuffel of een knuffeldoekje te hebben. Iets wat altijd bij ze is en waar ze aan gehecht raken! In deze categorie vindt u verschillende knuffels en knuffeldoekjes.

Knuffel(doekje)

Er zijn 31 producten.

Item 1-30 van 31 in totaal item(s)

Actieve filters

Nijntje Knuffel Mint 18cm

Mintgroene knuffelrammelaar, uit het nijntje safari mint thema, met rammeltje. Ongeveer 20 cm groot. Op 30 graden wasbaar in de wasmachine. Geschikt voor alle leeftijden.

Prijs € 5,39

Nijntje Rammelaar Mint

Nijntje rammelaar met transparante ring met daarin kleine balletjes voor een leuk rammel effect. In de kleuren mint en wit. Stimuleert de ontwikkeling van de eerste hand- oog coördinatie. Op 30 graden wasbaar in de wasmachine. Geschikt voor alle leeftijden.
Prijs € 6,48

Clementoni Baby Gitaar...

Deze Clementoni gitaar stimuleert het gehoor en de aandacht. Met veel liedjes en geluiden stimuleert dit leuke speelgoed de handmatige behendigheid, visuele en auditieve perceptie. Wordt inclusief 3 LR44 batterijen geleverd in try-me verpakking. Geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.

Prijs € 8,89

Rupsje Nooitgenoeg -...

Wat een lieve vriend! De Rupsje Nooitgenoeg pluche rammelaar is heerlijk zacht. Het met liefde vervaardigde gripspeelgoed traint ook motorische vaardigheden en het gehoor en de aanraking van jonge kinderen.
Prijs € 5,70

Knuffelpop Sophia 35 cm

De knuffelpop Sophia zit samen met een aapje verpakt in een mooie cadeaudoos. Met de aankoop van dit product steunt u de consument de stichting vrienden van Sophia van het Erasmus MC.

Prijs € 17,95

Nijntje Piraat 24 cm

Het is nog niet helemaal zeker of Nijntje nu echt een piraat is of dat hij graag piraatje speelt. Een ding is duidelijk, hij ziet er in ieder geval uit als een piraat. Knuffel is 24cm groot.
Prijs € 12,99

Nijntje ABC 60 cm

Vrolijke zachte knuffel van nijntje. Nijntje is ongeveer 60 cm groot in een mooie donkerblauwe/wit gestreepte kleur te leveren.
Prijs € 28,50

Kiekeboe nijntje green knit

Deze lieve Nijntje knuffel heeft magneetjes in de handjes en in de ogen, zo kun je een of twee handjes voor de ogen doen. Leuk om het kiekeboe spelletje mee te spelen.
Prijs € 10,39

Nijntje dokter 24 cm

Mensen beter maken is iets dat Nijntje erg belangrijk vindt. Daarom helpt hij graag als dokter. Daar hoort natuurlijk een passende outfit bij. Knuffel is 24 cm
Prijs € 10,23