Filteren op

Muziekdoosje

Muziekdoosje

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Nijntje Muziek Juwelendoosje

Een muzikaal schatkistje om je mooiste schatten in op te bergen. Als je het doosje opent, speelt het muziekje en danst nijntje voor de spiegel. Het muziekdoosje is uitgevoerd in de herkenbare kleurstijl van Dick Bruna, met typisch Hollandse afbeeldingen zoals molens, fietsen, tulpen en natuurlijk nijntje. Geen mooiere plek voor het bewaren van je stenencollectie, verenverzameling en knikkerveroveringen! Materiaal: MDF en papier.

Prijs € 10,89

Clementoni Baby Knuffel...

Dit prachtige muziekdoosje van Clementoni is een fijn vriendje voor jouw kindje als het gaat slapen. De zachte stof van het vogeltje in combinatie met de lieve melodietjes zijn speciaal ontworpen om jouw kindje te ondersteunen bij de ontwikkeling van positieve emoties. Vervaardigd van pluche en kunststof. Wordt geleverd in windowbox. Geschikt voor kinderen vanaf 0 maanden.
Prijs € 11,23

Little dutch muziekdoosje...

Dit vrolijke muziekdoosje is om op te hangen boven de box of het bedje, als decoratie. Graag buiten bereik van je kindje houden en te activeren door een volwassene.
Prijs € 12,66

Muziekmobiel nijntje green...

De muziekmobiel van nijntje is eenvoudig te bevestigen aan de box. Het heeft één melodie: Brahms Lullaby. Aan de mobiel hangen 4 speeltjes: twee konijntjes, een balletje en een spiegel. Een muziekmobiel werkt rustgevend voor de baby en leert je kleintje om te leren kijken en te volgen.
Prijs € 23,89